HER ER NORGES 10 BESTE BLOGGINNLEGG

2 min


God dagen alle snuppiser, nå er listen over norges 10 beste blogginnlegg klart, og utrolig nok er alle 10 innleggene og finne på min blogg, wow!. Dette er innlegg som har blitt lest av de fleste mennesker og som kanskje irriterer en del mennesker pga jeg har andre meninger enn andre, men sånn er verden. Her er ihvertfall listen, trykk på hvert bilde for å komme inn til den fullstendige innlegget. Enjoy!

1: Et innlegg hele Norge har lest, hvorfor alle gutter hater meg

2: Et innlegg om at alle jenter og kvinner i norge syter over at mensen og det med å føde gjør vondt, når det egentlig ikke er vondt i det hele tatt.

3: Som overskiften sier, man trenger ikke utdanning når man spiller på rap, sex og damer

4: Om du ikke vet hva yolo betyr, ikke si det. Innlegget inneholder også en wet & dirty video av meg, sjekk ut

5: Hvorfor fjerner jenter øyenbrynene sine for og så tegne på nye? er det kreft eller sykdom? 

6: Innlegget som gjorde at jeg fikk mattilsynet på nakken og tlf av politiet, pga jeg adopterte vekk dovendyr fra puerto rico. Les hele innlegget ved og klikke på bildet under, masse info og bilder. 

7: Alle kjenner til rene kleveland’s kjærlighets tips, og disse blir alltid tatt godt imot,trykk på bildet for å se hele listen på hvordan du kan få en jente til og bli glad, inneholder 30 tips..

8: Hvorfor blir man mor i ung alder? er det for pengenes skyld og silikonpupper som står høyt på listen?

9: Som alle andre bloggere tar jeg også outfits bilder, bare at jeg inspirerer andre beliebers, hva syns du om JB Summer Denim stil? sjekk ut alle bildene ved og klikke på bildet under.

10: Det er ikke greit og være feit, feite folk lyger til seg selv, er du enig eller uenig? trykk på bildet for å komme til innlegget, stort diskusjons tema på bloggen i skrivende stund.


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Er det en liste du har laget selv, eller har du funnet det et sted? Isåffal, om du har laget den selv, hva vet du om at det er mest lest? og hvis du har funnet listen, link?

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.