HOW TO TAKE ARMHEVINGER & HVORDAN FÅ FIN RUMPE (VIDEO)

1 min


Det finnes så mye dårlige treningstips der ute i verden. Jeg blir flau jeg, når jeg ser hvordan folk trener med både manualer og på maskiner.

Mangen tror de blir stor og sterk på de mest mongolide måtene, men det skal ikke så mye til for at du får en perfekt kropp, det eneste du trenger å gjøre er at du gjør det riktig.

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan folk skal ta sit-ups, hvordan de skal begynne og trene for første gang, bla bla bla. Jeg er ingen trenings instruktør, kun fordi jeg ikke hadde giddet sytingen på idioter.

Men jeg har en video til dere, det er en god begynnelse. Det får heller være en serie her på bloggen, en video serie som består av masse tips og triks. Første videoen kan då være hvordan du skal ta armhevinger.

Og så har vi en video hvor Miranda viser kvinner hvordan man får den perfekte Victoria secret rumpen, det må jo være noe de fleste ønsker seg. Videoen varer en stund, men om du er det mennesket som elsker trening, da er denne videoen perfekt for deg. Ha en kjempefin helg videre. Vi blogges, xoxo.


Like it? Share with your friends!

16 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Litt av noen jokke armhevinger. trener hverken bryst triceps eller skuldre på den måten der.
    Chest to the floor, ikke dick to the floor.

  2. Du burde kanskje gått litt lavere. Det der så mer ut som jente push-ups. But, keep up the good work! (Øvelse gjør mester)

  3. Det heter «weight» ikke «weigt». Og du gjør push-ups helt feil. Det er brystet som skal ned i bakken, ikke kuken. Å trene feil kan være skadelig senere i livet.

  4. Hahaha, håper du tuller! Værste jeg har sett! Burde komme deg i Forsvaret, så viser de deg hvordan skikkelige armhevinger er, og hvordan du skal trene generelt;-))

  5. Ser med ut som om du har deg en omgang med asfalten, for om det der er armhevninger, så heter min mor Karl I. Hagen.

  6. Skjønner at du ser på deg selv i den filmen og tenker du er drittsexy der du jokker, mer enn du faktisk bøyer armene. Men det der var så turn-off at jeg tror jeg må starte på viagra.

  7. Det der er å dryhumpe bakken, ikke trening. At du kjente det i alle ledd betyr bare at du er i dårlig ganske form.

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.