BILDER FRA I GÅR – I DAG ER PÅ ANN IGJEN !! FEST BBY!:) AAAAAAAH YEAHHHH!!!

2 min


God ettermiddag eller kveld kan man jo også si, hvordan står det til? I går tok jeg turen til min godeste fetter som også bor på minde, hadde egentlig ikke noen planer, men det som skjedde då var at jeg sa vi skal ikke ha en liten fest då? joda, og plutselig sto det folk på døren, så det var jo koselig og jentene var faen ikke gale, nydelig de :*

Bildene er tatt med mobil, men skal få tatt med speilrefleks i dag 🙂

Det kom flere og flere då, men etterhvert var det jo bare kos, hele kvelden var perfekt kan man si, takk til alle sammen som var der, men i dag er det lørdag og det er på ann igjen, samme sted og samme tid til alle som ønsker det, jeg kan jo bare si det blir en syk kveld etter det jeg har hørt rykter om, så alle som trenger noe, 98 18 36 68 er mitt nummer, om du trenger fest eller vors altså!!!

Nå må jeg stresse med klær og det jævla håret, vi snakkes på festen då:)


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.