IKKE SVØM DER DET FINNES HAIER (MENSEN)

1 min


Det er sommer og du skal sikkert på ferie, eller du kanskje er på ferie? Ihvertfall så bør du holde deg unna der haien svømmer. Dette må være verdens beste reklame for kvinner og ikke minst verdens beste tampax reklame, alle de andre du sikkert har sett på tv fra før av er ikke like god som denne, selvom det er et filmklipp fra filmen movie 43.

Men det er jo heller ikke rart at kvinner er mest utsatt for haien, vet du hvorfor? se likheten mellom hjernen til en hai og en kvinnes vagina.


Vær forsiktig i sommer, og bruk tampax!.


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.