JENTER MED FLAT RUMPE ER MEST MISLYKKET

2 min


Heisann alle sammen, hvordan står det til?

Jeg tenkte og ta opp en ting, og det er det at jenter med flat rumpe er de som er mest mislykket, de mest negative menneskene som finnes, ikke bare ifølge meg, men studier. Etter at jeg tenker gjennom dette så stemmer det som bare pokker også, for er du jente med flat rumpe, hva har du og være stolt over da? en flat rumpe er som et liv uten sex, kjedelig.no. De jentene som har en sprett rumpe er faktisk de som er mest lykkelig, de som smiler mest og som faktisk lever livet. Mangen jenter tror at det ikke betyr noe å IKKE ha en rumpe, men der tar de faktisk ganske feil, tenk under sex da? ingenting og holde i, det blir så uvirkelig på en måte.

Jenter med flat rumpe er de som får minst oppmerksomhet, uansett hvor de går, hvorfor? fordi det ikke er noe og se etter, mens jenter med sprett rumpe er de som blir lagt mest merke til. Hvem vil egentlig snu seg om en jente ikke har rumpe? se for deg dette da, det står eg ferrari og en fiat 20 meter fra hverandre, hvilken bil ser du på? du skjønner? takk.

Jeg prøver ikke rakke ned på jenter som ikke har en rumpe, men det er noe som heter SQUAT, det burde dere prøve ut, spør om suzanne svanevik har noen tips til dere, om dere ikke vet hvem det er skjønner jeg dere på en måte, jealous much?.

Og går dere på google finner dere ikke noen som helst jente som smiler på bildene, om du søker på flat ass. Hvorfor skal de smile då? no reason lizzom! Og jenter med sprett rumpe? jo, de smiler som bare faen, fordi de vet de er begavet med en fin bakdel.

Håper dere ikke tar dere nær av det jeg skriver i dette innlegget, vær stolt av den flate rumpen din om du vil, men det er desverre ikke noe kjekt for oss mannfolk og se flate rumper, ihvertfall ikke nå som det er sommer, og det spiller ingen rolle om du har på deg Hotpants, det hjelper svært lite så lenge den flate rumpen ødelegger det -.-

Men for å hjelpe de som ikke har en rumpe, sjekk videoen under!:)

You want a nice sexy budi ?


Like it? Share with your friends!

44 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Det er det dummeste jeg noen gang har lest. Du skriver så mye dumt at det er utrolig. Det er ikke så veldig kjekt for oss jenter å se utrente menn, med håret rett opp. huffameg

 2. Det har jeg faktisk aldri tenkt over, men godt mulig det stemmer. Personlig synes jeg store rumper er sykt STYGT, men det er jo ikke akkurat så mye penere med flat rumpe heller:P glad jeg har en rumpe som er liten nok til at jeg får på meg size 0, samtidig som den er spretten nok til at det ikke ser ut som jeg har hull i ryggen- 🙂 HAHAHAHA 😀

 3. Må bare si at denne bloggen din er dagens høydepunkt,deppa stikk innom her og få dagens latter.
  Helt enig med deg her snur meg kun etter jenter med sprettrumpe og fin front.Stå på fet blogg du har.

 4. Du Rene, jeg tror du har missforstått noe. Man blir nemlig lykkelig å smilende av å gjøre ting man liker, ha noen som elsker deg, eller av å gjøre ting som utløser endorfiner, som trening og forelskelse. Man blir ulykkelig når ting skjer som man blir trist av. Det om man har flat rumpe har ingenting med saken å gjøre. Ta deg en bolle, Rene.

 5. Har du det så forfærdelig at du må bruke en lørdags kveld for å sitte å rake ned på jenter? Syns utrolig synd på deg.

 6. hvis du ikke innser at du rakker ned på jenter, så er det noe gale med deg, altså. du har virkelig fritidsproblemer hvis du ikke har noe bedre å gjøre enn å få jenter til og miste selvtilliten sin.
  Og jeg skal vedde på at du ikke har særlig mye til rumpe selv!

