BESTE MUSEN JEG HAR VÆRT BORTI

1 min


En raskt innlegg før jeg stikker, hvor stikker jeg? hmm, kommer noe nytt i natt, men først og fremst  tenkte jeg å vise dere den beste musen jeg har vært borti.

Jeg har to muser jeg bruker og som jeg skifter på for tiden, er så kjedelig og bruke samme mus hele tiden,  den hvite er den jeg bruker til og surfe med, men den med diamanter er favoritten når jeg redigerer og bruker photoshop, absolutt den beste musen selvom den er liten, anbefales:)

Den jeg surfer med

Den jeg redigerer med

Vi blogges <3


Like it? Share with your friends!

10 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. ENESTE GRUNNEN FOR AT DU LA UT DET INNLEGGET VAR FOR OPPMERKSOMHET, FOR AT FOLK SKULLE TRO DET VAR MUS, SOM I FITTE. DU ER SÅ JÆVLIG EKKEL OG JEG BLIR SERIØST DØDSKVALM AV TRYNET DITT. HELVETTEEEEE. GÅ HELLER Å TA EN OPPERASJON DER DU KAN FIKSE LITT PÅ PERSONLIGHETEN DIN OG TRYNET OG KROPPEN DIN. BLIR SÅÅ JÆÆÆÆVLIG DÅRLIG. BLÆÆÆ

  2. Du kan ikke si at du ikke er ute etter oppmerksomhet, når du poster dette innlegget på facebook med et bilde av en dame i bikini. Det er klart du vil at folk skal tro at det er snakk om mus på en helt annen måte enn det du forteller om i innlegget.
    Som den første kommentaren på innlegget også sier – jeg blir dødskvalm av deg. Herregud, skaff deg et ordentlig liv.

  3. Bling Bling ;D Om han ønsker at folk skal tru det er dirty minded så er det opp til han og ingen andre. Det var faktisk ikke ett dirty innlegg heller så skjønner ikke hvorfor folk tar sånn på vei. Og han er ikke ekkel selv om han velger å få folk til å tru det er ment dirty, så RO ned! Syns det er så dårlig å skrive så mye stygt om en person, er heller dere som er så misunnelige at dere bare MÅÅ skrive stygt.

  4. Herregud, trenger dere og vere så jævlig fucked up, han vil ha oppmerksomhet, eller vill han det, eg vet ikke, han kan no for faen skrive om hva han vil, og den eneste grunnen til at dere er frekk nå er forde dere ble skuffet av og ikke høre om fitte, eg har en og det er ikke så spennende som dere tror <3
    xoxo Rene xoxo

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.