KVELDEN I GÅR – DET ER SÅ GALE :)

3 min


God dagen alle sammen, jeg kan begynne med og fortelle hva som skjedde i går, bare fordi det er så jævla funny. Jeg gikk til min fetter klokken 18.30 og jeg hadde jo invitert hele den påloggete vennelisten min på facebook, lite visste han at så mangen skulle droppe innom utover kvelden. Han sa til meg 6-8 stykker holder, men så kan du legge på 40-60 oppå det tallet. Allerede klokken 19.30 begynte vel de første og komme, så begynner mobilen og ringe hele tiden, meldinger, facebook og alt du kan tenke deg, folk trenger både vors og fest, joda, velkommen skal du være sier nå jeg.

Det ble etterhvert utrolig mangen der, noen på badet, soverommet, stuen, utenfor huset i hagen, kjøkkenet osv, det var folk over alt. Det var mye syke greier som skjedde i går, men det skal jeg ikke gå innpå, kvelden var jo ihvertfall syk då. Når det ble litt sånn småbråk mellom noen polakker ( ikke det at jeg brydde meg ) de køddet jo bare, men så tar jeg og en god del av oss turen videre klokken 02.00 tiden, vi får beskjed om å komme til rimi, som ligger ved fjøsangerveien.

Når vi kommer der så blir vi møtt av to stykker som vi tror skal ha en awesome fucking fest eller noe, men når vi går helt opp til hvor huset ligger, langt oppi fjellet, så ville jeg egentlig bare rygge i døren og ligge meg ned, det var jævlig dødt. Jeg og de andre gikk nå ned og så hvordan det var, og joda, der sitter det noen studenter og snakker om matte og karakterer, wtf? det er lørdag og ikke noen skoletime.

Nei, dette var dødt, kjedelig, men så hadde jo hun ene bursdag då, og vi trengte noe blandevann for å blande ut en flaske sprit, så jeg fant husholdnings saft og blandet den ut, vi gikk derfra med kake, og tok turen til fysakk, tro det eller ei, vi gikk opp. Hvorfor skulle vi der spør du? det var sand der og vi var litt full? det var det nærmeste vi kom syden.

Når vi kommer opp der etter mye gåing, så slapper vi alle sammen bare av i noen timer, kødder og kuker oss, noen mer full enn andre. Det var en syk kveld kan man si, bybanen kom klokken 05.40 eller noe, og den tok vi ned til dannmarksplass, jeg var hjemme rundt 06.00. Kunne fortalt så mye mer, om ting som har skjedd, men tror jeg dropper det, dere skulle heller vært der. Tar det igjen til helgen. Her er noen bilder, fikk ikke tatt så mangen at gjorde noe, men siden folk vil ha de kan dere bare laste de ned her 🙂 Vi blogges

Syden <3

Noen litt mer full enn andre 🙂

Jessica Simpson 🙂


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.