MELDING TIL ALLE UNGE MØDRE :)

2 min


Heisann alle sammen, hvordan står det til? her går det bare bra, og jeg føler for og skrive dette innlegget til dere unge mødre, før dere hakker løs på kommentarfeltet vil jeg bare si at om du er en god mor og vet det selv, så er du en god mor og bør ikke ta dette innover deg eller bry deg.

Det er som sagt at dagens ungdom blir gravid i ganske ung alder, og jeg vet jo hvorfor dette skjer, det er fordi de vil ha en stor engangssum når det kommer til penger, en god slant med penger på over 30.000 kroner er jo den rene gull gruven, dette er jo litt mer enn en mnd’s lønn for mange , og som alle gutter vet så er jenter gold diggere, de elsker penger.

Men det de ikke helt tenker på er at når barnet kommer, så har du ikke bare barnet i en mnd kjære deg, du skal jo oppfostre det, ta vare på det. Så hvorfor gjøre det for pengenes skyld?

Jeg vet om mange som ikke er så flink jeg, jeg er ikke noen hater for jeg har ikke barn selv, men det burde jo ikke være så vanskelig og ta vare på et barn kjære? jeg regner med de fleste unge mødre som til slutt går litt lei barnet sitt innimellom.

Ikke fordi at du er stygg eller noe, men fordi du er sliten, og då regner jeg med du legger ungen din oppi en grindseng og kaster en pose ostepopp og ber ungen være stille, ikke sant?

Mange gir også nugatti og nutella til ungen når det bare er et år gammelt, men vil du at barnet skal få hull i tennene? Samme med cola på tåteflasken, det er ikke i orden og gi barnet ditt kolikk 🙁

Se på alle disse mamma bloggerene som lager seg blogg etter de har fått vært med på unge mødre på tv norge, alt de gjør for penger, ikke si deg uenig, jeg vet du er enig i det jeg sier, men du tør ikke si det. Derfor skriver jeg dette for både meg og deg, mange tenker ikke på det, de tenker et ligg (knull) er et ligg, men før eller siden er de plutselig noen mnd på vei.

Mange stikker også på byen hver torsdag,fredag og lørdag fordi de vil feste for hele barnebidraget, det er forståelig, men på søndagen angrer dere sikkert bittert når ungen ikke har bleier og du er blakk igjen.

Dere må tenke litt lengre enn nesetippen kjære dere, mange mister også ungen fordi det er fordi du er for mye full og gal, men om du setter festlivet foran et barn burde du ikke vært på den rideturen som gjorde deg gravid i første omgang.

Men hva gjør ikke dagens ungdom og unge jenter for penger? rundt 30.000 for et barn? det er jo nok til silikon pupper, hvorfor tror du 25.000 unge mødre under 25 år har silikon pupper? håper du skjønner meg. Jeg har studert fakta før dette innlegget ble skrevet, mange får 2 og 3, gjerne 4 barn også, slik at de kan få silikonpupper, botox, rumpeløft og gjerne sette på nytt extensions, men en ting skal være sikkert, det er jævlig deilig og se på då.

Så det var vel egentlig mitt syn på dagens unge mødre, noen bryr seg ikke så mye om barnet, andre forguder barnet sitt, hvordan er du som mor? er du en god mor? 🙂

Jeg føler alle unge mødre bare vil en ting, og det er å bli glamourmodell, men for guds skyld, dont get pregnant…

Er dette sånn du er? litt dirty M.I.L.F ?


Like it? Share with your friends!

58 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Jeg vet ikke helt hva du mener med UNG, men jeg er 20 år og mor. Kjenner meg ikke igjen i noe av det du sier, og kjenner heller ikke noen andre mødre som er slik. Om det er tilfelle, så er det synd, veldig synd..
  For øvrig har det nok ikke så mye med ung/gammel mor å gjøre. Mange unge er flinkere enn de eldre.
  Ang. engangsstønaden så tror jeg ALDRI at noen får barn kun pga. den, da det er som du sier: den forsvinner som regel med en gang du har kjøpt babyutstyr 😛
  For øvrig er det ikke alle som får den summen heller, det er kun for de som ikke har jobbet lenge nok.
  Jeg skal ikke være en av de mange som flyr i taket og klikker, men enkelt og greit. enten provoserer du med ting du vet er løgn, eller så er du rett og slett dum. Ikke noe peiling på dette temaet, og det KAN du jo i grunn ikke ha heller :p
  Hvis du føler at alle mødre vil bli glamourmodell lurer jeg på hvor mange du kjenner. Jeg kjenner til/vet om tusenvis, ingen stiller opp på slike bilder.. det er flaut at du i en voksen alder er så generaliserende (vet du hva det betyr?)..
  Og til spm ditt: ungen min får såvidt saft.
  Jeg har drukket alkohol/vært utav huset 4-5 ganger på 25 mnd, og jeg bruker pengene på klær og utstyr til barnet. har 1 par sko og en sliten jakke, så vil si jeg prioriterer rett. Jeg sparer til hun skal kjøpe seg bolig, hun får leverpostei framfor nugatti, og noe brus vil hun ikke få før om flere år.
  Er jeg en god mor nok da?

