JENTER ER HORER MEN GUTTER ER PERFEKT?

2 min


Heisann alle sammen, hvordan står det til? som du sikkert ser på overskriften, så tenker du nok hva er det nå? 

Det har seg sånn at det er en stor forskjell på hvordan jenter blir sett på i forhold til gutter. Om jenter går i litt mindre klær enn du gjerne er vandt til og se, så blir de sett på som horer, hvorfor det egentlig? Spesielt nå som det er sommer, jenter går i shorts og bikinier, men blir ofte kalt for horer pga klærene, hva er horete med det? står det hore på prislappen i butikken eller står det bikini / shorts – og 199 kr? ikke spill dum.

Og til de som kaller jenter horer fordi at de går i litt mindre klær enn vanlig burde jo egentlig blitt……skal ikke si det engang. Hvorfor skal gutter få gå i bar overkropp og tro de er noe då? men om en jente går i en shorts og litt liten topp blir de stemplet som en hore? det er virkelig ikke noe og klage på, det er bare deilig og se på, og med mindre de IKKE får penger for å gå «horete»  eller de selger seg, så skal du absolutt ikke åpne kjeften din, never ever. Det at du bruker det ordet kan såre de veldig, tenk på din mor? hun er jente, hun har født deg, var hun en hore som gjorde en feil den dagen hun ble gravid? tenk over før du snakker!.

Ikke kall noen for det ordet, alle går forskjellig, om du ikke liker det du ser en jente går i, hvorfor bry seg? det er virkelig ikke du som går med det klesplagget, er det? hører du jenter klager på det du har på deg? Nei.At man skal hakke ned på andre enten det er pga måten man kler seg, væremåten, oppførselen, hvordan de sminker seg, alt du egentlig kan tenke deg er bare tragisk. Alle er forskjellig og jeg kan garantere at de du kaller for hore pga de går med litt for «lite» klær er mer perfekt enn deg, hvorfor? fordi du hater på noen som virkelig ikke fortjener det, uten at de har gjort deg en dritt.

En trang shorts og en topp er ikke «horete», hadde du sett en jente stå på strandkaien og viftet med undertøyet hadde det vært noe annet, men så lenge de ikke viser både mus og tits, shut the fuck up!.

Gå med det dere vil jenter, gå uten klær for den saks skyld <3 Ha en fin fredag!!!

Btw: Hører jeg noen gutter klager eller kaller jenter for hore en gang til pga klærene de går, ring meg på 98183668 og forklar meg problemet ditt, så skal jeg få deg lagt inn på nærmeste avdeling, enten det blir på sandviken eller et hospits, du er IKKE normal om du klager på noe sånt. Skjerping!!

Baby i like it <3


Like it? Share with your friends!

10 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. NAVN: Ja sant? det er virkelig meg det er noe galt med når jeg skriver at jenter må få lov til og gå med akkurat det som passer de, ser for meg du er en sånn idiot med lite vett i hodet og som hater på alt og alle, lev livet og nyt det så lenge du lever 😉

 2. Enig med du! Det er ikke ofte jeg hører gutter som kaller jenter for horer, det er oftere at andre jenter kaller hverandre det! Det er kun to grunner til det!
  1. sjalusi-Definitivt, jenter er syke på det.. Ser på hverandre mer enn hva guttene gjør, skal jeg love deg.. Enkelte jenter ser mer på andre jenter enn det de gjør på gutter! Og sammenligner seg selv med de!
  Eller
  2. Hvis ei jente går lettkledd og absolutt ikke har kroppen til det. sett det på spissen… Magen og pupper tyter ut, det er ikke pent!- Det regner jeg ikke med at du syntes heller! 🙂
  God helg!

 3. Det handler ikke bare om dette innlegget, men bare om alt drite du har lakt ut. Du gjør sånn at folk ikke liker deg for du har vist en helt feil side av deg, og det er utrolig dumt! Men noen klarer Kongo fucke opp for seg selv så 😉

 4. 95 % av alle norske jenter og gutter er horer – dumme idiotludder – etter den søte kløe osv . La dem pule til gonoreen tar dem. Håper dem utrydder hverandre med kjønnsykdommer

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.