VINNEREN AV EXTENSIONS + GOODIEBAG FRA HAIRTOHAIR.NO – GRATULERER :)

1 min


Heisann alle sammen, hvordan står det til? kjedelig med været som er kommet nå, om du er fra bergen då, hvor er solen?.

Jeg har nå trekt en vinner som får extensions og en goodiebag med produkter, dette er en stor fin premie og jeg kan egentlig bare si gratulerer til deg som nå har vunnet. Håper det faller i smak, og takk til alle sammen som har deltatt, det kommer flere extensions konkurranser, så stay tuned.

Den som har vunnet extensions og en godiebag er en som har navnet Henriette Andersen Gratulerer så mye til deg.

Ha en fin dag videre alle sammen, what ever you do, og stay tuned, flere konkurranser kommer, og ikke glem å melde dere på tannbleking konkurransen, har fra før delt ut 3 pakker, nå kan 3 nye lesere vinne en pakke hver HER

Extensions farge #613 og goodiebagen blir nå sendt ut 🙂


Vi blogges:) 🙂 🙂


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.