VINNERENE AV TANNBLEKING :)

1 min


God dagen alle sammen, jeg har nå trekt 3 vinnere som får tannbleking i posten, om du ikke vant er det ikke noe og bli lei seg for, jeg har masse, kjempemasse tannbleking og det kommer ny konkurranse seinere i kveld. Men jeg skal ikke si så veldig mye, takk til de som deltar og gratulerer til dere som vant. Get white teeth 🙂

Sandra Thorsdatter Hagebø Kumhle

Julie Grindbakken

Jan Simon Berge

Send meg adressen og navn til renekleveland.blogg.no@hotmail.com

NY KONKURRANSE KOMMER I KVELD 🙂


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.