HVORFOR TAR BLOGGERE OUTFITS BILDER OM DE BARE SITTER INNE? EHH?

1 min


God ettermiddag alle sammen, hvordan står det til? her går det bare bra. En ting jeg lurer litt på er hvorfor bloggere tar outfits bilder om de bare sitter inne hele dagen? altså, jeg mener ikke at alle bloggere gjør det, men veldig mange.

Jeg leser feks dette » hei skjønne lesere, her kommer dagens outfits bilder, har bare vært inne i hele dag, men måtte ut for å ta dagens outfits bilder til dere, og resten av dagen skal jeg bare sitte inn».

Er ikke det litt morsomt? hvorfor ta outfits bilder for å vise leserne hva du går med om du bare sitter inne?. Er det noe jeg egentlig ikke gidder å blogge om er det hva jeg går med av klær, det er klær lissm? alle går jo med klær, skjønner ikke hvorfor det er så viktig for mange bloggere å vise frem hva de går med? samme gjelder hva de spiser av mat, dagens middag, dagens dessert, dagens frokost, wtf lissm?

Vi alle går med klær, vi alle må spise for å overleve, så hva er poenget?

Av og til føler jeg det er en kamp blandt kvinnelige bloggere, også blant mannfolk som blogger, hvem som har dyrest veske, bukse, sko osv. Jeg bare MÅ ta OUTFITS bilder til bloggen. Nei, jeg er ingen hater men har ikke helt skjønt hvorfor det er så viktig og vise frem klær man går med hver eneste dag, samme gjelder hva man spiser til frokost, lunsj, middag og kvelds. Men ha en kjempefin lørdag, solen skinner og det er fint vær. yeeeey!..

Ps: om du nå prøver og gå igjennom bloggen min for å se om jeg noen gang har lagt ut dagens middag innlegg, så har jeg det en eller to ganger, men det var nå jeg fikk servert laks og jeg var lykkelig og brisen, pluss at paradise hotel var på tv, that’s it, never again!. Føler ikke det er så viktig for meg.


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Inspirasjon for eksempel. Mange blogglesere liker å se hva andre har på seg for å få inspirasjon. Det er også mange som synes det er interessant å se hva en toppblogger f.eks. har på seg. Jeg syns det er gøy å se hva andre har hatt på seg jeg! For jeg syns det er gøy med klær, og få nye ideer osv.

  2. Jøss, trodde du som topper listen på blogg.no skulle ha mer innsikt i hvordan dette fungerte. Motebloggerne mottar gratis klær (samt kosmetikk og andre produkter) fra produsenter som ønsker å få sakene sine markedsført, mot at de legger ut bilder på bloggen sin. Trodde dette var allment kjent.

  3. Du er den feteste som finnes haha, fortsett å si hvordan ting fungerer og vis dem hvem som er sjefen! Du kommer til å nå langt min venn, uansett hvor du vil og når du vil

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.