NÅR FOLK GÅR PÅ TUR MED STAVER (HØY?)

1 min


God dagen alle snuppiser, hvordan står det til med dere?. Det er jo egentlig sommer selvom vi ikke har så mye sol for tiden, men det kommer nok. En ting jeg bare må skrive om er det jeg ser veldig mangen driver på med, og det er når folk har glemt at det ikke er vinter lengre, ski sesongen er over men veldig mangen mennesker klarer ikke og legge fra seg skistavene, de klarer og legge fra seg skiene, men stavene? du klarer og gå uten staver, med mindre du er handikappet

Jeg ser så mangen overalt gå med disse stavene, men på beina er det ikke noe ski, det ser veldig rart ut og jeg tenker for meg selv hver gang jeg ser en person «er du høy?» altså har du røykt noe du ikke tåler eller? jeg er ingen hater eller noe, eller jo kanskje litt siden jeg skriver dette innlegget, men jeg håper at folk som ikke legger fra seg skistavene kan se dette innlegget, fordi jeg har nemlig redigert et bilde, slik at dere kan se mitt syn på det.

Jeg vet det er noe som heter turstaver, men disse «turstavene» er prikk lik skistaver, derfor ser du bare veldig dum ut når du går ute med slike staver når det ikke er noe snø på bakken, og det ser endå verre ut når du går med slike på sommeren.

Deres syn

Mitt synJeg er ikke noe vanskelig med dere, men håper dere skjønner poenget mitt, kjære turgåer.


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. du har røykt noe du ikke tåler, for du er så dum. tror du hadde hatt godt av å ta deg en tur med staver og fått litt mosjon istedenfor å bare sitte å drikke hele dagen

 2. «Energisk stavgang gir opptil 67 prosent høyere energiforbruk enn vanlig gange, viser forskning ved Norges Idrettshøyskole. Du får god kondisjon fordi alle musklene aktiveres, samtidig som treningen er mer skånsom for leddene enn f.eks. løping.»
  Å gå med staver kan være fint for f.eks. eldre mennesker som ikke trener så mye. da får de brukt mer av musklene sine i kroppen. Du burde prøve det, du trenger å gå ned i vekt

 3. du helt der oppe, altså på toppen av kommentarfelte, har du røykt nokke du ikke tåler?
  kem faen går på tur med staver? det ser for det første forbanna dumt ut, da tar du heller og venter til vinteren kommer, så finner du heller deg en sommer sport du kan drive på med..
  det ser ufattelig rart ut, kansje bra mosjon? men for hva? armene? woow, ikke akuratt bare armer man vil trene,, beina trener jo man uansett hver dag, i og bare gå!
  hvem sier han drikker hver dag? er du stalker ? følger du med hvor han er kor han går til en hver tid?
  isåfall er jeg skremt:O

 4. du over her: jeg er innom bloggen 3-4 ganger i uken og det eneste han nesten bare skriver om er festing og drikking, så trenger ikke være stalker for å skjønne at han drikker mye og heller burde tatt seg en gåtur med staver. les hva navn over her har skrevet. idiot

 5. viss du er inne på bloggen 3-4 ganger i uken, så får du med med deg hver helg, og viss han føler for og ta seg en fest i helgene så gjør vel han det IDIOT:==))
  Har du mistet stavene dine på veien ? loyd;)

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.