DETTE ER HVORFOR ALLE GUTTER HATER PÅ MEG !

For det første, jeg sier akkurat det jeg mener, og det gjør enkelte litt sint og forbanna, fordi jeg tør og si ting andre ikke tør. Folk hater på meg fordi jeg er så mye bedre enn alle andre, og det vet dere så jævlig godt.1 min


Gutter er sjalu på meg!

God kveld alle sammen, må nesten ta opp en liten ting. Det er det med at folk skal hate på meg, altså ikke så mange jenter for å si det sånn, men en god del gutter!. Hvorfor er det egentlig slik? joda, det kan jeg så gjerne fortelle dere.

For det første, jeg sier akkurat det jeg mener, og det gjør enkelte litt sint og forbanna, fordi jeg tør og si ting andre ikke tør. Folk hater på meg fordi jeg er så mye bedre enn alle andre, og det vet dere så jævlig godt.

Sååååååååååå jævlig mange jenter kommer bort til meg på byn, mens dere må fiske etter fitte ved å spørre meg om jeg kan hooke dere opp eller introdusere dere for damer, hahahahaha, losers!. Når jeg sier nei, du får gå bort og prøve deg på hun uten min hjelp, jammen rene? om du går bort for meg, så har jeg mye bedre sjanse, NEI, då vil damene ha meg, og det er game over for DEG!

Jeg kan og har alt…..

Folk hater på meg fordi jeg kan alt, jeg kan rappe, har flere millioner visninger på nettet, er den beste mannlige bloggeren i Norge, er deilig (ikke motsi meg) har perfekt hår og er solbrun. Og la meg ta opp en ting, enkelte av dere gutter som kommenterer på bloggen..

Jeg gikk innpå facebooken din, søkte på deg, fordi du var tøff nok til og skrive ditt fulle navn, og ser jeg at du er i et forhold med en jente, vet du hva som er litt morsomt? at hun har skrevet til meg før om at vi må finne på noe sammen, vors, byn, you name it!!


Like it? Share with your friends!

1 431 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Hahahahahha xD
  Du skal ha for selvtilliten:P
  Eg ser ingenting tiltrekkende med deg. SIer ikke at du er stygg, men du er overhode ikke noe eg finner tiltrekkende heller:P
  Sånn vil det alltid være:)
  Ingen mennesker er stygge, men alle passer ikke for alle…

 2. Hege: true true 🙂 vi er alle forskjellig, heldigvis 🙂 jeg sier ikke du er stygg heller ( har ikke sett deg, vet heller ikke hvem du er ) men eg kan ikke akkurat si fine jenter misliker meg 🙂 god helg!

 3. Det er mulig at noen hater deg. Men ingen i hele verden hater PÅ deg. Det er det ingen ting som heter.. Ikke ta det ille opp. Men du er for gammel til så grove grammatikkfeil, så jeg tenkte det var best å si fra, så slipper du å gjøre samme feil igjen 🙂
  «hvorfor gutter hater på meg» = FEIL
  «hvorfor gutter hater meg» = Riktig.
  ja, også litt mer relatert til innlegget. Dersom du har like grove grammatikkfeil nå du snakker til jenter, så kan jeg love deg at du ikke får deg noe stort mye lenger. Intelligens er sexy, og man virker ikke spesielt intelligent når man setter ordet PÅ foran meg i «folk hater meg».

 4. Helt forbanna dum ! Du har ingen utdannelse eller skikkelig jobb ? Hvorfor tror du noen vil være deg ? Du er en taper som blogger om livet sitt , folk sitter og ler av deg ! Derfor din blogg er populær. Du er en stor stor taper

 5. Husk at det å si hva du vil ikke nødvendigvis er ærlighet, men heller idioti. Dette er et uttrykk på en total fail i mange menn i dag. Vi er altfor naive, dessverre. Intelligens er de nye musklene, og selv om «alle» jenter beskriver drømmegutten sin som en muskelbunt en eller annen gang vet de selv at de som menn trenger finansiell støtte når det kommer til barn. Musklene gir deg ikke mye arbeid, dessverre. Du er hva jeg håper sønnen min aldri blir; pretensiøs, oppmerksomhetssyk, falleferdig. Jeg håper og tror foreldrene dine forteller at de elsker deg, men neste gang du er hos dem se etter tegn på et smil uten rynker i øynene, bein som krysser seg i kors og det samme med armer når du snakker med dem. Se på dette og skjønn at det ikke er verden som trenger fiksing, men du.
  – Justin Bieber.

 6. Er du heeelt retard eller? hadde ALDRI gått etter en gutt som deg, du er jo helt blåst i hodet og altfor selvgod til tross for at du kanskje er en 3, og selvgodheten din gjør den 3ern veldig svak. LOL, du er ingenting du beskriver deg som. Og bloggen din er bare piss og jeg gjør ikke annet enn å le! Du ser ut som en homo, som er veldig svett i trynet

 7. Okei, først og fremst. Jekk deg ned et par hakk. Det du sier nå kommer til å spinne litt i folks hode, også komme tilbake å bite deg i ræva. Du er «populær» fordi du er en taper veldig mange mennesker har glede av å flire av, rett og slett fordi du er patetisk. I tillegg til det mener du at du er deilig og får alle jentene. Jeg ville aldri gått i nærheten av deg. Du er ei jævla klyse av verste sort og virker som ei ekkel fitte som er til å spy av. Få deg en ordentlig jobb som ikke går ut på å være en homsete blogger. Dra en plass du kan gjemme deg så du slipper de flaue øyeblikkene hvor folk flirer og peker av deg. Lykke til med livet din selvgode pikk….

 8. Hahah, morsomt å se hvor mye dritt folk skriver her… hahah, men rått inlegg, morsomt å lese! Du skal ha for selvtilliten din 🙂 Men du har nok rett, folk hater deg fordi du tørr å si det du mener, men litt for mye selvtillit på dette innlegge kompis!

 9. Ånei, har ikke type. Og tviler på at det er mange jenter som vil ha deg som type også. Gi deg før dette når et nivå der hele norge tenker slikt om deg

 10. Jørgen knudsen: i år har jeg den sykeste kroppen, de bildene er fra 2012, 1 år siden ( selvom jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke var sexy der?) , du skal se meg nå, kommer sommerbilder av kroppen min snart, if you can handle that much sexyness!

 11. Julie Didriksen: men du klarte ikke la vær og stikke innom for å se på bilder av meg som du og alle andre bare MÅ hver dag? 🙂 god helg, digg er jeg uansett

 12. Ser ingen grunn til og skrive noe navn, men jeg ser ikke noen som helst grunn til og gå bort til deg på byn. Du ble kjent gjennom bloggen til annek, hun som gjorde slik at du begynte og blogge. Du var grei u begynnelsen, men så slo du til og ble så eplekjekk som det går ann og bli. Det er rett og slett vemmelig og lese de siste innleggene dine om hvor fin og kjekk og perfekt du er. Du er ikke så pen, du er ikke stygg heller. Du stinker ALT for mye parfyme! Herregud for en lukt og.. Uff. Men vekk ifra det, at jenter kommer bort til deg er fordi de vil skryte på seg av at de har truffet deg og drukket med deg. Du har værtfall ikke den fineste kroppen, men helt grei. Poenget mitt er at du er ikke mer perfekt enn alle andre, du er på lik linje som alle andre.. Er så dritt lei av at du skal tro at alle damer vil ha deg og at du er bedre en alle andre! Det er du faktisk ikke ! Og jeg vil ikke si at min drømme mann er noe som deg. Du er kanskje en snill person, men du gjør deg så jævlig til på denne forbanna bloggen. Blir irritert. Men ha en god helg.. Venter på mandag for og lese *kjendis* helgen din og hvor perfekt den liksom er 🙂 klem !

 13. Ja jeg bare MÅTTE se på det svette trynet ditt og håret ditt full i voks sånn at insekter sitter seg fast i det. Nå kan jeg endelig skryte på meg at selveste RENE svarte på kommentaren min. Sånn som alle de jentene gjør når de har drukket med deg. De må ha lite mellom ørene for å si det sånn.
  Nei. Sannheten er at jeg måtte se på hva slags arrogant og kvalmende innlegg du hadde lagt inn denne gangen.

 14. Julie Didriksen: Joda, må jo svare de greie leserene mine, uten dere hadde jeg ikke vært noe (lol) men skryt gjerne videre at jeg har svart deg, glad jeg kunne oppfylle ditt ønske 🙂 så vidt jeg vet har jeg ikke innsekter i håret, det skulle tatt seg ut vennen. Dusjer hver dag som de fleste normale oppegående mennesker gjør, hadde jeg ikke vært så rein og fin hadde jeg ikke hatt så fint og deilig utseende, for å ikke snakk om kroppen 🙂 god helg

 15. Anonym: Jeg er verken perfekt eller noe som helst, men jeg vet dette, jeg er verdens snilleste person om folk blir kjent med meg, jeg er dritt grei med alle som er grei med meg, jeg elsker oppmerksomhet, hvem gjør ikke det? jeg vet jeg verken er stygg eller feit, jeg er ganske så heldig utseende messig, syns jeg selv. Jeg har ikke mangen på at damer eller gutter skal komme bort til meg og hilse, men de fleste gutter hater på meg pga jeg er den jeg er, og at jeg gjør hva faen jeg vil, fordi de ikke tør og gjøre som jeg gjør. Vi lever en gang, så om noen vil bruke tiden sin på og hate på meg, væresegod, jeg vet hva jeg er god for og elsker det som skjer, uansett hva folk skriver er det bare positivt for meg, pga mer oppmerksomhet. God helg ja, og stay tuned etter helgen:)

 16. Vet du hva? Du gjør meg kvalm. Du burde virkelig vokse opp. Og nei du er ikke deilig. I tillegg så på alle bildene( som jeg har sett) så ser du svett ut.

 17. Du skriver jo det at du er bedre en alle andre, jeg sier bare det er du IKKE, ja man lever bare en gang, men det fins grenser på hvordan man skal gjøre ting i det offentlige. Denne bloggen blir lest av mange i Norge og i mange foskjellige aldre. Tror du alle aldre har behov og lese enkelte ting du skriver. Men bar ta det til deg, ikke vær så eplekjekk og høy på deg selv. Det gir avsmak.

 18. er du klar over at jeg sletter venner jeg har på facebook pga deg rene? denne bloggen din er overalt og det er jævlig irriterende til tider 🙁 vi har skjønt at du er kjent

 19. Lever du i bakvendtland eller noe ? Tror dette innlegget er så langt ifra sannheten som mulig. Ja, du er kjent fordi du tørr å skrive/gjøre hva du vil, ting som oss normale synes er underholdene. Hvorfor? Fordi vi liker å ha noe å le av, noe vi kan lese og være glad for at det er du som driter deg ut, og ikke oss. Du ser jo ut som en komedie også. Du er nok ingens drømmemann, kjære deg. Kanskje for de som er rundt 14, i og med at du er Å-kjendis. Men skjønner jo så klart at dette innlegget er for å provosere, som resulterer i enda mer oppmerksomhet for deg.

 20. Hvor er like knappen på kommentarene, er så utrolig mange her jeg vil like ! Værtfall marielle sin !

 21. Navn: cheers, prøver ikke provosere noen, bare få frem fakta om at jeg er så forbanna populær pga andre må hate på meg fordi jeg er så forbanna awesome, gjør ting som ingen andre har baller til og gjøre, og kjent er jeg for lenge siden, men det har ikke noe med denne saken og gjøre. God helg 🙂

 22. Er ganske sikker på at du prøver å provosere «haterne» dine. Men skjønner ikke hvorfor du gjør det, for du ender jo bare opp med mange stygge kommentarer, i og med at folk er langt ifra enig. Du burde jo heller tenke på ditt eget beste, man kan jo bli ganske brutt ned av slikt. Du skal ha for at du klarer å ikke la det gå innpå deg.

 23. Å lese denne bloggen din er som å se på luksusfellen på tv3. eneste grunnen til at folk er innom her er er for å fryde seg over andres uforståelig sterke evne til å kjøre seg selv ned i driten. Underholdning på andres bekostning. Om et par år forstår du kanskje det, og sletter denne urkleine bloggen din i skam 🙂

 24. Må si meg ganske enig med resten her oppe. Det har seg desverre ikke sånn at du er noe bedre enn alle andre. Grunnen til at folk hater deg er grunnet måten du fremstiller deg selv på. Klysete og passe ekkel. Hørt et par fryktelig turn off historier om deg anngående by besøk. Jeg har ingen intensjoner på å trykke ned eller slenge dritt, dette må være første gang på mange år hvor jeg gidder å kommentere et innlegg. Men det er drøyt at du ikke ser selv hva du holder på med. Du er komt opp i en alder hvor en dummer seg relativt mye ut om en holder på som deg (dere) Jeg skal helt ærlig fortelle deg at jeg ikke hater på deg. Men måten du opptrer på er fryktelig frustrerende og ekkel og se på. Jeg må også få sagt at, av alle ordentlige jenter som fins der ute så er du nok IKKE en av de kjekke på skalaen, no hard feelings, men du er ikke en typisk kjekk gutt/mann, og innerst inne tror jeg du vet det selv.