 2. skjønner hvor du vil med dette innlegget men ingen gir vel cola på tåteflasken? hehe. Er ikke mor selv da:=)

 3. Du er seriøst den dummeste fyren eg har hørt om. de siste innleggene dine har så jævla lite å si når det kommer fra en kjeft som din, mensen smerter og graviditet ? ka vet du? noen gang vært gravid? eller hat mensen?
  men du har oppnådd noe med dette da, folk skjønner jo nå hvorfor du var sammen med Annek. dere er totalt sprengt i hode begge 2 og fortjener hverandre 🙂

 4. Lurer på hvem du kjenner, som gir opstepopp og cola til en baby? Det er jo ikke normalt?
  Men uansett, du må slutte og legge alle mødre under samme kam.
  Jeg er ung mor(20 år) og mitt barn har alt hun trenger++ mer.
  Unge mødre er like flinke som gamle, kanskje flinkere? Har mer energi til å leke med barnet og tåler mindre søvn bedre 😉
  Jeg har vært ute 2 ganger på 23 mnd, og jeg savner overhodet ikke alkohol og fest, da ikke ALLE er slik:) jeg trives mye bedre hjemme med familien min, og venner enn å gå
  Ut og farte 🙂

 5. For dere godhjertete dyrevenner, vær så snill å gå inn på https://www.facebook.com/questions/10151592269384590/ for å stemme på NOAH. NOAH jobber for alle dyr, og de jobber mot sterke krefter i samfunnet som ikke ønsker at dyr skal bli sett på som annet enn ting. De jobber uten en krone i statsstøtte, fordi Senterpartiets landbruksminister ikke vil at NOAHs stemme skal bli sterkere – og deres eneste mulighet til å skaffe penger til dyrs rettigheter er medlemmer og støttespillere! Nå har de en sjanse til å vinne 100 000 kroner som betyr svært mye for NOAH, samtidig som de har sjansen til å vise at dyrs rettigheter er mye viktigere for mange enn hva det politiske Norge har oppfattet. Vær så snill stem på NOAH og del videre!
  Sorry for reklame på bloggen deres, men er sånn passe desperat for å få spredt dette videre. Vi må stå sammen for å støtte dyrene. Dyrene har ikke stemme, og vi må være deres stemme!

 6. Jøss, et bra innlegg! Her i Lillesand kryr dt av unge mødre som har unger som gråter, og får å få dem til å tie, tar dem cola på sutten. WHY? Små bebiser har ingen behov for å vite at godteri eksisterer en gang!

 7. HAHAHA dette innlegget var like tragisk som utseende ditt 🙂 Kjære deg, du tenker kanskje ikke så mye lenger enn nesetippen din du heller? 🙂

 8. Tror egentlig ikke at folk føder for de usle 30.000 kr, det er ingenting når man skal oppfostre et barn. Når det kommer til silikonen så er det veldig mange som får slappe pupper etter graviditet og amming og blir svært misfornøyd med kroppen sin. Vil tro at dette er grunnen til at de fleste mødre tar eller har tenkt på å ta silikon. Jeg er faktisk enig i en god del av det du skriver, om mødre er slik som dette, bør de bare levere fra seg barnet med en gang.
  Hilsen Sandra (20 år og 2 barnsmamma)

 9. Skjønner ærlig talt ikke hvor du vil med dette innlegget eller hvilke kilder du har. Jeg er selv mamma til en frøken på 1,5 år. Var 16 år når jeg ble gravid og det er det mest fantastiske som har skjedd meg.
  Men i det jeg ble gravid hadde jeg ingen anelse på at jeg hadde rett på »alle» de 30 000 som du nevner, og vet du hva de ble brukt på? Jo, de ble brukt på barneutstyr, barneutstyr og atter barneutrstyr.
  Datteren min får også kose seg en lørdags kveld, enten med frukt men også av og til med bamsechips, er jeg en dårlig mor da? Nei. Og jeg legger hun jo overhodet ikke i grindsengen for å få fred. Får hun chips sitter vi å koser oss med det til barnetv.
  Jeg har verken silikonpupper, botow eller fikset noe på kroppen min, men jeg syntes selv at jeg ikke ser ut som ett vrak. Jeg er ikke det beste fruktfatet der ute, men ikke det værste heller 😉
  Jeg drikker når jeg får muligheten, det gjør jeg. Barnet har ikke vondt av å være med andre enn mammaen sin en gang i bland. Og det kan fort bli 2 dager i mnd med alkohol uten at jeg har noen som helst dårlig sanvittighet for det.
  Syntes det virker som om du tar alle under en kam, hadde du feks sjekket hvor dyrt det faktisk er å ha barn hadde du iallefall droppet den »pengebiten».

