DIAMANTER ER JENTERS BESTE VENN? LANGT IFRA, DET FINNES EN TING SOM BETYR MER

3 min


Heisann alle sammen, jeg skriver ikke dette innlegget for å være slem eller noe, fordi at MANGEN jenter er naturlig vakker, altså de ser vakker ut, UTEN at de trenger å bruke sminke. Men kom igjen, bak sminken og all maskaraen ser faktisk mangen veldig forskrekket ut, veldig vanskelig og ta noen seriøst om du snakker med jenter som IKKE ser bra ut uten sminke.

Ja jeg vet det, jeg liker faktisk at jenter bruker tonnevis med sminke, alltid vært sånn. Men så må jo faktisk en jente se bra ut uten sminke også, skjønner? og ja, diamanter er ikke jenters beste venn, det er derimot sminken, vil jeg påstå, en diamant får ikke dere like fin som det sminke gjør, og hva skulle enkelte av dere gjort uten sminke? utrolig hva sminke gjør med dere.


Jeg sier det igjen, utrolig mangen jenter i verden ser fabelaktig ut uten sminke, rett og slett perfekt. Jeg er ingen hater når det kommer til jenter og sminke, noen liker og sminke seg mer enn andre, noen bruker mye brunkrem, andre veldig minimalt, men jeg liker faktisk begge deler på jenter, om hun bruker mye har jeg ingenting imot, om hun bruker veldig lite så syns jeg det er opp til hun, det er jo de som vil være naturlig og ikke bruke sminke i det hele tatt, og all respekt til de som faktisk gjør det.

Sminke er jo bare laget for at dere skal føle deg vakrere, men husk på at du alltid er den du er under all sminken, du trenger ikke sminke deg og fyre på med flere lag for å bli «penere», du er jo den du er. Men som sagt, sjekk ut før og etter bilder under.

Dere bedømme selv og se hva sminke gjør med dere jenter. Og jenter kan svare på spørsmålet helt underst av blogginnlegget.

Sofia Vergara

Annalynne McCord

Goldie Hawn

Britney Spears


Katy perry

Kim Kardashian

Miley Cyrus

Mila Kunis

Pornstars

Bruker du mye sminke? er du naturlig vakker? 🙂


Like it? Share with your friends!

13 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Jeg vil nå ikke kalle meg akkurat vakker uansett! Jeg bruker sminke, men det er ikke sånn tonnevis, men bruker så mye sminke at jeg føler meg vel med meg selv og det er veldig viktig det også! =)

 2. Jeg vil nå ikke kalle meg akkurat vakker uansett! Jeg bruker sminke, men det er ikke sånn tonnevis, men bruker så mye sminke at jeg føler meg vel med meg selv og det er veldig viktig det også! =)

 3. Holy shit, noen av de der så jo rett og slett grusomme ut uten sminke! Jeg ser, tro det eller ei, ikke nevneverdig annerledes ut uten sminke, og bruker faktisk mindre sminke enn folk flest, selv om det kanskje ikke ser slik ut 🙂

 4. Jeg bruker så og si aldri sminke, men jeg har ikke noe i mot at folk gjør det. Jeg bare begynte aldri å sminke meg når alle andre i klassen begynte. Så lenge de treffer riktig med fargenyanser og slikt synes jeg sminke er veldig fint, men når noen bommer helt med brunkremen eller slikt, da synes jeg det er stygt.
  Det hender jeg bruker litt ved spesielle anledninger (bursdager, skoleball osv), men jeg har sjelden på veldig mye, da er det kun for å markere øyne og litt slikt, ikke noe fancy (kanskje like greit, sminke er ikke min sterkeste side). Om jeg er naturlig pen, vel, det er vel teknisk sett ikke opp til meg å bedømme, noen synes vel det, andre ikke, og slik tror jeg det er med alle her i livet.

 5. Jeg vil ikke si at jeg er pen uansett, men jeg har mine dager hvor jeg syns at jeg ikke trenger så mye sminke og andre hvor jeg føler jeg trenger mer 🙂 Bra skrevet forresten! 😀

 6. bruker kunn mye sminke rundt øya de dagene jeg gidder å sminke meg som er vist jeg skal være med venner, fest osv.. ellers når jeg gidder er det kunn mascara 😛

 7. Til dagligdags bruker jeg kun øyenbrynsblyant… Øyenbryna er blondere enn håret ._. Med engang alkohol kommer inn i bildet, blir det nok en god del mer ja;)

 8. Kan du være så grei å ikke KUN skrive om alt som er galt med oss jenter?
  Jeg har fulgt bloggen din en god stund og vet at du kan mye bedre enn alt idiotiet som kommer fra deg for tiden. Det er tydelig at du liker å provosere, men må du virkelig rakke ned på andre for å selv føle deg bedre?Det sier isåfall mer om deg enn f.eks oss lesere.
  Det er jo et faktum at enkelte jenter ser bedre ut med enn uten sminke, men er det virkelig verdt et eget innlegg? Det eneste du gjør er å få folk til å føle seg dårlig. Det finnes mange andre måter å få oppmerksomhet på enn å rakke ned på andre via Internett.
  Jeg skjønner at du ikke mener noe vondt med det, men det er flere ganger jeg (som vil si jeg har et helt normalt utseende), føler meg ganske jævlig etter å ha lest innleggene dine. Etter dette innlegget følte jeg meg f.eks helt jævlig uten sminke. Noen av disse bildene var jo ikke engang ille? Etter å ha lest noen av kropps-innleggene dine føler jeg at jeg like gjerne kunne latt vær å spise i et par uker for å få det du kaller en perfekt kropp. Høres sikkert ut som en sinnsyk stalker nå, men dette er snakk om typ 3 minutter innpå bloggen din kanskje en gang i uken. Da begynner jeg å lure på hva leserne dine nede i 12-årsalderen tenker, for ikke å snakke om overvektige. Du presterte faktisk å skrive at om man er overvektig bør man la vær å dra ut på stranden? Ikke legg mer press på oss jenter enn det som er nødvendig.
  Håper ikke du tar dette som en hat-kommentar, men gjerne at du tar deg et lite minutt til å tenke gjennom det du publiserer i fremtiden. Hadde forresten satt stor pris på svar!

 9. Thea: Håper da ikke folk på 12 år leser bloggen min, ettersom den er egnet fra 16 og oppover. Dette innlegget var jo ikke for å rakke ned på noen? tror ikke du tok poenget? alle jenter er fin uansett om de bruker sminke eller ikke, dette handler om at noen ønsker og være naturlig, uansett om man bruker sminke eller ikke, er man fin 🙂

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.