 25. Haha, æ døde litt nu.
  Æ trur ikke du e klar over d, men så pen e du ikke, å den selvtilitten din ødlegger det lille utsende du hadde i mine øyne.
  hadde vi vært på en bar samtidig, hadde æ nåkk sett på dæ å flirt, du kan da ikke mene at du e deiliere enn alle andre mannfolk, HAH !
  Du må roe ned før du får alle menn i værd’n på nakken

 26. Folk leser bloggen din fordi vi syns det er latterilig og komisk at en i 20-årene oppfører seg som en 13 år gammel fjortiss. Du har verken utdannelse eller jobb så jeg forstår ikke hvorfor folk vil være deg, du har flere gramatiske skrivefeil og ordvokabular som en som nettop har lært seg å banne. Jenter finner smart og intelligent tilrekkende, det er overhode ikke du. Du har selvtillit, det er bra. Men det er en forskjell på å ha selvtillit og å være selvgod noe som du er. Halvparten av det du skriver tror jeg er tull og ironi for det er helt på bærtur, jeg forstår ikke hvordan det er mulig. Men det er det tydeligvis, det er du et godt eksempel på. Du børr gjekke deg et par hakk ned, for hele Norge ler av deg, vi fordguder deg ikke som du tror. Gutter vil ikke være deg, jenter vil ikke ha deg. Vi ler av deg.

 27. jeg er kongen av rock and roll men du er faen kongen av trolling. bedre underholdning skal man leite lenge etter. takk for du har denne bloggen så har jeg noe å vise mine venner og venniner på fest

 28. Når du skrev dette innlegget, overdrev du bevisst når du skrev om deg selv for å «tenne haterne» enda mer? Hvis ikke, så må du være tidenes mest selvsentrerte klyse.
  Bare et spørsmål, har du noen som helst form for utdanning eller framtidsplaner? Har fått med meg at AnneK mottar penger fra NAV (som er helt forkastelig, andre betaler for at sånne som henne kan drikke 4 ganger i uken). Får du også penger av Nav? Har du noen annen form for inntekt, utenom bloggen (vet ikke hvor mye du tjener på bloggen, men antar det ikke er nok å leve av)?

 29. Shit, dette var mongo. «Hate på meg»…? Hva er det for noe? Lær deg å skrive før du blogger.
  FOAD

 30. Du har ikke utdanning. Ikke skikkelig jobb. Du ser ut som et piggsvin på håret og hudfargen din er oransj. Vis meg den damen som syns du er digg? For det tror jeg faen ikke på.

 31. dette innlegget kom opp i newsfeeden min nettopp. hahaha hva faen er dette for noe? aldri hørt om deg før? tragisk. dette innlegget gir deg faen ikke respekt på noen måter. klysete
  – din nye hater<33

 32. Skjønner ikke hva utdannelse og jobb har med saken å gjøre?
  Dere har jo sikkert utdannelse å jobb å se hvor kule dere er sitter der å skriver hate meldinger på en blogg? Faen seriøst?

 33. Har sett deg på byn og hvilke jenter du tiltrekker deg. For trang og liten leopardkjole, spagetti-extensions og brunkremskille er ikke så mye å skryte av, samme med iq-nivået. Blir nok kjekt den dagen du blir gammel (oh, wait..) og innser hva for en kvalm fyr du var. Du kan være så snill og godhjertet du bare orker, men folk tar lettere til seg negative inntrykk, og av deg bare oser det kvalme (og svette, se på bildene av deg mann), du er er så patetisk og tror at dette er hva livet går ut på. Å drikke med småjenter som ikke vet bedre. Men takk for at du og bloggen din minner meg på at livet mitt faktisk er ganske fantastisk på dårlige dager, sammenlignet med ditt 🙂 Tok meg faktisk bryet til å høre gjennom noen av sangene dine, men helt ærlig – for å gi i det minste litt konstruktiv kritilk – musikken din er ikke noe bra. Og hvis du skal fortsette å disse «haterene» dine, her har du er tips: Det er vi som blir betaler skatt for at du skal få penger av nav, basically så betaler vi for alt du drikker i helgene 😉

 34. Walla biaaatch . Du er litt typisk «white trash». Wannabe gangster Prøver for hardt i det innlegget her 😉 men fortsett med å overvevise deg selv om at du er guds gave til kvinnen, for det er tydeligvis ingen damer som forteller deg det..

 35. jeg syns ikke du er spesielt tiltrekkende. du er sikkert veldig snill, men nok en gutt de fleste jenter ville satt i friendzone! ikke frekt ment, men må ikke skryte for mye:-) det er lite sjarmerende.

 36. Før jeg kommenterer dette, så må jeg bare spørre om dette er seriøst?
  Du er kanskje en hyggelig fyr, men du mangler jo en del «grunnleggende».
  Dersom damene til noen menn går etter deg, så viser det jo bare at det ikke var den riktige damen.
  At de fleste må betale ute på byen, mens du får gratis, det trenger jo ikke å ha noe å si. De fleste har råd til å gå ut å drikke uten å leve på nudler etterpå. Du derimot lever kanskje på nav, å måtte levd på nudler dersom du måtte betalt når du var ute.
  Har personlig vært mye ute å har ett stort nettverk i utelivsbransjen. Ingen blant mitt nettverk som hadde spandert så mye som en øl på deg.
  Ett godt tips til deg, uten at jeg kjenner deg, slett denne bloggen. Denne kan slå tilbake på deg den dagen du skal søke jobb. Du er jo knapt fylt 25, å utifrå bloggen virker det som du ikke er moden nok til å skjønne dette. Dette er grunnen til at jeg bruker «Mr.Anonym» som nick, for vil ikke bli assosiert med denne siden.
  En siste ting; mitt inntrykk når jeg ser bildene å leser hva du skriver, er at dersom noen hadde komt opp til deg å sagt direkte til deg hva de mente, så tror jeg du hadde blitt fysisk dersom du ikke hadde klart å forsvare deg verbalt, å du virker ikke en fyr som hadde klart å forsvare deg verbalt 🙂

 37. Mr.Anonym: Amen 2 that 🙂 så lenge jeg har hatt denne bloggen, og etter 500 publiserte innlegg har jeg ikke hatt en person som har sagt noe stygt til meg direkte på byn, never. Og vi snakker om flere tusen samtaler med folk på byn, og nei, tar meg ikke nær av noe, derfor jeg er som jeg er, ingenting er pinlig, så….:)

 38. Jeg er også kjent for å si hva jeg mener, så jeg skal kommentere bloggen din dersom jeg noengang møter deg ute.
  Det kan jo være noen er redd for å si det til deg, da de er bekymret for om du blir hissig å slår.

 39. Mr.Anonym: det kommer sinnsykt mangen bort til meg hver eneste gang jeg er ute på byn, alle er hyggelig og grei, tar bilde med alle og slår av en prat, shaker de i hånden, tror de fleste vet jeg er jævlig awesome og en grei person, hils på meg du også, slår ingen 🙂

 40. Det finnes mange nok som er usikker på hvordan de ser ut, så det er jo flott å lese at noen virkelig trvies med seg selv. Du skriver at du er så mye bedre enn alle andre.. Hva er det som er så mye bedre med deg? Hva kan du tilby som ingen andre kan? Jeg håper du en dag får øye for kvaliteter som ikke omhandler gratis øl, solarium og wox (som er forståelig siden du bare 25år), og bruker pågangsmotet ditt til noe som virkelig betyr noe. Det er jo synd at dette innlegget går som en farsott på facebook fordi folk ler seg ihjel.

 41. Dette er det «morsomste» jeg noen gang har lest. Rett og slett litt kvalmt. Om du får deg dame evt de stakkars damene du har hatt er de nok tom i hode. Ingen med vet kommer noen gang i nærheten av deg, så det du gjør her no er rett og slett og grave din egen grav. Leit. Ps. Synest du ser kvalm ut, ikke noe med deg som tiltrekker sunne friske jenter.

 42. Fantastisk eller bare utrolig trist?
  Jeg håper for din del, og regner igrunn med at dette bare er en tulle blogg. Hvis dette er tilfellet så jeg mener du skulle du fått en Diplom for å klare å oppnå akkurat det du prøver på; å provisere flest mulig med dine utalelser, få den oppmerksomheten og markedsførelsen av deg selv som målet er.
  Hvis det formodning er en seriøs blogg råder jeg folk til å være litt mer forsiktig med hva dere slenger ut av stygge ord. Da sier det jo selvfølgelig seg selv at du ikke var fremst i køen da intelligens ble utdelt, og syns derfor synd på deg som faktisk ikke skjønner bedre.
  Lykke til med å opnå det du har behov for, enten om det er mer markedsføring eller en del profesjonell hjelp.

 43. Fy F@3N for en taper du er.. Jeg ler så jeg griner!! Lurer litt på hvilket sted du er så VI(fucking)P på jeg?

 44. Tror ikke dette var et særlig smart innlegg. Du vil nok miste ganske mange lesere med denne holdningen.

 45. Haha, du sier du har vært heldig med utseende ditt. Det er godt mulig din mor sier det til deg hver dag, men som du kan se her så er det ett fåtall som er enig med deg. Utseende ditt har ingenting å si så lenge personligheten din er noe drit, og det er den. Måten du oppfører deg på, og måten du skriver innleggene dine på får meg faktisk til å le av deg, og ikke med deg.
  Du har ikke noe bra sommerkropp, og du har heller ikke noe bra ansikt. Det er på tide å innse fakta, og det er at du ser ikke så bra ut som du tror. Få deg hjelp, det trenger du.

 46. jaja, du vet hvertfall hvordan du skal få lesere og provosere mennesker 😉 Kos deg med de jentene som er så keen på deg.. godt å se at ikke så veldig attraktive mennesker også kan ha bra selvtillit og få seg noe 😀 <3 Ikke vondt ment*

 47. Det er ikke du som har den beste bloggen. Det er jeg som har det. Blomsterjentene faller som fluer for meg, AZZ.

 48. Hvilket utested er du VI(Fucking)P på, Rene? De som er VIP er som regel de som bruker penger. Dette her er jo helt sykt! Du lyver så mye at du tror på det selv.
  Men absolutt bra underholdnig, Rene! Er nok en del som ler litt av deg, og den flotte bloggen din. Stå på!

 49. Her har vi Norges svar på en ektevaske Guido lol! Tror de ferreste vet hvem du er xD Og takk gud for det! Finnes det fler som deg så blir jeg ganske redd egentlig, med tanke på etterkommere som blir like dumme :/

 50. Jeg får en følelse av at det her er kødd. Er det kødd; bra gjort for å skaffe views kanskje! Er det ikke kødd, må jeg dessverre gi deg den beskjeden om at du mest sannsynlig har behov for litt psykisk hjelp 🙂

 51. hahah! finner ikke en ting som er fint med deg en gang. hadde ikke snudd meg etter deg på gata for å si det sånn! jentene i bergen må isåfall ha jævlig dårlig dømmekraft. kom deg ned på jorda! hårsveisen din er foressten grusom. ha en fin dag!

 52. Fusk: Alle fra bergen vet hvem rene kleveland er, er ganske så kjent skal jeg si deg, men regner med du er langt vekke fra bergen 🙂 ha en strålende dag 🙂

 53. Motbydelig holdning. Er så glad at jeg har mer mellom øra en bare luft å holder meg vekke fra sånne som deg på byen. Ingenting er «sexy» med en mann som bruker lengre tid på badet en ei jente….

 54. Du har nok av selvtillit hvertfall. Håper dette innlegget er tull :p herregud. Alle vet ikke hvem du er? Jeg har hvertfall aldri sett deg før 🙂

 55. Alt jeg har å si er følgene; hvem er du?
  Fikk en link med dette. «Tidenes største sopphue befinner seg her , Hva har du og si om det han skriver (se link) ???»

 56. Bygge et forhold på åssen du ser ut, lykke til! Damene som kommer bort til deg har så lite vett i hodet at du skulle bare vist, men det vet du ikke, fordi du er like blåst selv. Du er en typisk stor kar, med at for mye selvtillit. Ingen kommer til å ha noe med deg og gjøre, utenom de jentene med absolutt null vett.
  Grunnen til at gutter hater på deg, er ikke fordi du er bedre enn oss andre. Grunnen til at gutter hater deg er fordi det er gutter som deg som ødelegger hele rasen vår. Jenter tror alle gutter tykke i hodet på grunn av typiske bole-karer som deg.
  Hadde du hatt samme vekt og størrelse på kroppen som din IQ og dine sosiale-antenner, hadde du sittet igjen som en flue. Eller en mid. Kanskje en amøbe?
  Ha en flott dag videre, «storkar».

 57. Hehe, okei dette var ganske fantastisk lesning. Yo bro, meld deg på Paradise, du hadde vært perfekt for det programmet. Godt å høre at du har slik selvinnsikt og kunnskap om menneskeheten, og at du er villig til å dele den med oss.
  PS – du har skrevet hip-hop opp ned.