 10. Jeg dør på meg av latter når jeg leser bloggen din, og helt ærlig så skjønner jeg jo at du er ute etter å provosere folk. Hehehe.. Det værste er at du klarer det 😛 Hehe. Jeg må inn å lese hva du har skrevet, og hvor mye du klarer å fyre folk opp, hehe. Og jaggu faen klarer du det gang på gang, at ikke folk går lei av å la seg provosere, skjønner jeg ikke 😛 Jaja.. ha en fin fin dag 😛

 11. Jeg er 17 år og har en liten gutt på 1,5 år. Og ikke en drit av det du har skrevet om unge mødre i dette innlegget stemmer om meg som mor ihvertfall !
  Det er sant at mange unge mødre stikker ut og fester i helgene og overlater ungen til andre, og det er jo egentlig bare helt på tryne. Og alle mødre blir sliten av ungen sin i blant, enten man er ung eller eldre mor. Men jeg skjønner ikke hvorfor du da regner med at alle unge mødre hiver ungen oppi en grindseng og gir den ostepopp? haha, herregud! og er man dårlig mor om man har silikon? hahah, nei jeg skjønner ikke hvorfor du kom inn på dette temaet en gang,.. Lurer på hva slags unge mødre du kjenner/ vet om som er sånn som du beskriver at du har fått inntrykk av at de fleste er. Det er nok ikke sånn det er, og jeg tviler sterkt på at noen er så dum at de får unge pga penger.

 12. Hei, vet ikke om jeg skal dra med i håret og bli sur eller le av deg.. jeg skjønner at du er høy på deg selv og vil ha publisitet. Men vettu hva, grenser din burde gå ett sted. Jeg fikk barn som 17 åring og har aldri angret på mitt barn. Ikke viste jeg når jeg ble gravid at alene mødre fikk noe støtte hos nav. De 31.000 høres kanskje veldig mye ut, men i forhold til alt man trenger til ett barn, er det ikke så mye. Og å motta overgangs stønad på 11000 i måneden er ikke mye med tanken på at man skal bo, ha mat og kle ett barn med mer. Jeg har idag en god utganning og en kjempe jobb og min datter har absolutt alt hun trenger av det matrielle og omsorg. Du er en av de taperne som drar alle unge mødre under samme kam og dømmer! Skam deg!

 13. Dette innlegget provoserte meg ikke like mye som det forrige heldigvis. Men den engangsstønaden man får, burde jo strengt talt gått til utstyr til babyen. Med min første var jeg 17 år, og hadde ikke jobbet og opparbeidet meg foreldrepenger. Så da fikk jeg 35.000 kr. Alt det gikk rett i barnevogn, stellebord, klær, lekegrind, flasker og alt man trenger til en baby. Utenom dette gikk det ytterligere 10.000 i barneutstyr.
  Jeg satt ikke igjen med NOE fra de 35.000.. Med nr 2 opparbeidet jeg meg foreldrepenger, og fikk da ikke den engangssummen, men fikk 15.000 i mnd i foreldrepenger mens jeg hadde permisjon i 7 mnd etter babyen ble født.
  Men hvorfor drar du unge mødre under samme kam? Jeg er da like god mor som en på 35 år, selvom jeg bare er 21. Jeg har to barn jeg forguder. Og vet du hva? I kveld skal jeg UT! Jeg skal ut å drikke. Er jeg en dårlig mor da? De over 30 er jo også på byn og har barnefri innimellom. Sant skal sies at det er 2 år siden jeg var ute sist, foruten om en tur på kino i ny og ne. Ungene legger seg jo kl 18 og 19, så de merker ikek at jeg er borte, og faren er jo hjemme med de. Men i følge deg bryter jeg vel alle mammaregler og burde meldes for barnevernet?

 14. Du lurer ingen med dette rene! Du har allerede satt standarden for hvordan norge ser på deg! Dette er noe du har klart på egen hånd! Og det er ingen som tror du er noe glupere en det du utgir deg for, så hvem prøver du egentlig å lure?

 15. Whaaat, får man tretti tusen kr for å få barn? Nå skal faen jeg også pule rundt uten kondom! Nosejob, here I come! 🙂 Haha, neida, men forstår godt hva du mener.
  Bloggnorge idag flyter jo over av fjorten-femten-seksten-syttenåringer som har fått barn. Folk tenker jo ikke lengre enn nesa rekker. Den gutten de har vært sammen med i to uker og «elsker over alt på jord<333"... Hvor lenge kommer egentlig det forholdet til å vare? Kommer han fortsatt til å "elske" henne når hun går opp tjue kilo, ligger på sofaen og krever å bli servert middag hver dag? Når hun blir ei hormonbombe som kjefter og smeller for at han har kjøpt med FEIL brus, og som stadig klager over at ingen av klærne passer lenger? De fleste tenåringsforhold varer i to måneder. Innen hun popper ut kidden har hun blitt singel igjen, og bruker tiden til å spamme ned facebook med hvor mye hun elsker eksen og hvor meningsløst livet er.
  Så ender det vel gjerne med at hun lemper kidden over på sin egen mor, kjøper seg en stram kjole og drikker seg snydens på fest, bare fordi "yolo", liksom.Etter noen dager melder hun seg vel gjerne på "unge mødre" med stjerner i øya og innbiller seg at hun skal bli kjendis. Oppretter blogg med tittelen "SEKSTEN ÅR og mamma!". Viktig å få med alderen, og tilbringer dagene med å poste nakenbilder av kidden i badekaret, som igjen blir lastet opp på lanos nettside, hvor hun så spammer ned hele facebook med "pliiiiz stem på kidden min i lanoungen 2013!!!".
  ...Satt litt på spissen dette her, men du (og de som ellers måtte lese dette) forstår nok hva jeg mener. Greit å vente med å skaffe seg barn til man i det minste har fylt atten år, har billappen, eier hus/leilighet, har jobb og et stabilt forhold.

