JUSTIN BIEBER VIL MØTE MEG, HAN ELSKER MEG OG MIN KLESSTIL !! (SE BILDE)

1 min


I dag er det en stor dag, for det første har jeg fått flere forespørsler om å komme på intervju både på radio og aviser, ukerblader osv, men det største kan jeg med hånden på hjertet si er justin bieber som tweeter om meg og bloggen min, då vet du at jeg ikke bare har tatt over hele norge, men også utlandet, i går hadde jeg faktisk 6000 lesere fra utlandet, det sier jo seg litt, men blir nok fler i dag, ettersom justin bieber tweeter denne meldingen. Jeg har snakker med scooter braun som tydligvis er agenten til justin bieber og jeg skal på søndag fly ned til los angeles. LIVET ER HERLIG.

Jeg vet at nå blir mangen jenter både sur og missunelig, men jeg kan  desverre ikke gjøre noe, noen er bare bedre enn andre, og jeg er tydligvis mer populær enn alle andre.

Her er innlegget han likte http://renekleveland.blogg.no/1369772005_dagens_outfits_summer.html


Like it? Share with your friends!

25 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Dere fortjener hverander. Visst du først reiser ned til Los Angeles så kan du jo tenke på å forbli der. 😉

 2. Syns det er teit av dere som skriver att annek blir sur å driv å skriv innlegg, selv om rene kanskje skriv om henne i det ene innlegge betyr det ikke att dere som ikke kjenner henne vet hvem hun er, ingen kan akkurat dømme en etter en blogg, heller møte henne i virkeligheten..
  Syns det er både barnslig av rene å skrive sånn som det ene innlegget av henne og vis henne vil ha en hemmelig type så la henne ha det og vær våksen å ikke bry dere, det er ikke deres liv 😉 jeg syns både annek og rene har en fin blogg men jeg gidder ikke å ta noen sin side for det er bare teit! Jeg kjenner verken rene eller annek men jeg syns det er teit det som blir lagt stygt ut om enkelte personer, det går liksom grenser 🙂

 3. Hey I am bieber and this is strictly forbiden to abuse my name like this and my lawyers are on their way to Norway to report this further to the police and you might risk to spend time in jail. Btw, I hooked up with a girl called Anne, shes hot and looks like the girl your always talking about.

 4. det er jo den ekte jb kontoen og det kan jo være ekte ettersom denne bloggen er veldig kjent og alle i norge vet hvem denne kleveland er nå, og justin var jo i norge på 3 konserter 🙂 hvem vet

 5. Han vil nok møte den pga den samme grunnen alle leser bloggen din for… Du er faen meg den største retarden i Norge!
  Om du i det hele tatt ser det bilde du har lagt ut? Når du er så jævla feit som du er så er det en fordel å ikkje kjøpe dongeri i XS. Det er jo rett før de sprekker! Du klarer jo ikke lukke igjen splitta en gang.

 6. » Jeg vet at nå blir mangen jenter både sur og missunelig, men jeg kan desverre ikke gjøre noe, noen er bare bedre enn andre, og jeg er tydligvis mer populær enn alle andre. »
  1. Lær deg norsk. Rettskriving?
  2. Jeg håper det du har skrevet her er spøk. Du høres dønn seriøst ut som en fjerdeklassing på den måten du skriver på. » Jeg er tydeligvis mer populær en andre» ? Denne type tankegang ble de fleste ferdig med når de gikk ut av syvendeklasse. » Noen er bare bedre en andre » ? HVEM SOM HELST kunne fått like mange views på en blogg vist de latet som de var handikapet og hjerneskadet slik du fremstår. Eneste grunnen til at folk faktisk går inn og sjekker bloggen din er fordi de syns det er morsomt at noen klarer å være så dum. Skjerp deg, du er alt for gammel til å holde på som du gjør. Voks opp.

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.