 58. det her må seriøst være noe av det latterligste jeg har lest. og jeg er tydeligvis ikke den eneste som syntes det her er bare helt sykt, dama mi hadde ledd deg langt opp i trynet om du hadde kommet bort å prøvd deg på hu. det kan jeg vedde flere millioner, huset, motorsykkelen, ALT på. jeg hater ikke ‘på’ deg, men jeg liker deg ihvertfall ikke for å si det mildt. jeg kunne godt kommet bort til deg om jeg så deg på byen, så sagt hvor fattig bloggen din er, og hadde du slått hadde du fått saftige slag tilbake 🙂

 59. tror ikke dette er helt sant. altså noen kan hate på deg fordi de faktisk hater deg. og noen fordi damene deres går etter deg, men ærlig må sies, at du er ikke rådeilig, og det gjør ikke sånn at alle jentene flafrer over deg hele tiden 🙂 sant du er «kjent blogger» men du skal ikke bli bråkjekk, for det er det få jenter som liker 😛

 60. Han er faen meg ikke etnisk norsk!!!! Når jeg som pakistaner ler av norsken hans må det være no seriøst galt her

 61. Jeg har ikke peiling på hvem du er, men du fikk meg til å lese dette innlegget da;-)
  Litt morsomt, for du er hvertfall ikke deilig, eller pen… Og du skryter av at du ikke betaler for noe ute på byen… En mann som ikke betaler for seg.. Mann?!
  Man skal ikke kritisere andre, men meg hadde du aldri sjarmert med den holdninga, ettersom du ikke har utseende helt med deg.. (De damene som kommer bort til deg eller har lyst på deg NÅR de er i forhold.. Er jo bare søppeøkvinnfolk likevel.. Lurer på hvor mange damer med litt høyere sosial status du drar) 🙂 SMASK<3

 62. Hahaha:) jeg dør! Det er jo kødd, klart han syns det er morsomt å skrive sånt, når folk revner helt fullstendig;)

 63. e det ondt å være så tulling?? kordan kan du sitte å skrive at du e bedre enn alle andre, at du fikser damer for andre å at du får så sykt mye fine damer??… Anne K??…..REST MY CASE!

 64. rosa skjorte,smirnoff ice,høye tanker om seg selv og en glattis…lukter gay som kommer ut i rundt 35-40 års aldern..kos deg med å leve på en bløff,og sånn som du skriver om deg selv så virker du extremt god på det…

 65. Kjære deg, jeg gidder ikke å bruke tiden min på å skrive noe frekt til deg, for jeg mener at hvis jeg er frekk her, så er jeg ikke noe bedre enn noen av de andre her, eller deg.
  Men jeg vil bare gi deg noen råd, du sier at du er så mye bedre enn alle andre, og jeg merker at du har en utrolig god selvtillit! Det kan jo bare være bra på noen måter, men jeg tror (også i følge de andre kommentarene) at det virker mest negativt for de fleste.
  Et lite råd fra meg som er en jente til deg, er at chill litt med selvtilliten, da vil du få mange flere damer, og ikke rakk ned på andre gutter, for det er det ingen jenter som liker.
  Og believe me, du er ikke bedre enn alle andre gutter. Det eneste du vil få ut av å pule alle damene du finner er aids, så husk ihvertfall å bruk kondom neste gang du puler en annens kjæreste, for den beste hevnen en annen gutt kan ta på deg, er å gi deg en kjønnssykdom igjennom dama si 😉
  Lykke til videre med bloggen! Du kan nok nå langt om du roer litt ned.
  Ha en fin dag videre!

 66. nei sier ikke det heller ? vet vold ikke hjelper, men serr var det alt du hadde å svare 5 ord? jaja håper du møter en jente som er smart, som får deg til å virkelig føle så smart som du er.

 67. Er du seriøs?
  Er dette en seriøs blogg?
  Bergen er tydeligvis byen man bør bo i om man er tlbakestående 🙂
  at det er mulig !

 68. jeg visste ikke hvem du var, en venn av meg delte lenken og skreiv; Det er latterlig for en verden vi bor i’ så jeg måtte bare se. jeg var tydeligvis ikke den eneste som kom inn på den måten

 69. Ikke tro at noen gidder å bry seg nok om denne patetiske bloggen, og ikke minst deg, til å hate noen. Selv om kanskje mange gutter gir uttrykk for å «hate» deg, så er det nok sikkert bare en måte å latterliggjøre deg.
  Det er vel strengt tatt ikke noe vits i, siden du latterliggjør deg selv daglig med denne bloggen, men i og med at du gidder å skrive et blogginnlegg om det, viser det bare at det funker.
  Alle samtaler jeg har hørt om deg avsluttes egentlig med å konkludere med at du er en liten drittunge i 20-årene som har en ganske patetisk blogg.. Forstår ikke hvorfor du er så stolt ?

 70. Dette er noe av det lattligste jeg har lest på lenge.
  Selvtiliten skal du ha for men når du skriver sånn så er det ikke rart du blir hata (Det må du forstå selv)
  Kult at du bare får negative kommentarer her da.

 71. Æ kan faktisk ikke forstå at en fyr som dæ kan være så sjølgo x)
  Ser ut som om du e 1.60 høy å veie 100kg. Ser ut som en liten ball rett å slett.
  Å før du vurdere å mobbe dialekta så e æ fra tromsø;P «Har dåkker reinsdyr som bila der oppe»? nei det har vi ikke. Go helg:)

 72. Hahahahaha, er du seriøøøs? Jeg har ikke ledd så godt på lenge. Greit meg selvtillit, det skal man ha. Men etter å ha lest det innlegget her føler jeg du ikke har selvtillit å prøver desperat å få den opp.

 73. 1. Du er helt forjævlig stygg, ingen jeg kjenner hadde snudd seg to ganger etter deg.
  2. Du er en taper. Du har ikke jobb, ikke utdannelse og du er en trygdesnylter.
  3. Du har jævla stygge klær. Når kjøpte du dem? I 2007?
  4. Du har ikke noen fin kropp.. og du ser ut som en overstekt bolle i ansiktet, uten fine trekk i det hele tatt.
  5. Jeg hadde blitt flau om jeg hadde blitt sett sammen med deg.
  6. Det er bra du har en såpass høy selvtillit da. For om du ikke hadde hatt det hadde du vel drept deg selv pga det tragiske livet ditt.
  Ha en fortsatt fin dag. 🙂

 74. Hei Rene.
  Det virker jo som du har god selvtillit – kjempebra =)
  du er helt fantastisk Rene, men det er alle andre også.
  kanskje pass litt på hvor du sender selvtilliten din hen – bare en tanke.
  Det kan være mer behagelig for deg selv og bare vite selv at du er kongen på haugen, men holde det for deg selv og ikke annonsere det til verden. Når du annonserer det så er det et skrik om bekreftelse av din identitet som «kongen», «diggeste karen» osv. Du ønsker på en eller annen måte en bekreftelse på at du er superkul og at du ikke bryr deg om hva andre synes. Hadde det vært tilfelle hadde du holdt deg i stillhet – tror nå jeg da. Og dette er bare min personlige mening, trenger ikke å bety at jeg har rett i det hele tatt.
  Det du annonserer her viser en utrolig stolthet, og det kan være UTROLIG BRA!! så lenge intensjonen med stoltheten din ikke er å dra andre ned og heise deg selv opp, men kanskje være ydmyk (selv om du er KONGEN og supermann og alle damene vil ha deg), og forsiktig kanskje gi råd til andre som du ser har forbedringspotensiale med medfølelse for at de ikke enda har lært seg å bli så kule og tøffe som deg.
  Kanskje ikke annonsere om hvor mye bedre du er enn andre, men kanskje heller hjelpe andre å bli som deg, hvis du føler at det du gjør i ditt liv er veien til lykken.
  Håper du trives med livet og har det godt.
  Mvh
  din venn som ønsker deg godt

 75. Tips: Pauly D sveisen funker ekstremt dårlig på nordmenn med viker 😉 ville eller anbefalt deg å skinne deg, da det ser mer naturlig ut på en cocky «Badass»…

 76. Hva faen er det jeg sitter å leser??? Det er det sykeste og mest selvgode innlegget jeg noen gang har lest på internett!
  Jeg gidder ikke lage en diskusjon her men lurer fælt på hvordan det går ann å være så god troende om seg selv da du ser ut som en homo og oppfører deg som kongen av alt.
  Du er i mine og andres øyne bare en vanlig gutt, å kommer alltid til være det. Uansett hva du skriver og gjør er du fortsatt den alle ser på deg som, ikke den du selv trur du er.
  Husk på det gutten min, slike innlegg kan irritere folk ganske mye, så prøv å jekk deg ned ett par hakk ellers kan du ende opp med en del fiender 😉 Var jeg deg ville jeg slutta blogginga eller evt tenkt meg om før jeg la ut ett nytt innlegg 🙂

 77. Du er den minst attraktive «mannen» jeg har sett på en god stund… Du appereler ikke til meg på noe som helst nivå, og jeg fatter ikke hvor selvtilliten din kommer fra. Mulig du ikke har hjernemasse til å begripe hvor utrolig utiltrekkende du er, og at du på én eller annen måte har tullet deg inn i en egen liten verden hvor du faktisk er… Deilig…. Virkelig en skummel tanke…

 78. Rene, en broiler uten intelligens.
  Rene, mannen medså store koplekser at han må blogge og rope for å få vist seg frem.
  En mann som ikke er trygg på seg selv, som søker bekreftelse i alt annet enn sitt egetet tankegods. Fordi han er en usikker lliten gutt som ikke vet hva ekte kjærlighet er.
  Rene; alt dette våset ditt, blir liggende på internett i årevis, selv den dagen du kanskje forhåpentlig vis skjønner at du dreit deg ut i 2013. Da er det forsent. Men du skjønner det ikke for du er ikke smart nok, dessverre.
  Og jobb? arbeidsgivere googler de og. Jeg ser nok for meg de som ønsker en selvhøytidelig broiler med kjeften full av dritt ansatt.
  Lykke til Rene. DU trenger virkelig det.

 79. Ojojojojoj…Snakk om innbilsk, var jo ikke så fin heller. Jaja. Om du tror fitte på byen gjør deg lykkelig så good luck! Da blir du nok en ensom mann når du blir eldre ;D bedre å fiske etter kvinnfolk enn å få de lett, viser bare at du er tøsete, ojojoj…

 80. Wow..wow..jeg vet ikke hva jeg skal si. Du må sjekke deg mann, har ikke hørt om deg eller kunne brydd meg mindre. Meeen jeg måtte bare legge igjen en beskjed og si at du er den dummeste motherfuckern jeg har sett!

 81. Du ser jo ut som en gorilla!!! Med andre ord, store klumpete trekk i ansiktet! Stor nese, for liten munn…
  Og du går rundt og tror du er noe????? Med det lite tiltalende ytre, og desto verre personlighet har du ikke mye å komme med. Bola mye eller???

 82. Har faktisk aldri postet på en blogg før, men fy faen jeg fikk AIDS bare av og lese ett innlegg . Hvor naiv går det ann og være? Kødder ikke hadde jeg møtt deg på byen så hadde jeg lett gått bort. hatt tidenes kveld, iogmed at vi mest sannsynlig var med norges dummeste og mest Innbilske person.

 83. Vist du er så jævlig perfekt som du skal ha det til, hvorfor har du ikke en kjæreste? Å hvorfor går du rundt på damene til andre gutter, sier jo litt om deg 🙂 lykke til, etter at folk har lest detta innlegget, kommer de til og syntes at du er en fitte. Wooops, der mista du en del sjanser neste gang du du skal te by’n!

 84. sjølvtillitten skal du ha, men herregud! Å skrive at du sjøl er deilig offentlig blir bare for dumt. Og jo eg motsir deg, du er ikkje stygg. Men ikkje det finaste eg har sett heller liksom

 85. vel! detta va jo sinnsykt artig å lese da. om det e kødd så e det jo artig å lese kommentaran, om ikkje anna, dersom det ikkje e kødd, så brekke eg meg! haha :p

 86. Dette er jo bare helt tragisk!!
  Jentene vil sikkert ligge med deg men du kommer aldri til å ha ett fast forhold til noen.. Du kommer til og forbli alene for alltid vis du fortsetter som du gjør..
  Trodde virkelig ikke noen var SÅ dumme.. Men tok dessverre feil der…
  Få orden på livet du gutt!!!

 87. Du er av typen der janteloven ikke eksisterer, det er flott. Det er fint å ha godt selvbilde og det er LOV å synes godt om seg selv. Dessverre mangler du mye selvinnsikt. Det du skriver forteller meg at du har verdier og holdninger som tilsvarer en pubertal 14-åring. I all hovedsak tror jeg du skriver det du gjør nettopp for å provosere, og som innleggende ovenfor forteller, har du lykkes. Det du imidlertid glemmer, er at alt du publiserer vil være synlig for alle. Selv kommende arbeidsgivere. Jeg kan med ganske stor sikkerhet påstå at du om, si 10 år, ikke vil være særlig stolt av dette innlegget. Det forutsetter selvfølgelig at du har gjennomgått en omfattende endring av verdi- og holdningsmønsteret. Dessuten ønsker jeg å kommentere en ting. Du sier du har perfekt hår og er solbrun. Men perfekt for deg er ikke nødvendigvis perfekt for alle andre. Jeg håper, og tror, dette kun er et forsøk på provokasjon. Ellers er jeg redd denne generasjons ungdommer/voksne vil føre velferdsstaten Norge i grøfta!

 88. Gliser hardt nå av tryne ditt! For en tulling av dimensjoner du er. Ikke bare legger du ut om hvor deilig du er, men du tørr ikke engang hjelpe en kompis i nød på byen ( er du kanskje redd for og spolere det hele, så folk innser hvilken idiot du er…?)
  hadde du sjekka meg opp på byen med den innstillinga, den stilen og den tankegangen om deg selv, gud… Tror kanskje jeg hadde ledd helt til jeg fikk brannsåra i halsen!fysj!
  men takk for en god latter!