 16. Skjønner ikke hva mennesker fyrer seg opp for, det er jo sant det du har skrevet her:) Blir til tider kvalm av hvordan disse mødrene i unge mødre programmet oppfører seg. Og forstår egentlig hva de også klager på når de forteller hvor sliten der osv, de har jo selv valgt å få det barnet, så sitt med det å drit i å klag liksom. Jeg kunne aldri fått et barn i en alder av 17 år, det hadde rett og slett ødelagt alt for meg og det står jeg for. Jeg er 23 nå og fortsatt like uklar når det kommer til barn.

 17. eg e dagmamma någen dager i ukå, like onger men hell no om eg legge meg på ett fødebord og poppe ut ein baby søte og se på .
  men det e grining, bleie skift, og masse aent stress eg ikkje vil ha!
  glede meg halvt i hel te den dagen eg fylle 25 år og kan sterilisere meg og sleppe tanken på å bli gravid har nok me søsknene mine sine som e verden herligste unger syns eg.
  selikon e ikkje ett must for meg jaffal 😉
  både uenig og enig i inlegge ditt her

 18. hvordan gir man barnet sitt kolikk??
  og hvorfor i alle dager sku neon ville gi barnet sitt noe så fælt som det? måtte kolikk brenne i helvete

 19. HERREGUD, for en idiot du er 🙂 ser at du svarer kun på de kommentarene hvor folk skriver hvor kul du er osv 😉 de på 13 og 14 år med andre ord…får du litt kritikk svarer du ikke 😉
  Men du er blitt sykt høy på deg selv, har tydeligvis erfaring om ALT, du vet til og med hvordan det er å ha mensen å det å føde barn! Det er jammen ikke mye du ikke vet 😉 Voks opp! du skriver dessuten alt som påstander, ikke som «jeg mener». Du kan ikke si at noe du «tror» er fakta. Uproft!
  du skriver en haug med tips til hvordan gutter skal oppføre seg mot jenter, hva jenter liker å høre osv. alt er jo bare tull! du er blitt en ekkel, gammel fyr som fortsatt tror han er 18. SKJERPINGS! Jenter over 18 vil ha en MANN ikke en guttunge som tror de er mye mer enn hav de egentlig er.
  ps: Sædkvaliteten blir dårligere jo eldre du blir 😉 😉

 20. Du poster de teiteste innleggene! Kanskje noen mødre som er slik som du forklarer i innlegget, men langt ifra flertallet. Du poster ting du ikke har peiling på bare fordi du vil oppmerksomhet, du liker å være i rampelyset og du elsker å få hate kommentarer. Har ikke noe imot deg personlig, kjenner deg jo ikke. Men beklager rene, dette blir kanskje litt for tragisk.. 🙂

 21. Du jør alt for å tjena på bloggn din men isje at du ska angripa unge mødre å atdu skrive så myr piss e heilt sjukt du bør passa dg litt å omformulera deg litt bedre for fu tar alle under same kam nå! Du kan farnsje væt heilt ok i hode di off eg suns rett å slett synd på deg!kjennr ingen unge mødre som er som dette vetsje med deg kansje på marstupid der du kommer fra e unge mødre slik!sjerp deg gutt få orden på ditt liv før du ska hakka ned på andre, du e rett å slett ein mobber å du burde isje fått lov å vært på nette!

 22. Jeg er ung mor jeg, 15 år og mamma. Jeg mener jeg er en mye bedre mor en mange som er rundt 20-25 år. Ikke bedre, men flink til å være 15 år. Jeg gjør alt selv, jeg bruker de 2600 jeg får i mnd til mat til hun, bleier, klær og det hun trenger! INGEN av de pengene jeg får bruker jeg på meg selv. Jeg gjør alt for min lille datter, og vil selv si at om du er ung eller 20-30 år så kan du være en like god mor, er bare noen få som faktisk ikke klarer det. Men da er det utrolig syns for dem! 🙂

 23. Ida: vet ikke hvor gammel du er, men kan svare deg også, jeg svarte ikke så mangen, men en del, liker ikke at jeg har 100 kommentarer på et innlegg så består 50 av de av meg, det blir litt dumt 🙂 ha en strålende kveld 🙂

 24. snakker som om du har peiling. alle unge mødre burde bli skrytt opp i skyende! og snakk om og legge alle under en kamm! er så utrolig mange flinke unge mødre. kansje de får mye penger,men det fortjener de søren meg også!!

