5 FAKTA OM PUPPENE DINE (UKENS TIPS)

3 min


Det er ny uke og ukens tips denne uken er 8 fakta om puppene dine, ja,boobies. Det er jo ikke noe stygt på en kvinnes kropp når vi kommer til pupper, men noen har mindre enn andre og det kan føre til misunnelse, men fortvil ikke, disse faktaene du nå skal få lese gjelder alle kvinner, både små og store pupper.

Første bh’en ever. 

Det har i flere hundre år vært korsetter på «markedet» fordi kvinner ville ha en fin utringning, for å vise sine menn hvor flotte og vakre puppene deres var, men den første bh’en kom faktisk på 1800 tallet, tidlig 1900 tallet , det var då de første bh’ene dukket opp. Og som dere kvinner sikkert har hørt om, bladet Vogue vet dere? det var det første magasinet som brukte begrepet brasserie, det gjorde de i 1907. I 1914 fikk amerikanske Mary phelps jacobs patent på den første bh’en som ble laget, den besto av to lommetørkler sydd sammen med baby bånd som ble brukt som stropper. Den første push up bh’en kom i 1948, det ble veldig populært i hollywood, og den dagen i dag eier en kvinne i gjennomsnitt 9 bh’er.


Hva er i puppene?
For mangen er det bare pupper og fett, men vet du hva som befinner seg på innsiden? det skal jeg fortelle deg. Brystene dine inneholder mellom 15 og 20 lobules fylt med hulrom som kalles alveoler (aveole)  der melk blir produsert til ungen din. Lobules er koblet sammen med rør som frakter melk til brystvorten, fancy hæ?. Fett,scener og bindevev holder alt dette sammen.

Pupper & kunst:

Du har sikkert sett statuer og malerier av en kvinnes kropp der de er helt naken, enten på et galleri eller uti i gatene. Det er faktisk over 35.000 år siden mennesker begynte og lage statuer og kunst av en kvinnes kropp, de første som gjorde dette lagde statuer hvor kvinnekroppen hadde store hofter og pupper.

Størrelse teller, uansett:

Om du har dobbel A eller dobbel D cup skyldes kun av dine gener, altså fra din familie. Men studier viser at uansett hvor store eller små dine pupper er så vil veldig mangen kvinner gjøre de større ved og foreta en brystopperasjon. Når man forstørrer brystene ble så mangen som 8 av 10 mer lykkelig i livet sitt, dette pga de har vært missfornøyd med sin egen kropp over lengre tid. Så der har dere det kvinner, uansett om de er store eller små, make em bigger, bare flipper. Men jeg skjønner hvorfor mangen vil gjøre de større, for å få bedre selvtillitt og for å føle seg bedre med seg selv, dessuten er silikon jævlig fint og se på!:)

Henge pupper & fødsel:

Større pupper er jo en selvfølge under graviditeten, og man kan jo si det er gratis silikon uten at man har betalt en krone, bare dumt at de fort forsvinner så straks barnet har kommet og vokst litt til. Men problemet er at etter mangen amminger, når du har ammet veldig mangen ganger så vil puppene dine til slutt mer eller mindre henge litt mer enn det de har gjort før, noen er heldig og merker ikke så mye, men de fleste vil få det. Derfor er det en grunn til at mangen velger silikon i puppene etter at de har fått barnet og de er ferdig med ammingen. Når du er gravid så vokser jo puppene og de blir tyngre, huden og leddbåndene vil da strekke seg, og når ungen er kommet til verden og du er tom for melk vil huden som strakk seg trekke seg tilbake igjen, derfor kan enkelte få henge pupper. Mangen kvinner ønsker ikke å amme, pga de skal få henge pupper, derfor kjøper de heller morsmelk erstatning.

Brystkreft:

Kreft er noe jævlig drit, men 1 av 8 kvinner får pr i dag brystkreft, noe som tilsvarer ca 12 av 100 kvinner. Men se på Angelina jolie, hun fjernet sine bryst, man kan overleve uten bryst, og får man kreft er eneste utvei desverre og fjerne brystene.I 2012 hadde 210.000 kvinner brystkreft, 40.000 døde,desverre.

Av det som dreper kvinner mest er det kun lungekreft som kommer foran brystkreft.


Like it? Share with your friends!

11 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Syns du har masse tullete innlegg. Men her kom endelig et innlegg som faktisk stemmer helt! Tabu eller ikke, det er fakta

  2. koffor er dette latterlig? forstår ikke, det er jo fakta for fanken .)
    eller er det slik at dere som må skrive shitt, ikke har noe og fylle ut i BH`en, eg forstår viss dere er lei dere om dere har mygg tits:===))

  3. Jeg tror kanskje det folk reagerer på er hvor tydelig det er at han favoriserer større pupper og at han oppmuntrer til å ta silikon.

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.