HVORFOR HAR VI S*X?

2 min


Har du tenkt på det før? hvorfor har vi egentlig sex?

Det er veldig mangen grunner til at man faktisk har litt kosetid, noen ganger er det pga man blir kåt og man vil få ut det seksuelle i kroppen som strømmer rundt.

Noen ganger gjør man det pga en person føler seg litt nedfor, og då kan sex være løsningen, man kan fort gå fra trist til lykkelig etter en real omgang. Men det er ikke alle som bare har sex for kosens skyld, noen gjør det for å produsere lykketroll, jeg snakker om babyer ja.

Livet kan være hardt noen ganger og den økonomiske delen av livet kan være hardt, så då blir det og lage barn en utvei for mangen, noen er så heldig at de får tvillinger og trillinger, kall det jackpot når man kommer til barnetrygd.

70 % av alle som går på byen i helgene har sex iløpet av helgen, så det sier seg litt at mangen har en koselig helg.

Men nå må dere ikke ta feil av det jeg skriver, mangen har ikke sex for å skaffe seg penger, kanskje noen da, på strandkaien i bergen, men når man bestemmer seg for å få barn har man jo rett på penger, altså barnetrygd, så det er jo bare en bra ting. Men hva som gjør at man egentlig har sex? her er noen grunner

Du er kåt, og som Tine melk sier, du bare må ha det. Du vil oppleve gleden, spenningen, det føles bare så godt at du må ha det.

Du vil kanskje vise din kjærlighet ovenfor kvinnen du er glad i, så du vil vise hun hva du har og by på. Du føler deg kanskje opphisset, listen kan egentlig bare fortsette ut i det uendelige. Det finnes så mangen grunner, men mest av alt gjør vi det pga hormoner i kroppen vil leke seg. Man har også sex for å føre generasjonen videre.

Sex kan være en fin ting, deilig også for den saks skyld, men egentlig er det jo meningsløst? Ifølge biologer:

En rådende teori for hvorfor det er slik, får nå støtte i en ny studie iScience:

Å blande genpølen med jevne mellomrom, lar organismer holde seg en hårsbredd foran parasittene som forsøker å drepe dem, og på den måten unngår de at arten bukker under av sykdommer.

Rød dronning

Teorien har fått navnet rød dronning-hypotesen, og er kalt opp etter den røde dronningen i Lewis Carrolls bok ?Alice: Gjennom speilet og det hun fant der? (Alice Through the Looking Glass), som er oppfølgeren til «Alice i eventyrland».

Om du driter i alt det biologiske skriveriet råder jeg deg bare til og fortsette med sex’en du allerede har, pul i vei, bruk kondom om du ikke vil bli mor nå, p-plaster og p-piller om du vil gjøre det uten kondom, alt i alt er det bare deilig. Vi har sex fordi det er koselig. Enig? ja.


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Det biologiske aspektet med sex er i bunn og grunn formering. At det har en en positiv effekt på kroppen er jo naturens måte å si på at det er bra og nødvendig. Det er ikke noe annet, det er nå i det siste at vi har fått muligheten til å ha oss med hverandre at det ikke trenger å bli konsekvenser når det gjelder barn. Man trenger ikke å få barn før man er klar for det psykisk og fysisk. Mer er det ikke i bunn og grunn. Alt annet er jo bare et pluss.

 2. Hvilken verden lever du egentlig i? Mener du at usle 970kr i mnd er mye? Foreldre kan ikke bruke et eneste øre av de pengene. Er barn skal faktisk ha mat, bleier, hygiene artikler osv. 970kr dekker såvidt behovene for en baby/barn. Å 35000 er ikke mye å skryte av heller. NAV sine regler går ut på at 6000kr skal brukes på barnet(det dekker ikke barnevognen en gang) å resten skal brukes på strøm, husleie og livsopphold i løpet av 3mnd. Er ikke det da ekstremt lite penger på så lang tid?! Man kan bare glemme å få seg et eneste øre før beløpet og tidsrommet er brukt opp. De som velger å få barn pga de av en eller annen sinnsforvirret grunn tror de skal tjene penger på det kommer til å bli ubeskrivelig skuffet når barnet er født! Det er dyrt å få barn, uansett!

 3. You gotta be kidding me!!!! ingen lager vel barn for å overleve økonomisk?
  man får 970 kr i mnd til barnet… 25 bleier koster en 50 lapp… sko klær, mat, etc etc etc.. barnehage 2560,- ca! det koster ca 4000 i mnd å ha barn.. dvs man går 3000 i minus pr mnd nr man har barn hvis man ska sette det økonomiske spekteret på det…. det er drittdyrt å ha barn…, ja har barn selv…. og angrer ikke ett sekund.. han ble laget etter en natt med kjærlighet mellom to mennesker som fremdeles elsker hverandre… man lager da for faen ikke barn for å ha råd til å leve!! no provoserer du!!

 4. HÅPER du troller nå, for så dum kan virkelig ingen være?
  Vet du hva et barn koster per år? For å si det sånn; mye mer enn barnetrygden.
  Alle som får barn bør være fysisk, psykisk og økonomisk forberedt på den livsomveltningen det er. Det krever mye å ta vare på barn.
  Sex har vi forresten på grunn av primære instinkter.
  Funfact: Mennesker og delfiner er de eneste pattedyr som har sex også for nytelse, ikke bare for forplantning.

 5. dere som kommenterer her, er dere fullstendig invalid? trangsynte , eller tilbakestående?
  Dere må seriøst ta og begynne og forstå at alt han skriver ikke er ment på alvor.
  tror dere virklig han mener akuratt dette?
  Ja og en ting til, koffor i helvette tror dere at utlendingene får så inni det helvette med unger? på rad og rekke? jo for pengenes skyld, det finnes slike mennesker også.
  Men sier ikke at alle tenker slik..
  men hallo? dere som leser bloggen og gidder og kommentere, burde seriøst forstå at han ikke mener dette seriøst,, når det kommer til barn, og hva det koster osv.
  i seg selv er jo det en jackpot og få et barn,, men som sagt, til og med jeg forstår at dette ikke er 100 ærlighet ,, er vel mer humor og kødd,
  😉

 6. Det er helt sykt å lese denne bloggen din.. facinerende hvor mye du kan om alt og alle. Gjør litt research før du begynner å uttale deg om alt mulig! blir flau over at du faktisk som 25- åring holder på som om du skulle vært 12 – 14 år og prøvde å bli kjent. Tror ganske mange prosent av norges befolkning leser denne bloggen din for å ha noe å le av, eller for å bli underholdt når de kjeder seg( det gjør i hvertfall jeg) og de «rådene» du hele tiden skriver om, er ikke noe nytt for oss andre som er normalt oppegående i hodet. face it, du er ikke noe ekspert på noen områder. Da særlig ikke på kvinnen og hennes følelser og behov!

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.