 25. Fant innlegget ditt veldig underholdene 🙂 MEN når det er sagt, så mener JEG at du ikke kan kalle noe for FAKTA når det i bunn og grunn er kun din egen mening.
  Tror du virkelig at unge jenter for barn kun for de 35.000? Alle forstår jo at de pengene ikke strekker så langt. For det andre, tror du at barnebidrag kommer hver uke? Det kommer faktisk 1 gang i mnd for de som får det, og summen er på knappe 2000 kr. For det tredje, tror du virkelig at et barn på ETT ÅR får kolikk?! Kolikk får man når man er spedbarn kjære deg. Så når du bare babler ut om stort og smått som du egentlig ikke har noe som helst kjenskap til så er det ganske irriterende, er du virkelig så korttenkt?
  Ellers så må jeg si at jeg ser POENGET ditt, jeg vet selv hvordan unge mødre er. Får tilbake skattepenger, fra nav på rundt 70.000 kr, også løper de til den nærmeste klinikken for å fikse på kroppen, fordi «alle har så dårlig selvtillit etter et svangerskap». Så her kommer ung og dum inn. MEN igjen, det er egentlig ikke noe forskjell om man er 13 år eller 45. Skriv om de nyskilte mødrene, og påpek hva de gjør med ungene sine, det tror jeg er mye verre.
  Kunne ha diskutert mine meninger hele kvelden, men tror nok at jeg har kommet frem til poenget 😛 Ha en fin helg 🙂

 26. Mulig du har et godt poeng bak det hele, men innlegget fremstår ugjennomtenkt og motivert av bitterhet. Mange unge mødre utnytter situasjonen som mor JA. Og det er et viktig tema du tar opp, men du formulerer det helt feil.
  Du mistet meg allerede her: «Det er som sagt at dagens ungdom blir gravid i ganske ung alder, og jeg vet jo hvorfor dette skjer, det er fordi de vil ha en stor engangssum når det kommer til penger». Resten av teksten vant meg heller ikke over.
  Hvis du vil få folk på din side bør du legge bitterheten til side og heller prøve å lage et saklig innlegg om problemet. Som faktisk kan gjøre deg «hørt». Mange lesere gjør deg ikke nødvendigvis «hørt» på den måten. Ikke av de riktige menneskene iallefall. Heller ikke de som kan ta saken til større medier f.eks. Å bli hørt av en fjorten åring vil ikke gi deg større fordeler enn å ha mange lesere på blogg.no i en liten periode.

 27. Du seie du isje meine alle men dt står jo klart å tydeligt i overskriften: melding te alle unge mødre.?!?! Eg håper for din skyld du ber om forlates te alle for detta innnlegge når du har dunka hue dit tebake på plass i dørkarmen !

 28. Ehhh.. du skriver om alle de unge mødrene som var får barn tidlig kun for penger og er dårlige foreldre osv… Hva med de unge FEDRENE? Hvor er de hen? Husk at det skal 2 til for å få barn og det er begges ansvar å beskytte seg… ..Måtte bare, selv om jeg skjønner du skriver for å provosere og få lesere på den måten… uff!

 29. Haha her setter du det virkelig på spissen! Du grer alle under samme kam og det er så patetisk! Selvfølgelig er det noen mødre som savner det å kunne gå ut på byen av og til, ta seg noen drinker og slå seg løs på dansegulvet. Dette savnet er der nok om du er ung eller en eldre mor. Men når man blir mor, elsker man dette barnet over alt på jord, man elsker det så mye at ingenting annet betyr noe. At du ikke engang er i nærheten til å forstå dette eller i det hele tatt kan vise empati for at mødre har det slik, gjør meg skremt! Du presenterer deg selv som et iskaldt menneske, og om det virkelig er slik ditt syn på det å få barn er, så håper jeg aldri at du blir pappa! Du må skjerpe deg. Det er stor respekt til alle mødrene der ute 🙂

 30. «Det er som sagt at dagens ungdom blir gravid i ganske ung alder».
  Nei.
  Antallet tenåringsfødsler har aldri vært så lavt i Norge. Gjennomsnittsalder for førstegangsfødende har aldri vært så høy. Det finnes et magisk sted som heter Statistisk Sentralbyrå, der kan man finne opplysninger om sånt. Hvis man er interessert i fakta, da.

 31. Lene Modahl: Unnskyld at jeg spør, men 2600 kr i mnd og med det kan du kjøpe mat og alt ungen trenger? Pleaseee, 2600 kr i Norge er ingenting. Men det veit vel du sikkert ingenting om, det er vel barneværnet, nav elr mordi som egentlig fostrer opp ungen økonomisk? :p

 32. Me: du gjør meg kvalm. Hva vet du om hva ting til barnet koster? En Libero (som er noe av det beste) bleiepakke koster 20 kr, ett så lite barn bruker 2-3 pakker i mnd, da er vi oppe i 60 kr. Så kan det jo for alt du vet hende at Lene ammer barnet sitt, noe som ikke koster en krone! De fleste rundt liker å gi gaver til disse små, så kanskje hun får klær/ting derfra?! 😉
  Tenk litt lenger enn nesetippen er du grei, og sjekk hva ting koster før u uttaler deg.

 33. Skjønner ikke at du klarer å være sånn, kjenner jeg blir kvalm sliten og trøtt av og lese bloggen din FY FAEN det er det kvalmeste jeg har lest om menstruasjonen og graviditet? Hva faen vet du? Om det, skal gi deg en kraftig rie, og jævla mensen smerter vist ikke du snart holder kjæft.

