JENTER / DAMER SYTER ALT FOR MYE NÅR DE HAR MENSEN, DET ER JO IKKE VONDT !! SAMME NÅR DERE FØDER BARN

2 min


Heisann alle sammen, hvordan står det til med dere? håper dere har det bra, det har jeg. Dette innlegget går ut til jenter og damer som sliter med mensen, eller som klager på mensen, hvorfor er det så gale egentlig? det gjør jo ikke litt vondt, jeg regner med det er en liten hodepine nede i kjeden av vaginaen som irriterer litt, men det er jo sånn migrene også er, det gjør litt vondt og så går det over, så hvorfor klager dere når mensen kommer? syns dere overdriver litt mye når det gjelder mensen, samme når dere skal føde barn, hvorfor skriker dere så høyt?

Jeg prøver ikke og være dum eller noe nå, men at mensen skal gjøre dere så sur og forbanna når den tiden av måneden kommer? jekk dere ti hakk ned søte vakre mennesker, det blir ikke bedre om dere skal gå til oss mannfolk og klage på smerter, vi kan ikke helbrede det vekk eller noe, det går jo vekk av seg selv, men ja. Og dette med å føde et barn, hva er greien med og skrike så høyt? må jo være bedre og bare ta det helt rolig? tenker ikke dere på barnet når det lille nurket kommer ut av vaginaen? det må jo få kjempevondt i ørene sine, så det bør dere tenke på neste gang dere føder, og nei, jeg tror ikke det gjør så vondt som dere skal ha det til, fordi det gjør ikke vondt.

Ikke sammenlign at jeg må putte en vannmelon inn i baken min for å så presse det ut, fordi en vannmelom er mye større enn et baby hode, dere er alt for dramatisk, og det er heller ikke noe grunn til og sammenligne det med ballespark, jeg har fått det før og kjente ingenting, utrolig nok 🙂 Og til dere som nevner rier, wow? jeg vet nøyaktig hvordan det må føles, som et lite mageknip, ikke sant? jeg skjønner meg ikke helt på dere, søte er dere, det skal dere ha når dere ligger og griner for ingenting

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR OM DU SKULLE VÆRE UENIG:)

Og blir du gravid etter du har hatt sex, klarte du tydligvis en hard omgang, så då greier du og føde rolig og greit .


Like it? Share with your friends!

643 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Haha, hva faen. Håper du skrev dette i en eller annen form for rus, for du er jo helt på bærtur. Du skal ikke uttale deg om dette, nettopp fordi du ikke er jente, ikke får mensen og ikke har født. Og for å informere deg om noe du tydeligvis ikke visste fra før av: grunnen til at jenter blir sure og forbanna er pga ukontrollerbare hormoner.

 2. Unnskyld meg, men du kan aldeles ikke uttale deg om hvordan det er å ha mensen og hvordan det er å føde, pga du ikke er jente! Vet du hva som skjer med kroppen når en har mensen, hvor i kroppen en har ondt? Du har aldri hatt mensen å kan aldeles ikke uttale deg om det!
  Å det med å føde, har du noen gang sett en vagina? tenk deg å få et barn ut der! syns virkelig du burde passe litt på hva du sier, før du vet overhode ingen ting om hvordan der er for ei jente/dame og føde! Blir det samme som vi skal si skjønner ikke hvorfor dere klager så når dere blir sparket i ballene.. blir samme sak!

 3. Kjære deg, ikke uttal deg om noe du ikke har peiling på! Hvis du hadde visst litt mer om anatomien til kvinnen og de ulike prosessene hadde du nok tenkt annerledes. Og angående å føde et barn; når DU ha presset et 3,5 kg tungt barn ut et lite hull har du rett til å si noe om hvordan de som føder skal oppføre seg.

 4. Håper virkelig at dette bare er et desperat forsøk på å få oppmerksomhet. Hvis ikke er det ikke rart du ikke har dame, så lite forståelsesfull og allvitende du er. Ikke uttal deg om noe du ikke har peiling på;)

 5. Du burde oppsøke lege.. For så dum som deg er ikke lov.. Omg.. Blir kvalm.
  Du tror du veit alt og kan alt, men det kan du ikke !
  Du får spørre mamma’n din om hvordan det var å trøkke ut det svære hue ditt !

 6. Dette var bare helt feil av deg som ikke er kvinne å omtale deg om… med mindre du faktisk har mens eller vært borti å føde?

 7. Prøv å gå gjennom et 9 mnd svangerskap og fød et barn selv…jeg er sikkert på om det hadde skjedd et mirakel at du skulle blitt gravid..så hadde du garantert besvimt av smerter.
  Kan vel snu om på det!
  -Hvorfor krøke seg i fosterstilling når du blir sparket mellom bena, det gjør ikke så vondt!

 8. Hvorfor mensen gjør vondt er fordi livmoren din består av 3 lag med muskler (glatt muskulatur) som begynner å trekke seg sammen for å støte ut livmorslimhinnen når du har mens. Dette kjennes som kramper/smerter på lik linje som når du får krampe i andre muskler. Altså ikke noe deilig hvis du selv had opplevd skikkelig krampe et sted.
  Dessuten «skrus» blodtilførselen til slimhinnen av dagen før du begynner å blø, slik at vevet dør og begynner å falle av. Etter et døgns tid «skrus» blodtilførselen på igjen, for å kunne reparere skadene som dannes i slimhinnen og begynne byggingen av en ny slimhinne. Derfor mister du noen centiliter blod i tillegg til slimhinnen. Denne prosessen kan også gjøre vondt i seg selv, mange kjenner at det «ulmer» i magen dagen før mensen starter.
  Og det med at det er vondt å føde er veldig opp til hver og en enkelt om hvor vondt det er, men du kan vell med litt hjerne tenke deg om hvor vondt det er å få noe så stort ut vagina, det skjer ikke hver dag, og det er en grunn for at kvinnen rivner og må sy. Barnet skriker selv når den kommer ut, og barnet husker aldri noe fra sin egen fødsel. Så det du prøvde å fortelle er bare tull, du må være erfart med det selv for å uttale deg, eller ha følt smerten. Så når din kjære en gang skal føde så kan du lese høyt dette innlegget for henne mens du ser henne i full smerte, da er hun sikkert fornøyd.

 9. Du har ingen anelse om hvilken type smerte det handler om, du er helt på tryne. Skal virkelig du, en gutt, komme her å fortelle oss jenter at det er ikke sååå vondt – som om du vet hva det går i ?
  Og forresten, om du tror at man blir gravid etter sex pga det var en «hard» omgang så synes jeg du skal brukke google til hva det er ment for: å lære.
  Slutt å dum deg ut og les litt på internett før du uttaler deg om noe som helst. Moren din skrek sikkert som en gud når hun fødet deg – hadde forklart hjerneskade din mye bedre

 10. Ja dette kan jo du uttale deg veldig om, for du har jo hatt mensen og født ett barn! Noe så dumt å skrive et slik innlegg , har ikke ord…
  Du vet ikke litt om hvor store smerter det er i det hele tatt , så bare gi faen med å uttale deg om ting du ikke vet

 11. Du fortjener et hardt spark i ballene, du vet ikke noe om hvordan det er å ha mensen. So du børr ikke uttale deg noe om det!

 12. Det må være noe virkelig hakke gale med det hodet du har. Å føde er et SMERTEHELVETTE! Ja, det er en fantastisk opplevelse når alt er ferdig og sånt. Kanskje du skal prøve det mange mannfolk nå har prøvd. Får på deg noen elektroner på magen og få kjenne hvordan rier kjennes ut! Du har INGEN grunn til å uttale deg en plass. Våres hormoner er på høyt nivå når vi har mensen. Beklager Renè, men vi kan ikke noe for at vi er født sånn og kommer til å bli sånn resten av livet. LEV MED DET FOR FAEN. Jeg ble skikkelig irritert over det du skrev nå. Respekten de fleste jenter du hadde, mistet du garantert nå etter dette innlegget!
  TAKK FOR MEG!

 13. Er det virkelig på denne måten du ønsker å få oppmerksomhet? Du driter deg ut! Mildt sagt..

 14. Du burde virkelig søke litt profesjonell hjelp. Så dum som du er skulle det ikke vært lov å bli.. Håper for all del at du aldri finner en dame som er så dum at hun vil ha deg, for det er du ikke verdig!

 15. Og hva faen er greien med at dere gutter får så jævla vondt i ballene, om dere skulle bli sparket der? du er vell ikke en av dem, tenker jeg:) kan jo umulig gjøre så vondt

 16. Kjære deg .. Vær så snill å få deg en hjerne da ..
  1. Du er ikke kvinne, så ingen rett til uttalelse . + smerteterskel varierer fra person til person.
  2. Det å føde kan ikke jeg heller uttale meg om (for jeg har ikke vert gjennom det) men HALLO!
  3. For oss kvinner er det like vondt å pierce nippelen som det er for dere å kjøre en nål gjennom kukhode. men igjen så er ikke nippelen vårt mest følsomme punkt. Det ligger nettopp mellom bena våre. Med bare mm og cm til daglig, skal vi nærmest utvide det til å passe en vannmelon. Det er ofte at bekken knekker, en får strekk i musklene + at ting rivner opp. Blander du alle disse smertene på EN PLASS og nettopp den MEST FØLSOMME, så har vi all grunn til å skrike!
  Og siden du prøver å støtte opp «barnet som får vondt i øre» så kan jeg påstå at det vitenskapelig er bevist at
  – De fleste kvinner skriker ikke så lyst at det skjerer, er mer en stønning
  – og barn som er nyfødte kan ikke se, høre eller lukte så godt som vi kan når vi vokser opp 🙂
  Så før du begynner å uttale deg om noe som helst, kan du prøve å skifte kjønn, eventuellt bla opp i et leksikon slik at du ikke driter deg ut så mye 🙂 <3

 17. Skjønner jo at du skriver dette for å provosere og få oppmerksomhet. Synn at du lykkes, for en mere kvalmende person skal man lete lenge etter.
  Kos deg mens du er på topp, for der blir du ikke lenge!

 18. Jeg klarer ikke å dy meg. Vær så snill, spar deg for dette her. Jeg skjønner at du vil opp og fram, og at du derfor er interessert i å få mange hits på bloggen din. Jeg regner også med at du vil bli kjent for musikken din, så start heller med å vise fram den. Ved å holde på på denne måten ødelegger du ditt framtidige rykte, og det er veldig trist å se på…

 19. Eg aner ikke hvordan et spark i ballene føles. Men har hørt at det gjør så vondt at det føles som man skal dø der og da. Med andre ord: det gjør siiiinnsykt vondt!
  Akkurat slik er rier og fødsel;) og fødselen er mye verre enn det. Og her er det ikke snakk om ett lite ballespark, men over 100 rier som øker i smerte. Tenk deg så mange spark i ballene der det starter med kanskje 10-20 min mellomrom, der du må sitte å grue deg i 10-20 til neste. Og til slutt så blir det 1-2 min i mellom hver;) Lykke til;) du aner ingenting!!

 20. Ha ha ha! Har du hatt mensen før kanskje? Har du født et barn? Nettopp. Ikke uttal deg om ting du faen ikke veit noe om 🙂

 21. Neida, Hehehe.. Fantastisk! Mensen er faktisk vondt! Men det må jo være enda vondere å ha så lite empati?? Og å være så lite intelligent? Eller merker du det ikke selv?vaginal fødsel kan jeg ikke uttale meg om, da mine er tatt med keisersnitt (ser du hva jeg gjør? Lar vær å uttale meg om ting jeg ikke har kjent på kroppen selv!) Men kan ikke du prøve å presse en appelsin ut av «utstyret» ditt, og så kan du heller skrive et innlegg?

 22. Nå har jeg titta gjennom noen innlegg her, og dette er jo ikke morsomt en gang. Blir faktisk litt småflau på dine vegne. Uansett om du er seriøs eller ikke, så er dette bare latterlig.. 🙂

 23. Håper virkelig at du tuller. Så idiotisk innlegg! Du som gutt har ikke en dritt du skulle ha sagt om denne saken. Det er ikke bare en liten «hodepine» i kjeden(hvilket hørtes utrolig teit ut), det er magesmerter, og ryggsmerter og mye mer. Ikke bare det, men vi er fulle av hormoner på dette tidspunktet, og derfor er vi ekstra grinete.
  Men som sagt, jeg håper dette bare er kødd, hvis ikke så har jeg ikke ord for hvor inkompetent det faktisk går an å bli.

 24. Smerten man kjenner ved mens kjenner overhodet ikke i vaginaen.. Hvor har du tatt det fra? Smerten vi kjenner er nederst i magen, og den er overhode ikke til å sammenlikne med hodepine!

 25. hehehe.. du er bra latterlig Rene!!:) om du er seriøs eller ikke ang hva du skriver.. who cares? At folk ikke klarer å forstå at tulling nettopp skriver slike ting for å få alle sin oppmerksomhet?! Jo mer dere lar dere provosere av denne karen.. jo flere hits og lesere får han… dere kunne ligså godt gitt han penger i lommen om dere så han på gaten…
  *ler meg i hel*

 26. Så ikke kom å klag når noen sparker deg hardt som faen i pungen. Det er en mildere smerte enn det å føde 🙂

 27. HHAHAHAHAHA, hva gjør man ikke for å få lesere ^^
  Jeg så et program eller et youtube-klipp hvor det var en lege eller noe som skulle prøve å gi to gutter de samme smertene som kvinner får under en fødsel! Han ene klarte det, men han andre klarte det ikke i det hele tatt.. Dette var noe av det verste de begge to hadde gjort og jeg lover deg, de skrek!! Kanskje vi skulle prøvd det på deg? ^^ hehe
  Og mensensmerter er jo ikke likt på alle jente, noen har vondt, andre ikke!, men jeg personlig kan si at jeg har veldig vondt, og ofte så vondt at jeg ikke får sove og blir skikkelig syk.

 28. «Jeg prøver ikke å være dum eller noe» haha, du trenger ikke prøve engang for du er dum fra topp til tå. Tipper din mor er jævlig flau over deg og bloggen din.

 29. Hva faen er det du har drukket, tror du det er enkelt å føde.. det er liksom helt greit det, hva i helvete. Jeg har selv ikke født, men nå er du rett og slett bare stokk dum. Jeg håper alvorligtalt at du tuller, ‘hvorfor ikke bare ta det helt rolig’ fordi det gjør vondt? Jeg tviler på at du hadde tatt det helt rolig om du var kvinne og skulle igjennom en fødsel, skjerp deg. Og det med at kvinner klager på at de har mensen, la dem få klage så mye de vil. Skal du som er gutt, fortelle damer at det er ikke så ille å få en unge ut nedentil, så de kan bare ta det med rolig. Nå tror jeg du egentlig kan innse at folk leser bloggen din for å se på alle de patetiske tingene du skriver.. rett og slett fordi du oppfører deg som et forbanna klessetryne.

 30. Dette er jo bare idiotisk. Men så forstår jeg også at denne posten er laget for oppmerksomhetens skyld. Du er ikke dum, og VET at dette skaper reaksjoner. «Kommenter gjerne om du er UENIG»……….. Klart er vi uenige. Men jeg orker ikke bruke mye energi på å argumentere i mot noe som du kanskje heller ikke står for. Gratulerer, opp på lista klatra du! Idiot.

 31. Selv om hele denne bloggen er på kødd, noe jeg virkelig håper at den er, for tanken på at ett så idiotisk menneske puster samme luft som meg gjør at jeg får lyst til å gi opp hele menneskeheten. så er det altså FOR IDIOTISK! Herrefredåjesus sier jeg bare. Er det i det hele tatt mulig å bli så latterlig DUM? det gjør VONDT å lese det du skriver, du er jo til og med teitere enn alle rosabloggerne til sammen!! det sier litt, når det fremstår at de har mer hjerne enn deg. du er en kvalmende, PR kåt MORON som jeg håper kveles av sitt eget spytt når du sover. Du gjorde en stor feil i livet, og det var å trekke pusten. Jeg er så glad for at jeg ikke kjenner deg.
  Idioti er smittsomt, keep the fuck away!!!

 32. Du har jo ikke noe peiling om det gjør vondt eller ikke.. Har du noen gang vært jente? Tenk deg litt om før du skriver slikt.

 33. Viss dette ikke er en spøk tror jeg mitt håp for menneskeheten nettopp datt ned et hakk… At det går annt til å være så dum og arrogant er mere enn jeg kan ta innover meg…

 34. HAHAHA, herreguuud du er tragisk. Oi oi oi. Du er flink til å provosere da, for det er det dette innlegget her er til, selvom du skriver at det ikke er det 🙂

 35. ……Stem FrP, så slipper vi sånne idioter i landet som deg! Du og Jens hadde vært et perfekt par. Like dumme begge to! Lykke til i livet, håper du får noe ut av det..

 36. Og hvor fikk du denne erfaringen fra? Er det en daglig erfaring? Så vidt jeg vet, så menstruerer dessverre ikke menn, og dere føder heller ikke. Du er latterlig

 37. Jeg ser du skriver i bunnen av innlegget ditt: «PS! Ikke for og provosere».
  Nå snakker jeg vel egentlig for alle kvinner/jenter, men jo, dette provoserer.
  En saksopplysning, bare for og få poengtert det: Du er vell strengt tatt en gutt? Du har vell det kjente fenomenet «utover tiss»? Det er faktisk klin umulig at du i det hele tatt kan kjenne på den følelsen av og ha mensen eller det og føde. Så du har faktisk ikke en dritt med og si at du ikke skjønner hvorfor vi klager så, eller at det umulig kan gjøre så vondt.
  Det og legge ut et sånt innlegg er faktisk så respektløst, at hadde jeg hvert deg, så hadde jeg slettet bloggen min, byttet navn og flyttet til Guatemala.

 38. Er det noen som bør jekke seg ned ti hakk er det deg!
  Mensen er ikke så ille, men det kan være jævlig stress. Noe du tydeligvis ikke veit noe om.
  Og akkurat når det kommer til føding. Du kan jo tenke deg hvordan det er å drite ut en melon..!!
  Her er en film av noen gutter som får elektroder mot kroppen tilsvarende en fødsel.. Du kan jo se… http://www.youtube.com/watch?v=AETnyURaIuE
  De var faen meg ikke stille de heller!

 39. Be noen utvide rompehølet ditt over 10 cm uten å hyle! Ikke får å provosere du? Din kødd. Har en 4mnd gamel sønn. Han er verdt all smerte, men ikke kom her å be oss holde kjeft når vi føder! Du må ha lite liv siden du må gå og rakke ned slikt på oss.

 40. Tåpelig, idiotisk og du kan ikke uttale deg om dette! Idiotisk ting å tulle med skal jeg si deg.. Det er jo for faen med en grunn til at en skriker når en føder.. Alt du vil ha er oppmerksomhet, men det skal jeg si deg, det har du faen med klart også! Dette var rett og slett provoserende om det er tull eller ikke..

 41. Haha, dette er det mest idiotiske innlegget jeg har sett på hele blogg.no!
  Du får ikke mensen, så du vet ikke hvordan det er.
  Du har ikke, og kommer ikke til å føde et barn, så du vil aldri få vite hvilke smerter det innebærer. Slik er det med den saken.

 42. Kan ikke vi sparke deg i ballene da ?? For det gjør ikke noe vondt herregud mann. Ikke uttal deg om noe du ikke har peiling på før du åpner kjeften din.

 43. Dette tror jeg er det rareste og dummeste jeg har lest noen gang.. Jeg foreslår at du slutter å blogge med en gang, dette suger jo! Alt ved dette innlegget er dønn feil! hvor gammel er du?

 44. Hvis ikke dette er for å irritere eller provosere så må du jo være dum, så får du jo velge selv hva du vil fremstå som: Dum eller provoserende? Jeg håper for din skyld at det er det sistnevnte!
  Når jeg likevel har i bakhode at du kun er ute etter å provosere og at du med det får viljen din ved at jeg kommer med en kommentar så klarer jeg likevel ikke å la være!
  Hva med dere gutter når dere nærmest legger dere ned for å dø fordi noen har sparket dere i ballene, eller at dere har klart å slå deres edle deler, man skulle tro verden gikk under, hvorfor i all verden er det ikke bare å ta det litt med ro, pust ut og tenk på at smerten ikke blir noe mindre av å hyle og bære seg slik?
  Smerte er for øvrig veldig individuelt fra person til person, og alle takler ulike smerter forskjellig, dette gjelder også både mensensmerter og fødselssmerter.
  Men prøv du å press ut en fotball av rumpa de så får du heller komme tilbake å si hva du mener om saken!

 45. Fikk lyst til å be deg dra til helvete og alt sånt, men hey, du kan da ikke noe for at du er dum 😉
  Å si at mensen eller føding er det samme som å si at det å bli sparket eller slått en viss plass ikke er vondt for gutter!
  Det er vondt for noen, mange går på smertestillende mens deg har mensen og sånn er det bare. Mer energi bruker jeg ikke på deg. Stater på at noen av de andre banker inn litt IQ i den ikke eksisterende hjernen din! 🙂

 46. Hvist faen gjør det vondt å føde. o_O Gå å spør mor di!!
  bein flytter på seg inni kroppen. å lager åpnng for barnet. Fitta blir vrenkt åpen hva faen mann, seff gjør d vondt!!! HVorfor sipper alle gutter når de får et balle spark ?? jo fordi det gjør vondt !!
  Søk på menn som går igjennom en «fødsel» på youtube. der de har samme mening som deg å kommer ut me en helt annen. da blir det brukt noe elektrode greier..
  jaja vetta faen e. men DU må bare gå å legge deg ! 😛

 47. Hvis du ikke har annet enn useriøse saker og skrive om, så burde du kansje vurdere og ta en pause fra bloggverden. Syns også det er morsomt at du mener at hele Bergen kjenner deg, sorry kompis, ikke engang halvparten har hørt navnet ditt. Dette var mitt bidrag til «your fame» Skjønner jo at du skriver slikt kun for å få kommentarer og views. Men hva gjør vel ikke desperate for «5 minutes of fame». Det var siste gang jeg gav deg views og kommentarer, adios=)

 48. Congratulations, you just qualified for the Douchebag of the Year-award.
  I realize this is an attempt to gain readers and attention but seriously. Were you dropped on your head one to many times as a child? I guess you’re lucky your head is so damn thick.
  I seriously hope you experience something extremely painful one day, and I also hope that people will tell you «it’s not so bad, walk it off.»
  Fucking troglodyte. You’re a waste of space and time.

 49. du er mann rene og jeg regner emd at du aldri har hatt mensen eller fødet, så du har ingenting du skulle sagt. men skjønner jo at du gjør dette for å iritere og få oppmerksomhet 🙂

 50. Eneste grunnen til du lager dette innlegget om mensen og graviditet er for oppmerksomheten sin skyld. Du er faktisk bare ute etter oppmerksomhet hele tiden, og det ser jo omtrent alle på innleggene du legger ut.
  Mensen hos kvinner er vondt. Du kan ha smerter i korsrygg, mage, hodepine o.l. Det forstyrrer på andre ting som skole, gym, fritidsaktiviteter osv. Og å få en onge ut en vagina er ikke bare.
  Det er testet rier på forskjellige mannfolk, og de har ikke klart å holde ut engang. Istedenfor at du skal slitte å klage på at vi jenter har vondt når vi føder f.eks, vi får ett barn til verden, og moren din gjorde det nett det samme når du kom til verden.
  Du gjør ikke dette for å provosere, men du skjønner jo det selv at dette er en provoseringssak til oss jenter/kvinner.
  Prøv å ha mensen en uke, så skal du heller prate med oss etterpå. For når dere gutter tror at mensen og å føde bare er barnemat. Så tror jeg dere skal holde LITT munn 🙂

 51. Takk for tipset klovnelandl!! Nå vet vi hvertfall at du egentlig er en meget stygg kvinne med vagina!!!

 52. Du trenger ikke prøve å være dum du, du klarer det fint uten å prøve i det hele tatt 🙂
  Å hvem vil vell ha en solariumsbrun boler med pissegult hår å bergensdialekt??
  Lykke til videre, du har herved fått prisen for årets idiot 😉

 53. siden det er så fælt at jenter syter over mensen, så hvorfor i hælvete syter dere så jævlig når man bare kommer borti ballene deres og legger dere ned å griner som små kidz?

 54. Syntes det blir litt feil at du skal uttale deg om mensen og om å føde, når du slipper begge tingene. Men få ett kraftig slag i ballene du, så kanskje du kjenner lik smerte som oss når vi skal føde. Og mensen smerter er forskjellig fra person til person, så det er veldig mange som ikke har smerter i det hele tatt, men at å føde ikke er vondt der tar du nok feil.
  Og tror nok det er du som skal jekke deg ned ti hakk her, ikke oss jenter for det virker nå som du går rundt og tror du er noen sex gud eller noe lignende, og tror de fleste jenter som har hatt sex med deg angrer veldig på det, for en mer selvopptatt og egoistisk fyr enn deg skal du lete lenge etter… Blir flau på dine vegne av å lese det du skriver.. Ta deg sammen du er ikke 16 år lenger, så bli voksen..

 55. Er dette en slags spøk? Er du helt hjernedød? Hvorfor skrike når du føder? Mensen gjør ikke vondt? Det er ikke meningen å provosere? Kommenter om du er uenig? HALLO, tenk deg om.
  Du dummer deg ut. Du har ingen rett til å uttale deg i det heletatt, fordi du IKKE ER EN JENTE. Og om du hadde vært en jente, hadde du sagt noe helt annet.
  Tenk deg at et hull på sikker 1-3 cm skal bli utvidet til 25-35 cm, og det bare på noen timer. Herregud, du er rettogslett dum.
  Hvorfor ligger gutter seg i fosterstilling når de blir sparket i ballene? Det gjør jo ikke vondt?

 56. Dette skriver du kun for å provosere og for å få kommentarer. Og her får du til og med en tilbake melding fra meg! Du skal vite at du har aldri hat mensen og aldri hat disse smertene vi opplever. Og noen opplever denne tiden mye mer vanskelig en andre. For at du kanskje skal få litt forståelse for hvordan det er så skal jeg forklare. Det som om man går med konstant støl rygg og nedre magen. Det føles ut som om noen holder og klemmer på ryggmargen for harde livet. Det er også som om noen har slått og banket på magen, for den føles støl, sår og blå. Alt er sårt og ømt, og mange av ledda i kroppen har overdrevet mye veske i seg og det gjør at det gjør vondt å bevege oss. Det er sant at dere (gutta) ikke kan mirakuløst fjerne smertene. Men grunnen vi nevner at vi har mensen og at det gjør vondt er for å få medfølelse. Det er for å begrunne hvorfor vi ikke orker like mye og for å forklare at vi vil mens vi har mensen heler ha en rolig stund. Du veit at innlegget ditt blir litt for dumt! OG SIST MEN IKKE MINST, NÅR DERE GUTTA HAR VÆRT UTE OG TRENT OG KOMMER HEIM SÅR OG STØL SÅ FORVENTER DERE AT DERE SKAL FÅ MEDFØLELSE. HA! DERE HAR JO SELV PÅFØRT DERE DISSE SMERTENE MED Å TRENE. VI HAR IKKE NOE VALG NÅR DET GJELDER MENSEN OG MENSEN SMERTENE!

