DUCKFACE – HOT OR NOT?

2 min


Heisann alle sammen!

Dette med duckface vet du, hvorfor er det så mangen som ikke liker når jenter lager det? mangen mener det ser så idiotisk ut og det er på en måte irriterende og barnslig? akkurat der er jeg helt uenig, ettersom jeg syns det er sexy. Duckface er noe som kan minne om en and, eller donald duck, men herregud det minner jo meg mer om et sexy kyss eller noe, uansett er det bare frekt og sexy. Er ihvertfall ingen grunn til og IKKE like det med mindre du er homo, ikke det at jeg har noe imot homser, de er jo grei de også.

Men men, vi er alle forskjellig med forskjellige meninger, alle kan ikke like det samme, selvom jeg faktisk skulle ønske det, når jeg egentlig ikke ser noe feil i det når jenter lager duckface.

Og så har vi jo dette som heter duckface spaghetti, noen mener at når jenter lager duckface ser det faktisk ut som de spiser spaghetti, hvorfor og hvem fant på det? søkte litt på google og fant noen bilder..

Nei, min mening er at restylane og botox i leppene er sexy, ikke det at man trenger det for å ta duckface bilder, min mening 🙂 Syns du det ser dumt ut når folk tar duckface bilder? eller er det kill yourself? tehe!.


Like it? Share with your friends!

7 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Men nå er det jo også sånn at du elsker bimober i rosa klær og skinn bukser. Med heavy sminke, og som er litt air head, alt jeg har å si er.. smak og behag

 2. Det ser jo helt idiotisk ut da. Er mye finere å smile på et bilde enn å prøve å leke deilig 😉 Man er jo faktisk ikke deilig når man lager duckface, men du ser jo heller dum ut. Men du liker jo jenter som ikke har noe mellom øra så da er det jo greit

 3. De bør passe seg under andejakten..
  Å har dere sett hvordan de ser ut i profil.. Dolly Duck..
  Litt er ok.. Men de som gjør det tar jo helt av..
  Hva den dagen de ikke gjør det mer, vil leppene da se ut som to ballonger luften er tatt ut av.. herlig..
  Usj

 4. det finnes forskjellige munner, og fjes, og kropp osv her i verden, om noen velger og posere med en trute munn så gjør man vel det?
  samme som alle andre gjør et gangster tegn med hendene, døds awesome sant…….
  folk har jo alltid noe og si,, faen for et fitte land

 5. ugh these duck face photos are terrible, some of these girls need to add their pics to a hot or not site so they can get rated low and realise making duck faces doesnt make you look hot!

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.