 34. Jeg er 19 år, mor til en gutt på 18mnd. Jeg har silikon, får 970 kr av nav. Silikonen har spart il selv. Og sønnen min har alt han trenger, og mer til. 🙂 så om noen får barn fordi de får 30.000 så finner de fort ut av at det er dyrere enn det. 🙂

 35. Fyren som sier i en alder av 25 : må få meg fittæ på byn! Drikking drikking drikking og ser ut som en idiot på håret… sitter du å snakker om unge mødre? Hva vet du? Om barn og hva folk gjør? Ikke alle får barn pga money din forbanna grønnsak! Håper ikke du får barn for duer en slik person som jegser for meg at kunne tatt brus på flasken!

 36. du er den sykeste personen jeg vet om, tror jeg! du må virkelig ha en skrue løs… helt latterlig at du tør å skrive som du gjør. du burde kanskje få deg et liv snart og litt vett i hodet burde kanskje vært prioritert?
  jeg har ALDRI møtt noen som er som du beskriver i det tåplige innlegget ditt!
  håper for guds skyld ikke at du får deg unge NOEN GANG! den kommer aldri til å bli normal eller få det noe bra. ser vel oftere at du drikker å fester som en 14år gammel person som prøver å virke kul. og dessuten er det nok dyrere enn 30.000 kr for å ha et barn med tanke på alt barnet trenger.
  Kan du kanskje skaffe deg sikre kilder i stede for å dikte opp ting i det tilbakestående hodet ditt?
  BTW: på videoene dine så ser det om som at du lider av noe sånn som du snakker og sånn som du sitter med hendene dine og vifter!

 37. eg er 24 fikk småen et par dager etter eg ble 23. Og eg kjenner meg overhode ikke igjen i det du sier.. Men skjønner deg.. Mangen unge mødre drikker ufattelig mye og bruker masse penger på dritt istede for og bruke det på nødvendige ting til barnet..
  Har selv mamma blogg og eg må si eg føler bloggen min skiller seg ut i forhold til andre bloggere.. siden eg ikke blogger om pupper og diverse sånn som di fleste andre gjør..
  Men godt innlegg rene 🙂

 38. Her tar du alt for mange under en og samme kam!!
  Kontantstøtten dekker ikke engang alt du trenger til en baby, når babyen kommer så trenger du MYE utstyr..
  Vogn
  Badebalje
  Seng
  Madrass
  Dyne
  Masse klær
  Bilstol
  Flasker
  Sutter
  Seng tøy
  Gulpekluter
  Stelleprodukter
  ++++++++
  Jeg er 23 og fikk gutten min når jeg var 22, ser på meg selv som en ung mor men du har de som er 15,16 når de får barn. Nå fikk ikke jeg kontantstøtte siden jeg har jobba i flere år og tjent opp til foreldrepenger og har økonomi til å ha ett barn og er forlovet med barnefaren som har godt betalt jobb .. Jeg syns synd på de som KUN får 30 000’som skal «holde» til alt barnet trenger.
  Og når det kommer til silikon osv så skjønner jeg godt de som velger og gjøre dette siden kroppen forandrer seg mye under en graviditet. Men da tenker jeg ikke på de som tar silikon pupper som er større enn resten av kroppen!!
  Ang cola og ostepop til en baby.. Hallo, de fleste med barn gir faktisk ikke dette. Barn får vondt i magen av brus (fusen) og jeg tviler på at noen vil gjøre barnet sitt vondt med vilje!! Gutten min er 1år og 3md og har enda ikke fått verken nugatti eller loff.. Her er det grovt brød med leverpostei, prim, brunost osv. Drikker melk og vann!! Får gjerne litt jus eller saft for kos avogtil. Gir han også frukt istedenfor søtsaker.. Han får en marie kjeks her og der.
  Jeg har vært på byen 2 ganger etter han kom til verden og jeg savner det ikke i det hele tatt, skal jeg ta meg en «fri» kveld så drar jeg heller på kino eller resturang med venner..
  Gutten min kommer fremfor alt. Kjøper klær og leker til han før jeg kjøper noe til meg selv! Det er dyrt å ha barn, skal du ha skikkelig sko til barnet må du ut med 5-600kr !!
  Så du må ikke si at alle unge mødre er «dumme» 🙂
  Men selvsagt så er det noen der ute som ikke skulle hatt barn.

 39. Skjemmes litt av at jeg idet hele tatt gidder å bry meg, siden dette mest sansynlig bare er for å provosere, men! Om du tenker deg om, så VET du, at det er like mye guttens ansvar liksåvell som det er jentas ansvar å passe på prevansjon. På fester og generelt hele tiden er det veldig mange som ikke ofrer hverken det eller konsekvensene en tanke, før jenta etter en stund finner ut at hun er på tjukka, dette kalles et «uhell», og pga at jenta ikke vil ta abort, er det i de fleste tilfeller hvertfall ikke pga pengene. Og om du hadde sjekka opp litt, så hadde du også visst at det er maaaange gutter som stikker av når det kommer et barn inn i bildet. Så, reflekter litt over ditt eget kjønn før du begynner å rakke ned på oss jenter, og ikke minst, drar alle under en kam. Og til det med silikonpupper, har jeg hatt lyst på det i noen år nå, men har bestemt meg for å vente til etter jeg har fått barn, ikke pga pengene, men fordi jeg vil være sikker på at om det i værste fall skulle bli komplikasjoner, skal ikke dette gå utover barnet. Takk for meg.