 57. Skulle slått til deg i pungen og kastet en murstein på den etterpå bare for å få deg til å innse hvor dum du faktisk er og hvor mye vondere det er enn hva du tror 😉 hadde nok ikke vært noe deilig for deg å få vondt der heller skal du se! NÅR er det på tide at du at du vokser opp og faktisk oppfører deg som en 24 åring og ikke en 14 åring? alvorlig talt! Du driter deg selv bare ut, du er en skam for norge! Skjønner ikke at foreldrene dine ikke er flau over deg! Klipp håret ditt også, du ser bare ut som en tulling som ikke har litt peiling på hvor jævlig du faktisk ser ut. Sorry, men prøvde å skrive en seriøs kommentar her nå, men fuck det! du er så ekkel, hvordan kan du tro at noen jenter faktisk vil ha deg?? tror de fleste spyr bare av tanken. Og ja, jeg skriver med fult navn her nå, hva skal du gjøre? Sende den stakkarslige advokaten din (som du helt sikkert ikke har) etter meg?

 58. Hva faen vet vell du? For det første er du ikke jente og for det andre, jo mensen kan være vondt. Og føde er jo vondt, det vet jo alle?
  Slutt å vær så jævlig selvgod, du er en dritt

 59. Men er vell også da bare tull at gutter får vondt i pungen om vi sparker til den da?;) faen for en dimling du er

 60. Jeg har skrevet et innlegg om deg på bloggen min, håper du tar en titt. Jeg sier ikke dette for å være frekk, men bare håper du tenker deg litt om neste gang.
  Ha en fin dag.

 61. Det er ikke fordi det er vondt, det er hormoner som generelt kan gjøre oss mer ekstreme i humøret (gråte, irritabel osv). Og så er det er irritasjonsmoment å måtte huske tamponger og måtte sitte og være nervøs for om det synes, huske å gå på do så og så ofte osv osv.
  Det er bare irriterende. Og ja, det er èn dag med smerter og kramper nederst i magen, smerter som gjør at du får lyst til å krølle deg opp i en ball og gråte selv om det ikke er så vondt, og det bare varer en dag.
  Det er sånn som UVI – de smertene får deg til å gråte (men det er jo også dritvondt, det er en annen sak).

 62. Det som er litt morsomt er at du er et mannfolk og har jo egentlig ikke peiling. Så jeg tok det her på en sarkastisk måte mest fordi at jeg facepalma igjennom hele innlegget.
  Ja kan være ganske enig i det at mange jenter klager og skylder på mensen for alt, mens noen faktisk har store problemer med det og klager mindre.
  Å føde er som å drite en vannmelon, tenk på det.

 63. ble du mistet i hardt i bakken som liten?
  skriker etter oppmerksomhet du, skaff det heller på en ordentlig måte

 64. herregud, du er ikke jente så du skal faen ikke si en dritt!
  hvorfor jenter klager på mensen er jo fordi, det er ubehagelig å ha det og jo noen har ganske store smerter, noen får så store smerter i magen og i ryggen at de ikke kan gå, det er til og med noen som blir så dårlig at de begynner å spy, og ja vi kan få skikkelig vondt i hodet, men hvorfor vi blir forbanna og sånn er pga sånne idioter som deg som ikke forstår en dritt av det å være jente eller hvordan det er å ha mensen.
  Og når det gjelder at vi skriker når vi føder, så må du virkelig tenke deg om! det er en unge som skal komme ut av vaginaen, de er ikke like små som gjerne din kuk er.
  du må virkelig skjerpe deg Renè.. du har ikke rett til å si en dritt om hvordan det er å ha mensen eller føde, så bare ikke skriv sånne dumme ting, ha respekt for jenter, for en dag skal kanskje, hvis du er heldig, en dame ha din unge og da kan du ikke stå å si til hun at hun skal holde kjeft.

 65. Er du stokk dum? Du kan prøve å drite en diger melon selv, så kan du få uttale deg om hvor lite vondt du mener det er å føde!!!!! Og når det gjelder mensen, og det at vi blir sure! Så har det med hormoner i kroppen å gjøre, så det er ikke det så veldig lett å gjøre noe med!
  Dropp å uttal deg om ting du ikke vet noe om! Den dagen du har hatt både mensen. og født et barn, da skal du få uttale deg om hva du synes!
  idiot……

 66. Går det virkelig an å bli så dum? Du skal ikke uttale deg slik før du vet hva de gjennomgår. Seriøst, det er lov å være litt voksen når en er i en alder av 25. Vennligst tenk deg litt om fra nå av før du uttaler deg slik.

 67. e du fette serr? du e gutt å uttale dæ om mensen og føding?? du har virkelig ingen anelese om kor ondt menstrasjon faktisk kan være. æ sjøl slit med di verste smerten, å æ skal love dæ at det e et forbanna smertehelvette! ane ikke kor masse kutt æ har i tryne etter alle gangan æ har svimt av pga. smerte under menstrasjon.
  SJEKK denne linken: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZlsPXpR2ORU
  shut the fuck up å skaff dæ et liv :))

 68. Du er noe av det styggeste mannfolket jeg har sett…hva faen er det du tror du sier og mener her!? Gå til er lege og få underisning om det her. når man har mensen er det noe som strammer 24/7 nede rett under magen noen ganger er det verre enn andre ganger. Tanta mi gikk uten smertestillende når hun var ung og hun hadde mensen og hun hadde så vondt og hun var helt utslitt (siden man prøver å motstå smerten hele tiden) så hun svimte av. FAENN DU ER MANN ASS! stokk dum. enkelte kvinner har ikke nok åpning en gang til å føde ungen så det ender med at den dør, hun dør, eller keisersnitt som er mest vanlig. Du burde virkelig ikke snakke om det her..selv om du har rettigheter til det! faen du er blind og dum ass..provoserer meg noe jævlig. enkelte har ikke vondt og andre har jævlig vondt..og ja det starter med hodepine…

 69. Hahaha shiii, du aner ikke hvor vondt mensen kan være! Og å føde er visst de verste mensensmertene x10, noe som må være jæævlig vondt. Tror det er en grunn for at man ligger og griner og ikke merker når vaginaen faktisk rives opp og må sys i sammen igjen etterpå. Nettopp fordi at smertene er så høye.
  Prøv mensen. Prøv å føde. Så snakkes vi

 70. Putt en melon inn i ræven din og press den ut da, etter du har gjort det kan du si din mening om å føde.
  Og jeg sliter selv med mensen smerter, og jeg syter ikke nei jeg ligger i fosterstilling i sengen å griner, du kan ikke sammenligne migrene og mensensmerter. migrene er verre ja, men helvete mensensmerter gjør vondt. Skal eg liksom si «faen slutt å syt når noen sparker deg i ballene? Det gjør jo ikke vondt»
  Blir helt feil av deg å skrive dette innlegget fordi du ikke er jente selv og du har ikke gjenomgått det samme som vi jenter/damer har. Alle kvinner får ont på sin egen måte,noen har KRAFTIGE mensensmerter mens andre har ikke.
  Måtte bare si det, håper dette er enda ett av de innleggene du skriver bare for å få provosert folk slik at du holder deg på 1.plass men haha du provoserer ikke meg jeg bare ler av deg og sier «you got it all wrong» er det noen så syter så er det deg over hvordan kvinner oppfører seg eller er.
  Peace out!

 71. Du sku virkelig fått prøvd å ha mensen. Prøvd å ha fleire kg i magen pga en jævla sædcelle frå den kåte Pikken din… Hadde du likt å få en unge ut av Pikken din? Du hadde endra alt av meining..få deg ett liv..

 72. Det virker som at du kan alt om dette! Da har du kanskje sagt hvem du virkelig er, ingen gutt som jentene klager til, men en jente jentene klager til!
  Kanskje du hadde sett det andreledes hvis du var en gutt 😉

 73. Du er så dum at det gjør faktisk mer vondt å lese innleggene dine enn å føde 3 unger samtidig!!!
  Ka som får deg til å tro at det er greit å skrive noe sånn som dette?! Uansett om det er for oppmerksomheten sin skyld eller for å sitte ting på kanten så er det så usannsynlig respektløst at er har ikkje ord!
  Det finnes folk som har hatt grusomme opplevelser ang fødsler og du sitter her, som en ubrukelig og dum liten mann og skal fortelle de at de må skjerpe seg og ta det rolig! Akkuratt som det er et Jævla valg !!
  Nei, du bør faktisk få profesjonell hjelp for å kurere dette sykt store behovet ditt for oppmerksomhet, hvis du må gå til disse lengder for å få det!!
  Få deg en dame som ikkje kan lese, å få deg en annen hobby!!
  TAPER!!!

 74. Du lagde ikke dette innlegget for å provosere? Nei det ser jeg!
  Du påstår at du er verdens snilleste mann, med en enorm empati og at du er tidenes gentleman.
  Alle jenter reagerer forskjellig, både på det å føde og det med mensen. Nå har jeg aldri født selv, enda. Men du trenger ikke være Einstein for å skjønne at dette er vondt. Mensen, er faktisk ganske så jævlig, om du er svært plaget. Jeg sliter MASSE med migrene, ILLE migrene. For deg å si at migrene bare irriterer og går fort over, seriøst gå å ta deg et eple!
  For deg som er en ignorant taper av en fjott, bare la vær og lag et innlegg om noe du overhodet ikke vet noe om. Hvordan kan du uttale deg om dette?! Eller er det noe du ikke har fortalt? Transe Rene!

 75. Halo i luken!!!
  Mensen og føde er to vidt forskjellige ting!!
  Mensen varierer fra jente til jente hvor smertefullt det er!
  Og du minst av alle skal skal komme her å si det ikke gjør vondt!
  Har du mensen kanskje?? Nei tenkte meg ikke det nei!
  Og det å føde tenk deg hvor stort et barne hode er, og en åpning før du skal begynne å presse for å få ungen ut skal være på 10 cm og ikke nok med dette men mange må klippes opp,, høres dette kanskje ikke vondt ut for deg nei?!
  Nei tenkte meg det,, men du står nå ihvertfall i ingen posisjon til å si dette ikke gjør vondt og smertene er så pass store at å skrike er det mest naturlige og når du først får mensen eller får en unge ut ifra vaginaen din da kan du snakke!!

 76. Har du hatt mensen eller født barn? Nei, tenkte meg det, så ikke uttal deg om noe du ikke vet, mensen kan være noe helt forjævelig, skal jeg love deg 🙂

 77. Er du faen meg dum? Det er hormonene som gjør alt sammen, vi kan ikke noe for at vi blir grinete når vi får mensen. Skulle ønske noen kunne plante en unge i magen din sånn at du kan føle hvordan det er å få fitta si revet opp under fødsel.

 78. Nå synker du lavt Rene. så opp til deg jeg. Men du har NULL peiling på hvordan det er å være jente. Så det er ingenting du skal kunne uttale deg om. Så lenge du ikke har opplevd det, så kan du ikke si noe. Og dessuten, smertene er ikke bare bare, de går i rygg, mage, bein. Nei kanskje vi ikke skal klage til dere «elskede» mannfolk. Men du trenger ikke sette alle jenter i en boks.

 79. Hahahaha, dette blir for dumt. Hva faen vet du om det å være jente? Du vet ikke hvor vondt ting kan være for noen. Dette er sikkert bare enda et desperat forsøk på oppmerksomhet.

 80. Forbanna idiot. Med vennlig hilsen jente som må være hjemme fra skolen hver måned pga. mage- og ryggsmerter 🙂

 81. Omg. Skal aldri innom denne bloggen igjen – selvfølgelig gjør du dette for å provosere. Og du irriterer livet ut av meg.
  Dere gutter får slutte å syte når dere får et spark i balla da!

 82. Du er faen ikke riktig klok.
  Hvorfor syter og klager du hvis noen hadde spent deg hardt i ballene?
  Du bør virkelig begynne å tenke deg om før du skriver noe. Du oppfører deg som en 12 åring. Latterlig!

 83. Ohh lord… Skal jeg le eller grine?! Tror du jenter blir sure kun fordi de har vondt når de har mensen? Har du i det hele tatt hørt om hormoner? Vet du hva som faktisk skjer når ei jente har mensen? Jeg sa ikke et eneste ord når jeg fødte, og alle jenter erforskjellig, så det er helt greit å skrike også! Jeg kan vel sparke deg i ballene hvert 3 min. I ca 11 timer, og til slutt presse en tennisball inn i kukhullet dit? Tror du det er like smertefritt som ditt syn på hvordan det er å føde?:). Dessuten er migrene en kronisk sykdom (hvis du i det hele tatt vet hva kronisk betyr) det er ikke hodepine, erogså en grunn forakt noensinne sliter med sykdommen må ta store inngrep i skallen, og at det finnes medisinering det, og migrene kan være så mangt 😉

 84. off, syns rett og slett synd på deg eg !! ,kreve du så mye oppmerksomhet!!.
  du har nå vel ikje pelling på kossen det e å ha mensen eller føda ongar vel ?…

 85. Jeg vil bare benytte anledningen til å skryte litt av kvinnen. Som sykepleierstudent har jeg ganske god innsikt i hva som skjer i menstrausjonssyklusen og hva som skjer under en fødsel. Jeg har også vært en tur innom en fødeavdeling og sett noen fødsler. Jeg tilbringer også merkverdig mye tid sammen med kvinner, siden sykepleieyrket er et ganske så kvinnedominert yrke.
  Når jeg ser på hele den prosessen som kvinner går gjennom hver mnd, hva som skjer hormonellt og hvordan slimhinnen blir forkastet og kommer ut. All ære til kvinnen som klarer å gå gjennom hele prosessen gang på gang! Jeg er forundret over at de ikke klager MER, hadde hatt full forståelse om de gjorde det!
  Fødsler er jo et kapittel for seg selv.. Jeg har selv sett hodet og skuldrene til noen barn i det de passerer ut av sin mors underliv. Underlivets evne til å utvide seg og kvinnens egen evne til å holde ut er helt fantastisk! Hadde menn hatt samme evne til å holde ut smerter, så hadde torturinstrumenter hvert en totalt unyttig middel i de tider det ble benyttet 😛
  Til slutt har jeg bare lyst å si at det innlegget er nødt til bare å være tull 🙂 Tydeligvis har han skaffet seg mange reaksjoner og mye oppmerksomhet. Det kan minne om ett lite barn som velter en vase, slår søsteren sin eller har annen negativ adferd for å få oppmerksomhet fra foreldre. Hvis vi fortsetter å belønne denne negative adferden, så kommer han til å fortsette med det 😉

 86. hehehe så hissig dere ble syntes han er utrolig morsom du gir meg dagens latterkule takk..:)

 87. Regner med at du vet alt om det, ja:-)
  Er ikke rart han poster meningslöse og tragiske innlegg når han ikke klarer å få oppmerksomhet på andre måter:P

 88. Haha! Helt dum du eller? Hva faen veit du om mensen du veit at jenter blør det er det eneste du vet sikkert. Og når det gjelder føding, så tror jeg ikke du hadde klart det en gang..

 89. Du kan ikke si at å føde ikke er vondt, for du har ikke prøvd!:-)
  Man skriker fordi det gjør vondt, ka trodde dudå? Lol er helt normalt..

 90. Håper bloggen er hacket ,visst ikke må du være den dummeste og største idiotien i verden. Herregud! Du burde virkelig skjerpe deg og jekke deg ned noen hakk! Du har jo ikke peiling på noe som helst. Og du kan ikke uttalte deg om en ting du aldri har følt og aldri kommer til å føle. Virkelig? Ler og rister på hodet av deg. Og med det jeg har lest framstår du jo som tidenes taper. Skjønner virkelig ikke at du og Anne K gidder å driter dere så mye ut . Alt for oppmerksomhet . Er så latterlig

 91. Åå, nå skjønner jeg det… Du har din egen vagina:)
  Det må være tøft når du ser ut som en genmanipulert gris!

 92. Herregud.. kødder du med meg?? Åssen i helvette kan du vite at det ikke er vondt med mensen?? Jeg personlig vet ikke åssen det er å føde men.. man trøkker tråss alt ut et barn og det er ganske stort! Å mange revner nedentil!!! Det høres temmelig vondt ut spør du meg!! Det er akkuratt som at jeg skulle si at dere mannfolk må slutte å klage på at det er vont å bli sparka i balla.. herregud slutt å syt lissom.. det er jo noe jeg alldri kommer til vite åssen er så derfor uttaler jeg meg ikke om det!! Ha litt respekt mann!!!!!

 93. Hvis jeg hadde stått nær deg her og nå så ha jeg skulle sparka deg til døden og dæven i balla. Så ha jeg gjentatte ganger gjort det i en uke, kanskje du hadde fått kjenne litt på smertene duog? Pysegutt, rett og slett.. Sitter og uttaler deg om tin du ikke har snøring på. Skulle ha hørt jeg om du hadde greid å fått en melon ut rævva. Det hadde jeg likt og sett

 94. Hva i helvete? For det første er du en gutt og aldri har opplevd verken mensen eller en fødsel før, så da kan du overhode ikke uttale deg om det! Mensensmerter kan ikke sammenlignes med hodepine, noen er hjemme fra skolen fordi de blir utrolig syk av det og noen merker ingenting! Og det med humøret kan ikke jenter styre, det er hormoner våre som fucket seg!! Og for det andre, visste du at en fødsel er den vondeste opplevelsen et menneske kan ha (det er forsket på). Man kan være midt i en fødsel og man kan få både armer og ben knokket, uten at man merker noe stort siden en fødsel gjør så vondt!!! Seriøst René, e du helt dum?

 95. Jeg håper virkelig du tuller! At jenter er mer hissige og irritable når de har mensen, skyldes hormonene som blir produsert. Ikke nødvendigvis smertene. Og føding…. «er du blitt gravid etter du har hatt sex, klarte du tydeligvis en hard omgang, så da klarer du å presse ut en liten unge og».. hvem har en penis på størrelse med en unge? 😛 haha

 96. Er det en grunn til at du ikke postet mitt innlegg? Så det vil jo faktisk si at jeg hadde rett, da i og med at du kan uttale deg om hvordan kvinner har det? Transe Rene. 🙂

 97. Hehe du kom vel på topplista nå 😉 trist å se en liten mann måtte bruke noe slik for å bli en «bra» blogger.

 98. Jeg var i fødsel i over 30 timer. Så faen ikke kom her og si det at det gjør ikke så vondt? Ka faen gir deg rett til å si disse tingene? Du er faen det dummeste menneske ever.. skaff deg hjelp, for du e faen ikke normal! Idiot.

 99. Du får jo ikke vondt i kjeden da, det er nedre del av magen(noe som hvertfall ikke er kjeden), og ja for enkelte jenter er faktisk denne smerten helt jævlig. Du kan jo ikke uttale deg om det når du ikke vet hvor det gjør vondt engang:)

 100. Rene i et nøtteskall. Du må jo være den dummeste bergenser som finnes. En skam er du!! kanskje du burde komme deg på kvinneklinikken å se noen føde. Vil tro du har noe annet å si etter å ha opplevd det ihvertfall. Neste gang noen sparker deg i ballene har du ihvertfall ikke NOEN grunn til å skrike av smerte. Bør ikke snakke om noe du ikke helt vet hva går ut på…

 101. Hehe, dette skjønner jeg er for å provosere, og det har du virkelig klart. Jeg vil bare tilføye at om du ikke tror at å føde er vondt, så kan du jo prøve å presse en stor vannmelon ut rumpa, for å bare teste om du hadde vært helt rolig. Det er visst akkurat det samme, så same-same but different. Og når det kommer til mensen så vil jeg understreke at når man har to egg på sidene inni seg, og det føles ut som to bomber som holder på å eksplodere, så kan det ikke gjør annet enn vondt. Jeg ville aldri ha sagt at å ha mensen er behaglig. Menstruasjon er utenkelig vondt, og det samme er en fødsel. For noen er fødsel bare piece of cake, men for andre er det hell on earth. Noen får sinnsyke menssmerter, og andre merker ikke noe av det. Vi er forskjellige, og jeg sier ikke at du er forskjellig på den måten at du har et annet syn på hva som er vondt og ikke, men jeg mener at før man uttaler seg om dritt som dette så kan det være lurt å ha hvertfall et lite snev av kunnskap. Det er ikke bare blod fra vagina som renner ut, det er ufattelig mye som skjer med kroppen, og hormonen spretter rundt, så DERFOR er somme kvinner så forbanna og sure.

 102. Haha, faen, du e jo helt idiot. DU e jo tydeligvis heilt skada i hode når du skriv et sånn innlegg som du har gjort.

 103. Hihi, også lar folk seg provosere!
  Syntes først du var dum som en ku, men nå synes jeg faktisk du er ganske morsomt. Mest på grunn av at folk fyrer seg så jævelig..
  Regner også med at om man følger denne logikken din, så er det ikke noe å skrike over å bli sparka skikkelig i ballene heller – Så det skal jeg huske på til senere 🙂
  Ha en fin dag! XoXo

 104. Han skriver jo bare for å provosere, få masse kommentarer og flere lesere 🙂 Skjønner godt at folk blir gal og provosert av dette, men come on! 😛 Er jo bare morsomt 😀

 105. Du sier at det ikke gjør vondt? Det gjør jævlig vondt! Når jeg får mensensmerter så brekker jeg meg for det presser sånn på magen. Vi kan godt bytte kjønn så kan du skjønne hvor jævlig det er. Du kan ikke skrive dette her når du ikke har vært i posisjonen selv siden du ikke er jente. Så jeg håper at dette er sarkastisk eller bare tull. Du kan ikke skrive noe som du ikke vet noe om!

 106. Ekspertene sier om mannfolk skulle vært i situasjonen der du skal føde så hadde nesten 50% ikke klart å overleve pga smertene, så du skal ikke uttale deg om ting du ikke har noe anelse om! 🙂

 107. Og hvem tror du at du er egentlig??
  Tenk deg selv at du skal presse ut en svær vannmelon ut av rompa di. Selvfølgelig gjør det vondt å føde. Man klarer ikke en taus fødsel.
  Men dette med mensen og fødsel.. jeg tror ikke du trenger å bry deg om det. Etter dette innlegget er det nok ingen jente som vil være sammen med deg uansett..

 108. ER du helt skutt eller? Hva med gutter når de får manne forkjølelsen? Da ligger de rett ut på sofaen med egenmelding fra jobb… Håper du blir kvinne i ditt neste liv, slik at du kan få se hvor feil du tar!

 109. Du hadde hatt godt av å se den videoen hvor menn får en liten smakebit på veer/rier. Da ler du nok Ikke så godt lenger…

 110. Skulle akkurat til å skrive » å føde er like vondt som å få 20 spark i ballene i løpet av ett minutt..» .. men så kom jeg på, at du ikke har baller .. Naaaaww …

 111. 16 år og har unge, det og føde er nesten like vondt som mensen smertene. Jeg skrek ikke under fødselen men jeg har full forståelse for damene som gjør det. Du hadde no faen fått vondt om du hadd blitt spent til i ballene. Du hadde klaget kanskje ti ganger mer. Usakelig innlegg spør du meg 🙂

 112. Din mor må ha hatt en jævla trang fødsel med deg siden du er så jævla trang i nøtten! Du må ha mistet noe på veien ut! Før du åpner kjeften din burde du kanskje vite hva du snakker om, sjønner ikke at du tørr å komme med de utsagnene du gjør. Prøv å trykk en fotball ut av ræven så kan vi snakkes din hjernedøde mongo.
  Familien din må jo være stolt av å ha en kjendis som deg 😉
  Noen har a kjedis og noen har b, alfabetet er ikke langt nok for å finne den gruppen du er i.
  Jeg kunne holdt på hele dagen men i frykt om at hjernen din kortslutter skal eg ligge den ballen død.

 113. Det er helt utrolig at du kan skrive at mensen og føde ikke er smerte ? Hvor i all verden har du fått det fra?
  Det er ikke alle som har like mye smerte som andre, men smerten er det. så det er heilt feil av deg som gutt og uttale deg om noe sånt. Når du overhode ikke har peilling på hvordan det er. Tenke meg at om du hadde fått hatt mensen elle sko få en unge ut av fittå så tror eg neppe du hadde opna munnen din…
  Du skrive at dette ikke er for å irriterre elle provosere? Men det er jo akkurat det du gjør!! hadde du ikke skrevet dette innlegg så hadde ingen blitt provosert. Neste gang bør du tenke deg nøye om når du uttaler deg om noe som har med en kvinnes kropp… hørt om å tenke før en skriver? tenk på det neste gang..

 114. Hahaha, idiot! Dummeste jeg har hørt på lenge!
  Tror du burde å se denne videoen, og dette er bare krampene man får!
  Tenk deg hvordan hele fødselen er i helhet når ungen skal komme ut av vaginaen, vaginaen revner jo nesten..
  How Men React To Labor Pain:
  http://www.youtube.com/watch?v=qtR_-MINR1o
  Det der skulle ha vært deg..

 115. Å hjelp.. Er du alvorlig nå? Du kan ikke »gå ut i fra» hva som er vondt eller ikke, om du aldri har opplevd det før. Jenter opplever mensen og fødsel forskjellig, noen syns ikke det er så veldig ille, mens andre går gjennom helvete. Kroppen reagerer forskjellig på dette, ergo forskjellig nivå av smerte. Jeg syns ikke mensen er noe særlig ille, utenom når man får kramper, og ja da klager jeg, for da har jeg faktisk jævlig vondt. Mens andre, har kanskje slike kramper hele tiden og syns mensen er det verste. Som sagt; Det varierer!
  Men, fødsel er noe helt annet, DET kan du ikke si at ikke er vondt! Det er mer behagelig å bli slått ned.. Og ja vi skriker høyt, fordi det er et menneske på vei ut fra den forholdsvis lille fitten! Og hvis vi sier at det føles som om vi kunne strøket med under en fødsel, så overdriver vi ikke, for hadde det ikke vært for at vi lever på denne tiden vi gjør, så hadde vesentlig flere død. Før i tiden var det mange dødsfall pga. fødsel, det er det fortsatt i fattige land. Fødsel er smertefult, ikke »ikke irritabelt som migrene», men direkte smertefullt, skummelt og mange får problemer med å puste sikkelig. Har du sikkelig vondt, sikkkkkellig vondt, da skriker du jo! Hva ellers? Hvis noen spaker deg 10 ganger i ballene, og du skriker, skal jeg bare si: Det blir ikke bedre av å skrike, bare ta det med ro og vær stille.
  Skjerpings!

