VINNERNE AV TANNBLEKING (NUMMER 3)

1 min


God kveld, god kveld alle sammen!

Jeg har ikke blogget så mye, det har jo vært helg. Men nå har jeg ihvertfall trukket ut 3 nye vinnere som får tannbleking i posten, dette er den tredje konkurransen jeg har hatt med tannbleking denne måneden. De som får tannbleking og som må sende meg adressen enten på denne mailen: renekleveland.blogg.no@hotmail.com eller skrive det på innboks på facebook er:

Anders birkeland

Henriette lien

Caroline amundsen

Kommer noen konkurransen i uken, så stay the fuck tuned 🙂 You rock my..:)


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.