VINNERNE AV TANNBLEKING !!

1 min


God kveld sweeties, har nå trukket ut 3 nye lesere som får tannbleking i posten, 3 stykker vant forrige uke og var fornøyd, fikk jeg høre på facebook. Så her kommer navnene på de 3 nye som får tannbleking i posten, husk at dere må sende meg adressen på renekleveland.blogg.no@hotmail.com. Tannbleking konkurranse nummer 3 kommer i morgen.

  1. June Jeanette Bratsberg Strømsnes 
  2. Michelle beatrice Scott
  3. Karina Mari Myrvoll


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.