 7. Kommer bare innom bloggen din for å ha noe og le av, sånn at det er sagt. Men i det siste har du hatt ganske frekke innlegg som dette eller at feite folk er stygge feks. Før du dømmer andre bør du ta en titt i speilet. Det er nok ikke mange som snur seg etter deg på gaten for å si det sånn 😉 er jo noe som heter treningssenter, sant rene? Ikke for å være frekk selvfølgelig. Neida.

 8. Offh dette var så intelligent at jeg fikk vondt i sjelen.
  Hater Pauly D, men av deg og han hadde jeg valgt Pauly D 100 av 100 ganger.
  Du er en grenade, Rene..

 9. Dette var bare frekt å unødvendig,, tror nokk de fleste jenter er enige med at dette vart litt for drøyt!

 10. Selv om hun dama på bildet der med flat rompe ikke smiler, så betyr det ikke at hun er ulykkelig. Det går ikke ann å se på ett bilde om en person er lykkelig eller ikke. Fake a smile er det noe som heter, så kanskje hun som smiler der er den som er mest ulykkelig? :p

 11. HERREGUD GI DEG. Tror ikke du veit hva lykkelig egentlig betyr jeg. Lykkelig er ikke bare denne forbanna ræva til oss jenter. lykkelig handler ikke om ræva, er du lykkelig så er det fordi du har en herlig familie, venner, kjæreste og det du måtte ønske deg, ikke en forbanna ræv!
  du synker så sinsykt lav ned,

 12. Seriøst?? Hvordan kropp man har, har ikke noe med hvordan man har det! jeg syntes du tar veldig feil, du vet ikke hvordan er jente med sprett rumpe og en med flat rumpe har det inni seg!! Om ei hadde drivi me en sport man på fin rumpe av, med egentlig ikke likte det i det heletatt, bare gjort det for å nå opp til forventninger, hadde henne sikkert ikke hat det så bra inni seg!!

 13. Jaha.
  Så sa skal vi jenter snakke om kropps formen til gutter som deg ? 🙂
  Flat rumpe eller ikke, har ingenting om vi er lykkelig eller ikke 🙂
  Er ikke rumpa som er livet akkurat,
  Det er hvordan hverdagen er , og hvordan folk rundt deg er i mot deg 🙂
  Du synes flat rumpe ikke er så fint, og de er ulykkelig?
  Hva skal jeg si om deg da, ?
  Ulykkelig pga kroppsformen din da?
  Får vel heller si at det er sikkert ikke tiltrekkende for alle, og det som du mister mest poeng for er hvordan du skriver om Jenter 🙂 Men handler ikke om kroppen, det er inni deg som vet hvordan man har det, lykkelig eller ulykkelig 🙂
  Er ikke våres feil at du ikke har fått drømme jenta de, men tror du for større sjansen med å skrive som du gjør?
  Hadde vært bedre å lese på bloggen din, når de ikke bare skal handle om jenter, og hvordan de er osv. 🙂
  En gutt som bryr seg mer om det indre og ikke bare rumpe
  Er mer behagelig å være rundt og snakke med 🙂
  Du tiltrekker deg ikke jenter på denne måten Renè 🙂
  Du skyver de lengre vekk i stedet 🙂
  Be strong! Du trenger det

 14. Alle sitter å skrivet at det er så teit å sitte å rakke ned på andre å snakke om alle andre osv! Dere som svarer med hat gjør jo akkuratt det samme som dere sjøl klager over. dere bruker tiden deres på å grine å sutre over Rene sine sexye innlegg som han for X antal lesere pga. Så hvem er egentlig taperene? de som retter svarene sine mot ett spesiel person eller de som skriver ett blogg innlegg der det ikke er mot noen spesiel person? 😀 Love you Rene<3

 15. Hahaha :-0 seriøs? jeg skulle finne ut om hvordan man kunne få flatere rumpe,siden alle treningsopplegg går ut på å få store spretne rumpeballer,noe jeg av en eller annen naturlig grunn har så det suser! Men google fant nesten ikke noe annet enn ditt blogginnlegg 🙂 Hold på å le meg ihjel en søndagsettermiddag her,men bra du tar det opp,kanskje jeg skal droppe rumpeslankingen likevel,selvom det er vanskelig å finne bukser som sitter fint,med mindre man vil går med hotpants året rundt!!!