 116. Ingen andre enn meg som skjønner at han skriver dette KUN for å provosere og for å få kommentarer? Jeg ser han lykkes ihvertfall…
  Jeg kan garantere at han ikke skriver dette fordi han faktisk mener det, men hvis han, må Gud forby, gjør det, la han mene det slik da uten at alle jenter/kvinnfolk skal gå amok!
  Og Kristin: «å føde er like vondt som å få 20 spark i ballene i løpet av ett minutt..» Har du baller? Du synker bare ned på hans nivå med å skrive noe du ikke har peiling på….
  Ellers ha en fin dag 🙂

 117. Nå er jo tingen at Rene har endelig fått smaken av 1plass på blogglisten. Dette betyr at hver uke hver dag eller annen så må han lage dumme, meninsløse men samtidig provoserende overskrifter slik at folk bare klikker på bloggen hans. Som vanlig så lot jeg vær å lese tullet han skriver men så bare på overskriften og lo av bildene hans, som vanlig.
  Lykke til Rene jeg ser fram til neste blogg og venter i spenning selv for å se hvor lenge du holder dette gående!

 118. uff, det må være fælt å være deg hvis du virkelig er så trangsynt og dum at du skriver noe sånt.. Og hvordan kan du uttale deg om noe du ikke vet en dritt om? Hvor har du fatt den informasjonen fra egentlig?
  Og du sier at du ikke PRØVER å virke dum, men man trenger ikke å lese noe annet enn overskrifta for å skjønne at det er det du er.. dust

 119. Idiotisk…
  Nå vet ikke jeg så mye om dette da, fordi jeg er gutt.. men etter erfaring med å ha vært med på en fødsel og sånt, støtter jeg jentene 110% i dette her..
  Noen få kan fortelle at de fødte nesten helt uten smerte. De åpnet seg i en fei og kjente nesten ingenting før pressriene begynte. Andre har så vondt at de trygler om å bli lagt i narkose..
  Fra vondt til verre.. fødselssmerter kan deles inn i to hovedgrupper:
  * I starten kommer smertene fra livmoren og livmorhalsen. De kan minne om menstruasjonssmerter, men er betydelig sterkere. Du kjenner gjerne en indre smerte i bekkenet og ryggen når riene trekker livmoren sammen og åpner livmorhalsen.
  * I fødselens utdrivningsfase, når livmorhalsen har utvidet seg og babyen skal ut, oppstår smerten fra vev som presses, strekkes og kanskje revner. Denne smerten er skarpere, mer konkret og tydeligere lokalisert.
  Om ikke det høres vondt ut så vet ikke jeg..
  Så jeg forstår ikke at du kan skrive noe sånt? Tåpelig, tenk deg om mann.

 120. Moro å se trikset hans fungerte. Selvfølgelig er han ikke så dum at han mener dette. Dette er klart et triks for å få fyrt opp stemninga, få reaksjoner, flere lesere og dermed mer penger. Det er faktisk dere som er idioter som faktisk tror på mye som står på blogger. Regner med gjennomsnittsalderen på kommentarene er veldig veldig lav.

 121. For en måte å komme opp på topplista på, good job altså..
  Unødvendig å dra frem dette, sykt teit innlegg.. du vet vell ikke en dritt 🙂

 122. AnneK har jo fått seg ny type, så nå må jo Rene gjøre alt han kan for å provosere. Og det er ikke lenge siden hun hadde et syteinnlegg hvor hun hadde mensen og Rene var der og «trøstet» henne. Dette er helt klart et spark i hennes retning…
  Slå opp i ordboka på Whitetrash og der er det bilde av AnneK og Rene!
  Hadde de vært en smule intelligent så kunne denne bloggkrigen mellom de to vært morsom. Men de er begge psykisk utviklingshemmede, så det blir bare kleint….
  Nei, takke meg til Tangerudbakken hvor vi finner ekte mennesker med ekte problemer!!!

 123. du er en mann med problemer. Hva slags sykdom har du egentlig? du er den frekkeste og mest umodne mannen jeg noen gang har sett makan til! du er en korket mann som ikke har NOE oppi hodet ditt!! du kommer til å leve et TRIST liv. Du har ingen fremtid, kos deg som en mann som INGEN vil ha, kun tøser som er så jævlig kåt at de må ta deg.

 124. Wow, you must be God.. Må virkelig sitte å le med tanken på hvor du driter deg ut..
  Hvorfor tror du de lager mensentabletter? Hvorfor tror du vi haaaater mensen?
  Ånei sorry.. du vet vel alt du.. nevermind mr. jeg-er-en-jente-og-vet-alt .. serriøst håld kjeft og skaff deg et liv.. stakkars menneske

 125. okei, for det første. Måten du uttaler deg på tyder bare på en ting, nemlig at tidligere har vært dame. siden du vet så jææææævlig mye om hvor vondt det gjør osv. unnskyld meg men hvorfor i hælvette skriver du dette her uten å vite noe om det? har du gått gjennom en fødsel? har du hatt helt sinnsyke menssmerter? NEI, så hold kjeft, slumme faen.

 126. Du har jo ikke peiling på noe som helst heller har du? har du aldri lært att du ikke skal uttale deg om noe du ikke kan noe om?
  du prater nå om en kroppsdel du ikke en gang har, så hvordan i helsiken skal du vite noe som helst?
  du vet virkelig ikke hvordan det føles. det er jo forskjellig fra person til person hvor vondt det gjør også. Jeg har aldri født, men jeg kan tenke meg hvor vondt det må gjøre å få en hel baby igjennom dær nede.
  humørsvingninger skyldes hormoner just so you know.

 127. Haha, ser jo tydelig at du bare skriver det for å provosere da, håper for din skyld at du virkelig ikke er så dum som du fremstår 🙂

 128. Dette innlegget må jo være for å få flere lesere, for dette var helt tragisk haha! Håper virkelig du kødder , for du er jo dum. Jeg er både jente og har hatt kraftige mensensmerter, jeg har også fødet.
  Når en jente har mensen, så tar hormonene overhånd. Man er ikke seg selv 100% da. Før jeg fikk barn hadde jeg så kraftige mensensmerter at jeg kastet opp. Og det er en helt utrolig forferdelig smerte. Hvis du hadde kunne kjent det selv så hadde du ikke turt å åpne munnen din of skrevet dette.
  Og når det gjelder å føde. Riene før fødsel kan man ikke sette ord på. Du må føle det selv. Jeg pustet meg gjennom hver rie, for er det noe jeg vet så hjelper det ikke å jobbe imot smertene. Men man kan ikke si at det ikke er vondt?! Jeg skrek ikke under min fødsel, jeg ville, pga smerter, men ved å være stille, holde pusten og ikke skrike, da går fødselen mye fortere. Men du kan ikke si det du sier. Når hode på barnet står i kjedeåpningen, og må holde på trykket, så kjenner du at det brenner der nede, og det svir for du har noe gigantisk i åpningen.
  Så ikke kom å si at det er en dans på roser. Hadde dere gått gjennom dette som vi MÅ, da hadde dere hørt 10 ganger verre ut. Vi mister masse blod og må gå gjennom mye smerter, så at vi vil få ut frustrasjonen, det må vi bare få lov til.
  Skjønner ikke at du gidder å utgi deg selv som en så dum person. Uttaler deg om noe du ikke har peiling på. Men du har jo fått oppmerksomheten du ville ha. Blogg heller om noe som gir mening.

 129. sorry, men må bare le av deg. Du kan virkelig ikke uttale deg for noe du ikke har en eneste anelse om. Du må ta deg sammen og samle kroppen din og hjernen din, for den er tydeligvis ikke satt på ! sorry ass, men du er ikke til å tro 🙂

 130. Jeg kan si meg enig, mensen gjør ikke vondt.. Jeg sliter ikke med noe smerter på nå vis. og at man kan bli sure er kun pga hormoner. Men ikke alle som blir det, så ikke dra alle under samme kammen. og å føde er vondt, du kan ikke uttale deg om deg når du er gutt. det er som om jeeg skulle sakt at jeg skjønner ikke hvorfor gutter syter og klager når de blir sparket i ballene så hardt som mulig.. Det er samma sak nesten 🙂

 131. du er den styggeste gutt jeg har sett i hele mitt liv, ikke være så respektløs mot kvinnfolk fordi vi er mer verd enn deg 🙂 det du sier nå er ser jeg at du er ikke den som respektere kvinner. nå vet vi hvert fall hvordan du er i.
  kan ikke du bare la være å skrive sånne innlegg heller. du har ikke noe peiling i det hele tatt.
  Hold kjeft den frekke kjeften din heller jævla fitte trynet. !!!!
  du må ikke tror at du er så kjekk og populær får det er du ikke,
  du er helt nede boy 😉 your fucking idiot !!! get a life pleas !!

 132. Du er en komplett idiot som ikke har noe å gjøre på topplista! Ekle drittsekk. Du er jo søren ikke noe å se på eller høre på, uintelligent.

 133. Hei. neida, gjør ikke så vondt å føde, er heller etterpå fødselen. er mange «normale» mennesker som får vondt pga at de revner totalt nedentil i en fødsel. men kanskje du skulle ha prøvd å få penisen din revnet i allesalgs veier, så kan du kjenne på vordan det føles for deg. ja dette er helt uten noen som helst bedøvelse.l om du trenger hjelp til dette prosjektet for å se om vi virkelig får smerte så stiller jeg meg frivilig til å hjelpe deg 🙂 du skriver at du ikke er ute etter å irritere eller provosere, men du burde kanskje oppleve en fødsel selv før du uttaler deg 🙂 mensen gjør vondt for veldig mange kvinner pga sammenkkninger i livmoren, mange kvinner må faktisk ligge i ro i flere dager å i tilegg få utskrevne helt syke smertestillende for å komme seg gjennom det. som sagt erfar det selv så uttal deg! 🙂

 134. ok u got me! good one! hehe! Først må jeg si at jeg gikk fem på, men forstår nå at du er bare ute å troller hele norge! og du gjør en megajobb med det også! alle går fem på og rager over tastaturet ved hvert innlegg du har. dermed oppnår du oppmerksomhet.
  WELL PLAYED SIR!

 135. faen å dum det går ann å bli 🙂
  Førtste jeg gjorde når jeg gikk inn å din blogg var å le, det går ikke ann å la være!
  Se på deg selv, hvor morsom du ser ut! hahaha
  åsså kommer du med så dumme utalelser hahaha 🙂 du trenger å leve livet litt til for å lære å forstå ossen ting er.
  håret ditt ser jo faen ikke ut! hadde jeg sett deg i vikeligheten, hadde jeg fått mefg en god latter 🙂

 136. Du må jo ha hodet i ræven? Jeg kan sparke deg i ballene i 3 timer å så skal vi se om du liker det, er samme følelsen som å føde. Skjerp deg, du driter deg ut din mongofaen.
  – Vegard, finn meg bitch.

 137. hei. Hvordan vet du hvordan det er å ha mensen og hvordan det er å føde? Tror du bare skriver dette inlegget for å provosere, altså det du vil oppnå er mye traffik i bloggen din. Tror du bare er ute etter å komme på førsteplass med bloggen din jeg. Du må slutte å gjøre narr av damer/jenter og slutte å uttale deg om ting du ikke har kunnskap om. Det eneste du vil oppnå når du skriver sånt, er mange hatere.

 138. rister på hodet, dette innlegget er tydligvis skrevet som en form for oppmerksomhetssjau. bkelager at jeg gir deg den oppmerksomheten du selv mener du trenger.
  men: menskramper, kan du fort sammenlikne med et skikkelig ballespar. nei jeg som kvinne har ingen anelse om hvor vondt det gjør, men vondt går jeg ut i fra at det er.
  og fødsel, hmm tenk deg at du skal presse ut en melon via et sugerør. (nærmest.) barnet har gjennomsnittlig en hodeomrkets på 34-39 cm. dette skal du då presse ut i en åpning på 10 cm.
  en Fødsel er grusomt vondt. SELV med epidural eller andre liknende smertestillende.

 139. Prøv å ta en dildo gjennom hålle på penis hodet ditt, som two kids and a sandbox og se om det gjør vondt 😉 Opp søk en lege, seriøst dette blir for drøyt! Du aner ingenting om hva du snakker om gutt!

 140. Hei! Vi liker bloggen din, men du er feit. Og feitere blir du, feiten. Nyt tiden mens du kan, norges tjukkeste mann. Dette var vår lille ræpp, vi kommer ikke til å laste ned din slanke æpp 🙂
  – MarinaThomassen og KristofferOlsen

 141. haha, e du fette serr med meg?
  Du som gutt har ingenting du skulle sakt når det kommer til detta temaet, å du vet virkelig ikke ka du snakke om…

 142. Haha jeg må jo bare le. Tror det er du som må jekke deg ned her.
  Ikke provosere? Det er jo det du gjør, og da snakker jeg vel egentlig for alle kvinner.
  Du er en gutt, du vet umulig om det er vondt for kvinner å ha mensen eller å føde? Du har ingen rett til å i det hele tatt uttale deg, du driter deg ganske mye ut i dette innlegget, for vondt er det og du har iiiingen peiling.

 143. Hallo?!? For det første, er det hormoner,så vi kan syte så mye vi vil! Og for det andre er mensen drit vondt! Du får masse kramper og noen ganger er det for vondt til å klare å reise seg til og med. Og forresten!:) det er veldig godt mulig å bli gravid da du går på p-piller,og diverse andre ting. ingenting er hundre prosent sikkert og trygt!! og om det er ubeskyttet sex,så er jo det gutten sitt ansvar ville jo jeg sagt.. Er ikke vi som tar en kondom over haue. Fyfan for en idiot du er..

 144. «PS: Dette er IKKE for å irritere eller provosere» Jadu! Du som hele tiden har fremstilt deg som så forståelsesfull og snill ovenfor jenter. Det er helt tydelig at du bare skriver dette innlegget for å provosere. Når du fant ut hvor mange lesere du fikk ved det forrige tragiske innlegget ditt, så gjør du det igjen kun for å holde oppe leserene dine. Latterlig. Er det virkelig verdt det? Gleder meg til den dagen du skal ut å prøve å få deg en jobb og tjene penger.

 145. Hei søten!
  Jeg tok just to parasetter pga. mensen smerter. Og så las jeg inlegget ditt! Det får meg til å lure.
  HVA ER DET DU VIL? VIL DU HA PENGER? HÆÆ? HÆÆÆ? VIL DU HA STEFAREN MIN? SKAL JEG SNAKKE TIGERINGA? HÆÆ? ER DET DET DU VIL?
  JA det var en trussel, hvis du lurte!
  Kan du tenke deg hvor vondt det må være å stappe en 7-10 cm. tykk STAV i FITTE-HULLET DITT? NEI? Vell, stapp noe tykt i rumpe-hullet ditt, da vet du hvor fælt det er!!!
  Hva har du og si til dette kjekken? Liker de trange buksene dine! RAWR…….. :*
  Dessuten når du føder revner ofte åpningen.. Vil du at jeg revner runpehullet ditt?
  Btw… det er ikke alltid man får vondt når man har mensen, og da pleier jeg å kjøre brannamann… Men det har vell du heller ikke peiling på hva det er … jaja …. du er søtt :*
  Til slutt vil jeg bare si… TERAWAI!
  I’m not going on a diet, because you are fat <3 BTW .. JEG ELSKER DEG VIRKLEIG HØYT! <3

 146. Hallo. Du kan ikke uttale deg om dette i det hele tatt. Du har null peiling, as usual.. Jeg har migrene og det er ikke bare litt vond også går det over, det er helt jævlig og det kan vare i 2 dager!! Jeg blir drit sur av at du snakker om noe du ikke har peiling om.

 147. DU! ER EN SKAM FOR BERGEN! Helvette heller! FÅ INN I DEN FEITE SKALLEN DIN! DU ER IKKE NO PEN! DU ER EN SKAM FOR MENNESKEHETEN! SÅ GJØR FOLK EN TJENESTE …. BARE STOPP MED BLOGGINGEN DIN fy faen … !

 148. Ke faen?!? Det skal ikkje du utala deg om. Mensen er heilt jæææævelig. Hovudverk u liksom. Tenka å bli sparka i magen konstant 24 timar i døgnet i 7 daga ein gang i månen. HOLD KJEFT. Og keffør dame skrike under ein fødsel. Det er den verste smerten nokon kan føla.. Sjå denna videoen og forestill deg denna smerten i 24 timar! Skulle servert pressa ein vannmelon ut av rævi utenpå skiva- stakkar vannmelon.. Dagens menneskehet, mannfolk burde ikkje ha stemmerett

 149. Håper å tror at det meste du skriver på denne bloggen er tull.. Har du virkelig ikke noe bedre å ta deg til? Det enste jeg tror på er at du selv syntest du er utrolig digg og kul, men du har jo kanskje forstått etter alle kommentarene her på bloggen, at det er veldig få som er enig med deg😛 folk kommenterer fordi du provoserer, og mann blir irretert av å lese det du skriver. Dette innlegget er frekt og for dumt.. Skulle likt å se deg med smerter tilsvarende en fødsel , tror ikke pinglete deg hadde holdt ut halveisen gang !

 150. Faen du er jo bare HELT totalt korka!
  DU aner ikke ka smerter er! Migrene?!
  Er du klar over at smerten av å føde, er det samme som å knekke 22 bein i kroppen på en gang?!
  Syntes du bør ta å prøve ut å få falske rier eg, så kan du heller åpne kjeften etterpå og si din mening om smerten!
  Ka mener du smerte er då?! Å sitte å grine over et kvinnfolk, slik du har gjort flere ganger tidligere?! HAHAHA! Spar meg!

 151. Hei søten!
  Jeg tok just to parasetter pga. mensen smerter. Og så las jeg inlegget ditt! Det får meg til å lure.
  HVA ER DET DU VIL? VIL DU HA PENGER? HÆÆ? HÆÆÆ? VIL DU HA STEFAREN MIN? SKAL JEG SNAKKE TIGERINGA? HÆÆ? ER DET DET DU VIL?
  JA det var en trussel, hvis du lurte!
  Kan du tenke deg hvor vondt det må være å stappe en 7-10 cm. tykk STAV i FITTE-HULLET DITT? NEI? Vell, stapp noe tykt i rumpe-hullet ditt, da vet du hvor fælt det er!!!
  Hva har du og si til dette kjekken? Liker de trange buksene dine! RAWR…….. :*
  Men det er ikke alltid man har vondt, der har du rett. OG da pleier jeg å kjøre brannmann med kjæresten min. Men du vet vell heller ikke hva det er for noe, sånn lærer man ikke i et singel-liv.
  Dessuten når man føder pleier det ofte å revne i åpningen… Vil du at jeg skal revne opp ditt rumpehull? HÆÆÆ?
  Til slutt vil jeg bare si.. TERAWAI!! Btw du er veldig kjekk, jeg elsker deg virkelig! <3
  I'm not going on a diet, just because you are fat! :*

 152. Ja, om du skriver dette for å komme på topplista( som jeg tror) – så funker det jo faktisk! Fantastisk Rene: prøv å drite en kål… Tror du det gjør vondt??

 153. Du sier dette ikke er for å provosere, men tipper de fleste jentene som leser dette blir det! Du er gutt, og vet ingen ting om det, akkurat som vi jenter ikke vet hvordan det er å få et slag i balla. Jeg skjønner at dere gutter ikke forstår, og vi forventer ikke at dere skal det, men vi vil bare ha deres medfølelse. Når dere mannfolk får et slag i balla, vet jeg selv at dere gutter får veldig vondt, så vondt at dere kan kaste opp av smarte. Broren min hadde en morgen så vondt i ballene, og han kastet opp, på grunn av smerte. kulen inne i testikkelen hadde vridd seg, slik at han ikke fikk blodtilførsel. Jeg skjønner at ballene deres er følsomme, og gjør vondt, men det gjør mensen også! Jeg har ikke født, så vet ikke hvordan det er, men jeg har sliti med mensensmerter. Jeg har fått så vondt at jeg har ligget i fosterstilling og spydd. Dette opplevde jeg vær måned fra jeg var 12-ca. 16-17 år. Jeg går nå på piller som hjelper. men tidligere nyttet det ikke å ta sterke smertestillende, fordi de bare kom opp igjen.
  Du er mann, og vet ingen ting om dette, og kan derfor heller ikke uttale deg om dette temaet.

 154. er du helt totalt tilbake stående eller ? . Tror ikke du vet hva du snakker om, ja mange av oss jenter får ikke ondt når de har mensen, men det er faktisk mange av oss som sliter med rygg problemer når vi får mensen og det er FAEN ikke noe deilig.

 155. Ke faen?!? Det skal ikkje du utala deg om. Mensen er heilt jæææævelig. Hovudverk u liksom. Tenka å bli sparka i magen konstant 24 timar i døgnet i 7 daga ein gang i månen. HOLD KJEFT. Og keffør dame skrike under ein fødsel. Det er den verste smerten nokon kan føla.. Sjå denna videoen og forestill deg denna smerten i 24 timar! Skulle servert pressa ein vannmelon ut av rævi utenpå skiva- stakkar vannmelon.. Dagens menneskehet, mannfolk burde ikkje ha stemmerett http://m.youtube.com/watch?v=qtR_-MINR1o

 156. Du har helt rett i at det er ikke vondt å føde det som er jævli vet du hva det er riene å at barnet trekker seg ned over og ja hjelper ikke å hyle da blir man bare utmattet, men ligg 1/2 døgn m de smertene så kan du skjønne hvorfor enkelte hyler: fordi D er sliten å utmattet! Har hatt to fødsler uten bedøvelse å medikamenter en lang fødsel en kort. I know ka eg snakker om mener skal faktisk være stolt over kvinner som kan føde normalt!!!
  Håper du får litt mer respekt for gravide dette er faktisk ikke bare bare

 157. du aner ikke hva du snakker om, skal du ha blogg burde du holde deg til å skrive om det du kan. Dette innlegget er noe av det dummeste jeg har lest. Baserer du et helt blogginnlegg på hvordan du ‘tror’ jenter har det under mensen eller fødsel er det lov å kalle deg en idiot. Ikke uttal deg om saker du aldri kan fordype deg i. Spesielt på en slik negativ måte som du gjorde her.

 158. Jeg blir flau av å være norsk. Du skammer en hel nasjon. Bare hold kjeft. Du gjør deg bare til et stort mobbeoffer, og det kan du kun takke deg selv for. Og ikke tro du skal få noe sympati når du først innser hvor komplett idiot du selv har lagt deg.
  Blir rett å slett målløs og flau.

 159. Du er så sykt dum, og hvorfor i all verden ligger du på første plass?
  Å føde er noe av det jævlgste man gjør i løpet av livet, selv om det også er det fineste når barnet er ute. Men dere menn (hvertfall deg) aner ikke hvordan smerte det er. Jeg har hørt at det føles som at du presser ut alle innvollene dine, og du kan ligger og presse ut flere timer, også flere døgn. Kanskje du til og med spjærer der nede. Aner du hvor vondt det er? nei.

 160. Jøsses! Er jo ikke noe å bry seg om, han oppnår bare det han ønsker når folk blir forbanna :p men håper for guds skyld han ber dama si holde kjeft hvis ho noen gang skal føde… ( får håpe ikke)

 161. Ikke leste jeg ferdig innlegget, og ikke leste jeg kommentarene. Dette skal du ikke få min oppmerksomhet på engang. Med unntak av denne komentaren.
  Kjære René kleverland, det er klart at alle andre har feil, og du har rett! Det er klart at vi damer som føder, kun skriker for oppmerksomhet. Og i mitt hjem, er det faktisk mannen som klager mest om mensen enn jeg! Det er han som ikke får PULT!

 162. Håpe du ikke e serr nu! Du e jo helt før jæveli dom i hode! Skjerp dæ din jævela idiot! Vis litt respekt!

 163. Du blir bare mer og mer patetisk.. Visst detta er ett stunt for å skaffe lesere så må du har SVÆRT lite mellom ørene og visst du faktisk mener dette, nei da har eg ikkje ord.. Har selv født og vet godt hva smerter innebærer. Så vær så snill og hold den kjefen din igjen, oppfør deg som normale folk gjør og ikkje gjør narr av deg selv over hele Norge, får er nemlig det du gjør! Er du så forbanna PR kåt at du går fram på en så idiotisk måte for å skaffe lesere? Isåfall, du blir gjort narr av 😉 Og btw, du ligne på en svett gris.

 164. du er jo faen meg skrudd i hodet, vil nesten si at det gjør mer vondt å se på deg enn det er å ha mensen. du kan ikke uttale deg om noe du ikke har peiling på! skjønner ikke vitsen med denne bloggen, det eneste du skriver er jo om hvor deilig du er og om ting du ikke kan noe om. RO deg ned gutt, skaff deg et liv
  ps: personlighet ødelegger utseendet, så da er det jo dobbelt så ille

 165. kjære deg, hvor idiot er du? du har aldri kjent på de smertene selv, og hvis du tror dette kun er syting, så er det jo merkelig at alle syns det er vondt? sant som du skriver at dere «mannfolk» ikke kan kurere/helbrede dette, men dette blir som å si at det ikke er vondt å brekke et bein, også har du aldri brukket et bein selv. smerte er smerte hvor i kroppen det sitter eller hvor det kommer fra. dessuten, skriver du om at det ikke kan sammenlignes med ballespark, og det er jo rett og slett fordi det er vondt i kanskje 20 min hvis man blir truffet godt nok. En fødsel kan vare i flere døgn, og mensturasjonssmerter kan være vondt i en uke før man får perioden sin, mens man har det, og i noen dager etterpå. så smerten kan ikke sammenlignes.

 166. Heisann Rene. Er du transeksuell eller? Siden du VET at det ikke er vondt? Har du mensen, eller har du født baby? NEI, tror jeg ikke! Du har rett og slett ingen grunn til å uttale deg om ting du ikke vet NOE om 🙂 Nå har ikke jeg født baby, men gud bedre med Rene! Lær deg å respektere jenter! Og sånn som du har skrevet nå, så er det langt i fra respekt for kvinner! Skjønner at det er plagsomt å høre på det, men likavell, ikke uttal deg om ting du ikke har peiling på!

 167. Selv om fyren her ser ut som han e kokt i skallen, så oppnår han iallefall en ting… oppmerksomhet og publisitet… må gratulere idioteten med dette. Ellers velger eg no og ignorere alt anna og ønske fyren en ensomt og lite begivensrikt liv. Kunnskap e d iallefall totalt mangel av her.