 89. haha .uffa meg,du har selvtilitt på topp må jeg si.1 du ser ikke bra ut..2 tviler på at du ikke betaler for noen ting på byen. bransje folk betaler til og med på byen.3jeg tror ikke du drar så mange damer som du skal ha det til med den attituden du har. beklager. du er dårlig til og lyve

 90. HAHAHAHA, okei nå må du hører her, HVEM ER DU? du ser ut som du er dratt rett ut fra en gaybar i las vegas, du har et hode på str med en bowlingball og rapper som en død gris.
  at du har baller til å skrive noe slikt om deg selv er ganske funny, får litt sån stakkars feeling over deg.
  😀

 91. jeg regner med at du skrev alt det pisset der for å få mer oppmerksomhet rundt bloggen din, for ¨stikke deg mer ut osv osv.
  jeg nekter å tro at du som en voksen mann har så høye tanker om deg selv, og tror du er Guds gave til jorden! det innlegget får deg til å virke svært lite intelligent og latterlig. så nei, jeg velger å tro for din del, at dette bare BS for å gjøre deg mer kjent. Du kan ikke være så dum og lite viten 🙂

 92. Ble en smule flau over å være nordmann nå! Ta deg en norsk time, eller dropp homse-bloggen. Tror ikke jeg kjenner noen mannfolk som ville hatt en snev av sjalusi når det kommer til deg 😉

 93. Fantastisk å se hvordan du klarer å provosere så mange mennesker! Lo godt da eg leste inlegget 🙂 selv om det blir litt i drøyeste laget, så var det god underholdning! Haha 🙂

 94. At det er mulig å ha så mye selvtillit uten ET SNEV AV SELVINNSIKT!!
  Eneste grunnen til at jeg kom innpå her, er fordi du blir latterliggjort på utallige facebook-sider. Jeg tenkte «så gærent kan det da ikke være», men joda, så gærent var det faen meg!
  Ta å jekk deg ned, fjern de anabole øl-brillene du har på deg, og innse at du er ikke verdt en dritt mer enn noen andre. Snarere tvert i mot. Vet ikke hvordan Bergensdamene tenker, men kan love deg at du er totalt uinteressant for alle Oslo-jenter.
  Gjør oss derfor en tjeneste med å holde deg i fylket ditt – vi andre priser oss lykkelige for at vi slipper å se deg på byen.

 95. Hei og takk for en fantastisk blogg du skriver i internett!
  Etter å ha lest på bloggen din må jeg si meg helt enig på deg. Skjønner godt hvorfor vi gutter er sjalu i deg. Utseende vårt i forhold på ditt gjør at vi vanlig døende får mindreverdighetskomplekser.
  For det første:
  Wow! Hvilke muskler…! sjelden sett en så muskuløs mann før. du må jo ha 40 kg muskler bare på trynet ditt. MINST! trener du ofte? Er det spesifikk trening som gjelder her? Har alltid ønsket meg et muskuløst ansikt. (Ikke bry deg på de kommentarene de skriver om at du svetter så mye i bildene. Med den muskelmassen du har på ansiktet ditt er det ikke rart om musklene produserer litt ekstra svette. ser bare mer macho ut)
  For det andre:
  damn! for en fantastisk brunfarge/gulfarge/svartfarge/hvitfarge/oransjfarge du har på ansiktet på deg. Går du på solarium eller bruker du brun/gulsvart/hvit/oransjkrem? væææær så snill å svar i dette. Har alltid ønsket å gjøre som Michael Jackson, bare for å se på om folk behandler meg forskjellig, bare ikke i permanent basis. Rett og slett «ta en Michael Jackson» for så en reverse igjen…
  For det trede:
  Hoooooot hårsveis/pigg. Hva bruker du på håret for å få det til å stå sånn? Jeg har prøvd mange forskjellig hårprodukter på håret for å få det slik som deg uten å lykkes nevneverdig (dessverre) Bruker du hårgele eller voks for å få det til å se så fett ut`? (fett som i kult) har fått tips om å bruke babyolje eller smør på håret. ser at du kanskje har fått det samme gode tipset? uansett, rått er det! Har selv alltid ønsket meg samme sveis som The Situation fra jersey shores.
  Må dvele litt lengre på håret ditt. Spesielt awsome er det når du bleker det. Lurer på en ting: når du cruiser rundt i den råeste volvo 240’n (som du sikkert eier) med sotete ruter, terninger og wonderbaum i speilet, sykeste sub’en og de feteste felgene, hvor lett er det på deg å plukke opp 13-14åringene da? sikkert som å ta sukkertøy på barn.
  For det fjerde:
  Fete tatoveringer du har i armene dine. Her er jeg rett og slett målløs og har dessverre ikke mer utfyllende å komme med, bortsett fra at de er fete fete FEEEETE!
  Til slutt:
  Takk for en fantastisk blogg og at du setter standarden på oss litt mindre perfekte menn. Du gjør at vi hele tiden må strekke oss litt lengre.

 96. Godt å se at den norske hippetihopp kulturen har adoptert den harry klesstilen fra 90 tallets glade glowstick dager! Men du må skaffe deg pimp cain og noen fete solbriller! Let the haters hate and get that anal bleached ass some pimp styled rimming!

 97. Skal låve deg at de dame du får er like fake som deg, duckface med silikon å hår ekstensjon, må selfølgelig ikke glemme den mongo brunfargen deg å din rase samler på. syntes du kan dra til jersey shore får å fistpumpe litt med resten av rasen din. Peace

 98. Håper dette e kødd? For fy faen du ser jo ikkje ut!! 😛 Eg ler AV deg!! Du veit det at gutter som kan få kem dei vil prøve ikkje hardt, dei får dei rett framfor seg, du prøve jo alt du kan og likevel feile du stort 😛 Og kan tenka meg at jentene du får er ganske stygg 😛 Off du e rett å slett tragisk! Men at du tør å skriva detta og at du har så god sjøltillit e imponerande!

 99. HAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAH, HAHAHHAHHAHA, og det beste av alt er at du tror de som kommenterer noe negativt er misunnelige.. snakk om selvinnsikt. Selvtillit er bra, men de fleste jenter vil nok ikke synes at væremåten din er noe tiltrekkende:)

 100. Hei og takk for en fantastisk blogg du skriver i internett!
  Etter å ha lest på bloggen din må jeg si meg helt enig på deg. Skjønner godt hvorfor vi gutter er sjalu i deg. Utseende vårt i forhold på ditt gjør at vi vanlig døende får mindreverdighetskomplekser.
  For det første:
  Wow! Hvilke muskler…! sjelden sett en så muskuløs mann før. du må jo ha 40 kg muskler bare på trynet ditt. MINST! trener du ofte? Er det spesifikk trening som gjelder her? Har alltid ønsket meg et muskuløst ansikt. (Ikke bry deg på de kommentarene de skriver om at du svetter så mye i bildene. Med den muskelmassen du har på ansiktet ditt er det ikke rart om musklene produserer litt ekstra svette. ser bare mer macho ut)
  For det andre:
  damn! for en fantastisk brunfarge/gulfarge/svartfarge/hvitfarge/oransjfarge du har på ansiktet på deg. Går du på solarium eller bruker du brun/gulsvart/hvit/oransjkrem? væææær så snill å svar i dette. Har alltid ønsket å gjøre som Michael Jackson, bare for å se på om folk behandler meg forskjellig, bare ikke i permanent basis. Rett og slett «ta en Michael Jackson» for så en reverse igjen…
  For det trede:
  Hoooooot hårsveis/pigg. Hva bruker du på håret for å få det til å stå sånn? Jeg har prøvd mange forskjellig hårprodukter på håret for å få det slik som deg uten å lykkes nevneverdig (dessverre) Bruker du hårgele eller voks for å få det til å se så fett ut`? (fett som i kult) har fått tips om å bruke babyolje eller smør på håret. ser at du kanskje har fått det samme gode tipset? uansett, rått er det! Har selv alltid ønsket meg samme sveis som The Situation fra jersey shores.
  Må dvele litt lengre på håret ditt. Spesielt awsome er det når du bleker det. Lurer på en ting: når du cruiser rundt i den råeste volvo 240’n (som du sikkert eier) med sotete ruter, terninger og wonderbaum i speilet, sykeste sub’en og de feteste felgene, hvor lett er det på deg å plukke opp 13-14åringene da? sikkert som å ta sukkertøy på barn.
  For det fjerde:
  Fete tatoveringer du har i armene dine. Her er jeg rett og slett målløs og har dessverre ikke mer utfyllende å komme med, bortsett fra at de er fete fete FEEEETE!
  Til slutt:
  Takk for en fantastisk blogg og at du setter standarden på oss litt mindre perfekte menn. Du gjør at vi hele tiden må strekke oss litt lengre.

 101. fyfaen, værtse jeg noen gang har lest! du er kvalm, å det stinker baby olje lang vei her! burde nok jekke deg ned en god del hakk.. han gjør dette for å få flere lesere, så han skal komme på topp. taper

 102. Hvor gammel er du egentlig? Gammel nok til å ha utdannelse og jobb hvertfall, ettersom jeg har skjønt. MEN det har du ikke! Du er bare en simpel liten blogger. Altså, jeg kan ikke finne noe som helst tiltrekkende eller sexy ved deg. En mann som jobber, har utdannelse og har litt vett i hodet er sexy. Selvtilliten din trekker deg også bare ennå mer ned. Æsj, jeg blir litt kvalm av deg

 103. Jeg forstår jææææævlig godt hvorfor folk hater deg ditt tjukke svin! Du er feit, ekkel, ser ut som en forpulte homo som må ta sol for å se bedre ut. I tillegg så skriver du som en 10 åring, har du ikke fullført ungdomsskolen? Tror egentlig du har en utrolig dårlig sjøltillit da du har så stort behov for å vise alle hvor » selvgod » du er. Du er så usikker på deg selv at du tar mye sol og prøver å se ut som en cool ass, bærums gutt med masse penger som er digget av jenter. Du står på et bein og er så ustabil at du må ha ei maska for å ikke vise at du egentlig er en taper. Hva slags folk sammenligner du deg med at du har så stor selvtillit???????? Venter med glede på din tilabemelding.

 104. Jeg blir deprimert av å lese dette, du kommer virkelig ikke til å komme noe sted i verden med den innstillingen. Tror faen du er guden selv, men tenk hvor livet ditt kommer til å være om 5 år 😀
  Hvor gammel er du egentlig, ikke at jeg kjenner deg, men vist jeg hadde lest dette uten å sett bilde av hev som hadde skrevet det, hadde jeg trodd det var en liten drittunge som hadde fått litt for mye redbull i seg.
  Men fdor all del, bra du er fornøyd med deg selv, keep ut up

 105. Jeg er litt for glad i byen min til å si at jeg er flau over å være bergenser etter å ha lest dette, men det var nære på.

 106. Seriøst? Jeg er fra Bergen, og jeg har aldri sett eller hørt om deg før. En venninne viste meg dette innlegget, og jeg sitter her å ler meg i hel. Kommentarene er så mye bedre enn selve innlegget. 9 av 10 er helt uenig i det du skriver. Hadde vært greit om du innså hvilken taper du er. Du tror du er så jævlig kjent, og kjent blir du av å skrive slike idiotiske påstander. Men det er ikke en kjent jeg ville vært, for alle ler av deg, og vil avsolutt ikke være deg. Du har ikke selvtillit når du skriver sånt, er du digg så trenger du ikke å skryte over det, folk vet det uten å måtte bruke tid på å lese innlegget ditt. Angrer på at jeg brukte tiden min på å lese innlegget og alle kommentarene, men jeg fikk meg hvertfall en god latter. Btw. Jeg er ingen gutt som hater «på» deg. Jeg er en jente som ikke ville prøvd seg på deg selv om jeg fikk betalt.

 107. For å si det sånn så finner ikkje eg deg tiltrekkende heller. eg ville aldri ha tatt kontakt med deg. Men jenter som er så desperate er nok der å vil ha oppmerksomheten din, men det er bare fordi dem er desperat.
  Off då. mannfolk som trur dem er nokke er kvalmende.
  Suck it grandpa.

