DU MÅ VIRKELIG HATE UNGEN DIN?!!

3 min


Hei igjen, hvordan står det til? bra? det det bra, med meg går det også veldig bra med:)

Du leser overskriften og klikker deg inn på dette innlegget, eller så har du klikket direkte på renekleveland.blogg.no, uansett så leser du nå dette og tenker hva er det nå jeg skriver? og det kan jeg fortelle deg. Om du noensinne blir gravid, eller er gravid og venter deg en unge eller kanskje tvillinger, så kan jeg herved skrive ned navn du ikke må finne på og gi ungen din, dette er navn som forbinnes med gamle mennesker, og vil du at ungen din skal bli hatet eller ertet, ikke gi han navnene under.

Balder: Dette er et hundenavn i mitt øre, ikke gi ungen ditt det navnet.

Agnes, Alma, Ellinor,Lilli, Nelly, Vilma, Arthur, Erling, Bastian, Oskar, Bjørg, Aud, Grete, Bjørn, Jan, Geir, Leif, dette er navn du IKKE bør kalle ungen din om du virkelig ønsker ditt barn det beste, ikke bare vil han / hun skifte over til et annet navn når det vokser til og blir myndig, men det vil også ha en kjedelig oppvekst.

De fleste i dag tar et navn som ligger i familien, derfor er det jo en del som faktisk får slike navn, men det er ikke noe kjekt, bare pga bestefaren eller farmor har det, så er det ikke noe kjekt for en baby. Gå heller for moderne navn, det finnes også mangen av de som tar navn fra utlandet som Jennifer, Jessica, Michelle, Amelia, Liam, Ariel osv, det er også populært.

Det jeg mener er at du IKKE bør gi ungen ditt et gammeldags navn, men for all del, det er din unge, do what you want. Jeg selv ville valgt et skikkelig norsk navn, som da blir Silje,Lara, Marielle, Sofie, Susanne, Evelyn, Charlotte, Julie, Preben, osv, orginale og normale navn, eller et utlandsk navn som også er fint.

Slenger med noen kjendiser som har noen veldig fucked up navn på sine unger, stakkars 🙁

Alicia Douvall, kalte sin første datter for Georgia, det er et normalt og greit navn,  men sitt andre barn fikk navnet Papaya Coco Piri Douvall, er det snakk om å være glad i frukt og paraply drinker? 

Ungen: mamma? kan jeg få en melon?

Moren: Nei, papaya

Ungen: får jeg papaya?……

Rochelle og Marvin Humes kalte sitt første barn for Alaia Mai -.-

Angelina Jolie og Brad Pitt har noen veldig spesielle navn på alle sine barn, stakkars alle sammen,  Maddoz Chivan, Zahara Marley, Shiloh Nouvel, Pax Thien, Knox Leon og Vivienne Marcheline.

Katie Price og Peter Andre har to barn, men når de fikk en jente fikk hun et jævlig rart navn,  Princess Tiiaamii Crystal Esther Andre. Snakk om å leve i drømmeland? hvem kaller ungen sin for prinsesse? -.- nei virkelig, princess?

Jamie og Jools Oliver har fire unger, men døtrene har fått noen navn jeg håper de har fått når de var full, håper ihvertfall de skifter de raskt, veldig raskt , navnene på døtrene er Poppy Honey Rosie Oliver og Daisy Boo Pamela Oliver og Petal Blossom Rainbow Oliver -.-

Virkelig? Poppy Honey? det minner meg om coco pops, er dere ikke enig? og Daisy Boo? høres ut som et navn dratt ut fra en strippeklubb.. Hvem vet, kanskje Jools Oliver har vært en tidligere stripper og vil at datteren skal gå i samme sko?..:) Men det finnes faktisk honning med samme navn HER

Får nesten bare stoppe, bruk google for flere rare navn disse kjendisene har gitt ungene sine, ellers kan jeg bare si at du bør tenke over hva du kaller ungen din når du skal føde, gi han eller hun et skikkelig navn, stay classy!:)

Topp 100 amerikanske navn http://www.babycenter.com/top-baby-names-2012

Topp Norske navn http://www.klikk.no/foreldre/navn/article704508.ece


Like it? Share with your friends!

16 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Mitt navn er tatt fra min oldemor, og Isabel er pga kultur. Signe har jeg aldri blitt mobbet for, tror virkelig du må roe deg ned. Et navn som ihvertfall ingen burde døpe ungen sin for er Rene, du har dessverre gjort en skam for det navnet.

 2. HAHA du har rett og slett gravd din egen grav nå, Navne RENE høres jo ut som tragisk stykt navn, så du må passe på hva du skriver, og vertfal ikke skriv noe du ikke har peiling på,, HAHA din p.r.kåte jævel

 3. Oi, dette hadde du virkelig ikke peiling på, men skjønner at det er din mening. Flere av navnene er jo det som er populært nå, og det er faktisk gamle navn som er inn, som Agnes, Alma, Ellinor og Leif.
  Hvor har du fått dette fra?
  De populære navnene du skriver er jo det tenåringsmødre kaller ungene sine..
  Nei, dette var latterlig.

 4. tak for at du valgte mitt navn som et moderne å originalt navn hehe men det er ikke et norsk navn vennen <3 😀

 5. Helt alvorlig Rene.. De fleste av de «upopulære» navnene du har skrevet ned, er jo faktisk de som er en klasse over seg 🙂 Rene derimot er jo meget uorginalt og er ett navn de fleste glemmer så fort de hører det.. Og de «moderne» navnene er jo helt på bærtur hehe.. De barna skal jo bli voksen og selvstendig en dag også.. Et navn skal gi styrke og stolthet, nettopp fordi det er foreldrene som elsker deg over alt på jord som har valgt det til deg 🙂 Og det var ikke mange av de «norske» navnene som faktisk er norske 😛 Merker på bloggen din at du skriver ting fjortisvenninnene dine liker.. Hva med å få dine egne meninger, uten å kun prøve på å komme i buksene på småjenter.. 😉 På tide å bli voksen nå Rene..

 6. hahahahhahzhahahha, men i helvette har det klikket for dere?
  guro? signe? agne? ellinor?`ææ kem vil bli kaldt for noe slikt? eg hadde byttet navn med engang, ellers hadde eg faen ikke komt ut av magen…
  Rene er fransk navn btw, og det er et ufattelig populært navn, bare for og si det sånn 😉
  jan erik, det er sånn parken navn, med rotwailer:=)
  men men ,, er enig med at man ikke burde bruke oldefedre osv sitt navn, og bestemødre som olga, kan liksom gå etter normale navn vi er jo tross alt i 2013

 7. Og alt det sier du og du heter RENE!!;)Så frekt! Alle de navnene er jo kjempefine, jeg heter
  Faktisk ett av dem!! 😉

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.