 40. Jeg går under kategori «UNG MOR» som Norges befolkning så fint kaller det. Er i dag 23.
  Jeg er enig i mye av det du sier og uenig i en del også men men
  Til dere mamma`er her som skal så forsvare seg selv, hvis DERE vet at dere er gode mødre hvorfor tar dere nær av dette og forsvarer dere så ? hvorfor sitte forklare til Rene en som ikke dere antageligvis ikke kjenner, Fortelle hva dere gjør bort med engang stønaden og ditten å datten??
  Jeg vet om en hel haug med unge mødre som lever fett på nav, er store trygde svindlere med stor S. Lyger og sier at dem ikke har kjæreste eller ikke bor med kjæresten så dem kan mota dobbel barnetrygd, barnebidrag, overgangstønader osv osv osv så viser det seg at dem faktisk bor med typen og har type…….
  Jeg kjenner også en hel haug med unge mødre som er så forbanna nødt til å feste og drikke i helgene fremfor å sitte hjemme sammen med ungen og se på en fin Disney film….
  Ja det finnes mange dårlige mødre og mange gode mødre, OG hvis dere vet dere er gode så ikke bruk deres tid ved å forsvare deres morsrolle…..
  God dag!

 41. Jeg må bare kommentere litt her, noe jeg ikke har gjort før( har ikke besøkt bloggen din før, og kommer aldri til å gjøre det igjen). Noen av innleggene dine er ganske provoserende!! så at du får så mange stygge kommentarer er velfortjent.
  For det høres litt ut som du mener at aller unge mødre er alkoholiserte sexgale jenter som bare får barn for å kreve penger fra barnefaren..
  for det første så er en alltid to om å lage et barn, og når en er to om å lage barnet blir en da selvfølgelig to om å forsørge det, og forsørge et barn er dyrt. Så det med at unge mødre suger penger ut av barnefaren er bare ren bullshit… Dette er penger som barnet trenger!!
  og det er trossalt ens eget barn en skal forsørge, og de som mener at det er et problem å måtte betale for at barnet skal få en trygg og god oppvekst burde ikke få barn…
  Så visst du ikke vil bli far, bruk kondom!!!!! og for min del høres det ut som om du bare tenker på penger når det kommer til barn, og derfor unner jeg deg ikke et barn!! mitt forslag til deg er å kastrere deg, og slutte å skrive latterlige innlegg om ting du ikke har peiling på i det hele tatt 😉 Du trenger forresten ikke kastrere deg, for IQ’en din og utseende ditt er vel prevangsjon nok i seg selv 🙂
  Ikke ta det ille opp, deler bare min mening slik som du deler din 😛

 42. Vet du hva René’ er kjempe enig med deg på mange områder, ble selv nr som 15 årig bodde hjemme hos foreldrene mine til jeg var 18 å var aldri borti dette penge greiene fra Nav fordi jeg måtte jobbe meg opp til penger før dette barnet skulle komme,
  jeg fikk lov og bo hjemme fordi foreldrene mine hadde tro på meg at dette skulle jeg greie meg å nå er den lille jenta 4år å storesøster å giftet meg med mine barns far har trygge rammer ingen silikon å vært på fest/byn maks 5 ganger siden eg var 15 men fordi barna kommer først:) håpet faktisk mange tar seg nært av dette innlegget for er utrolig mange som er slik du sier! skal man være ung mor bør man stå for våkne nettet 0 ungdomstid å stabile rammer :)!!

 43. Jeg kjenner deg ikke, og jeg har ikke barn selv. Men kjenner jeg blir skikkelig forbanna når jeg leser dette innlegget.
  Det er så trist, du som skal/burde oppføre deg som en voksen i forhold til alderen du bærer med deg kan komme med noe så provoserende og ukorrekt.
  Om det er sånn du ser på unge mødre som du vet om/kjenner. Så sier det egentlig bare mer om deg og din vennekrets, kanskje dette innlegget er noe du vært tenke over hvor du er plassert i livet?
  Dette er faktisk bare flaut. Ikke framstill deg så dum som dette for å få lesere.

 44. Synes det snart er på tide at du skriver noe saklig Rene. Om alt du velter ut på bloggen din er for å provosere folk så ønsker jeg deg god bedring, for du fremstår som en komplett idiot enten du vil det eller ikke. I alle innleggene dine drar du alle under EN og SAMME kam uansett hva du skriver om og det er forbanna irriterende. Selv om mange sier du er ironisk når du skriver så tror jeg ikke det når det kommer til festingen din og at du skal skal «skaffe deg fitte på byn». Jeg har selv sett deg på byn, og det er et særdeles miserabelt syn. Det at du sier at alle damene på byn, selv de med type heller vil ha deg? Ingen jente vil ha en gutt med så høye tanker om seg selv. Fokuser heller på hvordan du kan forbedre deg selv og din væremåte før du begynner å kritisere alle og en hver om ting du overhodet ikke har peiling på som f.eks unge mødre og graviditet osv. Og ja, du har fått masse oppmerksomhet pga. bloggen din, men er det riktig oppmerksomhet? De aller fleste bruker bloggen din som underholdning fordi den er så latterlig dum at man ikke kan annet enn å le. De ler ikke med deg, men AV deg. Det er vel bedre for alle at du enten begynner å blogge om noe som er verdt å lese om, eller lar være å blogge, for denne provoseringen og kritiseringen din vil ikke holde lesertallet ditt oppe noe særlig lenge.