 108. Kjære deg… gutter som deg tiltrekker seg kun en type damer. De er de under 160 med silikon og bleika hår og extensions. Du kan jo begynne å se over lista av damer du har hatt. Jeg er 100% sikker på at ingen av de har høyere utdannelse. Du er den mannlige versjonen av Linni Meister, Lene Alexandra og de damene der… Og det er ingen «vanlige» mennesker som er imponert over de. Det tror jeg ikke du kommer til å være av deg selv om 10 år heller. Du ser ut som en oppblåst plastikdukke, med solariumshud som kommer til å være rynkete om noen år, øredobber og billige tatoveringer! NEI TAKK!!
  Og grunnen til at du har så mange lesere: Denne «srtikkelen» din er akkurat sendt ut til 55 selgere på jobben min. Fordi vi ville ha noe å le av!! 🙂

 109. Du fikk nå en ekkel leser til i dag(meg) men det blir siste gang, grunnen til at jeg har vært innom er fordi en venninne av meg delte innlegget på Fb og hetset deg sammen med andre som kommenterte med hets på hvor kvalm du er. Grunnen til at du har så mange lesere er fordi folk faktisk er nyskjerrig på hva dritt du kommer med, og hvor mange jenter som faktisk kommenterer og sier at de ikke syns noe om deg.
  Hadde du ikke vært eplekjekk og så råtten at du må leve på spandert drikke, så kanskje jeg hadde sett litt mer opp til deg… ehm.. nei, egentlig ikke. Det er ikke meningen å disse deg, men du må vel forstå at du ødelegger ryktet ditt med å si så mye kliss på en blogg hvor mange jenter ender med å se hvordan du er som person, og da får du ikke mye fitte til slutt.
  Selvtillit er alfa omega, men det hjelper lite når de vet hvordan du oppfører deg når du ikke står i baren og sjekker damer elle rhva du nå gjør

 110. hvorfor gjør du dette mot deg selv…..? det er ditt eget rykte det går utover, og dine venner burde skjemmes over å bli sett med deg… selvom du tørr å si akkurat det du mener, betyr det ikke at du burde det. enkelte tanker(spesielt de høye tankene du har om deg selv) burde du bare holde for deg selv. la alderen i hodet ta igjen alderen til kroppen din… grow up din selvgode guido

 111. Jeg tror egentlig du tuller. Du prøver å få folk til å tro at du er en du ikke er. Dermed blir med mye snakk om bloggen din, bloggen får mange visninger og du tjener mer på reklame. Godt salgstriks!
  Mvh Jon

 112. Ord kan ikke beskrive dette innlegget… enkelt og greit turnoff for jenter med noe mellom ørene, fin eller ei. Idiot…

 113. Og nettopp da man trodde man hadde sett det mest tragiske den mannlige rase har å tilby så dukker du opp da gitt! Skjønner godt at damene digger deg altså, hvordan skal vi klare å styre oss unna en arrogant fyr som tror perfekt hår er bleka fjortis sveis med nok hårvoks for hele Etiopia!

 114. Hadde du ikke vert så jævlig selvsiker på deg selv, hadde du nok hatt noe å skryte av. Å hva du har å skryte av som ikke andre har skjønner ikke jeg, får det første ser du ikke så bra ut som du vil ha det til , og hadde du nå hatt noe mellom ørene så kanskje du hadde vert noe og se på eller vert med 🙂

 115. Åh fett ass ( som i kult, ikke matfett). Jeg skal sprute champis, du skal sprute champis, vi skal være helt rå! Like a boss. Yolo.

 116. Hei. Du har chattat med dama mi på facebook (tror jgg – ikke so go å lese på norsk!)… Skjønir itj vitsen med ogg prøve se på andere sin damer….

 117. E den bloggen hær, en slags overkompansering for dårlig selvtillit..?
  Bra skrevet iallefall..:-) kos dæ med alle de damene mens du kan..:)

 118. For å være helt ærlig… Jeg har ALDRI hørt om deg eller sett deg før 😉
  Og det du skriver, er bullshit, det ser jeg på måten du gjentar deg selv med- de samme setningene om at damer som har kjærester skriver til deg, og stort sett alt annet du skriver.
  Du vet, noen folk jobber med sånne som deg, noen folk kan lese deg igjennom ord, og det du skriver, er faktisk det du skulle ønske var ditt sanne liv, desverre!!
  Et tips: slutt mens leken fortsatt er god, ellers vil du nok bli en av mange innlagte passienter til slutt.

 119. Oi… Jeg tror nettopp tiltrekningskraften din på damer gikk rett i avløpsrøret. Særlig hvis alle i Bergen kjenner deg.
  Fint med selvtillit, men det er respektløst å hakke på folk som ikke har de samme kvalitetene som deg selv. Et hvert individ har sine sterke og svake sider, og det er ikke noe som heter «et perfekt menneske». Kommer mye an på hvilket øye som ser så klart. Vil tro at intelligens er like mye tiltrekkende som maskulinitet generelt sett.
  Forhåpentligvis er det ingen som tar seg nær av dine uttalelser, og det skal vel litt til når det skimtes igjennom linjene at mannen bak ordene er trangsynt og åpenbart ikke den skarpeste kniven i skuffen.

 120. Jeg fant bloggen din fordi det var ei anne på facebook som la den ut som en spøk med kommentaren » ekke helt god han der ve..».. aka.. gjøre narr av deg. ha ha ha.. for en stor joke du er! 🙂

 121. Eg hater ikkje på deg. Det tykker eg ikkje er naudsynt, sidan verbet hate ikkje treng preposisjon. Å «synest synd på» treng derimot preposisjon, kanskje det var det du meinte? Men slik du skildrer deg sjølv finn eg mang’ en grunn til ikkje å synest synd på deg, du ser ut til å klare deg bra!

 122. Halla sjef! HAHAHAHAH. Du er så sjef1. Bare truer alle guttene med å ta damene dems;*<3 HAHAHA, sykt rå du. Er helt enig med deg, bimboer er best <3 Spørs om det blir mye damer på deg når du får tuna inn sommerkroppen for i år. Litt slapp i fjor ;/ Vet ass. Men jeg har sixpack jeg også nå. Gleder meg til bergen for å feste sykt yolostyle til sommern med deg. #Champagneshower #yolo.

 123. Vil påstå at jenter som går etter en fyr som refererer til de som «fitter» har relativt lav selvrespekt. Om du er av oppfatningen av at du får deg mye mer enn andre menn vil jeg foreslå at du vurderer å reflektere over begrepet «kvalitet fremfor kvantitet».

 124. trur han her griner til han sovner hver kveld.
  men lesere får han. ganske genial fyr sånn sett. men er detta seriøst skrevet så burde kanskje du vurdere å låse deg inne før noen seriøst får lyst til å grisebanke deg.

 125. OH MY!!!
  Jeg er STOLT over å være Bergenser, men nå ble jeg direkte flau!!! Håper ikke dere som leser dette ‘feier alle under samme kam’!!!??
  Men må jo bare si at dette er det største ‘pisset’ jeg har lest; NOENSINNE!!!
  Har tre sønner, og ALLE er myyyye flottere å se på enn deg – (ka søren har skjedd mellom øgene dine: ser jo ut som du er på vei til å få snabel, eller – unnskyld uttrykket: ‘pikk mellom øgene!!) !!! I tillegg har de GODE jobber, både når de har ‘fri’ og når de jobber – offshore, to av dem, så da SPANDERER de på jentene på byen, og slipper – heldigvis – å nedverdige seg til å ‘utnytte’ andre, enten det er venner, utestedet i seg selv, og IKKE MINST de stakkars, ofte ‘uskyldige’ jentene!!! Det var jo dét du skulle kunne skrytt av: at du hadde SÅ god inntekt at du spanderte en runde – eller fler – på hele gjengen, og ikke at DU ble spantet på: NOE SÅÅÅÅ PATETISK!!!
  Ser du det virkelig ikke selv???
  Jeg leser at folk ‘skryter’ av din gode selvtillit, men dette kan ikke kalles selvtillit, men TOTAL MANGEL PÅ SOSIALINTELLIGENS!!! Når du må gjøre deg ‘høy i egne øyne’, kan det ikke kalles selvtillit…
  En annen ting: har ALDRI verken sett deg, lest bloggen din eller hørt nosomhelst OM deg; har noen venner som jobber i utelivsbransjen, så muligheten for at noen av dem vet hvem du er, er jo selvfølgelig til stede, men tviler på at de hadde stått frem og ‘gått god’ for dine altfor høye tanker om deg selv!!!
  Og bare sånn at dét er sagt: jeg har aldri lest bloggen din, den havnet opp på newsfeedwen min, sammen med en lang rekke kommentarer – og de var IKKE POSITIVE!!! – om deg, så da tok nysgjerrugheten overhånd…
  Vil i samme slengen kommentere måten du skriver på… Du skulle tatt deg ett kurs i norsk rettskrivning! Er ikke overbevist om at du er 100% norsk; har du byttet navn, eller? For at dem som er rundt deg skal TRO at du er FULLBLODS nordmann? Selv en med dysleksi vet jo at vi SKRIVER IKKE SÅNN – ei heller SNAKKER vi sånn: en utlending snakker kanskje sånn i starten, men det går ikke lange tiden før akkurat den delen av gramatikken er inne…
  Nei, du får sitte deg ved skolebenken og ta deg en utdannelse, sånn at du får deg en jobb og kan vær GENTLEMAN og SPANDERE når du er på byen, ikke være en stolt SNYLTER: det kler INGEN!!!
  Hvis du velger å fortsette – foreslår jeg at du ihvertfall beskytter deg, sånn att vi ikke får flere av ‘din sort’, og at slekten dør ut med deg!!!
  Hilsen en som er flau over å være din medborger; sorry folkens, dette er BERGENS STØRSTE KLYSE, og INGEN av oss andre er ‘sånn’ – vi er mer lik resten av Norges befolkning – bortsett fra at vi er spesielt stolte av byen vår!!! Mennesker som denne bloggeren er det de færreste som tør innrømme at de vet hvem er, og langt mindre stolte over å ha i sin bekjentskapskrets!!!

 126. Hvem vil vel være sammen med en lubben trailertrash, med GULT hår? Æsj så ekkelt! Enda eklere er det at du faktisk tror selv du er deilig. Wtf lissom? Nei, jeg skal komme meg fort ut av bloggen din. Hater stygge folk som faktisk tror de er deilige.

 127. Åhjelpemeg! Ingenting i verden e like ekkelt som sånne som deg! E det mulig!!!?? Ingen jenter som liker det der, og om det e noen som kommer bort til de på byn har de vel tapt et veddemål eller noe, fy faen så latterlig du e! Om eg noen gang ser deg på byn her i bergen kommer du til å få deg et par på trynet, og selvom eg e jente tviler eg på u hadde nølt med å slått igjen… Spyr av deg

 128. Hahah…. «ALLE VET HVEM JEG ER»
  Jeg har aldri hørt om deg før dette teite innlegget kom ut.. Det at du tror selv du er deilig, det er krepp heslig..

 129. Jaja, du vokser vel opp en dag, du og =) Ta deg en time og fundér over universet, så finner du kanskje ut at det du driver med er lavmål og utrolig lite viktig.

 130. For å være helt ærlig syntes jeg ikke at du er så forbanna deilig, skulle jeg valgt mellom deg og typen min så hadde typen min åpenbart vært førstevalget! ALT handler ikke om utseende, status og damer og jeg tror det er på tide at du begynner å lære deg det! Jeg er 16 og må si dette til en som er voksen wow… da synker man lavt

 131. Blir kvalm jeg.. Hadde jeg sett deg på byn igjen så hadde jeg gått og hooket opp med en uteligger istedenfor deg din halv lubbne, solarium brune støgge fjols!!!! Skjønner virkelig ikke at folk gidder og følge deg fast!!!!!

 132. oi oi oi, her holder vi ikke tilbake på noe. Det er jo litt ironisk at du må presse frem alle de «gode» egenskapene dine på en så aggresiv måte. Hvis du er så enormt fantastisk digg og deilig og kul som du sier, så vil jo folk både se ditt fantastiske utseende på bildene du legger ut og sjarmen og ditt vinnende vesen vil komme frem i innleggene dine.
  Men nå når jeg har trålt litt på bloggen din så er du like interessant som en post-it lapp og sjarmen kan på en god dag nåes opp til Putins nivå.
  Jeg skjønner nå at du må gå hardt ut for å prøve å overbevise folk at du er digg og deilig og kul og alt det der. For det er jo ikke intelligensen og sjarmen du spiller på.
  Jeg ønsker deg lykke til i kampen om å bli med i Paradise Hotel 2014, og her kommer et «kjempekompliment»: Du passer rett inn der.. 🙂
  PS. Jeg er forresten fra Bergen, jeg kan ikke akkurat si at jeg er fremmed for utelivet, og jeg har aldri sett deg på byn. Er det på Exodus du er V.I (fuckin)P. Da er du i såfall en av de 10 000 heldige, gratulerer.. 🙂

 133. Uff og uff mann…Tragikomisk..rett og slett..får nesten lyst å gråte for at mennesker av ditt talentløse kaliber trakker fritt rundt i gaten og virkelig tror på sine egne vrangforestillinger så langt fra virkeligheten…Ta deg en tur til psykolog og få deg noe hjelp før det går virkelig gale! Stakkar menneske…At din ekstreme høye selvtillit er basert på totalt manglende selvinnsikt og «normal» forståelse- er for alle andre enn deg selv åpenlyst…»Kjent» er du heller ikke kjære deg..men du er nok på god vei til å bli det med så ånsvake innlegg som du har skrevet her..dog blir du kjent for noe det ikke er noe særlig å være stolt over …hadde det ikke vært for at folk ler av det du skriver, og poster det på fb -hadde nok ikke mange hørt om deg…Om målet ditt er å provosere og skape blæst har du lykkes…men eg håper for din egen del at du ikke er så uintelligent og patetisk som du fremstår….

 134. Lol, du må ha sti bakerst i kø’n da utseendet vart delt ut.
  Det eneste du må ha klart å få deg på by’n må vara lommefitte ell så flyg du rundt mæ rohypnol for å få jokka på detta stakkars forsvarsløse mennesket du påstår vil ha deg.
  Je burde kanskje itte uttale meg om deg, men ut ifra dæ du skriv her så tipper je at mordi tæk angrepiller den dag i dag.
  PS: Je hater på meg sjøl for at je leste denna shit’n din….

