KONKURRANSE – VINN EXTENSIONS + GOODIEBAG FRA HAIRTOHAIR.NO (DELTA OG VINN)

1 min


Heisann alle sammen, hvordan står det til? Jeg har nå en konkurranse til dere der jeg deler ut extensions (50cm) valgfri farge som du bestemmer, inkludert at vinneren får en goodiebag fra hairtohair.no

Hva er vel ikke bedre enn det? det er sommer og du kan stikke av med nytt extensions og en fin goodiebag med masse spennende ting oppi. Det er veldig lett og delta, det eneste du skal gjøre er følgende.

Lik min fanpage på facebook HER og så like hairtohair.no sin fanpage på facebook HER 

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet under + fargekoden (trykk på bildet under for fargene) , Lik og Del – du er nå med i konkurransen. Vinneren blir trukket onsdag 12 juni og blir skrevet opp på bloggen i nytt innlegg, du må sende inn før og etterbilde om du vinner. Lykke til alle sammen..

Trykk på bildet under for å sjekke ut fargene du kan velge mellom.Like it? Share with your friends!

64 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Ingvild H. Schjelderup: sheinside.com konkurransen er det så veldig mangen bloggere som har for tiden, siden det er så lett og få sponsing av de, så derfor ble det denne konkurransen av meg og hairtohair.no prioritert først 😀 kan gjerne sette opp fra sheinside når denne er ferdig om ønskelig! Ha en fin dag

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.