 168. Si at du tuller nå, for så dum går det ikke ann å være -.- Du har jo aldri født eller hatt mensen, og du liksom vet alt? Når vi, jenter og damer, har mensen, så er det hormonene som styrer oss, hvis jeg kan si sånt. Vi blir sure, og så etter fem sekund blir vi den gladeste personen i verden. Sånnt er det å ha mensen. Selv om jeg aldri ha blitt gravid, så vet jeg hvilken smerte det er. Å bære på en unge i magen din på 9 måneder, er det samme som å holde en vannmelon i 9 måneder. Og prøv å få en vannmelon ut av vaginaen. Det kan jo ta over en dag. Og vi skriker sansynlig vis fordi, det gjør så vondt, vi er utslitte, vil bare sove. Du har jo aldri hatt mensen eller blitt gravid, og det kommer du aldri til å få eller bli. Så ti stille, og ikke lat som du vet hva alt det betyr -.-

 169. Skjønne ikke hvorfor alle lar seg fyre opp av et slikt innlegg? Det er jo opplagt at det kunn er ment for å provosere og få mange sidevisninger. Gidder i hvertfall ikke ta det seriøst!

 170. Selve menstrueringen gjør ikke vondt. Når blodet forsvinner ut av kroppen er ikke smertefullt. Det er det hormonelle, og det som skjer i underlivet FØR blødningen , som er smertefullt. Du kan jo Google PMS, og se om du skjønner noe…
  Vedr. fødsel, synd du ikke kan prøve selv…

 171. Dette ser ut som en virkelig godt skrevet troll. Du vil åpenbart få en reaksjon i fra folk å nå har du fått det. Teit å skrive det du skrev å viss du syntes dette er morsomt så oppfordrer jeg deg til å oppsøke medisinsk hjelp.

 172. Utrolig synd at du bruker oppmerksomheten du har fått på å bare fremstillle deg som usympatisk og empatiløs.
  Det er veldig tydelig at dette er et innlegg du har skrevet bare for at enda flere skal dele bloggen din på sosiale medier, og det kommer nok til å skje. Folk ler av deg, ikke med deg.
  Hva med å bruke oppmerksomheten positivt? Skrive om viktige tema eller vise hvem du faktisk er?
  Bare et forslag der altså.
  Lykke til!

 173. HAHAHAHA! STAKKARS SØTE LILLE DEG! HAR DU ROTET BORT HJERNEN DIN? Lille venn, du er så lite smart at jeg synes synd på deg!

 174. Jeg er helt enig Rene, jenter er skikkelig sytete. Jeg har personelig blitt født før og jeg vet det ikke gjør så vondt som de skal ha det til. Pga. mamma sine skrik fikk jeg hørselskade. Hadde hun skjerpet seg å holdt kjeft kunne jeg hatt perfekt hørsel. Mensen er bare en myte, det er bare litt blod som ikke gjør noe vondt i det heletatt.
  Og til dere jenter som kommenterer: Skjerp dere! vær saklige! helt urimelig at dere sier det gjør så vondt! Sikter spessielt til deg Rebecka sætre.

 175. Det virker som om du skriver dette her bare for å være morsom , noe som du absolutt misslykkes i! Du vet faen meg ikke hva du snakker om!!!

 176. sku tel å spør, men e veit jo svaret allerede – ut fra da tomme hjernelause pisset e nettopp ha kasta bort minutta i mitt liv på å læs: du e jo RÆTT å slætt TÅPEN

 177. HAHAHA enten så er du heeelt blåst, eller så håper jeg du skreiv dette for oppmerksomheten du faktisk fikk? Eller sykt ironisk? Som alle andre sier, du KAN jo seriøst ikke uttale deg om mensen og det å føde, du kommer aldri til å kunne gjøre noen av delene! Lo meg egentlig bare skakk jeg! :’D

 178. Vet du hva, her må jeg gripe like mye inn som alle andre irriterte jenter/kvinner. Du er en komplett uerfaren idiot. Du skal ikke komme å si noen ting om noe du ikke har opplevd og har en fjern anelse om.
  Min menstruasjon er en av de værre, smertene kan du ikke forestille deg, hvordan i helvete tror du det er å våkne på morgenen, gå på do, så besvime, bli likblek og miste alt av farge i hud(bli likblek) Synet går vekk som et teppe, det prikker i fingrene og etter 1 minutt så er det intense kramper i magen og rygg. Hvordan tror du det føles? Tok naproxen(?) noe som ikke er bra for magen fordi det er en så sterk tablett, 2 paracet og ibux. Denne doseringen 3 ganger om dagen, nå må jeg gå på p-piller i tillegg. Du er så idiot at jeg må spy, ja jeg driter i om jeg skrev hele navnet mitt fordi dette her er det mest provoserende jeg har lest. Tror du har klart å provosere hele landets kvinner, idioti og amatørmessig, hold deg til egne saker som du har greie på.

 179. Jasså, du har nok ikke føda selv! Hadde du bare fått en pikk i ræva hadde du skreket høyere enn oss kvinner som føder, så å få ut en giga unge av fitta er nok ikke noe behagelig, for å si det mildt.
  Dessuten er det hormoner som gjør kvinner sure når de har mensen, de er jo ikke sure med vilje. Om jeg ser deg under min menstruasjon skal ta tak i den største mensenslimklysa jeg får tak i og som jeg klarer å bære å gni det inn i det griseskjeive trynet ditt. 😀 ;D 😉 <3<3 😛 #BeWareOfHormonalWomen #KødderIkkeMedMensen

 180. Hvordan kan du da forklare at jeg har vært på sykehus opptil flere ganger pga store blødninger og sinnsyke smerter på grunn av mensen?? skulle likt å bytta kjønnsorgan med deg en måned å sett hvordan du takla all smerten!

 181. Det at du ikke merker noe når du fikk ett spark i ballene sier jo mer om dine baller enn hvor mye jenter syter. Du er sikkert grådig flink å blogge. Det må du bare gjør. Men blogg om noe fornuftig i stede for så mye du ikke har greie på og kan uttale deg om. Og ett siste tips. Jeg har studert psykologi og studerer nå pedagogikk og har derfor litt ide om hva eg snakker om og kan derfor si til deg at du bør snakke med noen om disse forestillingene dine av hvordan verden er rundt deg. Enten en autoritær person med taushetsplikt eller ett familie medlem. Lykke til med bloggen.

 182. Jeg har selv kronisk migrene, mensen og har født barn! Det å ha mensen og føde barn kan ikke sammenlignes med migrene eller hodepine!

 183. For en uvitende tulling !! Du kan jo forresten ikke ha baller siden du ikke fikk vondt av ballesparket 🙂

 184. Haha, fyfaen du er dum
  Jeg hardest faktisk så jævlig at jeg ikke klarer å reise meg, og bare ligger i senga og griner og skriker, og jeg er satt på egne smertestillende av legen. Du har faen ikke noen grunn til å uttale deg om dette når du selv er gutt, jævla idiot

 185. Hahaha du vet faen ikke hva du snakker om. Du kan ikke uttale deg litt en gang. Har du opplevd mensen før kanskje ? Nei tenkte meg det. Noen får intense smerter og noen får ikke smerter i det heletatt. Det er så flaut å lese på det du skriver. Du tror du vet hva du snakker om. Hahah du driter deg så jævlig ut. Og du er voksen? Helt sykt. Tror du ikke det et vondt å få et menneske ut av fitten???! Haha er det mulig. Tilbake stående, det er det du er :)xoxoxox

 186. Oi oi oi. Noen prøver hardt å provosere for å forbli på topplisten. Jeg foreslår at du klipper deg og får deg en jobb. Dette blir bare mer og mer pinlig og patetisk. AV og til lurer jeg på om du er en ekte person, og at du er så korka, eller om noen «morsomme» folk har funnet på denne figuren, totalt blottet for hjerneceller, kun for å ha det gøy. Ingen ER vel så fjerne??

 187. du må være retard!! det er ikke som en liten hodepine i magen 🙂 det stikker, og det er så vondt til noen at man krøller seg sammen av smerte. mange omtrentlig doper seg ned på paracet eller ibux for og slippe smerter. Du har tydeligvis ikke peiling på dette her, så skjønner ikke hvorfor i HELVETTE du skriver om det. viser bare hvor jævlig taper du er 😀 haha

 188. Håper egentlig dette innlegget er tull. Og at du bare prøver å provosere.
  Dersom du ikke kjente ballesparket, så er du heldig og det jo bare fint for deg. Men for mange andre gutter er et ballespark grisevondt, og derfor kan man sammenlikne det med mensmerter. Hva vet du om mensensmerter er vondt eller ikke? Du har aldri opplevd det selv? Dessuten er smertene veldig forskjellig fra person til person. Enkelte jenter har det helt fint og får ingen smerter, mens andre får store smerter både i rygg og nedre mage. Jeg sier ikke at dette gir oss rett til å herse med dere gutter, men jeg vil du skal vite at smertene enkelte går i gjennom kan være veldig ubehagelige og utrivelige å gå rundt med. Takk.

 189. Tror aldri jeg har lest en så latterlig blogg noen sinne. Du slår alle dumme rosablogger. Det vil nok si at du har oppnådd poenget til det fulle. Dette her ikke ikke irriternde, men bare lattelig flaut å lese! Skjønner ikke at det går an å synke så lævla dypt, bare for en ukes oppmersomhet før folk går dritt lei av deg og drittet ditt. Dette kommer du nok til å angre på den dagen drømme dama står ved din side, eller sønnen din er på vei. Jeg elsker gutter som virkelig tør å gå ut av komfortsonen, og drite seg ut i nye og ne. Men dette her blir bare flaut og skikkelig HARRY!

 190. Har egentlig en følelse av at hele denne bloggen er tull og at du prøver å provosere med vilje. Hvis dette stemmer, er du i så fall veldig dyktig:)

 191. Ja, endelig et fornuftig innlegg! Jeg er så lei den sytingen og klagingen. Jeg har blødd mye selv de gangene jeg har glippet mens jeg spikker med kniv, eller når jeg har fått skrubbsår etter å falt på sykkel osv. Det er ikke så vondt som man skal ha det til.
  Du hører ikke oss gutter grine og syte når vi blør.

 192. Vær jente med sterke mensensmerter og vær en jente som skal føde, før du i det hele uttaler deg om hva smertene er eller ikke!
  For det er tydelig at du ikke har peiling. Du er en GUTT med kuk og derfor har ikke du noe i si om hvordan vi jenter er når det kommer til den røde uka eller skal føde før du har vært en dame som gjør akkurat det 😉

 193. hva er vitsen med og skrive ting du ikke har peiling på, du skriver ting bare for og få oppmerskomhet, du er sånn persjon som skriker til deg oppmerksomhet, men folk synes du egentlig bare er en idiot, du kan ikke skrive ting du ikke har peiling på… prøv og på mensen selv, eller fød da.
  Du kan serr ikke skrive ting du ikke har peiling på, du skriver bare dette for og på oppmersomhet, du fortjener ikke en plass i blogg verden!
  om du fortsetter sånn så er det nok ingen og da mener jeg INGEN som vil like deg lenger, du er voksen og oppfører deg som 14 år.. du må virkelig vokse opp, få deg en sikkelig jobb isteden for og sitte på bloggen og feste hele tiden, det er ikke et liv en gang!
  start og skriv om seriøse ting folk faktisk vil lese og ikke al denne driten du sprer
  HAHA DU ER LATTERLIG

 194. Endelig noen som tar opp kampen mot sytingen om disse såkalte «mensensmertene»! Alle skjønner jo at dette er noe damene har funnet opp for å få oppmerksomhet.

 195. Dette er det samme som at jeg skal slenge inn et innlegg over at å bli sparket i ballene ikke er vondt, slutt å syte dere mannfolk da over at det er så ubeskrivelig vondt, så kan vi kvinnfolk slutte å syte over mensen:-)

 196. For det første må du være den mest patetiske, selvgode, tragiske og ikke minst dumme personen jeg noen gang har sett! Jeg mener er det mulig å være så tom i hodet som det du er?! For det andre, så tror jeg du uttaler deg om ting, fordi du vil få lesere, samt kommentarer slik at du har din plass på topplistene. Den brutale sannhet er at folk gjør narr av deg, du er langt ifra en attraktiv person, hadde jeg møtt det tror jeg seriøst at jeg hadde kastet opp i ansiktet ditt. For det tredje; hva faen vet vel du om hvordan mensen føles ut? Og hvordan kan du uttale deg om fødsel og rier? Det blir rett og slett litt for dumt og usmakelig. Men for all del, hvis hverdagen din går utpå å snakke/skrive om ting som du ikke kan noe om, så er det ditt valg hvordan du lever ditt liv. Håper mammaen din er stolt av deg. Æsj

 197. kom over denne bloggen på facebook. En svett klyse som lever av foreldrene sine å blogger, patetisk, rett og slett patetisk. Ikke rart foreldre nå til dags setter store spørsmålstegn til dagens generasjon.

 198. Haha… du er ikke en jente eller kvinne du kan ikke si noe… du har ikke peiling på hva du snkker om….st mensen smerter er som en liten hidepine…. beklager å skuffe deg der.. men jeg spyr av smerter hver mnd. Så ikke si at mensen smerter ikke er vonde og atvi overdriver….

 199. Fytti helvette!
  MENSEN KAN VÆRE JÆVLIG VONDT FOR MAANGE SOM SLITER MED MENSENSMERTER, SÅ BARE KULAN LITT DU SOM IKKE HAR MENSEN ELLER MÅ FØDE!! REGNER MED AT DU IKKE HAR HATT NOE AV DE DELENE SÅ BARE HOLD GODT KJEFT

 200. Fy faen! Du gjør virkelig alt for å få oppmerksomhet, din poser! HAHA! Tror de fleste skjønner at du enten er så blåst som du fremstiller deg selv, eller at du gjør deg noe så JÆVLIG til! Tror de fleste som kommenterer slike idiotiske innlegg som dette fryder seg over at de har mer i hodet enn du har. Det eneste som tyter ut av ørene dine er voks og svette!

 201. ? Håper dette er tull. Du har ingen aning om hva du snakker om, herregud. Du aner virkelig ikke hvor vondt det er, fordi du ikke er jente selv.vet du hva? Jeg har et forslag til deg nå. Du kan gå en eller annen plass (søk opp på Google) og prøve ut de samme smertene som samer føler når de føder, gjør det og etter på skal vi se om di er like tøff i kjeften. Dette går faktisk an. Herregud. Fiber trangisk

 202. mensen smerter er akkurat som å sette fast en stikkete bæsj i rumpen som du ikke klarer å presse ut, bare i nedre delen av magen. tenk deg om hvor jævlig vondt det hadde vært i 2-3 dager. og det med føding av barn er ihvertfall jævlig. tviler på at du hadde likt å presse en 50 cm lang baby ut av tissehullet ditt 😉

 203. HAHA, LER SÅ JEG BEGYNNER Å GRINE!
  Du skal ikke uttale deg om noe du ikke har peiling på, du har og vil aldri kjenne menssmerter eller fødesmerter og da kan du ikke vite hvordan det kjennes ut. Man kan ikke sammenligne det med andre type smerter når man aldri har kjent mens eller fødesmerter og jeg blir bare oppgitt når jeg leser dette. Hvor dum kan man egentlig bli nå for tiden? Håper virkelig for din egen del at dette bare var for å få oppmerksomhet. Hvis du faktisk hadde fått kjent disse smertene så tror jeg ikke du hadde vært så tøff i tryne, gud.

 204. Å seriøst, ro dere ned da. Han vet jo at alle jenter skrur aggressivitetsnivået sitt ti hakk opp om en gutt uttaler seg om ting han helt klart ikke har noe peiling på. Selv er jeg jente, og har til tider vonde mensensmerter, og jeg har aldri født før, så jeg kan heller ikke uttale meg, men jeg ser ikke poenget i å bry seg med den klysa her som lever helt uten virkelighetsoppfatning.

 205. Unnskyld meg, men hva i alle dager er gale med deg? Du er klar over at vagina ofte revner under fødsel sant? Og at man må sy igjen hele greien? Skulle gjerne sett deg føde, din ekle jævel.

 206. Du er ikke den mest reflekterte eller intelligente fyren jeg har kommet over altså..
  Nr.1: Det å si at du ikke kjenner noe når du får et spark under beltestedet, sier vel mest om størrelsen på ditt eget utstyr..
  Nr2: Jeg kan være enig i at en vannmelon var å ta litt hardt i, men den dagen du får en tennisball stappet opp i rompen og en knyttneve i mage, da kan vi heller se hvem som snakker om smerte. Tviler på at du tenker «Ja, dette tar vi rolig og fint. Kan jeg få et glass vann, vær så snill?»
  Slutt å snakk om ting du ikke har peiling på. Alle har forskjellig smerteterskel og det er flaut å vite at det finnes mennesker med så lite forståelse her i verden.. Lykke til videre i livet!

 207. fyfaen. oppmerksomhetsinnleg, all I can say. Nå forventer du sikkert å få så mye hat og så mange lesere og du blir så populær.
  Til det å få mensen. Hadde du likt å blødd 24/7 3-7 dager i måneden fra pikken din? don’t think so. Vi jenter tåler jævla mye.
  tror du ikke det gjør vondt å føde? for det første så er det guttene’s feil at vi i det hele tatt blir gravide, så skal dere klage på at vi klager så sykt og bare sutrer? Først så skal vi gå ni månder med en baby i magen, ha sykt vondt i ryggen så skal vi ligge og presse ut denne babyen fra vaginaen vår? det gjør ikke bare litt vondt, men sykt vondt.

 208. Åja okei, her.
  Jeg utfordrer deg til å gjøre dette, altså å simulere en barnefaødsel og legge ut video av hele opplegget; før, mens det pågår og etter.
  Og prosedyren skal utføres av en lege.
  ser frem til videoen 🙂

 209. du får prøve å få mensen og føde barn selv å se hvor vondt det gjør. og ikke snakke om noe du ikke har peiling på.

 210. Jeg fikk lyst til å knuse pungen din, så rive den av.. Å så be deg slutte å sutre, for det gjør jo ikke vondt..
  Så søt du hadde vært.. herregud, jeg døde litt av å lese dette.. Leeer..
  Er faktisk så vondt med mens-smerter av man ligger å stapper i seg smertestillene, må knippe opp buksa å legge på varmeflaske, ligge i forsterstilling mens svetten renner.. Er så jeg har lyst til å driite på meg av og til, rett og slett så vondt er det. Er forskjellig fra jente til jente, hadde det ikke sånn før, da kjente jeg bare litt ubehag, men nå de siste 2 årene er det blitt helt forjævlig.. Er så jævlig at jeg går på p-piller nå som jeg kan hoppe over den uka på, så jeg har bare mensen 2 ganger i året..

 211. Okei, Du kan jo prøve å føde selv før du kommer med uttalelser om at det ikke er vondt! Så utrolig patetisk, klarer nesten ikke å tro mine egne øyne når jeg ser hva du skriver. Dette må jo være tull??

 212. For det første, hvor dum er du?! Og for det andre, dette ER provoserende!!
  Hadde du vært født som en jente, hadde du hatt det like vondt! Når man har mensensmerter føles det ut som noen stikker 10 kniver i magen, og vrir som de som bare faen.. Og det å føde er jævelig..
  Aner du hvor stort hodet på en baby er?! Vi skriker og hyler fordi det gjør vondt!! Det er liksom ikke som om noen tar en fjær og kiler der heller..

 213. Dette har ikke du NOEN peiling på!!! Du er en gutt!! «Ikke vondt å føde»??! Det høres og ser sykt vondt ut! Dere «skriker» jo og legger dere ned på bakken når noen sparker dere i ballene? Nettopp. Å jo, mensen ER utrolig vondt og smertefullt! Du aaaner ikke hvordan det er å gå i nesten en uke, 1 gang i måneden i minst 40 år du!! Prøv det ut før du sier noe om det. Håper forresten at du kødder nå

 214. en ulært mann som ikke har fulgt med i timen ser jeg;) Er ikke alle gutter som hvet hvordan en kvinnekropp fungerer, hormoner og kramper og alt som følger med. Bra du har fått masse oppmerksomhet på bloggen, var vel det som var poenget tenker jeg;) Alltid gøy med folk som hyler og skriker over andres påstander. Men JA mensen er vondt, og med PMS på toppen blir alt værre, MEN det er MANGEN der ute som skaper seg. Ja det er vondt, men GET THE FUCK OVER IT jenter! vi overlever og smertene forbereder deg til fødsel, så bit tennene sammen og slutt og klag! 😉
  http://www.youtube.com/watch?v=i11RmDGLN3s

 215. Neimen hallo René. Her er det tydeligvis noen som trenger en oppvekker. Du som mann, sønn og voksen burde ha litt mer respekt for kvinner. Og ikke minst om du faktisk tenker at dette inkluderer moren din også. Hun har presset det store egoistiske og selvopptatte hodet ditt ut av vagina. Og om du spør henne så vil jeg tro hun sier at det var ikke akkurat en befrielse å sitte å presse ut deg for så å finne ut nå at du faktisk ikke er litt takknemlig. Du er en skam for det meste, og det er tragisk å se hvor mye du gjør for oppmerksomhet. Jeg er ganske sikker på at de kommentarene du får nå kommer til å inneholde så mye hat at du skulle ønske du kunne drukne deg selv i en kopp for å slippe alle de slemme ordene. Og angående mensen, du har ikke litt peiling, den råtne skallen din er på en barnehage unges, lite utviklet. Etter dette innlegget er det «no turning back» folk kommer til å lagre dine ord, poste de andre steder og hver gang du prøver å finne deg en dame kommer hun til å ende opp med å finne dine ord, for så å dumpe deg. Jeg har faktisk medfølelse for noen typer mennesker, jeg har medfølelse for idiotiske, dumme og ekle mennesker som deg fordi det må føles helt forferdelig å få alle disse kommentarene. Jeg har så medfølelse at jeg ikke hadde gitt 2 fucks i om du «drop dead» akkurat nå. Du ble født i feil tidsalder. Om jeg ser deg skal jeg gi deg et godt ballespark. Og om det ikke gjorde vondt, så må det bare bety at du har ufattelig små baller.

 216. Det slår meg at røyken har trekket litt inn i den lille hjernen din…
  Du har ikke og vil aldri kjenne på hvordan det er å ha mens, det er helt forskjellig på hvor vondt man får, noen kan ligge på gulvet og spy av smerte, mens andre ikke kjenner så mye. Det at du uttaler deg om noe du ikke har vært bortig før, blir litt som om en ape skulle bli en kirurg, helt idiotisk….Vi jenter vet at gutter også har det vondt og sånt, men så går vi ikke rundt og rakker ned på dere på den måten som du gjør…fyskam deg….!! Lykke til med å få deg dame..-.-

 217. håper virkelig at dette var en «spøk» eller ironi, hvis ikke så er du en av de største idiotene noengang. Aner du at jenter kan få ekstreme smerten under mensen? de kan være helt jævlige og NEI det er ikke som et lite mageknip eller hodepine (hvafaen?) men det jeg reagerer sterkt på er det med fødsel. Jeg er ikke voksen selv og har aldri fått barn, men du har ingen anelse hvor vondt det er å skal kunne presse en hel kropp ut av et lite hull. Du kan jo bare tenke deg hvor vondt det må være. Du har faen meg null respekt for oss damer og fortjener du oss? NEI ALDRI ALDRI NEI. Du burde skjemmes

 218. Sosialt selvmord, håper du er redd for å gå ut døren for jeg ville tro de aller fleste kvinner her i verden hadde gått løs på deg om de hadde lest dette og sett deg på gata. Du aner ikke hvor fornærmende det er å bli rakket ned på på denne måten. Du er virkelig diskriminerende ovenfor kvinner. Du har vel store problemer og skjønner deg ikke på verden. Syns synd på deg.
  Håper du skjerper deg og sletter dette innlegget og kommer med en real unnskyldning.

 219. Må si dette gjorde meg JÆVLIG provosert. du har ingen erfaring som gir deg retten til og uttale deg om dette på noe som helst område! jeg må gå til legen og få spesielle smertestillende for å ikke ligge gråtende i foster stilling når det er «den tiden av måneden» som du så pent kaller det. Og jo. nå skal jeg lære deg en ting eller to her. Vi blir sure/irriterte fordi hormonene våre er i full sving innvendig, hvor gammel er du, 35-40? Gikk du i det hele tatt på skolen? for det er slike ting du burde ha lært i naturfagtimene på skolen gutten min. Mensen smerter er ekstreme kramper i nedre delen av mage, rygg, og til og med lår i enkelte tilfeller. Det er jo åpenlyst at du er en idiot. Men når du sier du har så jævla god peiling på damer, hvordan kan du da skrive dette innlegget? Er rimelig sikker på at Annek er den eneste fitta du har vært borti noen gang, og det er vel ikke akkurat noe og være stolt av. Til slutt vil jeg bare legge til at du ser ut som en liten svett gris, og jeg kan virkelig ikke tenke meg at du får deg «fitte på byen» da må du isåfall ta med deg de mest sørpedrita jentene i baren hjem!
  Takk for meg 🙂

 220. jeg kommer aldri til å lese denne bloggen igjen. Du kommer bare med usakelige meninger og snakker om ting du virkelig ikke vet noe om.
  Du mister nok flere lesere her. Og ja, du får kanskje fler av all hatet. Men når dette har roet seg så er du ett 0 ingen bryr seg om

 221. er ikke bare mensensmertene som gjør at vi kanskje blir litt hissige, men det er også hormoner som strømmer rundt når vi har mensen. det er de som gjør slik at vi får mensen. Noen blir da fysisk dårlige av hormonene. Det som gjør at man får vondt i magen er at muskulaturen i livmora trekker seg sammen for å støte fra seg blodet som er lagret opp i hinna. Dette er kramper, og da får man VONDT. Smerten varier fra kvinne til kvinne avhengig av hvor sterke krampene er. Jeg sliter ikke med så sterke kramper, så går ikke og klager over det heller, men det er ikke heller behagelig akkurat.
  Selvfølgelig gjør det vondt å føde, det sier seg jo selv når bekkenet ditt åpner seg te 10 cm og en unge ska ut der.
  Denne filmen viser to mannfolk som får stimulert rier, du kan jo se hvordan de reagerer til slutt.
  http://jordmorsiri.no/artikler/276/article/item/null/se-mannfolka-kjenne-noen-ordentlige-rier

 222. Navn: bare kommentarer? nei skriver for jeg vet det ikke er så vondt, og de sletter ikke bloggen min når de er så fornøyd med meg 🙂 ha en fin dag i solen

 223. At du i det hele tatt er oppegående nå er helt utrolig.
  Aldri hørt at noe er så forbanna kvalm som det du er!! Du er jo ikke menneskelig! Du er nok bare en stakkarslig taper, som ikke tørr å bevege deg ut, for du burde skjønne at sånn du fremstår deg selv nå, er jævlig lite akseptabelt i den verden her! Hvor du nå enn er fra vet ikke jeg. Du er hvertfall ikke fra den planeten her!
  Får helt mark av å tenke på hvor tafattig du må være… HAHAHA, STAKKARS DEG!
  Eneste jentene som vil » være med » deg nå, er de som kommer til å rive av deg det du har. så gleder jeg meg til å høre hvor stor du er i munn etterpå 😉
  Lykke til da !
  Trur virkelig du trenger det ;))

 224. Veit du ikje ser den her kommrntarn sia det e like mange som mæ som meine det samme . Tenk at du i det hele tatt utala dæ om sånt her !! Syns heller du skal gi all respekt til oss kvinnfolk som har det probleme med mensen , og kan sette barn til verden ved hjelp av jokkkinga dåkkers !! ( å ja, mange som aldri sku ha fått onga heller ) men du kan spar dæ før dine uttalelsa atter engang . På forhånd takk 😉

 225. Hahahahaha dæver av deg ass, alle klikker jo mongo da (noe jeg også forstår siden du fremstiller jo deg selv som helt retard, men jeg tar i betraktning at du bare er litt desperat). Men hva gjør man ikke for litt oppmerksomhet i media ;p

 226. VENNLIGST SVAR:
  Når du kommer med slike påstander må du jo kunne legge frem beviser for påstandene dine. Vennligst utdyp HVORDAN du vet at det å ha mensen og det å føde (gjerne en 5 kg baby) ut av vagina ikke er noe vondt? Hva legger du til grunn for disse påstandene?? Snakker du av egne erfaringer? Du vet nøyaktig hvordan dette føles?