 135. Serriøst, drar du damer? Kan du fortella meg ka damer då? For di må jo ver heilt blåste i hodet sitt, kaanskje verre en deg.. stakkers deg, å stakkers foreldrene dine. Di kan ikkje ver mye stolte øve deg. Cred til deg for at du tørr, men herregud for et stakkrs menneske du e!

 136. Hahahaha….. Du fremstår hvertfall som den største dusten… Bra for deg at du har perfekt hår da…

 137. Jadda… LENGE LEVE JANTELOVEN!
  Vet ikke om Rene er ironisk eller seriøs, men det er egentlig uvesentlig.
  Sist jeg sjekket var Norge et (relativt) fritt land der man fremdeles har rett til å leve i uvitenhet. Om Rene synes han er verdens deiligste, tror at alle damer vil ha han etc. så har han da virkelig rett til å tro det.
  Jada, han rakker ned på andre i innlegget sitt(har kun lest dette), men han henger ikke ut enkeltindivider slik dere gjør! Han generaliserer og provoserer. Men hvem er du til å trykke han (eller andre) ned i dritten, og forsøke å ødelegge en av norges beste selvtillitter?
  Om du er så grenseløst uenig og ikke tåler å lese det han har å si, så har du all rett til å la være å klikke inne på bloggen hans, eller gå et annet sted om du treffer på han IRL.
  Rene: Du er nok ikke drømmetypen min og jeg er ikke enig i alt du skriver, men ikke la noen knekke «spiriten» din! 😀
  Hilsen verdens deiligste dame 😉
  PS. Til dere som bruker «homo» som skjellsord: SKAM DERE!

 138. Takk for et glitrende innlegg. Du spiller oss bra karer ekstremt gode. Online wing-man ut av en annen verden. Keep it up mate! 🙂

 139. Haha dette innlegget er et soleklart bevis på at denne karen ble mista i gulvet da han var liten!
  Det er typer som dette som får meg til å miste håpet for menneskeheten, utviklingen er stoppet. Jeg tror vi er på tur tilbake i tid, dette er latterlig!
  Ps. Innlegget er nok bare for å få oppmerksomhet, at mange besøker bloggen og legger igjen kommentarer osv.

 140. Dette er noe av det dummeste jeg noen gang har lest, jeg har vært på byen med deg før og jeg har aldri sett deg med en noe lunde skikkelig kvinnfolk! Og selvtilliten din må du roe noen hakk ned. Er rett og slett kvalmenes. Du ser ikke bra ut, og det at kvinnfolk går etter deg bak ryggen på kjæresten deres viser jo bare hvilket kvinnfolk du drar. Og sangene dine er ikke spessielt god heller. Og det at du er «Ken» viser jo bare hvem «Barbie» er 😉

 141. Fly flate! Det er som jeg skulle ha skrevve dette teksten selv. Spesielt angående din selvtillit er jeg også veldig bra 😀 Har dama da nå da, men det går også veldig bra. Merker mindre oppmerksomhet enn tidliger, men har jo dama uansett så… ;)) Hvordan bruker du å kle på deg når det er veldig varmt?? Kan du av og til gå med shorts på byen? Jeg har taovering over begge armene og damer synes nok at det er rådeilig ;)) Hadde vært nais og hooka opp en gang! men jeg er ikke i bergen så mye… :/

 142. off nei off, syntes synn på hele familien din, er sikkert flau over deg, en voksen mann som oppfører seg som en fjortiss, nei off, og du snakker om jente som går bak ryggen på kjæresten sin? ka faen er du for en taper da som går på jenter som har type? ikke rart folk hater deg da, og sier du kan rappe? lol hadde spist deg i en battle, nei off skjer med verden nå for tiden? vokse men oppfører seg som fjortiser…

 143. Grow some brainz og lær deg ka ordet «hate» virkelig betyr. Tror det er jævlig mange som misliker deg liksom, men ikkje så mange som hater deg

 144. Joda, folk hater deg sikkert, kan tenke meg mange grunner til det.. En av grunnene er vel det at du er for selvsikker, du synes du er så mye bedre enn alle andre.. Sier ikke dette for å være slem eller frekk på noen som helst måte, men se på måten du skriver..
  Sier ikke at du gjør noen feil, men ikke tro at du er noe mer enn det du virkelig er.. Du fremstår deg selv som SUPERMANN, ET SUPERMENNESKE SOM OVERGÅR ALLE GUTTER I VERDEN… Selv ikke verdens rikeste ungdom ser på seg selv på den måten..
  Men ha en riktig god solfylt dag videre..
  Igjen, skriver ikke dette for å være frekk eller slem, men tror folk ville likt deg mer om du bare er den du er, istedet for å fremstå deg selv som en som overgår alle 🙂

 145. HAHAHAHHAHAHAHAHA du må hæ vært mobbe offer før as. seriøst. om du ser deg selv som kjekk så er jeg modell for armani. seriøst mann du er feit og har et stein tryne. HAHHAHAHAHAHA lættis.

 146. Du er virkelig motbydelig. Jeg er usikker på om dette er en slags form for spøk fra din side, for til og med du er vel oppegående nok til å se deg selv i speilet, og ikke minst, se på livet ditt, og skjønne det at du ligger ganske langt nede på rangstigen. Folk klikker seg inn på bloggen kun for å le av deg, men det tror jeg du selv innerst inne vet.
  Prøv å endre livet ditt mens du ennå kan. Slett bloggen, klipp den forferdelige dass-børsten av en hårfrisyre og få deg en jobb. Jeg regner med Mac’en er din siste mulighet, men når jeg tenker meg om, ville jeg aldri tatt imot mat fra en som deg.
  Og en siste ting. Skal du først svare på kommentarene våre, hev intelligensen din 2 hakk og skriv noe annet enn «hahahahaha, yeah». Det er et fint sted å begynne.

 147. Bimboer ja.
  Så du holder deg på det stadiet der damene (bimboene) er det lille hakket smartere enn deg?
  1 Stk. one night stand, and that’s it.
  Hvis du virkelig holder på sånn som dette, og er den personen du skriver i innlegget her, ja lykke til med livet.
  Du eier verken stolthet, ryggrad, kompiser som ser opp til deg eller intelligens.
  (Har du jobb eller en pappa som mater deg med penger selv nå i sene 30 åra?)
  Hah, rart ikke Norge har fått sett deg på Paradise enda.. Mulig det er fordi at du er alt for skakkjørt i huet ditt.
  //Peace

 148. Dette er faktisk det kleineste eg noensinne har lest. Trodde et øyeblikk at du at en snill fyr, men HJELPES så feil det går an å ta. Styggere klyse skal du lete lenge etter. Du fortener hver eneste negative kommentar om kor ekkel du er. Vi prøver alle å «hjelpe» deg med å forstå at grunnen til at du har lesere er fordi folk LER av deg fordi du er så Jævla fag. Det er faktisk utrolig flaut at du er bergenser, du gjør hele byen flau. Håper du snart innser kor Jævla ekkel og patetisk du er. Når samer som Anne k faller for deg så burde du snart innse hvilke type du er. Ekkel tvers gjennom.

 149. Du er bare semi-populær fordi folk trenger en god latter hver dag. Hadde vi levd på middelalderen hadde du vært hoffnarren. alle liker vel ham?

 150. Heii! 🙂
  Skal ikke si noe på selvtilitten din, for den har du vertfall ikke mangel på! 🙂
  Det du sier kan og stemme (det med de jentene på facebook osv.) men dette fenomenet kalles FJORTISS å de jentene som er sånn taper på det 🙂 De guttene som har sånne jenter, vinner på det. Og DU derimot må ha et fantastisk liv siden de eneste jentene som tiltrekkes av deg, er jenter som ikke er kommet forbi hormonsvingningene en gang! 🙂 Så lykke til til deg som står igjen med MAAANGE jenter, men ingen som er verdt å spare på 🙂
  Og neste gang du skal være så «bad ass» å rakke ned på alle andre fordi DU er så perfekt, så kan du gå på badet, fjerne all brunkremen, ta ut voksen i håret og ta på deg en vanelig t-skjorte. Da ser du at du ikke er så mye bedre enn alle andre, for det eneste du har som de fleste andre ikke har – er en hjerne som ikke fungerer utenfor sin egen nøtt og mellom bena på andre tøser 🙂

 151. Tenke seg hva Rene Lyrical gjør den dagen han skjønner at livet ikke er en fest?
  Tipper det er VIP-kort du har.. Å skryte over at du ikke må betale drinker, virker som at du i realiteten er han bomsen som ikke kan betale for seg..
  Tribals ser veldig teit ut….

 152. HAHA! Jeg håper for guds skyld at dette er tull?
  Hvis det ikke er det, kan jeg se for meg hva slags jenter som visstnok blir med deg hjem hver kveld.. Ikke akkurat kvalitet.
  Harry og ekkel, aldri i verden om jeg ville i det hele tatt ofret et blikk for en som deg!
  Og at du er VIP i Bergen, woho! Det er uansett de som BRUKER penger som blir sett på som «VIP», ikke de som snylter på alle de kan komme over på et utested, og kanskje utestedet selv.
  INGEN av mine venner fra/i Bergen vet hvem du er, tulling!
  Godt med litt underholdning i eksamenstiden da 😉

 153. Det er en fin linje mellom å ha selvtillit og å være selvgod. Du knuser grensene med å være en arrogant drittsekk. Det er ikke alle som ser opp til deg må du skjønne.

 154. Så fordi jeg har snakket til deg på byn, mener du at jeg har gått bak ryggen til typen min? Morsomt, for det første jeg gjorde etterpå var å fortelle han hva du sa, så vi kunne le av deg.

 155. Tror jeg snakker for de fleste jentene her i bergen om ikke i hele norge, kansje verden! men dette var så patetisk at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, men det jeg vet er at når jeg er ferdig å skrive dette må jeg rett ut å ta meg en røyk! pfft… Jeg kan ikke forstå hva som skjer med verden, og ivertfall ikke etter dette innlegget!
  Jeg leste ikke hele en gang! er du ikke flau? det er jeg, er flau på DINE veine, uff, blir helt oppgitt her jeg sitter over at det er mulig i det hele tatt, men samtidig fikk jeg med eg jævlig god latter! Jeg må ærlig innrømme at du må være en av de største klysene her i bergen, og hvis jeg hadde postet dette på face hadde jeg fått så mangen likes at bloggen din hadde blitt glemt :p Den eneste grunden til at du er «populær/kjendis» som du sier selv er fordi du er helt space, lykke til videre i livet. Håper du får deg en utdanning/jobb i framtiden for dette må du bare vurdere å slutte med, håper du vet hvor mangen folk som sitter å ler og slenger drit nå.. og skal love deg at du kommer til å slite på dame frånten frammover, og det kan du takke deg selv for..! hahahahaha peace out..

 156. Dette er det flaueste jeg har lest noengang. Du har virkelig ingen virkelighets forståelse i det hele tatt
  håper dette er kødd !

 157. Jeg vil bare si det at du er en alt for kvalm person. Greit nok, du får jenter, hvilke jenter? De løse som går på alt og alle for å få seg et napp.. Du er bare den ynkelige lille puledukken jentene bruker, du er ikke noe større enn det 🙂 Så ver så snill, før du driter deg mer ut, hold alt for deg selv, slike personer som deg viser bare hvordan verden har utviklet seg, og det er hvertfall ikke den gode utviklingen..

 158. du er et bevis på anti jante lov:) stå på:) enig meg hu ene åppi her, dere som bruker homo som skjellsord skam dere!

 159. Du gjør meg kvalm! Eg blir jævlig flau for din del. Du e virkelig ikke populær. Folk sitter bak skjermen og ler ræven av seg! Har aldri lest en så idiotisk blogg før. Hadde heller hengt meg sjøl enn å ha vært angi deg. Å nå snakker eg for flere enn meg sjøl. Du e ikke deilig du e rett å slett stygg. Du var grei i begynnelsen, men no e du bare blitt den sykeste idiotien. Er ikke bare gutter som hater deg er nesten alle jenter som leser bloggen din. Du er en stor underholdning for oss alle! Bare eg ser tryne ditt begynner eg å le. Er så tragisk att det e sykt. Du e en gammal gris som prøver å få mindre årig nedi buksen din. Det e rett å slett ekkelt og stygt gjort av deg.

 160. vet ikke om det var skrivefeilene og den dårlig norsken, eller bare det ekstremt store egoet du har som er så utrolig uflatterende at jeg nærmest vrir meg i sofaen når jeg leser det du skriver…

 161. En ting kan jeg si; jeg føler meg bra når jeg leser dette innlegget, fordi jeg skjønner hvor bra jeg er i forhold til deg. Jeg syntes synd på deg av mange grunner og i håper for guds skyld at du roer ned selvtilitten din mist 120 hakk. All PR er IKKE god PR! de fleste nordmenn forstår dette, utenom reality stjerner og bloggere som oppfører seg som deg. den eneste grunnen til at jeg og andre nordmenn følger med er fordi det er gøy å se folk drite seg ut! Dette er bare HELT patetisk! Og flott for deg at det finnes jenter der ute som kan le av at de har tatt en øl med deg! Men hva er du om 10 år når INGEN vil ansette deg utenom eierne av «Down Stairs» i Bergen? (Hvis det ikke går konkurs).
  Lykke til!!

