GUTTER OG MAGETOPPER – HOMO MUCH?

1 min


Greit, skal prøve og ta dette innlegget litt rolig, men når jeg logger på internett i dag og finner ut at nå kommer det topper for gutter på markedet, WTF! Er det nå verden går under? og hvorfor skal menn gå med magetopper? jeg kan sverge og love at ser jeg en mann med magetopp i mitt liv vil jeg gå bort til den personen og spørre hvor lenge han har igjen og leve, for tydligvis gir han faen og lider av en sykdom som ikke kan helbredes. Magetopper og topper er for damer,kvinner, faen IKKE MENN.

Under mens fashion week i london tidligere denne måneden gikk det menn som viste frem topper og denne nye trenden som vil komme blandt gutter. Jeg leser at jenter liker at menn viser litt hud, nå som det er sommer og sol , men dere vil vel faen ikke at vi ser ut som Right sight fred (se video under), jeg gir opp alt som heter menneskeheten, jeg vil rett og slett ikke leve lengre.

Skjedde med at menn skal være menn og kvinner skal være kvinner? jeg blir veldig forvirret når vi bytter kjønn. jeg googlet og fant ut at denne kolleksjonen for menn kommer til og være på markedet i 2014, og alt jeg da kan si er at jeg håper båten ( om det blir en båt ) som skal levere containere med 2014 kolleksjonen går til bunns..Dette blir for tragisk, fuck it..


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Det er alltid mye rart på fashionweek. Og det er alltid overdriving på catwalken. Det er ikke sånn at menn SKAL gå sånn. DERP

  2. Alt kommer med smak og behag. Jeg likte det ikke men det hadde ikke gjort meg noe om jeg hadde sett noen med det for alle er forskjellig og bør kunne bruke det man vil; gutt eller jente.
    Kan ikke forestille meg at det er så mange som bruker det da.. 🙂

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.