 227. Håper virkelig at du bare er på jakt etter oppmerksomhet og kommetnarer med dette innlegget, at du faktisk ikke tror på det du har skrevet….For da er du jammen bra dum. Ikke rart menneskeeten går til helvete om det faktisk finnes slike folk som deg.

 228. Oi.. Du var dum. Dette innlegget må du ha skrevet fordi du ønsker denne reaksjonen og at du vil ha flere lesere. Gratulerer! Du er på 1.plass…, men det hjelper jo lite når alle ser på deg som en forvirra amøbe -.-‘

 229. hvordan kan du si at mirgrene er det samme som å ha mensen ??
  Di krampe takene du får i magen under mens, d hadde du dødd av ..

 230. Einaste grunnen te at han kan skriva noge så jævlig dumt og sei at det ikje e vondt fordeom han ikje har hatt noge lignane ein gang e jo bare for å få mer oppmersomhet!!! du skrive jo bare fult me proveserane ting kun for og få oppmerksomhet , Viss du vil ha så jævlig mye oppmersomhet så gjør det på ein normal måte 🙂 mye bedre å ver kjente for bra ting en å ver kjente for at du e ein hodelause idiot hahaha. Get a life :)))

 231. Hei! Jeg tenkte jeg skulle begynne med å forklare mitt syn på mensen. Bare prøv å forestille deg å ha dette selv. En periode på 3-5/6 dager hver måned hvor det konstant renner blod ut fra vaginaen. Det renner og renner. For ikke å snakke om hvis du må nyse, da er det rene Niagara fossen! En går konstant rundt med en redsel for å blø igjennom hvis du bruker tampong og bruker en bind så er en kliss våt nedentil hele tiden. Mildt sagt jævlig ekkelt.. Når vi har mensen, får vi også PMS. PMS er humørsvingninger som kan gjøre deg alt fra super glad, til gretten og forbanna. Når du da er gretten, eller små-sur og en jævel av en gutt slenger ut kommentaren «mensen eller?» så blir du i grunnen enda mer forbanna.. Som om det ikke skulle være nok så får vi også mens-smerter. Tenk deg at noen tar en knipetang, stikker den opp i vaginaen, kniper rundt alle innvollene og vrir om. Det er omtrent sånn det føles…
  Så til det å føde barn. Du sier at vi ikke skal begynne å blande inn vannmeloner, men se for den en stor dokke, på størrelse med en nyfødt baby. Den skal ut av en åpning mellom beina som er på størrelse med ditt rumpehull. Hvis dette ikke går, må en ta keisersnitt. Da skjærer man opp vaginaen for å gjøre åpningen større og få ungen ut, for så å sy igjen vaginaen igjen. Helt herlig, sant? Ikke faen…..
  Og bare for å nevne det, jenter har faktisk et punkt nedentil som er syv ganger (dette er ikke tull en gang) så følsomt som ballene til gutter.. Ja, vi også får vondt…
  Så før du sier noe neste gang, tenk deg om. Om du klarer det da…. Hvis ikke, hold kjæft..
  Ha en fin dag 🙂

 232. Skjønner dere, han er bare ute etter så mye oppmerksomhet som mulig, han får jo så utrolig mye klikk den mannen nå som ikke han trenger

 233. Dette er et rop om hjelp til å fortsette å gå inn på bloggen din så du kan prøve å holde deg på toppen! Og dessverre er det flere som hjelper deg med dette.

 234. når man besvimer av smerter en gang i måneden er det vel lov å klage! JA, mensen er så vondt, skjedde med meg hver måned før jeg begynte på p-piller

 235. er du helt forbanna dum eller?
  tror du at det er så jævlig deilig og føde ut en hel kropp av fitten da? er ikke det samme og knulle som og føde vettu.. du burde skaffe deg en hjerne!! og hva vet du om det er vondt og ha mensen eller ikke prøv det da så kan du åpne kjeften din etterpå for blir nok ikke det samme som du skriver her nå!! få deg en hjerne med litt vett i du 😉

 236. «jeg prøver ikke og være dum eller noe nå»
  HAH, den tok kaka.
  Har du besvimt og kastet opp av smerter før, Rene? Om du ikke har blitt sparka i ballene til du har kasta opp eller besvimt av smertene, så kan du ikke engang si at du har vært i nærheten av å kjenne de samme smertene. Vi kvinner tåler smerter bedre enn menn også til info (dette er vitenskapelig bevist), så du hadde vel ikke akkurat takla det så bra som vi kvinner gjør.
  Jeg melder meg uansett frivillig til å sparke deg i ballene til du besvimer av det om du har lyst å kjenne hvordan det er for oss kvinner som har sterke menstruasjonssmerter :).

 237. Kanskje fordi det gjør vondt da din dumme faen? vi syter ikke for ingen ting. Noen har mer vondt enn andre. Noen syter for oppmerksomhet men noen mener det virkelig. Hvorfor er egentlig du på topplisten? latterlig

 238. Tydeligvis ikke den skarpeste kniven i skuffen dette. Noen gang hørt at det er lurt å holde kjeft og la folk tro du er dum, i stedet for å åpne kjeften å fjerne all tvil?

 239. kordan i hælvette kan du sitte å skrive at det ikke gjør ondt å føde? haha du e mann,å førhåpentligvis har ikke du fitte. Du går verken feit i 9måneda å bær på ongen din før så å føde som gjør ondt. Spør alle damen du finn på gata,å du får samme svare. Altså at det va ondt,men å sammenligne det med som å ta en vannmelom i baken e og overdrive. Men kom nu ikke å førtæll om nåkka du har null peiling på, før du e desverre ikke dame,eller transe,så håpe det hær blogg-inlegge va et desperat skrik på at du har lyst på oppmerksomhet.

 240. Hahaha! Jeg håper virkelig du kødder.. Du er god til å provosere folk, men hvis du er seriøs så beviser du at det virkelig er noe galt oppi haue ditt. At en gutt påstår at han vet hvor «lite vondt» det er å ha mensen og å føde et helt barn? Be reaaal.. fikk i hvertfall en god latter 🙂

 241. Det at du ikke kjente ballesparket sier jo sitt om deg. Tviler på at du har stort å fare med, med tanke på hvor mye bekreftelse du søker! Og siden du ikke får det, slår psykosen din ut og du innbiller deg at du er noe.

 242. Haha, for min del er det du prøver på FOR obvious. Men når jeg leser kommentarene ser jeg jo at folk faktisk lar seg provosere… så well done! 🙂

 243. at kvinner sutrer over menssmerter å det å føde? det sies jo at grunnen til at kvinner er skapt til å må igjennom alt dette er fordi mannfolka ikke tøler så mye av smerte som åsss… du bør ikke utal dæ om d herre her neij!! fleste gutter besvimer jo av blodprøve da.

 244. Jeg spør igjen:
  Kan du ikke lage en bloggpost hvor du filmer deg selv med fødesimulator?
  Hvis oss hvordan en ekte mann tar fødselssmerter!

 245. du sir at jente syt? har du sedd dæ shøl når du blir sparka i ballan? det gjør jo overhode ikke ondt så koffer krøke sæ i fosterstilling? blir det samme som at vi jente sitt å førtæll dokker gutta kordan det e å være gutt,vi har jo ikke peiling vi e ikke gutta. (thankgoodforthat) så vær nu så grei å lægg i fra dæ det dær me at du trur du e jente å vet kordan det e å føde å ha mensen. Haha,ha en fin dag

 246. haha lol, vis det er noen som skulle ha skrevet dette burde det vært en jente, du har ikke en dritt å si om det, du aner ikke hvor vondt det er

 247. Har du blitt diagnostisert med noen form for hjerneskade, evnt autisme?
  Jeg prøver ikke å være morsom, men det virker rett og slett som om du er tilbakestående.
  Du burde få sjekket det opp, fordi jeg antar at det er noe som ikke er helt som det burde være oppe i topplokket ditt.

 248. haha, du er latterlig!!! Har du noen gang hatt mensen eller fødet en unge før kanskje? NEI, tenkte meg det. Så hold kjeft til du har noe fornuftig å si. takk for meg.

 249. Hahahahaha grunnen for att du ikke fikk vondt av ett ballespark e nok fordi baller ikke er tilstede…
  Jo meir eg leser av den her bloggen så har eg konkludert med att d e en parodi på dagens generasjon «ungdom». Eg holder meg til den teorien. Ellers har vi tapt som menneskelighet.
  Fantastisk bra gjort. Du har fått mye publisitet di siste dagene og provoserer den store masse har du og fått til:) *high five* til deg! 🙂

 250. Blir kvalm av deg. At du faktisk skriver dette innlegget BARE for oppmerksomhet er helt sykt. Det at du skriver dette innlegget for å dra inn «lesere» og «seere» er bare tragisk. Du er mann, vi kvinner vet vel faen best hvor jævlig det er eller om det ikke gjør vondt.
  Det finnes mennesker med så jævlige mensensmerter at de må ta «medisiner» for det.
  Det burde ikke vært mulig å ha mennesker i denne verden som oppfører seg som deg.

 251. Du er en skam for Bergen og Norge. Du har faktisk sunket til et nytt lavmål tilogmed for deg å være! Vet du er ute etter å provosere, det gjør du jo bare for å komme på topplisten. Synd du er så kjedelig som person at du må provosere deg til topp .. Musikken din er tydeligvis ikke bra nok:-)

 252. du er faen meg flink til å skaffe deg det du akkurat vil, akkurat som disse kommentarene, det var denne reaksjonen av folk du ville ha

 253. jeg tror ikke du tenker klart, du er ikke jente så det er litt vanskelig for deg å si hvordan vi jenter opplever å ha mensen eller å føde
  ( å føde er faktisk nr 2 på en liste om de vondeste ting man kan oppleve )

 254. Du kan sammenligne menstruasjonssmerter som at jeg skulle kappet av deg pikken, matet deg med den, og tvunget deg til å spy den ut igjen igjennom nesen din 🙂 Utrolig provoserende, og ikke minst patetisk innlegg.

 255. Håper virkelig dette er et innlegg i en form av rus, eller at du bare er sykt oppmerksomhetssjuk ! Dette er jo latterlig! Altså du er jo ikke jente selv. Dette er et innlegg du ikke har en eneste erfaring med! Håper jeg i iallefall, vis ikke er det noe som ikke stemmer! Vis du mener at det med mensen og føding er så utrolig easy, så får du vel prøve det sjæl. Sier det ikke seg selv at det gjør vondt? Tenk på hvordan det er å bli sparket hardt i kølla..Sånn er det for oss jenter noen ganger med mensen. Eller du kan ikke en gang tenke deg til den biten om hvordan det er! Dette ble egentlig bare alt for dumt! Du virker som enda en av de oppmerskomhetssjuke idiotene som ikke eier respekt for kvinnene. Beklager for at jeg » tar av» , men det er bare så utrolig unødvendig innlegg.

 256. Du gjør dette bare for å komme til toppen og gratulerer du klarte det og du klarte å bli Norges dummeste blogger, gratulerer

 257. Seriøst!? du kødde no ikke sant? Hvordan kan du vite hvordan det er å ha mensen og føde barn?

 258. Dette er forkastelig. – Både det at du ligger på førsteplass og at du kommer og påstår ting du ikke kan en dritt om for å si det mildt.
  Har så lyst til å slå deg med en spade og skrike litt inn i øret ditt, men vet ikke hvor mye det hadde hjulpet. S to the K to the J to the E to the R to the P to the D to the E to the G.

 259. Jeg ler! Haha. Bra provoserende innlegg det her, men det var vel meningen også. Mageknip er bare startfasen av rier. Nå neii duu, å hyle når du føler smærte er nokså naturlig syns du ikke? Selv om jeg ikke hylte da jenta mi kom til verden så skjønner jeg andre gjør det. Det er heller ikke bare hodet som kommer ut, men en hel kropp som kan være opp til 5 kg. Haha, men sammenligningen med å putte en vannmelon der sola ikke skinner deen skjønner ikke jeg heller.. Vi er jo bygd for det, å det var ikke selve pressinga som var vondt for min del.. Bare riene, det er de som er vonde!

 260. Så jævlig patetisk av deg.. At du må skrive sånne innlegg bare for å få lesere… Du er rett og slett en elendig blogger… Ler høyt av deg, sammen med venner. At det går an å bli så patetisk.
  Tror du bør jekke ned selvtilliten din lit, som om ikke du var stygg nok fra før, blir du vertfall jævlig mye styggere når du åpner kjeften 😉
  Takk for at du gir meg noen å le av.
  Klem «en som Hater på deg»
  haha patetisk..

 261. Du skulle virkelig ikke hatt pikk. Du er flink til å provosere, creeds til deg for den, din apekatt

 262. Skjønner ikke at du gidder å uttale deg om det her, du har ikke peiling på hvordan det er.. mensen er vondt, skjønner ikke at du kan sitte der å skrive at det ikke gjør vondt, og føde det gjør også vondt, har føda selv og det er rimelig smertefullt men smertene forsvinner ikke når ungen har kommet ut heller, men man enker ikke på smertene da, du tenker på ungen du har fått te verden!!!
  Men hvor kommer de syke tinga dine fra?
  Mensen er vondt og du burde ikke si at det ikke gjør vondt… Du er ikke jente så du veit ikke åssen det er, og fødinga er smertefullt, er ikke så mye som hjelper å dempe smertene med ihvertfall…. Men hadde du vært jente så hadde du forstått at det er smertefullt lille venn….

 263. HAHAH, slask du er ass!
  dør av latter av deg! Alle dere gutter er egentlig innerst inne noen små redde folk ass..
  Og vis du ikke får vondt av å blir sparka i balla så har du kanskje ikke noe der nede da <3 hahah, lool
  Du driter deg selv så sykt ut...

 264. Før du uttale dæ om mensen, burda du først forstå kordan det faktisk e å vær utsatt for det. Det e ikke bare en hodepine i vaginan som du kalle det – langt ifra. Det skjer ting i kroppen vårres, livmora kryp sammen og vi får smerta i hele kroppen. For nånn blir smertan så stor at dem havne på sjukehus, siden dem ikke får i sæ mat og sånne ting. Vi må blø en uke vær måned for at sånne som dæ ska få pult, og når vi da ligg på sjukehuse for å press ut sædcella dåkker la igjen i oss, så synes du det e rart vi får vondt? Vaginan har 3 cm åpning når vi kan press, og det e faen ikke my. Du burda forestill dæ kordan det e å press et hode, skuldra, arma, kropp og fota ut av en åpning som bare e 3 cm.
  Og med det samme æ har dæ her, vil æ bare spør om en ting. Koffor får du så vondt i ballan når nånn sparke dæ i dæm? Det e jo ikke så vondt, for du har jo balla av stål. Eller ska du bare framstill dæ sjøl som en gutt som kjem sæ gjennom alt, har masse cash og får all kvinnfolkan som finnes? Spar mæ, latterligste innlegget du har komme med.

 265. Okei, siden du mener at dette ikke er vondt i det hele tatt, da kan du vel kanskje skrive om da du fikk mensen og fødte? Du har ingen ret til å uttale deg om dette, vet du hvorfor? Jo, fordi du ikke har gjort/har dette selv!!! Så bare hold den lille munnen din lukket du, til du finner noe du faktisk har opplevd å skrive om!

 266. Må bare spørre – litt oppmerksomhetssyk eller? Selvdigger osv?
  PS: Det er ikke alle som er irritabel under menstrasjon, bare så det er sagt. Og jo det er vondt (noen ganger), føding skal jeg ikke gå langt innpå, men du som er mann bør i alle fall ikke det! DU kommer jo aldri til å oppleve det, så vær forsiktig med hva du uttaler deg om. Du bør ikke snakke om ting du ikke vet noe om…. 😉
  Men om du virkelig er så nysgjerrig på oss jenter, så håper jeg VIRKELIG at du får en skikkelig bra kjønnsoperasjon en dag så du får mulighet til både å ha mensen og å føde et barn eller fler. Have fun 🙂

 267. Jeg gidder ikke sitte her å skrive en hel jævla dagbok om dette, men helt ærlig!
  Du er totalt SKADA I HODE DITT! Bli voksen for faen!!
  Har du i det heletatt en mor som har snakket med deg om å føde kanskje?
  Du snakker jo rundt deg selv flere ganger, og er ikke vist en gang å si at det ikke er frekt ment for selvføgelig er det, det! Du bør vurdere og oppsøke en lege eller psykolog for det er serriøst ikke riktig av en gutt o 20 årsalderen å sitte å skrive sånt! Si akkurat hva faen du vil, men jente kommer du aldri til å bli, eller vent.. du klager jo til å med mer enn hva jenter gjør. Men en ting skal sies, du kommer aldri i verden til å kunne vite eller forestille deg hvordan jenter har det med mensen smerter og med å føde! så bare hold kjeften din er du snill, blir oppgitt av sånne drittunger som deg…

 268. Hadde jeg sett deg på gata så badde jeg sparket deg i ballene så det sang etter! Så skulle vi sett hvor tøff du var da, du hadde sikkert begynt å sutre som en liten unge… så flaks for deg at jeg bor på østlandet.

 269. Du skulle bare vist–,–
  Mensen er drit vondt og du får smerter i magen ryggen og du får vondt i hode og det er ikke alltid det går over med en gang.
  Så du burde virkelig ikke skrive om dette..
  Finn noe annet og skrive om du så vet hva som er sant..

 270. Okei, alle som ikke skjønner at dette er kun for å provosere er offisielt dummere enn dere skal ha Rene til å være. Dette her er kun et stunt for å holde seg øverst på topplisten, for det tjener man nemlig penger på. Det triste her er at alle biter rett på.
  Det som derimot er enda tristere er faen det dere skriver. «Slutt å pust» «Skadet i hodet» «Drep deg selv». HVA FAEN FEILER FOLK? Dere innser at dere skriver til et MENNESKE? Joda, Rene virker som en drittsekk. Kjenner ham ikke selv, og har ingen planer om å dømme ham utifra en blogg – men å oppfordre folk til å DREPE SEG SELV? Som om det er en dagligdags fornærmelse? Det er direkte respektløst ovenfor alle som noen gang har mistet et familiemedlem til selvmord. Skjerp dere så jævlig til tusen.
  Hva innlegget angår har jeg ikke giddet å lese det en gang. Jeg vet allerede det er teit. Hadde bare lyst til å lese kommentarene da det(sorry, jeg liker egentlig ikke være frekk) er det mest spennende på denne bloggen.
  Rene trenger nok ikke å oppsøke legehjelp, og han er nok ikke skadet – bare desperat etter oppmerksomhet som hele Norge for øyeblikket kaster seg rundt og gir ham. Vi har blitt en trist nasjon når vi bryr oss så mye om et enkeltmenneske sin tilsynelatende alt for høye selvtillit.

 271. mensen smerter er forkjellig fra person til person, noen merker det ikke andre blir dårlige av det for de det faktisk gjør vondt
  å det å føde. du som gutt hadde ikke holdt ut tipper jeg
  http://www.youtube.com/watch?v=6AdFdmE9A84 kjekk denne…… kan ikke du prøve en sånn a å legge det ut på bloggen uten at du redigerer hele greia bare for å late som alt var smerte fritt.

 272. At du i det hele tatt klarer å sitte å skrive et sånt innlegg som dette, som du ikke har noe peiling på i det hele tatt, er helt kvalmt. Jeg kjenner at jeg blir skikkelig irritert av at det faktisk går ann. Om du min venn, leser bøker, hadde du visst at homosapiens har en GRUSOM fødsel av den grunn at vi går på to ben og bekkenet vårt er blitt smalere. Og at en gutt kan sammenlikne disse smertene, med å dra pungen sin over hodet. Har du lyst til det?
  Det er en GAVE å få barn (har selv ett) og en fødsel er klart verdt det, men halo? virkelig? vi skriker jo av den grunn at vi får et hode på størresen med en honningmelon, ut av en åpning på størrelsen av en sitron.
  Du har ingen ting du skulle sagt. Du har ingen rett til å bli oppgitt over kvinner som syter på mensen, føding eller noe i den duren fordi du er ikke en kvinne! så hold munn når det angår ting som ikke ranger deg på noen som helst måte!

 273. Viss eg ikke hadde sett ansiktet ditt, så ville eg trodd at det var skrevet av en 12 år gammel gutt.
  Er det ikke litt merkelig at alle damer klager mye da, viss dette skal være så smertefritt som du sier?

 274. Enig i at mange jenter overdriver mensensmertene sine veldig og tar ibux for ingenting. Vanligvis kjennes det bare ut som mageknip, og går helt fint hvis du tar på deg en joggbukse og slapper av, noen ganger er det verre, men som oftest hjelper det å ta en ibux eller paracet.
  Men enkelte uheldige jenter har det verre. jeg har hørt om jenter som får så vondt at de ligger hele dagen i senga gråtende og vrir seg i smerte. De kaster opp og kan til og med besvime. HVER DAG, I EN UKE, EN GANG I MÅNEDEN.
  Så ja, det er mange som overdriver og klager over mensensmerter (kanskje for oppmerksomhet?). men noen har det faktsik veldig veldig ille.
  Det med å føde kan egentlig ikke du si ikke gjør vondt. det må du innrømme er en overdrivelse fra din egen side. for mange går fødselen veldig greit, men for andre kan dette være en veldig lang og smertefull prosess. Ja, kvinnekroppen er bygd opp til å greie å føde, men det betyr ikke at det ikker er smertefult, bare at vi er bygd opp til å holde ut smerten. I gamle dager var det ikke uvanligg at moren døde etter fødselen, og det skjer fortsatt ofte andre steder av verden. det er ikke skjeldent at VAGINAEN REVNER, og du kan tenke deg hvor vondt det gjør (og man er også ekstra følsom der). I tillegg mister man masse blod, og må ligge opptil24 timer (enkelte tilfeller mer) og presse. Dessuten har noen trangere vagina enn andre.
  det med at det er synd at babyen blir nødt til å høre skrik når den kommer til verden er bare tull! En baby skriker jo selv når den blir født, og hvis den ikke gjør det er det noe galt med lungene dens! helt vanlig å skrike når man føder, ikke bare fordi det gjør vondt men også fordi da er det med til å gi mer styrke til kroppen.
  Har aldri fødet, men er jente så vet nok ganske mye mer om hvordan det føles enn deg 🙂

 275. …… det der er noe av det dummeste jeg har lest i hele mitt liv! Kjente jeg ble sjukt irritert på deg et øyeblikk! Tragisk og idiotisk å skrive sånn til å være en «voksen mann». Trodde dere ble lært om sånt på skolen den tiden du gikk der?

 276. trenger jo ikke være rakettforsker for å forstå at du prøver alt for hardt å provosere 🙂 du har kommet på 1plass på topplista og vil gjerne holde deg der, men sjansen er liten rene, svært liten

 277. HhHahahahahah kødder du med oss?
  Gå og les på facts du så skal vi se.
  For det første arbeider musklene i livmoren for fullt, og så skal livmorhalsen flates helt ut og åpne seg med 10 centimeter, etterfulgt av at bindevevsbåndene som holder bekkenbunnsknoklene sammen, strekkes!!! Er du gutt? Ja?, greit.. Har du noen gang blitt sparka i balla? Ja? Hvordan føltes det?? Deilig eller hahahahahah en fødsel er 58ganger så vondt der damas skjeletter åpnes og fjernes for å få ut babyen og kan du tenke deg smerten av å få brekket mange bein på en gang i flere sekunder? Hahahha skulle med glede gjort det mot deg! Så kjeft, og vær glad du er skapt som en mann din *****. Håper du forstår nå. http://www.libero.no/Barnet-ditt/Artikkel/?contentId=308112

 278. DU ER DEN MEST UATTRAKTIVE OG UPENE PERSONEN JEG NOEN GANG HAR SETT!
  Skjønner faen ikke hvordan du kan ha så lite respekt for jenter, håper for guds skyld at du er homo!(du ligner på en og)
  Siste personen jeg hadde gått ut med eller sett etter på byen;)

 279. Kan ikke tro at jeg leste dette!? Er du helt kjørt i hue eller? Du er dum som skriver om et tema du vet absolutt ingenting om! Skulle gjerne sett deg føde et barn, vedder på at du hadde skreket så mye at ungen hadde fått sprengt øra av hue! Ta deg sammen! Håper inderlig for din egen del at dette var kødd! Så bra for deg at du ikke har vondt i ballæne dine da! Gleder meg å høre, virkelig! Jezuz christ, blir oppgitt!