 45. Hadde du tatt et par kjappe tastetrykk, hadde du funnet ut at den engangsstønaden som moren får hvis hun ikke har tjent nok, dekker alt et nyfødt barn trenger. Du tror det kanskje ikke, men fakta viser at man må ut med omkring 25-30.000 når babyen blir født. I tillegg til dette skal man jo ha penger til å forsørge barnet, og gjerne bo for seg selv og ikke hjemme for foreldrene.
  Jeg er ikke en mor, men jeg er 19 og gift og planlegger barn innen et år! og tro meg, jeg bruker ikke mye penger på utseende. Ser helt normal ut, og har normalt med klær og sko, men bruker heller pengene til noe nødvendig som å gjerne spare til barnet blir større…

 46. jeg fikk mitt første barn 17 år gammel. nr 2 kom da jeg var 19.. De har samme pappa, tro det eller ei, (bare sånn med tanke på at alle unge mødre sprer beina for hvem som helst for å få 30 000)
  Barna mine har alt de trenger og kansje litt til av matrielle ting og de har en mamma, pappa og stefar som elsker dem høyere enn livet.
  Tenk, jeg har barnevakt i av å til (bare siden jeg er en dårlig ung mor, for eldre mødre gjør ikke det)
  å nå skal du høre det aller verste: jeg har silikon pupper!
  gad, hvor dårlig mor er ikke jeg ?
  Nei, dette ble et vanvittig dumt innlegg. En ting er å sette på spissen, for det kunne vert et godt innlegg, om du hadde sjekket fakta først:)

 47. Jeg er en ung mor på 21 år, jeg ble ikke gravid for pengene sine skyld.. Jeg ble gravid for jeg faktisk ville ha et barn i ung alder.. Jeg visste ikke om engastønaden før jeg fikk et brev i posten at jeg skulle søke om det siden alle foreldre har krav på den engastønaden så man kan kjøpe utstyr og alt det barnet ditt trenger…
  Jeg hadde så og si alt til min datter før jeg fikk den engastønaden, nå har jeg spart disse pengene på en konto der jeg vet at jeg har penger og får spart til nye klær til henne når hun blir større og barnehageplass bl.a!!! Disse pengene går til min datter.. Hun betyr alt for meg.
  Og jeg forstår ikke noe det du har skrivd i det hele tatt på bloggen din om unge mødre dette syns jeg var utrolig trist sakt for det er ikke alle mødre som er slik som du tror de er..
  Du bør tenke på hva du egentlig skriver på bloggen din om andre.. Beklager at jeg sier det men dette måtte bare komme ut fra kjeften min.. Og nei jeg gir ikke datteren min brus eller ostepop.. Hun er nå 8 Mnd og hun får lov å smake på meste av det jeg spiser av sunne middager osv.. Men ikke brus og søtsaker.. Hun får vann eller saft som er egnet for små babyer..
  Jeg har heller ikke vært ute på snart over 1 år .. Jeg har ikke lyst , og drikking og festing har jeg mistet lysten etter jeg ble gravid og etter jeg fikk min vakre datter, jeg har viktigere ting og tenke på er at datteren min skal ha det hun skal ha..
  Jeg har også nesten ikke noe klær til meg selv , har hatt klær før jeg ble gravid og da jeg gikk gravid som jeg går med enda.. Selvfølgelig er det masse fristelser men jeg tenker på det som er viktig for barnet mitt .. Sist jeg kjøpte ny sminke var nesten for 1 år siden.. Og selvfølgelig har jeg lyst på hair extensoins , det koster jo flesk og helvete! Har andre ting og tenke på 🙂 husker ikke når sist jeg gikk til frisøren heller.. Som sakt så er det datteren min som kommer først av alt i livet mitt! Hun betyr alt for meg , jeg er utrolig heldig som er mor til er fantastisk barn.. Jeg kunne ikke ha bedt om mer…
  Jeg elsker mamma livet , og det er bedre og være mamma til et barn og bruke penger på barnet enn og feste vær helg!! Er en nytelse og være mor <3 Love it.

 48. Orka ikke lese alle kommentarene engang jeg, regner med at det er mange som har reagert på innlegget. Først av alt så regner jeg ikke med at dette gjaldt alle mødre, jeg føler meg ikke truffet overhode. Tvert imot faktisk! Følte meg som en enda bedre mor når jeg leste innlegget!
  MEN, jeg vet det er mange mødre som de du beskriver her, og det er helt høl i hue! Noen gjør det bare for penger. Kjenner blant annet ei som kjøpte seg en chihuahua for engangsstønaden, og de fester omtrent hver helg begge både mor og far. Moras familie kjøper MYE gaver til guttungen, så klart han har jo alt han trenger, men allikevel… Og folk tenker kanskje at herregud, det finnes da ikke folk som er sånn, for en drittsekk som tror det om folk etc. Men jo, de finnes! Og cola på tåteflaske og ostepop er det mange som tyr til når ungene griner. Fy skamme seg!

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.