 16. Ikke rart at folk sliter med selvtillitsproblemer når du påstår at de med flat rumpe ikke har noe å smile av?? Hva faen, hvilken verden er det du lever i om alt som teller er størrelsen på bakdelen? Ville aldri vært sammen med noen som har samme verdier som deg, hahah JS

 17. Hva for noe tull er dette? Du er ikke verdt noe fordi du ikke har rumpe? Å at man ikke kan være lykkelig hvis man ikke har rumpe? Dette blir for dumt,at du kan skrive noe sånt! Dette er ærlig talt det dummeste jeg noen gang har lest. Takk for at du ødelegger selvtilliten til mange av de som leser dette. Du må jo være helt tett i pappen, hahah. Dette er flaut ovenfor menneskeheten. Dette er i hvertfall min mening

 18. Hva for noe tull er dette? Du er ikke verdt noe fordi du ikke har rumpe? Å at man ikke kan være lykkelig hvis man ikke har rumpe? Dette blir for dumt,at du kan skrive noe sånt! Dette er ærlig talt det dummeste jeg noen gang har lest. Takk for at du ødelegger selvtilliten til mange av de som leser dette. Du må jo være helt tett i pappen, hahah. Dette er flaut ovenfor menneskeheten. Dette er i hvertfall min mening

 19. utrolig morsmme innlegg du har.. digger bloggen! du tør og skille deg ut, si dine meninger! Og noe som er like morsmot, er å lese gjennom kommentarene, der de klager på at du ikke skal rakke ned på andre, så klager de/rakker ned på DIN kropp? :`D haha, ser ikke logikken! Stå på me blogginga <3

 20. hahahahaa, kjenner jeg blir rett og slett forbanna her
  bruker vaneligvis ikke å kommentere en dritt på blogger, men nå må jeg bare gjør det
  «jenter med stor rumpe er vanligvis mye gladere og smilende» osv? hahahaha, største løynen
  skjekk fakta FØR du skriver sånn tull som dette. det tror jeg det trengs
  =)=)=)

 21. «er du jente med flat rumpe, hva har du og være stolt over da?»
  «Hvorfor skal de smile då? no reason lizzom!»
  Ikke bare er meningene dine latterlig diskriminerende og idiotiske, du uttrykker dem også som en 13-åring. Gutt, du trenger profesjonell hjelp hvis du kaller dette et innlegg, selv i en blogg.

 22. Hahahahaha, hvorfor klikker jentene så jævlig a. Dør av komentarene: `syns ikke store romper er fint jeg`.
  STORE ROMPER ER DRIT DEILIG, SYNN NOEN AV DERE IKKE KLARER Å FÅ DE STORE NOK 😉
  Ja kanskje størelsen på rompa ikke har med om du er lykkelig eller ikke, MEN deiligere JA ! Så fuck dere sjalue drittkjerringer jeg blir så drittlei av å lese komentarene deren a ditten datten stygt, å bla bla bla..

 23. Rene, de som trener rumpa trener også låra, og da blir låra svære, derfor vil ikke jeg trene rumpe siden jeg ikke vil ha store lår. Hvis du ser på hun på videoen, begynner hun å få store lår, ser du på noen før og etter bilder på google har jentene som har trent rumpa SYKT store lår, og det er helt grusomt

 24. Heia bloggen!!
  I dag skal jeg snakke om stygge og feite menn. Jeg kan gi et eksempel da, damer vil heller ha en sexy mann som Justin Bieber enn Rene Kleveland. Feite menn har det også DRIT kjedelig under sex, fordi alt jentene kan ta tak i er den store, hengende magen og ansiktet i håp om av at det skal falle av sånn at mannen får et bedre ansikt. Og om du går på Google og søker ‘fat and ugly man’ så er de feite og stygge mye mer ulykkelig enn de veltrente, sexy, sterke og fine mennene! Det er helt sant, hvis man er feit får man ALDRI dame. Hvis du har en mannlig modell og Rene Kleveland, hvem ser du på da liksom? Man driter i Rene og stirrer heller på supermodellen.
  Dette var ikke for å rakke ned på Rene Kleveland, altså! Neida, han kan få være glad i den feite hengemagen sin og det stygge trynet men det er ikke sæ stas for oss damer liksom.
  Vil også anbefale Rene denne treningsvideoen eller å dra på et treningsstudio! Takk for meg.

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.