 280. Er du så desperat etter folk til å lese bloggen din, og på kommentarer? LOL!
  Og mensen varierer fra person til person kjære ekle deg. Og smertene er i magen, ikke fitten. Mulig å bli/leke dummere? Å ta tatovering er INGENTING, og det er et valg + man kan velge så mange man vil selv. I tillegg til mensen snakker du om migrene. Hatt migrene selv? I don’t think so, når du skriver om det på den måten du gjør. De som har migrene, får gjerne migrene samtidig som mensen.
  OG når du snakker om å bli sur når man har mensen, det er ikke alle som blir, og tviler ikke et sekund på at det er Anne K som blir sur når hun har mensen, men la henne være sur, hun er like opptatt av blogg og status som deg. I don’t give a shit på hva dere to tror, mener eller tenker. Kommenterer på dette innlegget fordi du er patetisk, og ville bare si det til deg 🙂

 281. Du er skadet!
  Trodde virkelig ikke det var mulig å uttale seg på en så overfladisk og selvsikker måte når du virkelig ikke har peiling på hva du snakker om. Når du har mensen er det hormoner som blir skilt ut, kroppen er på sitt aller mest følsomme da du er full i hormoner og du får smerter av å ha mensen. Du kan få ryggsmerter, magesmerter, hodepine og mye mer, vet du hvorfor din fortrolige lille dritt? For kroppen har nettopp gjort seg klar til å bli befruktet, men da den ikke blir det så går kroppen tilbake til vanlig igjen, dette skjer 1 gang i måneden med oss kvinner. Det er smertefullt, ulik smerteterskel for ulike kvinner, og dere menn skal faen meg bare være glad vi går gjennom dette for å gi dere barn! Jeg blir så provosert av å høre på deg din ekkle SATAN!

 282. Hahaha! Fyfaen, for en taper! Her sitter du og uttaler deg om noe du ikke har en anelse om, og man skulle nesten tro at du har opplevd det selv? «Det er ikke vondt» Hvordan kan du påstå det, når du aldri har opplevd det? Å ha mensen, eller føde kan ikke sammenlignes med noe av det du sitter og lister opp, og jeg må bare le: du har blitt sparket i ballene, men kjente ingenting? Hvilket menneske er du, eller.. er du i det hele tatt et menneske? Tror du må ta deg en tur til legen, for det er tydeligvis noe som ikke er helt som det skal i hodet ditt. Og sånn btw, for å hjelpe den kvalme selvtilitten din: Jeg hadde aldri, aldri gått ut med deg om du så hadde vært den siste gutten på jorden her. Lykke til med draget på jentene, det vet jeg du trenger!

 283. Det du skriver her er absolutt helt på tryne. Hva i hellan er du? Håper du innser hvor ufattelig dum du framstår når du skriver slike ting. Du har på ingen som helst måte rett til å utrykke deg om hvordan det er å føde eller hvordan det er å ha menstrausjon, når du aldri har opplevd det selv eller vil oppleve det senere i livet. Du fremstår som en egoistisk og dum person, respekt for kvinner har du heller ikke. Jeg blir rett og slett irritert av og lese dette. Skjerp deg!

 284. Fyyfaeen!!!! Kan godt hende at du «ikke skrev dette for å provosere» men fyfaen så sint jeg ble nå! Ble du kaste ned fra et tak da du var baby eller? Du hadde nok ikke hvert så tøff i trynet om det hadde hvert du som hadde hatt humørsvingniger en gang i månen, sterke smerter i ryggen og magen og for å ikke snakke om rier og fødsel. Vet ikke om jeg skal le, grine eller bli fly forbannet akkurat nå… Du skulle bare vist du!! Og selv om du kanskje ikke tror at dette er så vondt, så trenger du ikke å vere frekk… Så tøff du er da liksom!!!
  Du er så tjukk i hue…

 285. Ikke snakk om ting du aldri vil få oppleve og ikke har peiling på. Jeg kan fortelle deg alt om at en fødsel ikke greier seg bare om å presse ut babyen. Det er snakk om døgn med fødselsrier som er en smerte du ALDRI vil få smake på fordi du hadde dødd. Du hadde ikke overlevd smertene. Gutter kan ikke overleve fødselssmerter. Det har vært testet ut opptil flere ganger ! Så at du driver å uttaler deg om ting du ikke har greie på og tror du eier hele verden med innleggene dine er så utrolig tragisk. Norges beste gutteblogger, hæ? Er du helt idiot? Denne bloggen er noe av det verste jeg noen gang har lest !

 286. Fyfaen ikke snakk! Du er ikke jente, har aldri hatt mensen og i hvertfall ikke født! Mensen er noe dritt. Du føler deg utrygg og det gjør at du får magessmerter som faen! Håper du var full når du skrev dette, og håper for din skyld du ikke er så dum

 287. Jeg har lest mange av kommentarene ovenfor som er fra jenter/damer, og jeg er såå enig, du har virkelig ingen anelse om hvor vondt det kan gjøre å ha mensen og hvor vondt det er å føde. Synes det er teit at du skriver dette bare for å provosere, og ikke minst for å få oppmerksomhet! Oppmerksomhetssyk sa du?

 288. Du har ingen anelse om hva du snakker om! Du skulle bare visst hvor tøffe vi jenter er i forhold til dere gutter. Dere er utrolig heldige som slipper både mensen og å føde barn. Mensen er noe vi må gå med en uke i mnd. En stor del av livet. For det første er det sykt irriterende! Og for det andre så kan det gjøre så utrolig vondt! Det varierer selvfølgelig veldig fra person til person. For det tredje så er det ikke smertene som gjør oss lett irriterte, det er det hormonene som styrer. Men det at vi går med smerter så ofte gjør oss utrolig tøffe fordi vi holder ut med dem og samtidig dere gutter som går å klager på at vi blir irriterte.
  Og når det kommer til det å føde så skal vi gå rundt å bære på et foster i ni mnd. Både for oss selv og for dere i og med at det er barnet til far også. Dette er tungt og vi m hele tiden tenke på hva vi spiser og drikker og gjør. Det kan også oppstå flere problemer underveis. Mange går med kvalme en del av tiden. Og når det kommer til fødselen så har jeg ikke opplevd dette, men jeg kan tenke meg og har blitt fortalt at dette gjør utrolig vondt! Og riene også. Rier er som mensen smerter bare mye vondere. Jeg syns du kanskje bør vise litt mer respekt for oss jenter og alt vi går igjennom for å føre ett nytt liv til verden. Tenk på alt moren din har gått igjennom for at du skulle komme til denne verden! Og jeg håper virkelig ikke du er så dum som du gir uttrykk for her!

 289. Unnskyld meg men det vet vel du fint lite om?! Det er ikke alltid det gjør vondt nei, men det KAN gjøre j***** vondt! Vær så snill og drit i å skrive og rakke ned på noe du ikke vet noe om!

 290. Ville sagt obv. troll 0/10, men velger å ikke si det i frykt for at du er for dum til å finne på noe slikt.

 291. her sitter du å uttaler deg om en ting du faktisk ikke har peiling på!
  Prøv å stapp en håndball oppi rævva de så kjenner du like mye smerte som en fødende kvinne… Å være så jævla selvsikker som du er på det der og i tillegg faktisk er en gutt burde du faen meg skaffe deg profesjonell hjelp, du har faktisk ALDRI hatt mensen og kommer aldri til å føde.. guttefaen

 292. har du i det hele tatt peiling på hva du snakker om? trokke det ne! å ligge en uke med mensen der du knekker sammen av smerter og kaster opp og halvveis svimer av for du har så vondt, er ikke det et lite tegn på at det er store smerter? å presse ut en unge, der vaginaen utvider seg 10 ganger større ække vondt i det hele tatt nei… skulle faen mæ ha trøkka en unge opp i rassen din!! lurer på hvilken planet du egentlig kommer fra. lykke til videre i livet!!

 293. jeg gir deg ett råd som jeg anbefaler deg å følge; legg opp bloggen. du bare driter deg ut. jeg hadde ikke peiling på hvem du var før nå og dette er første og siste gangen jeg går innom bloggen din. jeg har aldri i mitt liv lest noe så patetisk, og jeg er veldig glad for at jeg ikke kjenner deg. du er det mest kjepphøye og innbilske mennesket jeg noen gang har vært borti. hele norges befolkning ler av deg. takk for meg.

 294. Hvordan kan du vite at det ikke er vondt og føde? Har du fødet?
  Hvorfor heller ikke spørre moren din om hvordan det var og føde deg, som er en idiot?

 295. Dette blir jo helt usaklig… du skriver; «det gjør jo ikke vondt», men selv har du aldri hatt mensensmerter. Du tror at vi overdriver, men hvorfor er det da mange damer som må få piller av legen sin fordi de har så vondt? Leger gir ikke ut piller for morroskyld. Såpass skjønner vel du også?
  Men jeg tror du skrev dette bare for å få oppmerksomhet, men du driter deg bare ut ved å skrive om noe du ikke vet noe om.
  skjerp deg.

 296. Hei du!
  Tror du skal være litt forsiktig med hva du driver å uttaler deg om! Skal prøve å forklar dette litt bedre for deg, slik at den lille hjernen din forstår litt..
  Ta mensen først! Mensen er hormonstyrt, slik at vi vet ikke selv hvorfor vi blir sure en gang. Det er som å ha en dårlig dag, bare en hel uke. Mensensmerter er kamper i livmorsveggene, og en krampe er ikke spesielt godt er det vel?
  Og at du uttaler deg om at fødsel ikke er vondt, så burde du søke om å få prøve en stimulator som viser hvor vondt det er! Det var en test på det med MENN og det var 50 som deltok, og alle var så klart like tøffe i kjeften som deg! Det var en som klarte å gjennomføre det, og han hadde nedsatt smerteevne! Resten av flokken, stoppet halvveis. Du skriver at du ikke skal være dum elno, godt forsøk! Det klarte du virkelig ikke! Har litt lyst til å finne ut av hva som er oppe i hue ditt, siden du må være tilbakestående elno! Synes synd på den dama du skal leve med, hvis du noen gang får ei da!

 297. Haha!! Du er så tragisk! Kan du ikke si ifra når du er i Oslo, så skl vi kjøre ett balltre LANGT opp i ræva di, så skl vi se om du føler smerte 😉 hvis du ikke er UTPULT i bakdøren din

 298. Grunnen til at du ikke kjente noe i ballene når du ble sparket, btw, er fordi du trolig ikke har noen. Retard.

 299. En ting til! Du sier at du ikke synes det er vondt å bli sparket i ballene..
  Tips, slutt med steroider;) er vel det spm gjør at du ikke har baller eller pikk 😉

 300. Hva faen vet vel du? Du har ingen som helst rett til å uttale deg! Hvordan mensen opptrer er forskjellig fra person til person! Noen blir syke, mens andre kjenner seg helt normal!

 301. lol..hva faen? Er det mulig å være så hjernedød? Wow, vet ikke om jeg skal grine eller le. Snakk om å være komplett idiot!

 302. Skjønner ikke at du tør å skrive noe sånt på nettet, det er det teiteste jeg har hørt. Håper du fikk den oppmerksomheten du ville, for jeg har ikke sett så mange hat kommentarer på lenge. Lykke til videre, det trenger du

 303. Ser frem til å sparke deg så hardt jeg kan i ballene om jeg noen gang ser deg på gaten – det gjør jo ikke vondt 😉
  …når du minst venter det.

 304. Ja, jeg hadde blitt imponert om du hadde klart å føle slik smerte som når man føder uten å lage en lyd. Du skriver et helt klageinnlegg hvor du klager på at kvinner klager. Det er bare for dumt!

 305. For å være fulstendig ærlig! Så syns jeg bloggen din virket bra! Leste den før du kom på topplisten!
  Det du gjorde var fullstendig unødvendig! Og provoserende! Var det bare for å komme på toppliste?! Da var det hvertfall en sinnsykt dårlig måte å gjøre det på! Du har ikke en gang peiling på hva du snakker om!
  Hvis du selv hadde prøvd å født, så ville du garantert besvimt! For dere klarer jo å besvime om det er ditt eget barn som blir født! Da er du ikke mye mann, som ikke tåler å se det en gang.
  Du burde tenke over hva du faktisk sier! Ikke bare gjør du det her!
  Du provoserer til og med en gammel eks, fordi hun roter med en eller annen fyr! Hva er vitsen, vi gir helt faen i det! Det selv føler at det utlyser bare at du er et dårlig menneske!
  Jeg skjønner ikke hva du vi med disse innleggene!
  Men dette ble rett og slett for dumt.

 306. Du er faen grønnsak i hodet ditt! Seriøst du aner ikke hva du snakker om ! Du er ikke jente ! Seriøst du er så jævla overfladisk og hvis du faktisk er sånn som du virker her på bloggen så burde du skjemmes! Seriøst du er en pain in the ass! Folk som deg skulle aldri hatt blogg! Er du klar over at det du driver med er krenkelse mot jenter ! Det du gjør kalles å se på jenter som mindre verd og da er du ganske fucka i hodet hvis du faktisk mener det du skriver! Sorry meg men du aner virkelig ikke hva du snakker om! Seriøst vet mora di at du skriver som du gjør?! Skam deg !

 307. Har vanskelig for å tro at dette er en seriøs blogg……
  I tilfelle må du være en av de minst intelligente mennesker på jord.
  Ikke la dere provosere av denne kronidioten folkens, dette er et stor skrik om hjelp!
  Håper du vil bli sett og få oppmerksomhet på en annen måte i fremtiden, utenom denne bloggen. Take care!

 308. Heldig du som ikke har smerter (tydligvis) det er en grunn til at vi syter vettu! På julekvelden lå jeg en time og vred meg i smerte nede på låst bad og bare VENTET på at smertene skulle gi seg, så hold kjeft om at vi «syter»…..

 309. Okei, for å forklare deg hvor vondt en fødsel kan være så kan jeg jo bare fortelle deg at det er mange som ikke kjenner at de revner engang, fordi selve fødselen er så smertefull. Tenkt deg det René, de kjenner ikke at huden med skjeden REVNER fordi de har så vondt.
  Men egentlig så syntes jo jeg du bare er morsom. Det går jo ikke an å ta deg seriøst, så er liksom ingen vits å bli sur. Men ja, lykke til i livet. Syntes synd i deg som er såpass dum, og som har en trang til å fremstille seg enda dumme bare for å få oppmerksomhet. Du kommer ikke til å være kjent for å være noe annet enn dum person som er ex’en til Annek, og som er en mann på over 20 som ser ut som en fjortisgutt fra sverige for et par år tilbake.

 310. Hahaha jævla klovn. Seriøst folkens.. Hvorfor gi denne karen oppmerksomhet? Han tar jo opp tema som ikke engang er relevant å ta opp i 2013. Alle vet at det sikkert er bokstaveligtalt fitte-vondt å føde og å blø en uke hver jævla mnd er sikkert ikke så digg heller. Til denne kjære rosa-going-hard bloggeren: du er morsom. Uten at du vil det. Ikke helt det man er ute etter.. Du provoserer ikke meg for jeg er mann, og uansett om eg hadde vært dame hadde jeg knekt sammen av latter og følt meg som Einstein.. Om du vet hvem han er da seff. Kan alltids Google han.

 311. Det her blir så dumt at jeg har ikke ord …
  Noen dør faktisk av smerte under fødselen. Det blir bare så utrolig feil av deg å late som om du vet noe av dette!
  Det her er virkelig så forskrudd at det er ikke mulig, nesten så jeg lurer på om du bare spiller dum – for hvis du virkelig mener dette, har du et trangsynt bilde av verden

 312. «Det er heller ikke noe grunn til og sammenligne det med ballespark, jeg har fått det før og kjente ingenting, utrolig nok».
  Du har vel ikke baller du da, stakkars mann.. Eller, mann og mann, vet ikke helt hva jeg vil kalle en sånn skapning jeg 😉 Lykke til videre med denne miserable bloggen :*

 313. Mensen smerte er ikke bare en liten mageknip.. Og kan jeg spørre om hvordan du vet om det gjør ondt eller ikke? Men det med at de fleste jenter blir fett sure før og når de har mensen er jeg ikke helt sikker på er helt sant. Er mange jenter som overdriver med det.. Har faktisk aldri blid sur før jeg har mensen, og når jeg har mensensmerter ligger jeg for det meste i senga eller tar en ibux å driter i det.. Så ja, det finnes mange jenter som gjør det for omerksomhet og for at andre skal synes synn i dem. Men jenter blir fort irritert av ingenting før de får mensen pga. hormonene tuller med kroppen. Og det kan ikke vi noe for 😉 OGSÅ det med at det gjør sikkert ikke så ondt når en føder kan jeg ikke si så mye på siden jeg ikke har had noe fødsel. Men vaginaen din utvider seg jo enormt, å det gjør nok ganske så ondt 😉 For den babyen som du sier er så liten, er jo egentlig ikke så liten… 😛

 314. Hvis du trur at det er som å få hodepine i viginaen når man har mensen, kan vel jeg tenke meg at det er det samme å få hodepine i ballene når du er blitt sparket der.
  At det gjør vondt, det kommer helt fra person til person. Jeg kjenner til og med noen som har syke smerter at de må få legemiddel for det. Mange kan til og med bli sengeliggende fordi de har syke smerter der nede. Og grunnen til at noen jenter blir veldig sure når de har menser er fordi det er hormonene som svermer rundt der nede.

 315. Hva er vitsen å skrive sånt egentlig? Du vet ikke hvordan det er å ha mensen og å føde. Altså ikke alle jenter har mensen smerter bare så du vet det. Og mensensmerte kan ver veldig vondt. Og når det jeld å føde! Altså kvinner er skapt for å føde barn. Menn hadde ikke overlevd vist de skulle ha fødd. Vet du hvorfor? Jo fordi de ikke tøler smerten. Det er så vondt å føde. Så det du sier er bare bulshit. Så bare ver still du!

 316. du er så forbanna dum og høre på, hahhaha!
  akkurat som om du vet hvordan det er og føde en unge da eller ha mensen, du er ikke jente eller er du?
  visste ikke om jeg skulle le eller grine av dette inlegget, skjønte virkelig ikke om det var seriøst eller hva det var, uff, sier no bare jeg

 317. HALO! du som er gutt kan jo hvertfall ikke uttale deg om sånt!
  Det blir det samme som at jeg sier at det ikke gjør noe vondt å bli sparket i BALLENE!!
  for jeg vet jo heller ikke hvordan det er, akkurat som du umulig vet noenting om mens-smerter og fødsler.

 318. Du må jo være stein stokk dum!! Er rier som er vondt. Du kan tenkte deg når du må skikkelig drite, sånn at du kaldsvetter og ikke aner hvor du skal gjøre av deg, annet en å presse ut det hjævla kabelen som aldri kommer.. Gang det med 20 så har du rier. Har du sett video av menn som får støt i magen som skal sammenlignes med rier? Det skulle du fått oppleve. Selv de mannfolka bøyer seg i støvet for kvinner som føder.
  Håper virkelig du ALDRI blir pappa. Idiotiske drittsekk. Spør morra de om ossen det var å presse deg ut av fitta!
  Hilsen tobarnsmor med pms og kraftige mensensmerter

 319. Klart du er ute etter å provosere Rene Kleveland, det klarer du. Men kanskje på tide å bruke toppe etasjen før du uttaler deg om slikt.
  Det å føde et barn oppleves ulikt hos kvinner. 9 mnd med et voksende menneske på innsiden av kroppen er ikke hverdagskost, og selvfølgelig får kroppen kjenne på det.
  Jeg har selv født barn, og det var 18 timer med smerter, smertelindrende som ikke fungerte samt at det hele endte med at jeg måtte klippe opp 3 cm nedentil mens 3 leger og 4 jordmødre holdt meg nede i sengen fordi jeg hadde lyst til å gi opp. Skulle likt å se deg bli lagt ned på en benk mens du ble klipt ballene av. De ballene dine må jo være så store at de sprenger snart så godt viten du er om alt av smerter og div som vi kvinner opplever.
  Kan tenke meg at du er en bitter type som bare har møtt på damer som har prøvd å gjøre livet ditt surt. Det er i såfall ikke rart så lite forståelse du har for det motsatte kjønn.

 320. Du må vær temmelig sjuk du Rene. Har du vurdert og skaffe deg profesjonell hjelp? Startet med og legge ut sex tips og avslutter med å putte hjernen mellom beina? Hadde jeg gått i dine sko så hadde jeg sjems meg i hel. E du me dine fulle fem i da heila tatt? Søren meg ikke rart at Anne ikke orket mer av deg, hadde faen meg ræve både hud og hår av meg om jeg hadde tatt i en så deg. At de ska gå ann og bli så tett og trangsynt. Ta deg et tak i nakken og voks opp mann! Du e 25? Den må du lengre ut på lande me 🙂
  Og sist og ikke minst så må eg berre legge med at den filmen av deg når du tømmer vann over kroppen fikk meg til og ville stappe fingeren i halsen 🙂 Håpe kje du synst alt drittet er verdt en 1 plass? Eier du ikke venner? Alt handler om fest og puling? Rart at kølla ikke har falt av.

 321. Seriøst, jeg blir flau av å høre på deg… Sitter der og tror du vet alt om mensen og hvordan det er å føde, hahaha!

 322. omg eg håper inderlig du kødder ellers då har du virkelig noen skruer løs.
  sånn helt alvårlig sliter du sykisk ? har du noen lidelser rene ?
  diagnoser ? for du fremstiller deg som en syk SYK gutt

 323. Jeg klarer ikke å tro på at du mener det du sier… Å skrive disse innleggene er jo absolutt en måte å få mange lesere på. Til og med jeg som ikke pleier å lese blogg klarer jo ikke å holde meg unna dette greiene.. Må være enklere å få mange lesere og tjene penger på en blogg som provoserer enn en av tusen blogger om mat, klær, dagliglivet eller trening..

 324. Fyfaen.. Blir så provosert som det går ann å få blitt. Ikke for å være frekk ellernoe altså, men du må jo rett og slett være helt dust

 325. Har bare en ting å si.. tulling… Jeg har født 2 barn å jo det gjøre helt jævelig vondt… Empati er kanskje noe du ikke vet hva er.. Snakk heller om noe du har peiling på, ikke noe du aldri kommer til å kunne ha kunskap til å snakke om..

 326. Hehe, litt forundret over at det er så mange hjernedøde mennesker. Seff er jo dette bare tull, og får å hisse dere opp. well played

 327. Jeg håper inderlig, og tror egentlig at dette bare er et rop om oppmerksomhet til bloggen din, men jeg vil likevel be deg ta en titt på filmene av menn som får simulert rier og en fødsel, på den ene av de to filmene jeg så var det vel kun en av fem menn som klarte å gjennomgå hele «fødselen.» Du må vel være sånn ca det mest patetiske mannemennesket jeg noen gang har hørt/lest noe fra, og jeg kan overhodet ikke se for meg en eneste jente med noe form for selvrespekt som noen gang kommer til å ville være sammen med deg, med denne mangelen du har på alt som heter respekt ovenfor jenter. Men igjen, jeg håper og regner med at dette bare var et desperat skrik om oppmerksomhet på den dummest tenkelige måten.

 328. Når jeg leser dette innlegget så skjønner jeg at du har virkelig ikke peiling på hva du snakker om og du aner virkelig ikke hvor vondt det kan være for enkelte jenter. Når du sammenligner det med hodepine så kjenner jeg at jeg må le litt av deg.
  Noen, inkludert meg selv så jeg snakker med erfaringer kan ha såpass vondt så de besvimer og i mitt tilfelle kaster opp opptil flere ganger de første dagene mensen er her. Det er ingen som velger å ligge inne på rommet i senga si, du aner ikke hvor du skal gjøre av deg for det gjør så vondt, du er svimmel, magen bare knyter seg sammen og ja.
  Du som gutt, burde virkelig ikke uttale deg om dette før du virkelig har kjent det! Jeg lover deg, det er INGEN som vil ha det så vondt og hadde vi jenter kunne valgt så hadde vi nok ikke liggi å grini pga mensensmertene!

 329. Det er klart det ikke er vondt å ha mensen. Det er jo bare noe nasty blod som renner ut av høna innimellom. Krampene man gjerne får mens man har mensen derimot, er litt annerledes 😉
  Men tror du har litt mer i hodet ditt enn hva du gir inntrykk for da, pus 😉 Underholdning nivå 1000 😀

 330. OMG at det går ann… Dere skjønner jo ingenting… han skriver jo dette KUN for 1 grunn, å det er å få så mange til å fly i flint som går ann…. jeg ler meg skakk ihjel over alle som «rage’r» her inne bare fordi han skriver complete «bullcrap» XD

 331. Hei «søte deg», det er alltid like morsomt å se desperate forsøk på popularitet, og jeg ser her at du har klart det veldig fint. Jeg vet ikke om du mener alvor eller bare tuller, men om det er slik at du er dønn alvorlig syns jeg ikke at det er helt riktig å uttale deg om noe du ikke har opplevd. Om du hadde fulgt litt bedre med i timen på skolen hadde du fått med deg at våre humørsvingninger i løpet av mensen perioden er hormonelt, altså noe i kroppen som vi ikke kan noe får. Dessuten tror jeg ikke du ville likt å få blod ut nedentil i 6 dager 1 gang i måneden i kanskje 30 år. jeg tror heller ikke du helt har forstått hvordan det er å ha mensen smerter, du har ikke bare vondt i det nedre partiet av magen men også nedre partiet av ryggen. Noen får veldig store smerter, andre gjør ikke dette.
  Og du er helt på tur når det kommer til fødsel. EKSEMPEL: har du noen gang hat VELDIG har avføring? Så mye at det gjør vondt å presse den ut? Vell tenk deg noe slikt, bare at den er 7 ganger større og hardere, og kan ligge feil vei. Dette er noe mange syntes er smertefullt, ikke alle, men mange! Sist men ikke minst; skriking. Jeg er 110% sikker på at du har bannet eller ikke skreke, men vært veldig høylytt når du har skadet deg veldig, f.eks klemstret en finger VELDIG. Vel husk at denne gangen skal du føde et levende vesen ut av vaginaen din. Når du skriker får du mer kraft til å presse. Derfor tennis spillere skriker når de skal slå ballen. Du har klart det denne gangen. Med et innlegg de fleste damer og kvinner bare MÅ forsvare seg i, men virkelig. Du er en av de mest blærete, dummeste, idiotiske, selvopptatte personene jeg noen gang har hørt om!

 332. Hei! Tenkte først at du skulle få et voksent innspill, av en voksen kvinne. Siden vi er like gamle, kunne jo det være greit. Men så har jeg jo lest det du skriver, og har egentlig forstått at du ikke er samme alder inni hodet ditt. Du synger om fitte og kuk, og har faktisk så lite selvinnsikt (si fra om du trenger hjelp med å forstå de store ordene) at du ikke forstår at den «rap karrieren» din, den er bare så på bærtur flau, at det er vondt å høre på. «Hvorfor høre du på då, fitte?!» Jo, kjære renE, (rene Rene som vi liker å kalle deg innad i gjengen) du vet jo ikke selv at du er så dårlig, og da er det jo ei heidundranes underholdning skal jeg si deg!
  Og du skriver tips til alle guttene og jentene om forhold og sex..Er du klar over at du høres ut som om du er 13år? «matilde kommer bort å spør om du liker venninnen…(blabla)» jeg vil bare meddele at den sexuelle lavalder i Norge er 16år. og om dette er vanlig for din vennekrets, så vil jeg sterkt anbefale å finne noen nye venner. Eller, jeg vil vell kanskje anbefale de og lage en vennegjeng der bare de med iq over 34 kan være. voksenlivet er mer enn bare å kunne kjøpe sprit og dra til syden uten mamma. (helt sant)
  Men nå over til et språk du forstår: har hørt at du har så jævla liten pikk! Men.. Det kan jeg egentlig ikke uttale meg om siden jeg aldri har sett den (Bank i bordet). Men! Jeg har født barn, og det er jævla vondt. Men det vet ikke du en dritt om, så hvorfor skal du ha en formening om det?

