NÅ KAN ALLE BLI GRAVID VED BRUK AV 1 PILLE

1 min


Heisann alle sammen:)

Nå kan alle som sliter med å bli gravid bli glad, det er nå en pille under produksjon som gjør at alle kan bli gravid, så gutter med dårlig sæd kvalitet trenger ikke lengre være lei seg, denne pillen hjelper damen din på god vei, pillen du som kvinne  skal ta gjør det lettere for deg og din mann, han trenger ikke lengre treffe eggcellen, bare ved og ta denne pillen og sprute inni partneren din er nok.

Bilde (illustrasjon) Pillene vil være lilla og 350mg, 1 pille pr pakke.

Så er du en av den som IKKE kan få barn, fortvil ikke, en pille koster kr 899 og vil da gjøre deg gravid.

Etter at du har tatt pillen må du ha sex annenhver dag i en uke, dette vil si 3-4 samleier.

Det er leger og forskere i Los Angeles som har holdt på med dette prosjektet siden 2009, og dette produktet (pillene) vil være i salg allerede fra Januar 2014.

Det er allerede sendt ut 25.000 slike piller til kvinner i Usa, slik at de kan være de første som prøver ut dette nye fenomenet. Så nå er det egentlig bare til og fyre løs kruttet, get preggo!:)


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. hvor har du fått denne informasjonen fra? send meg link til der du har lest det 🙂 dette er det DUMMESTE jeg har lest noen gang!

  2. Hei. Høres veldig bra ut dette, men må jeg spørre hvor du har fått informasjonen fra? Jeg stoler på det du skriver , men vil gjerne få det bekreftet. Takk 🙂

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
7
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.