DENNE BLOGGEN ER LÆRERIK & NYTTIG!!

1 min


Heisann alle sammen, hvordan står det til? solen skinner i bergen og livet er herlig. Jeg leste noe på nettet hvor noen hadde diskutert bloggen min, igjen. Der skriver de hvorfor og hvordan kan rene kleveland slippe ut så mangen videoer og skrive så mangen innlegg osv, det er jo så mye sykt? og mangen av videoene er virkelig noe jeg aldri hadde lagt ut, skrives det på et forum.

Jeg må då få spørre dere, er videoene virkelig så gale? det er jo nyttige videoer dere kan ta i bruk, om dere lurer på hvordan dere skal bli en bedre danser, så har jeg laget en sånn video. Hvordan du skal drikke alkohol har jeg også lagt ut på youtube, alle videoene og alt jeg skriver på denne bloggen er for å hjelpe andre, for å gi dere tips og råd. Håper ihvertfall mangen bruker tipsene og tar til seg det jeg skriver, jeg gjør mitt beste for dere alle sammen. Jeg leser videre på forumet og der stilles det ulike spørsmål som «vil ikke rene kleveland en dag at bloggen skal ligges ned?»

Svaret mitt er hvorfor skulle jeg en dag ligge den ned? bloggen er som en dagbok og jeg kommer aldri til og legge den ned, når jeg blir lei meg eller deprimert, kanskje jeg begynner og kutte meg i armen pga jeg blir sur og lei fordi jeg aldri får komme med i idol eller x-factor,noe som har vært drømmen min siden sesong 1, alle vet jo at vinnerne av de programmene aldri blir glemt, de er jo så populær med media på nakken hele tiden, det hadde vært stas. Men siden det aldri skjer kan jeg da heller bare stikke innom denne bloggen for å få opp humøret, fordi jeg skriver om livet og alt mellom himmel og jord som gjør at livet er verdt og leve. Livet handler om å ha det gøy, ikke så mye mer, lev det ut lizzom, yolo om du vil.

Ingen av de 343 videoene, 508 innleggene,6.000+  bilder, intervjuer eller noe som noensinne er blitt postet på nettet er noe jeg noensinne vil angre på.

Sommeren er kommet så, get fucked up!…


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. du beviste nettopp at du faktisk ER like teit som du har framstått som de siste ukene! at folk som er så lite selvkritiske til det de legger ut, får fri tilgang til å publisere på nettet,er skremmende.

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.