BLOGGERE – SÅ KLEIT, OMG!!

1 min


God dagen snuppiser, hvem har vel ikke sett det eller fått det med seg en gang før eller siden, jenter som ligger ut bilder på bloggen sin, fullsminket, med leppestift osv, men hevder de er USMINKET, eller når de lager videoblogger og hevder det er så KLEINT, herregud, OMG asså, Krise ALERT.

Hvorfor legger dere ut videoer om det er så kleint då? hvorfor ikke spille inn på nytt til dere faktisk blir fornøyd, istedenfor å skrive at det er så sinnsykt kleint og legge ut diverse bilder og videor som dere publiserer?

Dere skriver jo det bare fordi at dere IKKE vil at leserne deres skal skrive en stygg eller dum kommentar, dere er på en måte forberedt på det, men finner på og skrive at det er så kleint eller at dere ikke fikk tid til og sminke dere skikkelig før dere tok bilder..

Smink dere ferdig før dere tar bilder da? eller rediger videobloggen deres skikkelig til dere blir fornøyd før dere faktisk publiserer den på youtube og så bloggen, my god. Enkelte kvinnfolk asså, illustrasjon under.

Det jeg mener er at bloggere, en del kvinnelige bloggere alltid kommer med hvor kleint det er med bilder og videoer de legger ut. Har de på følelsen at de er sminket dårlig en dag skylder de på at sminken er dårlig og de må kjøpe ny, eller som det tilfellet du ser over, speilet er knust og de får ikke sminket seg, duuuuh (gå på badet?)..


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.