 162. HAHAHAHAHA herlig 😀 verken hater PÅ deg eller forguder PÅ deg 😛 men er morsom denne bloggen din 😀

 163. Du er den styggeste gutten i Bergen by, og jeg hadde faen ikke tatt i deg med et kosteskaft engang. Så way to go fatass!

 164. HAHAHAHAHHAHAHHA!!!!!!!!!! Dette kaller jeg humor på HØYT nivå! At denne mannen i det hele tatt tørr å eksponere seg på denne måten, sier fantastisk mye om han! Ler meg ihjel, denne bloggen var ganske morsom!! Og jeg er ikke sikker på om han skjønner det selv engang ;-P

 165. Hahahahaha! Svært underholdende lesing. Kun lest dette innlegget da, men slik jeg forstår meg på kommentatorene her har du forandret måten du blogger på? Ikke så taktisk å først begynne seriøst, for så å prøve å trolle din vei til fame.. DU MÅ VÆRE KONSEKVENT MED TROLLINGEN !! Kan ikke drive på å selvmotsi deg selv hele tiden «Jeg er perfekt» – «Jeg vet jeg ikke er perfekt». HOLD LINJA MANN. Tehehehe. Så pga. du er så ukonsekvent begynner jeg nesten å lure på om du IKKE troller, sååå.. forbedringspotensiale.
  Meeeeed mindre du ikke vet hva trolling er og bare ellers nyter PR uansett form såklart.. Da kan jeg slenge inn litt hate bare for å holde det gående om du vil?

 166. hahaha…ja….. dette må jo være årets innlegg…. Håper egentlig at det hele er kødd og at det er et stunt for å få lesere. Jeg ante ikke hvem du var, så du har jo lykkes med det iallafall. Gratulerer.
  Hater alle guttene «på» deg?…næmen stakkars liten. Hvordan vet du at de gjør det? når ingen noensinne har sagt noe stygt til deg på byen?
  Vel tror du må legge til endel jenter på hat-listen din også. For dette er ikke noen sjarmerende egenskaper du beskriver her. Vet at vi jenter digger selvsikre alfahanner, men dette bikker over til å bli kvalmt og arrogant.
  Og tro at du er gudsgave til kvinnen når du bare er en lubben boler. Desverre er det en del jenter som ler av slike som deg. Så da takker jeg iallefall for at jeg fikk en god latter på en mandag.

 167. Hahah dette må være det kleineste jeg har lest på lenge. Hvor får du all selvtilitten fra? Din solbrune hud er vel solarium og selvbruning. Håret ditt ser ut som det har hengt opp ned og frosset der, før noen har pisset på det og etset det vekk. Dine flere tusen views på nettet er nok ikke fordi du er flink å rappe, men fordi du er så jævlig klein at folk ler av deg.
  Det du tydeligvis vil få frem i dette innlegget er vel at du ligger med mange jenter, blant annet jenter som har kjæreste. Jeg vil ikke helt tro at så mange vil ligge med deg. Du virker som du er av typen som går på klubber hvor 18 åringer kommer inn, og prøver deg på de som ser mest drita ut og håper på at hun er ute nok til å tenke selv, men fortsatt bevisst nok til å ligge med deg.
  Jeg skjønner ikke hvordan noen som er singel vil ligge med deg, og i hvert fall ikke hvordan en som har kjæreste vil ligge med deg.
  Og plis, skriv navnet ditt riktig. Du ser ikke så jævlig ren ut for å si det sånn.

 168. Ble faktisk litt småkvalm når jeg leste dette! At du virkelig kan si noe sånt? Jenter går etter personlighet, ikke etter en kvalm, selvironisk «muskelbunt». Personer som deg burde faktisk begynne å tenke over livet, ikke hver så kjepphøy mot folk. Æsj, voks opp! Hadde jeg vært den jenta som gikk bak ryggen på kjæresten min for å møte deg, hadde jeg skammet meg.

 169. Det er veldig urovekkende å se at skolevesenet og foreldrene har sviktet så til de grader i din oppvekst. Du er jo prakteksempelet på hvordan et velfungerende menneske IKKE skal være. Jeg synes oppriktig synd på deg at du har denne innstillingen til livet og hva som er viktig for deg. God bedring. Håper foreldrene dine er stolte av deg.

 170. jeg syntes dette var veldig patetisk helt til jeg leste at du kunne rappe, det forandrer alt da! da er du helt konge. hater gonna hate brushan

 171. Du har et litt forvrengt selvbilde, kjære deg. Du finnes ikke attraktiv i det hele tatt, og da snakker jeg ikke bare om hvordan du ser ut. Jeg synes opprinnelig synd på deg og den innstillingen din. Hadde du hatt noe bra å vise frem eller stå for, så kanskje, men det er kanskje på tide å innse at du er en like stor taper som de du selv snakker om? 😉

 172. Ser det e en del her som sier at de ikkje ser någen nødvendighet i å skrive sitt eget navn når de komenterer, men og komentere dritt det kan dokker gjøre med glede? Det e har någe med og være stor i kjeften over tastaturet, men være en liten reddhare face to face. – Ja, gutten har selvtillig, ganske høy selvtillig, men ka e gale med de då? Jenter, se på gutten då! Ja, han e kjekk og ja det kan eg si som har kjæreste og langt i fra e den utro typen.
  La gutten ha selvtillit – Komenterer dokker dritt fordi du skulle ønske du selv hadde en så høy selvtillt og kunne snakke sånn om deg selv? Get a life..
  Det har ikkje någe med å tro en e gudsgave til jentene selv om en selv syntes en e fin, deilig, kjekk osv. Eg e ikkje den som har den største selvtilliten, det har sine grunner, men eg kan også si at eg e pen og syntes selv eg e fin til tider. Ka e gale med det folkens?!
  La gutten leve sitt liv, har du bare dritt og si så ikkje gidd og komenter då vell. Koffor gidde og bruke tid på det? waste of time!
  Stå på – Eg syntes du e flink til å blogge og ja du e KJEKK !!!

 173. Jeg ville heller blitt kjent pga det som er mellom ørene, og ikke pga noe som du, og du alene (i følge disse kommentarene) har. Jeg føler sympati for deg og gutter som deg. En dag sitter dere alene, alkoholisert, dement og forlatt.
  Damer som liker gutter som deg viser seg til å være like overfladisk og selvfiksert….hva er gøy med det? Kjære deg, oppmerksomheten er ikke rettet mot deg, men mot dem selv selv. Ikke vær så naiv!! Jeg forstår at det er klin umulig å sette seg inn i den egosentriske verdenen du forguder, men på ett eller annet tidspinkt må du komme tilbake til «virkeligheten». Jeg er redd for at du en dag kommer til å kjenne bakken på den feile måten, da noen som kanskje føler seg «truffet» av det du skriver vil treffe på deg og gi deg en omgang juling. Det som skremmer meg mest er faktumet at det er nok noe slik som må til for å få deg «ut av din egen ræv», som noen ville kalle det.
  Når du blogger slik som du gjør, så er du rett og slett diskriminerende mot kvinner og det kvinnelige kjønn, og i tillegg så gjør du deg selv ingen tjenester med å ape på deg mannfolk.
  Jeg håper at en dag så kjenner du smaken av fornuft og gir deg selv et rævspark og slutter med den smakløse bloggen din og gjør noe vetig med deg selv…gjerne før det er for sent…..
  Har sett noen av svarene du har gitt noen av kommentarene nedover og jeg må gi deg ett «kvinnelig» råd; snakk med noen om hvordan du egentlig føler om deg selv som person og om utseende ditt!! Må være fustrerende å hate seg selv så masse at du må bygge på selvtillitt gjennom falske utsagn og negativ oppmerksomhet.

 174. Er dette en kødd?
  Med det faktum at du faktisk ser ut som en taper og fullstendig idiot så skulle jeg ikke så lagt Ann på deg om jeg hadde fått betalt. Ja, jenter liker gutter som er selvsikker og som tror på seg selv, men det jeg leste nettopp høres mer narsissistisk ut. Er du virkelig så høy på deg selv så lider du av narsissisme, noe som er utrolig synd for din og dine nærmeste sin del. Du kommer aldri til å få deg ei ordentlig dame da du ikke har utdanning og selvtilliten er 20 ganger høyere enn IQen din. Håper du en gang vokser fra deg dette her og innser at dette her faktisk blir for sykt.

 175. Dette er ikke noe å le av en gang. Dette er seriøst bare noe å Grine av at et menneske kan skrive noe så jævlig patetisk og teit. Du skriver at det er vi gutter som må passe oss for at damene våres flyr etter deg Haha:) Skal jeg gi deg et jævlig godt råd. Skaff deg psyksikhjelp, en psykolog osv, du har sikkert blitt mobbet på skolen osv for å se stygg ut eller noe sånt, så nå har du laget en blogg for å få skikkelig oppmerksomhet. Men jeg skal si deg en ting, er mye bedre å skaffe den oppmerksomheten på en helt annen måte. Du tørr sikkert ikke gå bort til ei jente på byen engang å kjekke henne opp. Begynn med å slette denne bloggen å heller skriv om dine problemer. Kansje du får deg ei dame etter hvert hvis du heldig:)

 176. Hahahaha! Rått innlegg! 😀 Eg synes det er sååå fantastisk kor dumme folk kan bli, når eg lese kommentarene 😛 Punk’d eller ka? 😛
  Keep calm and carry on, seie eg! 😀
  xox

 177. Først og fremst, vil jeg tro at dette, som mye annet er en parodi/trolling.
  Om ikke, søk hjelp.
  1. Er man populær, trenger man ikke fortelle folk at man er det.
  2. Er man kjent, trenger man ikke å fortelle folk hvem man er
  3. Du skryter av at du får mye damer. Men i den nydelige trallen «Pikken min» så sier du at du ikke får deg noe, og må sjenke 16-17 år gamle jenter for å få deg noe.
  4. Alle kan få damer, men hvor man legger lista, er noe helt annet.
  5.Ingen hater (på) deg… De ler av deg.
  6.Du er ikke populær, du blir ledd av
  Jeg kunne fortsatt i evigheter. Men nå har dette meningsløse innlegget tatt nok av tiden min!
  Det er tross alt tid jeg ikke får tilbake.
  Men skal sies at jeg lo godt!

 178. Fy faen man , Han skulle fått utskrevet en håndfull av de sterkeste sovemedisinene man får tak i av legen sin , og spist alle på en gang ! Du er en skam for den mannlige kjønn og du kommer til og få så pryyyl !

 179. Hei
  Lurte på kor kjøper du dine skjorter? Kor mange shakere må du drikke for å komme i støtet på byn og damene kommer og snakker til deg?
  Prøvde å drikke 7 stk en gang på byn men då ble eg kvalm av alt sukkeret før eg kom i støtet
  Takk for hjelpen på forhånd

 180. Haha… Du e faen meg en fin en du din tulling 😛 Hvor er egentlig alle kommentarene fra alle disse damene som liksom svermer rundt deg Rene? Ser liksom ingen som forsvarer deg mot all denne «ufortjente» hetsen? Hvem er det som egentlig tar deg serriøst, og faktisk mener de tingene du TROR andre mener om deg… Kanskje hun ÆÆÆÆÆÆÆÆæææægle Blogg-X-en din og andre UNGE smårips vi trygt kan plassere nede på en 3èr (skala 1 – 10) når det gjelder både utseende og personlighet – LIKE BARN LEKER BEST — Jeg har har sett langt styggere folk enn deg få seg «fitte» som du så fint kaller det, du trenger ikke være så høy på deg selv forde 🙂
  Ikke lat som om du ikke tar til deg det folk sier til deg, du er en forstyrret liten gutt, å med mindre du er mentalt tilbakestående så ser du selv at du ikke akkurat er noe catsh for en ekte kvallitets dame..
  Vær forsiktig, en dag vokser du opp å innser du at det alle skriver til deg faktsik er fakta — å jeg er litt bekymret for at psyken din ikke tåler det.. Nå er du bare Blind, Døv og Dum!
  Men en ting skal du og hun AnneK ha: Dere har jævlig underholdningsverdi!! Å ja – Du er tøff!!! Jeg hadde ALDRI i livet løpt rundt med den selvgode holdningen din, da jeg vet at uansett hvor sant det er eller ikke så blir du dirrekte motbydelig i andre øyne med den oppførselen!
  Sa du at du rappet?!? Hehehe Kan ikke du legge ut linken til den videoen der du og anneK freestyler?? Lenge siden jeg har blitt så flau på andres veine, var så vittig at det nesten er litt ubehagelig. Holdt på å pisse på meg 😛
  Lykke til videre…. Du e så morsom at du kan jo nå helt til topps på disse blogg-listene.

 181. Denne poppet opp i newsfeeden min på Face og må si jeg er usikker på om denne bloggen er seriøs? Ingen kan vel ha så dårlig selvinsikt?
  Uansett, uten at jeg har møtt deg, så vil jeg påstå at du hadde passet perfekt inn på Paradise Hotel. Der kan du kose deg sammen med de andre selvgode og eplekjekke wannaby guttene, mens du samtidig sørger for at ingen noen gang vil ansette deg i en normal jobb. Ikke at du egentlig trenger det, denne bloggen klarer det fint på egen hånd.