 333. Håper du virkelig kødder nå… Mensen er et helette. Prøv å stikk 10 gulroter i ræva di du så har du det. Eller ta noen bieber-kut på ballan dine du no.

 334. Er du egentlig frisk i hode ?ehh tviler…
  Du må virkelig gjekke deg ned to-tre hakk lille venn! skulle ikke vært lov å være så innihelvette dum altså.
  Har babyen det ikke vondt under en fødsel den heller da?Den bare glir seg gjennom en fødsel uten noe smerte ?
  spør mor di om det gjør vondt du så får du nok ett ærlig svar der!
  MÅ LE AV DEG!!!:)

 335. Bare fordi du får deg damer som er vide som korridorer, betyr ikke at resten av befolkningen kan skyte ut barn som tennisballer

 336. 1. Jeg har ett ord for dette innlegget: kvinnediskriminerende!
  2. Hva gjør du egentlig på topplista?

 337. HVA FAEN?!?! hvordan kan du uttale deg om noe du aldri har eller kommer til å føle??
  Jeg skjønner jo at du ikke får vondt av å bli sparket i ballene, da du ikke kan ha noe til baller. Tror det er MYE verre for en kvinne å føde, enn ett ballspark. En fødsel kan vare fra timer til døgn. Tenk deg 48 timer i konstant smerte? Du har nok bare ikke et hjerte (eller baller) siden du ikke eier følelser.

 338. Jeg håper for din egen del og alle andres at dette du skriver her er for å provosere, og rett og slett noe du bare kødder med. Hvis ikke er du syk, syk, syk i hodet ditt. Jeg kjenner utallige kvinner som har fødet, og ja, selvfølgelig kommer det an på person til person hvor vondt det er. For noen er det helt ok smerte, for andre er det noe av den jævligste smerten de noen gang har opplevd. Jeg viste dette innlegget til en som har fødet 3 ganger, og hun fikk lyst til å bestille deg en psykolog time.
  For det første, du har aldri opplevd noe av dette selv, og du har ikke PEILING på hvordan smerten er. For det andre, du er en jævla drittsekk som faktisk TØR å skrive om noe du ikke har en eneste liten smule peiling på. For det tredje, å føde er noe du aldri kommer til å oppleve, og du hadde nok dødd av første rien, så jævla tøff som du virker.
  Å ha mensen for noen er helt ubeskrivelig vondt, blant annet meg, jeg får vondt i ryggen og de sykeste krampene i magen, så faen ikke kom her å uttal deg om noe du ikke har en jævla peiling på. Jeg hadde så sykt respekt for deg før, du virket så utrolig godhjertet og snill. Men nå, fy faen, har aldri hatt mindre respekt for en person før. Du provoserer sikkert hele Norge med dette innlegget, og jeg håper du går dypt inni deg selv og tenker deg om minst 3 ganger til, før du kommet med slikt bullshitt igjen.

 339. Dette beviser jo bare at du ikkje kan en dritt om mensen, fødsel osv. og at du er rett og slett at du er tom i pappen… Så det du sier er at nesten ALLE jenter/damer lyger når de beskriver kor vondt mensen, fødsel er osv? Er du virkelig så dum? Eneste grunnen til at du er på 1.plass på blogg.no er for at du er heilt på jordet og sinnsykt dust ubevisst…..
  Voks opp eller hold kjeft.. ikkje skriv om ting du ikkje veit en dritt om, ok? PRØV no i det minste å fylle opp tomrommet i hode ditt med noe fornuftig…

 340. Kjære inkompetente menneske. Har du INGEN andre måter å komme deg opp på topplisten på enn å spille dum? Klarer du ikke å komme deg opp på topplisten uten å være motbydelig ekkel? NEI, derfor er hele du LAVMÅL. Hvorfor blir vi sur? De fleste lærer dette i 7.klasse men for sånne som deg som må ha det inn med te-skje så kalles der hormoner som går i sving. Og nei det er ikke en liten mageknipe, det er mye verre enn som så men det er forskjellig fra person til person enkelte ligger i fosterstilling og kaster opp fordi de har jævlige smerter så jeg syntes at den patetiske hjernen din må begynne å signalisere når du skal holde forbanna godt kjeft. Og når det kommer til føding så kan du søke opp på youtube når dagfinn lyngbø får kjenne de samme smertene som når en føder, han klarte ikke å gjennomføre det. Du sier du skammer deg over Anne K men det har seg faktisk sånn at du er blitt 10 ganger verre! SKAM DEG.

 341. En ting som jeg syns hadde vært sinnsykt kult…var hvis du faktisk ble sponset av media til å utføre en medisinsk stimulering! Hvis du i det hele tatt vet hva det er? Enda kulere var om det ble tatt opptak og offentlig gjort! Da skulle vi sett åssen du hadde takla smertene…hahaha…ler så jeg dør!

 342. Hahaha, da fuq did I just read? Du kan ikke uttale deg om mensensmerter og føding, for du har aldri og kommer aldri til å oppleve noe av det 😉

 343. Å herregud!!! Noen bør seriøst hente deg å legge deg inn en plass… Hahaha! Hvor DUM går det an til å bli. Guh så flaut..

 344. Takk skal du faen meg ha, er du stokk dum eller? Å ha mensen er som om noen stikker en kniv innvendig i magen og prøver å skjære seg gjennom… dette er den «milde» versjonen også er det noen som ikke kjenner en dritt men du skal faen ikke kommer her og kommer her og si at det ikke gjør ondt, du må være stokk dum..

 345. Hadde jeg vært deg, hadde jeg vært så flau over min egen oppførsel at jeg hadde vurdert og gravd meg ned. Ikke bare viser du mangel på empati, forståelse og hjerne, men mangel på alt som kalles evne til å sette seg inn i den virkelige verden. Ikke den du lever i, for du er vel den eneste som er i den…
  ÆSJ!

 346. Eh, unnskyld meg! Har du en halv hjerneceller eller er du ikke så heldig engang?! At vi syter og klager over smerter når vi har mensen? Akkurat som du har en anelse på hva vi må gå igjennom! Og at vi skriker når vi føder? Er det så jævlig rart når vi presser ut et menneske gjennom en 10 cm åpning?! Skulle gitt deg et spark i ballene så skulle du bare sett hvor mye du hadde skreket… Har du sett denne kanskje?!
  http://www.google.no/search?biw=1024&bih=625&tbm=isch&sa=1&ei=hnKmUZge5o_iBLO7gPgI&q=giving+birth+is+like&oq=birth+is+like&gs_l=img.1.0.0i5i19.22300.24761.0.27147.12.12.0.0.0.0.265.1338.0j9j1.10.0…0.0…1c.1.14.img.FYwvk5ipfzU#biv=i%7C0%3Bd%7CDslnLJ4-sFFGiM%3A
  Så ikke kom her og uttal deg om noe du faen meg ikke har peiling på!!! Skjerp deg gutt, og voks opp!

 347. Rene.. for det første: hvilke kjønn er det som får unger? – ja riktig, damer. For det andre: hvilke kjønn er du? – JA du er mann (eller guttunge, for en mann ville forstått hvor vondt en dame kan ha det med mensen smerter og føding og støttet henne). Så kjære deg, hvordan i alle dager klarer du å vite hvordan damer har det når de har mensen og når de føder?
  Jeg har ikke barn, men jeg vet at det er ikke som å sitte på do å drite – det er mye verre. Når det gjelder mensen så har jeg jo det. Det kan hende jeg våkner opp med noen helvetes smerter om morningen – svimmel, kvalm, varm, og en helvetes smerte. Og smerter er en del av mensen, og det kan gjøre forferdelig vondt!
  Så med mindre du har tatt kjønnsoperasjon så har du ikke noen rett til å uttale deg om hvordan det motsatte kjønn har det.

 348. Haha du e jo obv tilbakestående, hvordan kan du vite hvordan mensen føles ut som? Du er mann, du har ikke peiling på hva du uttaler deg om. Enkelte har det utrolig vondt og det føles ut som noen river ut innvollene dine, det kommer fra person til person. Så ikke kom her å uttal deg for alle kvinner.
  Og det er ikke bare »mageknipe» som du tror det er. Og jo det er faktisk noe dere kan gjøre, massere nedre delen av magen f.eks, komme med smertestillende og andre ting hvis hun skulle trenge det.

 349. du vet vell at en blogg ikke er for at du skal klage på andre og på kjæresten din sant? man lager f.eks ikke et blogginnlegg som er retter mot eks kjæresten din så ALLE kan se det. håper du er klar over at folk har null respekt for et sånn menneske som deg.

 350. Grunnen til at du ikke kjente noe i ballene er kanskje fordi du ikke har noen?

 351. Mensen er helvete fordi når jenter har mensen er det mye jern som går ut av kroppen. Med for lite jern i kroppen blir man veldig blek, fort sliten, mye humørsvigninger og lav smerteterskel.

 352. Seriøst, her er det mye. For det første, så ser du utrolig dum ut på de bildene med jeans og jeansjakke. Dine dårlige og proposjoner kommer enda bedre frem, du ser i beste fall ut som et kvinnelig trailertrash på rundt 45 som bare har dyttet i seg burgere og nuggets. Du er faktisk feit. Kanskje det hjelper deg personlig å ha sånn rettopp hår som var inn i boyband tidlig på 90tallet, men det er bare du som tror på det. Du har dårlige (evt. likesinnede) venner hvis de ikke har tatt deg til side og fortalt deg at nå er det år 2013 nå. Men en ting vil jeg takke deg for, du har gitt meg en god latter! Spes. pga. du tror nok at du ser sterk ut på de bildene dine, eller at du i beste fall har en ok kropp. Du er kvapsete og har ingen maskuline trekk, det gjelder også de derre bleieuttalelsene dine. Ingen skikkelige og feminine kvinner merker at du er her engang. Det er det som er så bra med deg, du er ingen trussel for samfunnet (med unntak av noen bimboer med gulrotfarget hud da). Ta vare «mann» og stå på med den derre «blåggen» din. Gi en lyd om du er klar for en ketose diett!

 353. Du er jo verdens største retard.. Håper jeg møter deg en gang, så kan jeg slå ned det stygge trynet ditt! Fy faen for en taper

 354. Vet ikke om jeg skal le eller grine.. Går det an å være så jævlig dum som deg? For det første: når man har mensen blør man innvendig.. Det er faen ikkje som en liten hodepine! Det er veggene i livmoren som begynner å blø. For det andre: det er hormoner som gjør at jenter blir sure og det er ikke alle som blir sur. For det tredje, du har rett. Det å føde kan ikke sammenlignes med det å presse en vannmelon ut av ræven. Det kan sammenlignes med å presse en tennisball ut av penisen. Lykke til. Hva prøver du egentlig å si? At kvinner gjennom mangen generasjoner har løyet til menn om smertene under fødselen? For hvilket formål? For å få medlidenhet fra dere? Det er noe av det dummeste jeg har hørt! Vet du i det hele tatt hva rier er? Det er livmorhalsen som åpner seg.. Tenk deg at et sykt lite hull skal bli 10 cm.. Tror du ikke det gjør vondt? Kvinner rivner under fødselen, og dette kjenner de ikke en gang. Tenk deg at noen river opp fitten sin. Tror du ikke det gjør vondt. Og det at de ikke engang kjenner dette sier bare litt om hvilken smerte de har under fødselen. Håper virkelig ikke at du var seriøs i dette innlegget, håper bare at det var et desperat rop om oppmerksomhet. I så fall, gratulerer, du klarte det!

 355. hahahhha jeg gråter av bare overskriften, hvor får du alt dette ifra? mensen er som om du tok en piggtråd og vridde den sakte gjennom magen. Men det er jo null stress 🙂 no pain liksom

 356. Hvis du skryter på deg mer om at du er god i sengen eller er good looking, så vær så snill og hold det for deg selv. For du er en patetisk dritt som ikke skjønner virkeligheten, hvertfall ikke når du uttaler deg om mensen og føding. Og du skriver alle innleggene om at du har peiling på jenter? fuckdeg, du har ikke anelse. Om du hadde hatt peil så hadde du visst det.

 357. Haha, om du syter om å bli sparka i balla om det er vondt så er det 100 * tyngre og føde en kidd på 3-4 kilo og ett hode som er 10 cm i diameter.. så ikke kom her og si at vi syter og skriker for å føde.. og mensen du har jo ikke peiling mann.. Er idiotisk og skrive ett sånt innlegg.. men opp til enhver person å skrive det dem føler, men seriøst mann…
  Og du tror du er digg, hahahaha… wannabe pauly D maybe?
  Uansett, kos deg med bloggen og famen! 🙂 Lykke til i livet mann

 358. bare sånn for å ha sagt en av grunnene til at fødsel er vondt.
  du vet at menn og kvinner har forskjellig kropp? -ikke? vel da lærte du noe nytt.
  og pga dette har kvinner og menn også forskjellig skjelett. Kvinner har større hofter enn menn. og vet du hvorfor? jo, fordi de har større bekkben enn menn. og dette er fordi disse benene skal flytte på seg før og under fødselen. det er ganske vondt når to ben i kroppen din beveger seg fra hverandre fordi en baby presser dem fra hverandre…
  Og slett dette innlegget… for din egen del. det kan jo være litt tungt for deg da, tenk å skrive SÅ mye! men er all denne oppmerksomheten verdt å aldri kunne få seg jobb, kjæreste, OK venner? det eneste du oppnår med dette er bare å bli slått ned på gata..

 359. Håper på at du våkner en vakker dag og føler at mellomgulvet ditt verker så¨jævlig at du har lyst til å besvime og spy for å se se at penisen din spruter blod ut ukontrolertbart slik at den får den vakre såre følelsen som du påstår er så smertefri. Håper også du har tenkt til å føde et barn snart slik at du faktisk får greie på hva du babler om. Kanskje noen burde sparke deg et par tusen ganger i ballene slik at du får en 10% aning om hvor vondt både fødsel og mensen føles? Nei, gud håper virkelig du blir kvinne i ditt neste liv! Inntil videre, oppsøk psykiatrisk.

 360. SHÆRRØPPP din fitte. DU har ingen aning! Jeg tror ikke jeg er den eneste som besvimer og spyr som en gal hver mnd pga mensensmerter, eller hva girls?
  Du er virkelig en stygg, stygg kar Rene.. Håper jeg møter deg en dag så jeg kan stå å latterliggjøre deg, grille deg og deretter få deg på knær beggin’ for mercy foran hele Norge!

 361. Okei, okei okei okei.. For det meste er jeg egentlig bare veldig målløs nå, men jeg fortsetter på det en av mine fantastiske medkvinner skrev relativt langt opp; Du kan jo UMULIG ha vært i nærheten av en vagina hvis du tror at det å få et barn ut ikke gjør vondt.
  Det vi blir nødt til å konkludere med et at du har særdeles liten penis, (kanskje det er den man trenger forstørrelsesglass for å se, og ikke bloggen til eksen din på topplisten…?) og aldri sett en kvinne faktisk få vondt når du entrer henne.
  Jeg synes så synd på deg for å ha denne meningen, og siden jeg føler at jeg er i det snille hjørnet i dag skal jeg linke deg til denne videoen, der til og med en MANN synes fødsel gjør vondt! Sick, right?
  http://www.theglobeandmail.com/life/life-video/watch-the-labour-pain-simulation-video/article11962429/?from=11962804

 362. okei, pauly D wannabe… skjønner ikke hvorfor du utaler deg om ting du ikke har peiling på! selv jeg som er gutt har mer peiling enn deg, å er garantert mye ungre å har mindre lifs erfarlig.. men selv jeg vet at mensen og fødsel er en ganske så ekkel oppgave, som er tildelt våre vakkre utrolige kvinner vi har i verden. jeg ser du er tjukk i hue.. men trodde du hadde noe i det tjukke hue ditt.

 363. Du må jo seriøst vær noe av det fjerneste vesenet på denne planeten. Ka søren vett du om smerter kvinner har? Røykt sokkene dine du? Null nada vett du.
  Tror sje en gang eg gidde si så mye mer. For garantert skrive du innlegge for å provosere oss kvinner. Å få oppmerksomhet via bloggen din.
  Å en ting, spør mora di kor jævlig vondt hun hadde det som har måttet presset ut noe så jævla tykt hode som ditt. Stakkars klare sje få noe positiv oppmerksomhet fra kvinner.
  Kansje du skulle prøvd det ekspredimentet som viser menn hvordan en fødsel er? Å det er ikke halvparten en gang av hva en kvinne opplever. Under en fødsel. Dessuten skrike faktisk ikke alle.
  Sattan må le av deg. Mensen vett du ingenting om heller. Det er kramper, hormonell er en. Å jo det er fader vondt. Etter 9 operasjoner for svulster på egglederne/eggstokker å mye ubehagelig å smerter i syklus å mensen smerter. At det e smertefullt. Ikke alle har det men en del.
  Så med endometriose å pcos vett eg at det e jævlig. Så pass på hva du sier mister.
  For du har ikke peiling en plass.

 364. hvordan kan du vite hvordan det er å ha Mensensmerter og åssen det er å føde?!
  Håper dette var et useriøst innlegg fra din side!
  For dette var rett og slett tragisk!

 365. Mrknowitallbuttoostupidtofacethefact!
  Okey!
  Orker ikke si veldig mye på det patetiske snikksnakket ditt!
  Men, nå er vi så heldige i disse tider at mye kan simuleres! Blant annet begynnelsen av en fødsel! Jeg synes at du som er så SVÆR i kjeften og uttaler deg i hytt og pine om hva som er smerte eller ikke for å være «hyggelig» (antar det er det du mener du er siden du ikke er frekk eller nedverdigende…) burde melde deg på noe slikt! For en som deg, som har full kontroll på hva det vil si å være jente og på hvor smertefrie våre kvinnelige «oppgaver»er burde dette være null stress! Du burde pokker meg ta utfordringen på strak arm, og dette bør dokumenteres slik at du kan bevise hvor «lite» vondt det gjør! Og nåde deg om du så mye som viser tegn til smerte!

 366. Åja… En LITEN ting jeg glemte å si noe på! Det at du ikke kjente noe da du ble sparket i balla er vel kanskje et tegn på at ikke det er noe der! Men du mener vel det er fordi du er supermann og Guds gave til verden! Tipper heller at du var en av skissene det gikk litt dårlig med…

 367. Tipper moren din skulle ønske hun kunne stappe det feite hodet ditt inn i vaginans hule igjen, det er nok mindre pinefullt enn å ha en så trangsynt og idiotisk sønn.
  Ps. Har født ei jenta, uten skrik og hyl.

 368. Den dagen DU får et kateter trykt opp igjennom urinrøret ditt – Vil jeg gjerne se videoopptaket! Du er noe av det mer ignorante og usikkre jeg har lest/sett på lenge! Titterllåta på ditt liv må jo være Britney låta im not a girl not yet a woman – bare at i ditt tilfelle bytter man ut vagina med penis! Du er ikke helt ferdig utvikla du! lykke til 🙂

 369. Tar emg en tur nedover til deg jeg, og skal drive å vekselvis sparke og slå deg i ballene i 19 timer… Etterpå det!!! kan du fortelle meg om det gjør vondt å føde eller ikke!!!! For de smertene du IKKE får, når jeg gjør det, er de smertene vi kvinner IKKE får når vi føder barn!!!
  Jeg synes så ufattelig synd i deg, du stakkars patetiske utgave av en mann. Du er nok en av de som ender opp som ungkar, og i ren desperasjon når du er en 60 år, kommer til å kjøpe deg ei thai. Finnes ikke mer patetisk mann enn deg, og du påstår du er så utrolig deilig og sexy?? hehehehehe, Om du var den SISTE mannen igjen på jord, hadde jeg ikke ville vært på samme øy som deg!!!

 370. Du må jo hvertfall ha lite peiling, det er forskjellig i fra person til person om hvor sterke mensen smertene eventuelt mensen er.
  du kan ikke bare stemple det sånn pga kanskje en person har sagt at :» nei det er ikke så gale» men noen har så sterke smerter at de besvimer! Skriv heller om ting du har peiling på! for dette vet du ingenting om tydeligvis

 371. Kan du slutte skrive om ting du ikke har peiling på, du har ikke noe erfaring med jenter whats so ever !!! Ikke kan du skrive om hvordan det er osv når du aldri vil oppleve det… De e mangen typer jenter noen kan ha så vondt med mensen smerter at dem ligge strak ut som de va influensa!! Du har ikke peiling du rene så kan du for guds skyld slutte å blogge nå??????

 372. I alle dager….. Ble du mistet i gulvet som spedbarn?
  Du har ikke noe grunnlag for å uttale deg om verken mensen smerter eller fødsels smerter! Jeg kan jo heller spørre deg om hvorfor gutter syter så jævlig hvis de får et slag i ballene!? Det er like dumt som det du skriver her… stakkars lille deg…..

 373. Kjære deg, nå e du bare dum som ett brød som sier det.
  Tror du må tenke deg mer om før du skriver dette, du har ikke kjent det selv før.
  Sitter her og ler av deg, godt voksen og oppfører seg som et stor idiot, ikke rart du ikke har kjæreste eller damer nærheten av deg.
  Takker for meg

 374. Lykke til i livet! Haha. Du er som dum at du skjønner ikke hvilken stor taper du er, haha. Du kommer til å bli banket opp på byn. De eneste jentene som faller for en fyr som deg, – det er jo brøddumme jenter som kler seg tacky:) Du ser vel mønsteret. Lykke til med framtiden din, taper:)

 375. fyfaen for en douchebag. du veit ikkje en dritt om å ha mensen eller å føde, so du burde holde dinna stygge kjeften din .. du kjeme nokk til å ver singel jævli lenge 😉 og du he vell ikkje vært inærheten av en vagina du siden du sei det ikkje e vondt å føde, jæævla idiot..

 376. Dust. Enten kødder du for å få oppmerksomhet eller så er hjernen din like innskrompa og liten som tissen din

 377. Heisann kjære Rene! Hvordan har du det? Ikke bra håper jeg. Har du lysst å prøve å presse ut en appelsin av den lille pikken din? Det gjør helt sikkert ikke vondt! For det vet vel du aaalt om! Slik som eg ser andre skriver her så kan du ikke uttale deg om noe du ikke har erfaring med. Det går bare ikke. Men det er ingen tvil om at både mensen og fødsel er store utfordringer for kvinner. Mensen er selvsagt ikke alltid like jævli for alle, men veldig mange. Og fødsel, det trenger du ikke snakke om en gang! Alle kvinner som har født vaginalt kan helt sikkert skrive under på at det ikke var så jævla deilig! Eller er du av den typen som liker smerte kanskje?? Helt sikkert…. Det kommer veldig tydelig frem i dette innlegget her at du ikke har så godt drag på damen/så mange venninder som du tror du har! Hvis du hadde hatt det, så hadde de kanskje opplyst deg litt om fødsel og mensen! Skjerpings!

 378. Gidde faen itj å læs det du skriv engang, overskrifta si det mæste. Itj å dra alle kvinnfolk under samme kam, itj all som klage. Dessuten e d fra person t person om korr my smerta dæm får, å du som kar har faen itj nå du sku ha sagt, for du vet svært lite om herre, så sånne ting bør du faen me itj uttal de om 😉

 379. veit itsje helt hva eg ska sei.. på ein måte forstår eg deg. men mensen er vondt, kanskje itsje så veldig vondt, men man blir slakk og får vondt i hode, og føde har eg aldri gjor, så kan itsje uttale meg om det, noen får veldig veldig vondt, noen får itsje så vondt. vi alle har forskjelige nivå på hvor mye smerte vi tåler, og sånn er da me gutter og. bare att de vise da ikke.. om eg forsto rett, så ville du fram til att, det er mangen ting her i verden så er mye vere og mer vondt, og vi klager itsje altid øve det. men husk og, att alle jenter er itsje sånn så du beskrev de i innlegge ditt.. men men… du ska få skrive hva du vil. din blogg 😉

 380. HAhahahahhahahahahahahahaha! JEG DÆVVVVVER! xD
  Hadde vært dritkult om du hadde dratt på sykehuset og fått prøvd sånn elektrosjokk-dings som skal simulere smertene kvinner opplever under rier/fødsel – også skrevet et nytt innlegg om det da! Hvis du får muligheten, så gleder jeg meg til å se resultatet! 😀

 381. si meg, menser du?
  Hvor flaut er det ikke at du vet hvordan det er å ha mensen og å føde. stakkars deg. du kan ikke ha en særlig riktig anatomisk mannekropp… weird…

 382. HAHAHAHAHAHAAHAHA! Dette er det dummeste jeg noen gang har lest!! Braste ut i latter når jeg leste dette, i tillegg ble jeg så provosert som jeg ikke har vært på år og dag. Hvordan i ALL VERDEN kan du som «voksen mann» si at å ha mensen og å føde bare er barnemat? Folk må jo tro du er psykisk syk og 10 år oppi hodet. En mann er ikke i stand til å talke slike smerter, i hvert fall ikke når det kommer til fødsel! Du snakker om dette som om du har født selv. Hadde du faktisk gjort det, hadde du vært død for lengst. Du kan umulig mene det du skriver her.
  Du må være det mest respektløse mennesket jeg har hørt om.
  Enten er du ruset på noe sterke greier, eller så mangler du hjerneceller og er fullstendig dum! Er sikker på at oppmerksomheten du får fra jenter forsvinner raskere enn lynet nå.
  Jeg har ikke ord. Jeg ler meg i hjel.

 383. Hei. Kunne ikke vært mer enig! Mensen, null stress! Har ikke føda, og har ikke tenkt til det heller. Lurer også på hvorfor de skriker sånn når de skal føde. Hvis de tar pircinder i slufsa, snabben i rassen og hull i nippelen, får de tåle litt!
  ( nei, er ikke sarkastisk)
  Jente 17

 384. La oss ikke sammenligne med en vannmelon da, men hva med en honningmelon da? Da begynner størrelsen å bli noe mer relevant, og om du mener at dette ikke gjør vondt å få ut – i ditt forslag som sammenligning – av ræva… Vel, da begynner jeg å lure litt på hva det er du foretar deg på dass eller når du har vært på byen.

 385. Du kan ikkje fortelle någe eller omtale som man sies om at mens og føde barn er smertefritt…. 9månders svangerskap er stressende og vondt, føding e værre!!! Mens kan du ofte besvime av fordi du mister jern! Og dt syter ut blod hele tiden! Kjøpe bind hele tiden e stressende! Du e dum og dt e ikkje rart at du e singel! Ingen jenter/damer vil ha dg! Man klager selvfølgelig når man har mensen og 9månders svangerskap og føde! Du e ekkel! ingen som sier om dette loves you! Du e så dum at eg hater dg! Ikkje fortell/omtale någe som du ikkje kan og du tror du kan alt men du kan ikkje någe! Ikkje si sånn om kvinner/jenter!

 386. Jeg håper jeg ikke er den eneste jenta som boikotter denne drittbloggen nå? Jeg håper også at du forstår at du ligger på topplista KUN fordi folk ler av deg, dette er lavpanna underholdning på din bekostning. Du er det mest patetiske mennesket jeg noen sinne har sett, og du burde blitt holdt borte fra pc’n med makt.

 387. Du er en skam for Bergen! Du sier du ikke skriver dette for å provosere, men det gjør du! du er bare ute etter oppmerksomhet. vil bare nevne at 1 av 3 kvinner dør etter fødslelen fordi smerten er egentlig mer enn ett menneske kan tåle. Men fortsett med å tiltrekke deg oppmerksomehet du. desverre er det folk som bryr seg om idiotheten din. Btw du er IKKE perfekt. just saying. og hvordan kan du mene at gutter er sjalu på deg? Wtf?

 388. hva er det du tror du sitter å skriver???? Du kan ikke si noe sånt fordi: 1. du er ikke jente og 2. det går ikke ann å beskrive følelsen av mensen ordentlig!! du har kanskje hørt fra mange jenter hvor vondt det er osv, men du vet ikke selv hvordan det er før du har opplevd det. du kan for eksempel ikke si at du ikke liker noe før du har smakt det!! Hvordan kan du si at det ikke er vondt å føde?? En baby skal ut av deg, og det er ikke særlig stor plass der den babyen skal ut!! det er mange som revner opp der nede!! tror du det er en god følelse??? da er du helt på bærtur!! eller du er helt på bærtur hele tiden!!!!!!!!!!! du kan ikke sammenligne det å føde med et spark i ballene, det kommer helt ann på antall nerver du har akkurat der. og hvor følsom du er. samma det om du ikke kjenner noe, men utrolig mange andre gjør det! det kan godt hende det er noe gale med deg! hvert fall med hjernen din. Du er syk i hodet ditt!!

 389. Hva faen?
  PS: Dette er IKKE for å irritere eller provosere, men at mensen eller føde er smerte? Glemmesak:)
  Det er jo faen meg det du gjør! Du har jo nettopp irritert og provosert en drøss med folk om dette! Hva faen vet du om mensen smerter? Klart, det er forskjeller fra jente til jente om hvor vondt det er, men du skal faen meg ikke komme her å fortelle meg at mensen ikke er vondt! Dra til helvete med deg!

 390. Nå er det jo sånn at du IKKE er jente og har IKKE mensen. Du føder IKKE, så hvordan kan du uttale deg om slike ting. Du har kanskje ikke fått vondt av et ballespark, men det betyr ikke at du vet at det ikke er vondt å mensen eller å føde. Denne bloggen er jo bare for å provosere folk. Du mene kanskje at du har draget på damer, men etter dette innlegget er tror jeg nok du ender opp med null. Ingen liker noen som uttaler seg om ting de ikke vet noe om, hvertfall om slike ting. Du har null anelse om hva du snakker om

 391. Ler liga mye kvar gong eg lese på denne morsomme bloggen din! Reine me de kun er for å få lesere å at du ikke er så trangsynt å tror de du tenker er rett å kun det? Isåfall morsomt! Fortsett å skriv for dette er virkelig morsomt, går ikke an å bli provusert av de du skriver for du vet ikke hva du snakker om 😀 hilsen skrek kjeeeempehøyt nor bebi sko ut 😉

 392. hehe, mensen vet sikkert veldig mye om i og med at du er gutt.
  få litt vett i hodet og skriv om noe du VET er sant, jeez

 393. Ooojj, så stor og tøff gutt som tør å leke troll for at folk skal legge merke til deg! Litt vel mye oppmerksomhetshore eller? Hva skjedde – fikk du avslag på Paradise Hotel-søknaden din?

 394. hahahha du kødder nå? Du vet faen ikke hvordan det er du har jo aldri født et barn eller noen gang hatt mensen, så du kan absolutt ikke skrive her hvordan det føles for det har u ingen anelse om!! Det er ikke som hodepine, det er faktisk mye verre! Så bare ikke prøv å si hvordan følelsen er før du har kjent det selv!!!

 395. Gud, jeg ville vært stolt over meg selv den dagen mitt fremtidige barn hadde googlet meg og funnet disse innleggene jeg hadde skrevet…. Verdt å tjene et par tusenlapper og ødelegge sjansen for å noensinne få seg jobb, om man kan ligge på førsteplass på topplista TO dager på rad 😉 VERDT DET!

 396. dette er bare enda et av dine desperate forsøk på oppmerksomhet 🙂 du tror at det er positivt me all oppmerksomheten og å komme på 1 plass på blogg.no og få mange kommentarer, men egentlig så hater hele norge deg. dette er bare dine 15 minutters berømmelse, om noen uker så har alle glemt deg 🙂

 397. fy faen du har ingen grunn til å uttale deg på den måten, om noe du ikke aner noenting om! greit at du sier at vi kunne ha prøvd å gi deg mensen for at vi skulle se et mirakel, men vet du hva det går faen meg ikke! og du har aldri opplevd mensen, du kommer aldri til å gjøre det. du har ALDRi født et barn, og det kommer du aldri til å gjøre. det er ikke du som skal presse et barn ut og derfor aner du ikke hva du snakker om. så hold kjeft om dette temaet som plager deg så mye.

 398. hello.
  kan jo begynne med hvor ufattelig teit og uviten du er. det er ikke alle som får like sterke mensensmerter som andre. jeg slet selv med mensensmerter og måtte ta smertestillende på smertestillende når jeg hadde det, jeg klarte ikke gå oppreist eller noe. mamma måtte komme å hente meg hos naboen fordi jeg ikke klarte å bevege meg. du kan tenke deg tre spark i magen med fotballsko!
  jeg har null erfaring med å føde, men om du ikke vil stappe en melon i ræven så stapp heller en stor potet og se hvor deilig det er. er mange som rakner nedentil.. du kan jo prøve å rakne litt av den lille saken din og se hvor deilig det er? har fler kompiser som syter over at det er vondt å pisse når de har stå. men desverre lillevenn så kan nok ikke dette sammenlignes med å få en jævla unge ut i mellom beina. at vi skriker har nok noe med det å klare å presse mer, slik som du gjør om du løfter noe tungt.
  etter min mening kan det ikke være normalt å ikke få vondt i ballene når noen sparker deg, da ville jeg tatt meg en legeskjekk FORT!
  dette er jo bare et innlegg som roper etter oppmerksomhet, og du får NULL støtte fra jenter på dette. idioti uten like. aldri lest noe verre.. ta kritikk inn på deg, fordi du er ikke tøff på noen måte.
  IDIOT

 399. Skjønner ikke hvorfor du skriver om sånne ting på bloggen din når du ikke har peiling på hvor vondt det gjør å ha mensensmerter, eller føde ett barn. Og du skal vere jævlig glad for at du ikke er en jente som trenger å gå gjennom dette her! Jeg har jævla lyst til å bli en gutt på grunn av smertene av å føde og å ha mensensmerter, for det slepper dere å gå gjennom… Finn heller noe annet å snakke om som du kan og vet om. ikke prøv å snakke om ting som jenter har for det har du tydeligvis ikke peiling på. Du dummer deg bare rett og slett UT!

 400. Visst du ikkje kjenner ballesparket så er du ikkje mann, du har ikkje baller. Det står faktisk om i Bibelen at å føde skal gjøre vondt pga. våre synder. Jenter fortjener all respekt for at dei går 9 måneder med barn i magen, du har ikkje peiling på damer eller damekroppen i det heletatt. Den får ein total forandring under graviditeten. Og når det gjelder mensen så er det ymse, noen får intense smerter, noen merker ikkje noke. Fatter ikkje at du kan skriva noke så dommt.

 401. Seriøst? Gidde dåkker virkelig?
  For min del må æ no sei mæ enig.. Synes verken mensen eller fødsel e vondt, men det e jo forskjella det skjønne dåkker alle, og det gjør han som skreiv og. Tippe han flire godt av dåkker no..

 402. Prøv 8 mnd med INNVALIDISERENDE svangerskap, med rullestol, krykker, kløe i beina(ingen søvn), tett i nesen i 7mnd, spye og så intens kvalme(kan ikke måle seg med fyllasyke engang,klarte ikke drikke vann engang),trekke jekseler uten bedøvelse eller smertelindring, så insane bekkenløsning/låsning at eg falt på sentre, gaten, butikken osv, kunne ikke gå ut me hunden,lå i sengen til min mann kom hjem fra jobb uten mat og pisset i sengen fordi eg kom meg ikke av flekken/og på gulvet, falt i dusjen og lå i iskaldt vann i tre timer, måtte bli DRADD på do 20ganger om natten, gå opp 40kg me strekkmerker som en tiger, halsbrann, brennenesslende/blåmerke/spennhets følelse i symfysen, blemmer i hendene fra krykkene..eller fødselen: 40timer med rier, over 20 nål stikk, piller opp i hutti heiti, seteleiet unge, endte med haste keisersnitt fordi snoren var rundt halsen, 15 leger rundt meg som lå pip naken som ett kjøttstykket, der alle løp rundt meg å eg skjønte ingenting, en barberte en vasket en stakk meg, så kom forhenget opp, eg ble kvalm men klarte ikke spy for eg kjente ikke magen så det rant spy ut, og eg svimte av for de gav meg for mye medisiner så anestesilegen slo til meg, så fikk de barnet ut men h*n pustet ikke.. eg har masse tatoveringer(som din bror har tatt, over ti stykker) eg har hatt mensen smerter, eg har brukket ting, eg har vært ekstrem fyllasyk, eg har hatt mye smerte, å alle er forskjellig, noen «driter» ut ungen, andre har det verre, de fleste glemmer fødselen andre sitter igjen med mareritt og en traumatisk opplevelse. å hvordan kan du si at unge mødre er bare noe drit, eg e ung mor.. mitt barn får alt det det trenger, prioriterer mitt barn! Det finnes viktigere ting her i livet enn hårgele og «birds».. skjønner og at du skrev dette fordi du vil ha oppmerksomhet, eneste du oppnår er at alle ser på deg som en taper som tror du er noe du IKKE er..

 403. Det er et eller annet mentalt gale med deg, Rene! At du har et så stort behov for å provosere, det er helt ufattelig, skjønner helt ærlig ikke hva som foregår oppe hodet ditt.. Du sier du har damer surrende rundt deg hele tiden, men du vet tydeligvis ingenting om oss. Hvis du liker damer så godt, hvorfor gjør du dette? Du får bare alle til å hate deg, hvorfor i helvete ønsker du det? Nei, alle kan ikke elske deg, men man kan jo ihvertfall prøve å være en bra person som folk liker å henge med. En som har medfølelse, samvittighet og respekt for andre, det er sånne personer folk liker, ikke sånne som deg som er ekstremt egoistisk, har null medfølelse eller respekt for andre. Det er jo sosialt tilbakestående! Oppsøk lege, for du trenger virkelig hjelp hvis du skal klare deg senere i livet.

 404. «en liten hodepine nede i kjeden av vaginaen som irriterer litt» dønn? kødder du? en liten hodepine nede i kjeden? hodepine? HODEpine. Faen du er dum. Pluss at rier ville ikke hett rier hvis det var mageknip! Fyfaen du vet ingenting, google det

 405. Du vet ikke en jævla dritt! Fødsel kan vare alt fra 1 time til FLERE dager! Denne linken viser hvordan 2 menn hadde det da de skulle føle smertene av en fødsel på 1 time.

 406. Du skulle gjerne vist hvordan det er å være jente/dame. Hvorfor i det heletatt gidder du å skrive et innlegg om det når du ikke vet hvordan det er å ha mensen selv? Jeg blir ganske lei meg av deg, #nohate

 407. Jeg vil gjerne få lov å påpeke at du er ganske naiv og uvitende. Har du undersøkt (troverdige kilder) som forklarer hva som faktisk foregår under en fødsel? Alle beina som ligger rundt livmoren og vaginaen skyver seg fra hverandre for å gjøre plass til et svært HULL som er 10 cm i diameter. Om du syns det høres lite ut, ta frem en linjal og mål. Underlivet er ikke en geleklump, det består av bein og muskler som må vike for at et hardt, stort babyhode skal frem og ut. Og om du synes vannmelon er for stort, si at du skal presse ut en ganske stor mango. Og du bruker gjerne ett døgn på denne prossessen. Ofte rakner huden i underlivet fordi 10 cm ikke er nok for babyens hode. Det sies at for en mann å oppleve samme smertenivå, må han kutte anus åpen med kniv og dra huden over hodet. Prøv det – om du sier det ikke er vondt og du ikke skriker skal jeg heller gi deg en unnskyldning.

 408. dette er den største idiot bloggen jeg noen gang har lest. vist du tror at det ikke er noe problem med og føde og ha mensen så synest jeg du skal gå og ta kjønnsopperasjon!! så kan du gå og få mensen og bli gravid så kan du heller ta og utale deg om det etterpå!!

 409. Her sitter jeg med så store smerter i bekkenet og hoftene at jeg ikke klarer å reise meg opp. jeg skjelver og smertene er så store at jeg ikke klarer å kontrollere min egen gråting. Neida, mensen gjør ikke vondt nei din ignorante lille dritt 🙂

 410. Kult at du diagnostiserer smertene til en Kvinner uten å ha noe form for kunnskap til dette. Enda morsommere er det at du grer alle under samme kam. Det er forskjell på smertegrenser fra person til person, samt smertene som utføres under både føding og mensen. Man trenger ikke å ha fullført mer enn grunnskolen for å forstå dette 🙂
  mvh Gutt 21

 411. Fy faen du må være det mest retarderte mennesket som noensinne har satt sine ben på moder jord.
  Jeg har lest mye dumt, men det der toppet faen kaken, og om du skriver det for å få mange treff, så gratulerer, du har sikkert klart å få vist enda flere hvor dum du er. Skal aldri nedverdige meg til å lese ord DU har skrevet. Æsj for en motbydelig, smakløs og taktløs fyr.

 412. Fyren er jo kjønnsoperert, visste ikke dere det?? Det er jo derfor han vet så mye om dette. Bare synd at operasjonen med nervene rund balla hans ikke var vellykket.

 413. Sorry, mn æ vart irritert. Virkelig, koffer bry dæ om å skriv om nå du så absolutt ikke har peiling på? Har selv vorre igjennom en fødsel OG æ har piercing.å ta en piercing e kunn litt ubehagelig kiling.. Mens en fødsel? Fyfaen.. Verste æ vet e å la folk se at æ har vondt, og æ prøvd å la vær å kauk, mn viss du teste derre fødselssimulatorn ska du helt greit få kjenn at det ikke går! At det ska gåann å vær så tankelaus.. Å grunn te at man blir sur når man har mensen e på grunn av et hormon som skilles ut i koppen ifra eggstokkan.
  En ting til du kunn gjort før du skreiv det tåpelige innlegget her e å sjekka litt rundt på nettet å funne ut koffer timg e som det e..! Vi får nu håp barnligheta går over og at du bli voksen en gang duå! Hilsen ei som e mindre enn dæ.

 414. Har du skiftet skjønn fra jente til gutt?
  For hvist du har det så skjønner eg hvorfor du sier det men, eg har en følelse på at du ikke har peiling….. Eg er flere år mindre enn deg og til og med eg er mer fornuftig enn det….

 415. Men det vet du tydelig ingenting om. Folk som ikke har følt på dette selv skulle ikke hatt lov til å uttale seg! Og noen er heldige som nesten ikke har menssmerter, men alle er forskjellige.
  Noen ganger når jeg hadde mensen føltes det virkelig som at jeg hadde blitt slått med et balltre mellom beina.
  Men du kan jo tenke deg hvor vondt det ville vært å presse en baby ut av ræva. Man er mye mer følsom i vaginaen

 416. «Og blir du gravid etter du har hatt sex, klarte du tydligvis en hard omgang, så då greier du og føde rolig og greit»
  En unge er mange, mange ganger større enn en kuk. Prøv å måle så skal du se.

 417. Hahaha 😀 Jeg ler mer av alle dere jenter som tar det så jææævlig alvorlig 😛 har dere mensen eller??
  Jeg er jente og jeg lo som faen 🙂

 418. Heisann! 🙂 så overskriften og ble ganske overrasket… vil kanskje først få sagt at jeg syns det er imponerende at du greier å holde en fin tone selv om dette er noe som frustrere deg. Og jeg må innrømme at jeg ikke har fått tid til å lese alt og vet nok ikke hvem du er, men så vidt jeg ser det så er du en mann? og om så er observert riktig så vil jeg stille spørsmål til din utrolige info om hvordan kvinner har det, med helt andre hormoner/hormonsvingninger enn deg? har du hatt mensen? har du født et barn? Er selvsagt klar over at mange kvinner overdriver til det ekstreme og det er bare irriterende, men det finnes de som sliter såpass at de ikke kan bevege seg når de har mensen, de som monumentalt knekker sammen eller får anfall før/sammtitdig som/etter sin periode. Jeg er en av dem som alltid har syns at «pms» har vært helt teit å si, og at det ikke eksisterer, men til min store overraskelse fant jeg ut at jeg er helt krakilsk og har en haug med emosjonelle svingninger. dette ble påpekt av en som har tilbrakt 3 år i strekk med meg og alle mine venner, så når jeg begynte å se over fakta selv så måtte jeg innrømme at denne teite «pms» greien faktisk var reell… forstår og godt at det er mange som er enig med deg i at kvinner bør dempe seg, for det er selvsagt noe som går over, og det er lite å gjøre med det, så til alle kvinner som bruker PMS som en unnskyldning for dårlig oppførsel: skam dere og skjerp dere pronto sier jeg, for der er jeg enig. … men igjen, hvordan i alle dager kan du uttale deg om noe som helst som angår kvinner og deres kropp om du da er mann?
  mvh
  ganske forundret kvinne x)

 419. Helena: skål:) jeg bare vet det, utrolig nok 🙂 det er ikke så vondt, derfor skal jeg inn i en fødsels simulator, om du sjekker ut det innlegget, søk øverst til venstre «fødsels simulator» så leser du innlegget

 420. du unnskyld meg? du er ikke jente engang, så du vet IKKE hvordan det er med fødsel og mensen, det varierer fra jente til jente, noen får litt vondt, og noen får drit vondt, så ikke kom her å skriv at det ikke gjør vondt! for du vet ikke åssen det er engang! hele vaginaen sprekker opp, hva hadde du gjort om pikken din hadde sprekki opp eller skjært i ballene dine? det er det samme som vi jenter skulle sagt » slapp av, det er ikke noe vondt» sånne klyser og trur at ingenting gjør vondt blir jeg kvalm av..! -.-‘

 421. Og hele tiden trodde jeg du tullet. Hva vet du om det gjør vondt? Ingenting. Så ikke uttal deg om noe du ikke vet kjære, så skal jeg heller fortelle om hvor stakkarslige dere mannfolk er som må høre på oss syte. Ikke for å provusere? Bollshit. For oppmerksomhet? Javisst.

 422. Du kan jo reise en tur på sykehuset å spørre om du kan få lov til å kjenne hvordan rier er, har sett videoer på nettet hvor dette har blitt testet på menn. Da kan du kanskje uttale deg bittelitt med erfaringer!
  Du kan jo sammenligne med å flytte på beina i kroppen din/få noe ut av ledd og at det bare fortsetter å gå lenger og lenger..

 423. hva. er. galt. med. deg.
  for det første: jenter blir pissed under mensen pga hormoner, dette lærte vi (som besto andreklasse) ganske tidlig. for det andre: fødesel gjør ikke vondt, men det vet vell du? eller? nei vent, du er mann, og har aldri hatt barn (gud forby at du skulle få det).
  håper du innser hvor dum du er, før så aaaltfprmange andre gjør det 😉

 424. Tro meg, vil si ganske mye nå, men det har mange av dere allerede gjort….
  Bare for å understreke noe, så er det forskjell på smerte du selv er villig til å gå gjennom, enn ufrivillig smerte. Før jeg begynte på p-piller bestod mensen av en hul, vond magefølelse, der jern mangel grunna blødning gav meg hodepine og gjorde meg underernært, for ja – jeg var kvalm og hadde ingen matlyst.
  Vil heller ta en tattovering enn å ha det sånn en gang i mnd so to speak.

 425. Altså hallo!
  Du kan ikke si at det ikkje gjør vondt, du er gutt og har langt i fra peiling på sånne smerter. Synst rett og slett dette er sykt å lese. Du har og kommer aldri til å nerme deg sånne smerter noen gang.
  Mensen smerter og det å føde, kan ikke sammenlignes med noen andre smerter. Overhode ikke!
  skal vi gjekke oss ned noen hakk? tenk over hva i helvete du skriver!

 426. Jeg prøver ikke og være dum eller noe nå ? Du ER dum…
  Hva slags damer vil pu** eller være med en gris som deg? æssjj…….

 427. Utfordrer deg til å ta en føde simulator (eller hva det heter), så får du komme tilbake og si hvor vondt det ikke var etterpå (Forventer video også da, uten redigering vel og merke) 🙂

 428. Få hodet ditt ut av ræven din. Seriøst, unnskyld meg men har du noen gang fødet? hatt så store menssmerter at du besvimer, og når du våkner opp er du i ENORMT store smerter i 4 timer? HOLD KJEFT MED DRITTSNAKKET! Du har ingenting du skulle sagt før du har opplevd dette. Jeg er i sjokk over at noen er så tjukke i hodet som deg, og faktisk kan snakke om sånt før du har opplevd det. Jeg blir kvalm.

 429. DU er jo så jævlig på bærtur med noen ødelagte sykkeldekk!!
  Ikke snakk om ting du ikke har PEILING PÅ! Kjenner jeg deg rett (noe jeg overhodet ikke gjør, men du er MANN) holder vel du på å DØ under en lett forkjølelse?!
  Klapp igjen, og blogg om noe du KAN uttale deg om! (eller bare slutt og blogg, for alle sin del..) Du provoserer meg!!

 430. Lol du er en mann, hva forventer dere jenter..?? Bare vent til han får feber og forkjølelse, da ligger han i sengen å trur han er døden nær. Dere mannfolka skal klage på dette med oss jenter med mensen sier jo litt om deg som person blogger om akkurat det med mensen og menssmerter. Det er tragisk å lese det du skriver nettopp fordi du IKKE har peiling på hvordan vi jenter har det når vi har jævlig til menssmerter.. At jenter klager på å få mensen, vel shit happens, det skjer. Blør man så blør man. Men det er faktisk flertalle av oss jenter som klager på smerter. Og du kan ikke sitte å sammenligne at det er som å ha en hodepine, er du helt kørka i hodet? det er som migrene, det går over?
  LOL, da antar jeg at du ikke har opplevd hodepine og hvertfall ikke migrene? da det bare går fort over.
  Håper virkelig for din del at du skriver dette for å få mest mulig kommentarer og provoserer oss jenter, mener du virkelig dette, da driter du deg fullstendig ut..

 431. Skulle ikke vært lov å vært som deg.. Du er rett og slett tragisk. Gjelder egentlig også alle innlegga dine. Har så mye jeg skulle ha skrevet, men sløser rett å slett ikke bort tid på å lese alt eller kommentere…

 432. Har du ikke hørt at kvinner har større smerteterskel enn menn, så tror viss du hadde følt de smertene vi føler når det gjeller mensen og fødsel, så hadde du hylt som en stokken gris! Plis ikke utal deg om ting du ikke har peiling på 🙂

 433. Tuller du? Okei, neste gang jeg ser deg, skal jeg sparke deg hardt i ballene. Jeg skjønner ikke hva dere gutter syter om, det er jo bare et vanlig spark! Det gjør ikke så vondt!
  Hvis en mann hadde lest dette, ville han nok blitt provosert. Og jeg vet at det ikke er sant! Hvis enhver mann lager de samme grimasene, og kroker seg sammen de også, så tror jeg virkelig at det gjør vondt.
  Jeg skjønner ikke hva du klager over? Du er en mann(eller hvert fall noe i den duren) så da gjør det sikkert vondt å bli truffet i ballene, enten av en fot eller en ball. Kvinner, går gjennom mensen, som gir kløe nedentil, krampe i mage, rygg og noen ganger bryst og jeg blir kvalm og sulten på samme tid når jeg har mensen.
  De fleste menn og gutter har en gang klaget over at jenter klager så fælt over mensen. De klager på at vi klager og at vi i det hele tatt snakker om det! Jeg er helt sikker på at hvis det kom mye blod dryppende fra penisen en gang i måneden, ville du også helt sikkert klage over det
  Sist, vil jeg bare si at jeg tror du burde sjekke det selv for en hjernesvulst, for du kan ikke seriøst mene dette

 434. Håpe du blir invitert med på en fødsel, fra begynnelse til slutt 😉 blogg gjerne om det etterpå din oppmerksomhetssjuke, glatte jentegutt 🙂

 435. Nå skjønner jeg ikke hvorfor alle bruker det samme ballespark eksempelet. Hvorfor og hvor ofte blir gutter/menn sparket i ballene?
  Det er store forskjeller på å drite en fotball/melon ut av rævva en å føde en baby ut fitten. Analen vil sikkert revne og du blør ihjel.
  Skal ikke angripe noen på bloggen her, men jeg vet at ca 98/100 av dere som har kommentert på innlegget ikke har født. Hvordan kan dere da påstå hvordan det føles?
  Konklusjon: Mensen og ballespark er jævlig vondt. Føde? Uhmm. Vond. Extra vondt hvis du har tight vagina.

 436. JÆÆÆÆVLA IDIOT!!!!!!!!!!!!! Håper INGEN NOEN gang er så DUM og blir sammen med deg. Isåfall, stakkars menneske! Skal lete lenge etter en gutt som er mindre forståelsesfull enn du!

 437. E Kjønner ikke at dere bryr dere han vil bare ha litt oppmerksomhet fordi han kansje kjeder seg. E skulle ønske han hadde det så skulle han kjenne.hvor ondt det er vis ikke vi har mensen ville ikke verden ha fantes eller noe menneskeliv vis mannfolkan klager på oss skal man bare si hold kjeft dere ville ikke klart dere på jorda uten oss kvinner.

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.