 182. Jeg tror jeg aldri har lest noe mer kvalmende i hele mitt liv… at han får seg noe i det hele tatt må være fordi han omgås med samme uintelligente sort som seg selv. er det mulig? trodde ikke sånne mennesker fantes.
  Jeg er glad jeg ikke kjenner noen som er så selvopptatt som det der. fysj.

 183. Etter å kun få negative kommentarer, tror du fortsatt folk er sjalu på deg? Jeg tror heller det er du som burde endre holdning, for det innlegget er det kvalmeste jeg har lest. Hahah! Sykt usjarmerende

 184. Liker du det? Når folk hater på deg?
  Virker jo slik, når du skal provosere de til å bare hate mer..
  Min mening er at en som har så god selvtillit som du skal ha det til at du har, hadde ikke brydd seg om noen tullinger som er tøff på tastaturet..
  Du e flink til å synge å lage sanger 🙂 Men jeg personlig liker ikke gutter med for høy selvtillit, eller gutter som gir så sterkt utrykk om at de syntes at de er kongen på hauen å deilig osv..
  (tror egentlig ikke på at du har såå god selvtillit som du skal ha det til jeg)

 185. Hvis du ikke har troen på deg selv, kan du ikke forvente at andre skal tro på deg. Men nå dro du den litt for langt…

 186. Virkelig? Virkelig? You made my day! Har ikke hatt en så bra latter på lenge. Jeg håper ikke du er seriøs, for hvis du er det, hahahah! Jeg ville ALDRI gått bort til deg på byen! Og du er absolutt ikke så solbrun og deilig som du skal ha det til, du er mer svett og ekkel spør du meg! Skjerp deg! Du gjør Norge til latter!

 187. ********************
  Hahaha…
  Ingen stor overaskelse att det måtte bli en Bergenser som skrev årets teiteste innlegg.
  stå på Hansa
  *********************’

 188. Håper for guds og din egen skyld at dette bare er tull og at du er ute etter å provosere. Lykke til med fremtiden din, det vil du trenge. Har bodd i Bergen men har aldri hørt om deg. Var noen på facebook som la ut en link med tittelen: «Norges dummeste fyr?», og kan ikke helt se at det er dette en vil være kjent for…

 189. Snakk om å ta sosialt selvmord.. Håper for din del at dette er en spøk, hvis ikke så håper jeg du snarest får rette diagnosen sånn at hjelpeapparater kan steppe inn. Lykke til!!

 190. Greit du har stor selvtillit, noe må jo kompansere for den lille kuken din. Du klarte provosere meg, men hadde det enda vært med vilje så kunne det vært morsomt. Kanskje på tide å klippe seg og få seg en jobb eller?

 191. Jeg både håper og trur at denne bloggen er en ironisk spøk. Hvis ikke blir jeg bekymret. Ingen kan vel være både så dum, så selvsentrisk, så dårlig i norsk, så pompøs og samtifdig være seriøs?!

 192. En kompis sa akkurat til meg at han skulle fortelle meg en vits, og han sendte meg linken hit. Etter at latterkrampen ga seg, så måtte jeg nesten sende deg et lite tips; Ikke drit deg ut mer enn du allerede har gjort. Dette blir kvalmende og ekkelt. Det at du synes du er så deilig er fint for deg, prima selvtillit, men ikke regn med at noen andre deler den meningen. Personlig holdt jeg på å spy ned hele tastaturet mitt. Jeg lurer veldig på hvordan disse jentene du skryter av at du har høvla over er. Ser for meg sekstenåringer med sparkeltryne, dårlig selvbilde og ettervekst langt ned over ørene.
  For din egen skyld så ber jeg deg legge ned bloggen og få deg en ordentlig jobb, fordi dette her blir for dumt.
  Jeg beklager for et litt direkte innlegg, og jeg ser jeg bare føyer meg inn i rekken av negative kommentarer, men dette trenger du å høre!
  PS! Kommer du på Paradise hotel neste år så skal jeg heie på deg, av ren medlidenhet.

 193. Du skal virkelig ha lykke til med å skaffe deg jobb du. Har det noen gang falt deg inn at arbeidsgivere i dag søker opp personene som søker på stillingen på nettet? De gjør faktisk en bakgrunnsjekk av deg. Skal si at jeg tviler sterkt på at du noen gang kommer til å få en god stilling med den syke holdningen din! Hvem vil vel ha en sykelig selvopptatt, arrogant, og klysete kollega?
  Lykke til sier jeg bare, og det tror jeg du kommer til å trenge!

 194. Du virker som du har en skikkelig disgusting personlighet. Det faktum at du må bruke capslock og på gang etter gang må bekrefte for deg selv hvor «digg» du er sier litt om selvtilliten din. Det er kvalmende, og ærlig talt – jeg tviler på at noen av disse såkalte digge chicksa som svermer rundt deg har en høy iq-score eller moraler. Bloggen din er harry som faen. Usj.

 195. Kjære brødhode!!
  Du e noe av det kvalmeste som kan gå på to bein. En dame med klasse hadde aldri lagt seg etter en som deg! Så de løse tøytene kan du ha for deg selv, det er helt greit.
  Du har ingen forn for utdanning eller fremtid, hva tror du damene ser i deg? Ett ligg etter byn!
  Kun damer som ikke eier selvinnsikt og selvrespekt går etter GUTTUNGER som deg, sånn som anne;-) dere er like forbanna blåst, dere passer bra sammen, gift deg med henne du;-)
  XoXo Silje.

 196. Haha, for å si det sånn.. du er IKKE noe tiltrekkende. og jeg tviler sterkt på at du har draget på andre damer også. Jeg er jente selv, og jeg kan si helt ærlig at jeg aldri har vært borti enn mer kvalmende gutt enn deg.. Unnskyld meg, men det her var bare kvalmt å lese..

 197. OOoooh my Lord! Dette er det verste og noe av det mest kvalmende jeg har lest på lenge. Fytti jeg har ingen aning om hvem du er og ikke vil jeg det heller. ÆÆÆÆæsj og ÆÆÆSJ, kan ikke forstå på noen måte at du kan få deg noe som helst på byn!!!

 198. jaja googla deg, bloggen din gule sider facebook om at du vil til gaydise hotel, masse viktig
  faggot
  hater ikke deg, men du er nok litt vel høy i hatten

 199. Og PLIIIIIIIS ikke kom med den «jeg har mange tusen hits på youtube», Rebecca Black har 53 millioner hits. Betyr dette at hun er dritflink til å synge? Nei, det viser bare hvor mye folk elsker å se på videoer av folk som driter seg loddrett ut. Se på dislike/like-ratioen din på youtube, 50 dislikes vs 5 likes. Ikke all oppmerksomhet er positiv.

 200. oki du suger i og rappe, første av alt rimene dine suger PLUSS norsk rap Suger kuuk, og for det andre, regfrenget er kle-kle-kless, wtf dudes, slutte og oppføre deg som en fjortiss og for hip hopens skyld/ rap plis slutt og lag musikk!, dette blir bar for lamt voks opp man…

 201. hahahahahahaha….. du er så jævli høy på deg selv at det er ekkelt! jenter vil ikke ha den kuken din du har hatt sex med AK me.. æsj… gleder meg til den dagen du får grisebank, det fortjener du! du er den største klysen jeg noen gang har vist om.. jekk deg ned, ingen vil ha deg. de driver på meg deg akkurat som de driver på med AK, de vil ta bilde med dere fordi dere er tapere. legger bildene ut på face med tekster som «hahaha, Rene og AK for life» . LOL i trynet ditt..

 202. Du skal faktisk ha det for den der da. Folk har en tendens til å fyre seg skikkelig opp når man sier noe som provoserer og med tanke på at det er det du egentlig er ute etter med teksten «Hvorfor alle gutter hater på meg». Så fort det er noen da som reagerer så får du den responsen som du håper på. Jo at alle gutter hater deg så saken din faktisk skal få noe å stå grunn på. Du klarte ihvertfall å fyre oppunder på mange. Greit nok det er ikke den beste artikkelen jeg har lest, men du klarte og oppnå mye med den. Du fikk irritert nok folk, Du fikk respons(Ikke så veldig positiv etter det jeg kan se), Du gjorde et poeng ut av responsen siden det taler til overskriften og du blir mest sansynligvis delt rundt til veldig mange på facebook som fører til mer «hits» og mer oppmerksomhet.
  You sir…. Got what you wanted /clap

 203. Svetteste typen jeg har sett i hele mitt liv. Du sier alle vet hvem du er… Jeg har ALDRI hørt om deg før… Glad jeg trykket innom linken til en kompis som skjelte deg ut, for jeg fikk meg en god latter. Ta deg en bolle

 204. Kom deg til helvete vekk fra Norge din forbannede klovn. du tar alt for stor plass i ditt eget hjem !!!
  Sandviken sykehus leiter etter deg !!

 205. Dette var sinnsykt bra skrevet, og nesten alt det du sa skapte jo faktisk mening i det. Og nesten alt stemmer jo i hvordan folk er i denne tidsperioden vi er i. 🙂 Genialt skrevet! Og er faktisk ganske glad for at du takkler det 😉
  Have a nice day ! 😉

 206. vist du sier alle liker deg.. hvorfor er det ingen som støtter deg på denne bloggen da ? så langt så jeg orket og lese på komentarene dine så ser jeg bare negative ting.
  Tor du er ganske så mye oppskryt jeg.
  Musikken din kan sammenlignes med når 2ndre klassingene skal lære og spille blokkfløyte, hørest helt forjevelig ut..
  du kommer til og ende opp med anger og deprisjoner senere i livet..
  Lykke til videre

 207. Dette må være tidenes sosiale selvmord, ha ha. Er du litt tilbakestående eller finnes det normale folk som er så ufattelig kvalm som dette? IQ er virkelig en fin bil av og til.. Btw så har jeg aldri sett eller hørt om deg før og tror og håper virkelig ikke at noen eg kjenner har gått på en så stor smell som å havne hjemme hos deg, da skal de hvertfall mobbes ut livet! 🙂 dette må vel være en spøk???

 208. Vet du hvorfor folk kommer innom bloggen din?
  Jo det er for å lese alt det drittet du skriver, du er så jævlig god til å drite ut deg selv!!
  Jeg tror at du bare knuller deg selv og ser for deg at det er noen lekkre damer!!
  Ingen som leser den bloggen her ser på bildene de bare leser det drittet du skriver!
  Er det rart folk hater deg? Det syns ikke jeg!

 209. Jeg er fra Bergen, og jeg aner ikke hvem du er siden du sier at alle fra Bergen vet hvem du er 😉

 210. hehe,
  – om dette er komedie, er det hysterisk morsomt! og du skal da ha for at du byr på deg selv på et nivå som er totalt blottet for all form, virkelig ALL FORM for skamvett! forhåpentligvis, er dette ikke selvtillit men selvironi!
  – om du mot formodning er seriøs her, er dette fortsatt komedie på høyt plan og helt sikkert svaret på hvorfor så mange er innom bloggen din så ofte som du sier. – dette er første gangen jeg fakstik leser en blogg, men må si dette var underholdning på lik linje med Kjetil og Kjartan show.
  vanvitig underholdning!

 211. Mr man, folk hater deg fordi du ser ut som en tulling,bloggen din er nr 1 pga idioter som meg vil se hva faen feiten gjør på nå. Hun eksen din som gjorde deg stor(Selvom du var det fra før=P hun og er heller ikke liten=P )
  Du kan ikke rappe! dU SUGER SOM mc. hØR PÅ SHIFT ,aCTION DEN GJENGEN DER, NOW THAT’S MUSIC.
  Du hjelper folk med å fikse fitte? Kusser syntes jo du er stygg=P så tviler på den.
  Men men du er nå en ekte nerd Rene LYRICAL hahahahahah du er faen ikke mye lyrical!!!

 212. Vil bare gjøre noe helt klart for de som måtte lure. Dette er IKKE hva bergensjenter vil ha. Skjønner ikke hvor han tar det fra.

 213. Jeg håper ikke du er seriøs?
  flaut..
  Ja, skal være enig der, du har sikkert sykt mange hits på bloggen din, men vil ikke si det er positivt.

 214. Drøm videre da 😛 Jeg kan snakke for mange jenter når jeg sier at selvtilliten din er overvurdert. For det første. Ingenting ved deg er attraktivt. Selvtillit er bra til et visst punkt. Et punkt du har overgått for lenge siden! Jeg håper virkelig dette er bare kødd, for viss ikke så er det bare kvalmt.
  Og utseendet ditt? du ser ut som en Wannabe. Ikke skjønner jeg at noen kan tenne på noe så falskt.
  Lykke til videre i livet. Med denne attituden kommer du til å være bånn i bøtta innen ti år.

 215. jeg ble linket denne siden av en venninne fordi hun syntes det var hysterisk morsomt
  at det gikk an å oppføre seg slik. Jeg går vanligvis ikke innpå blogger fordi jeg mener hele ideen om en blogg er idioti. Men med det sagt kommenterer jeg her for å fortelle deg at et menneske kan ha god selvtillit uten og være så selvsentrert.
  Jeg har også alltids sett på deg som en original person,men dette her ser ut som om det er kopiert fra AnneK.
  Lykke til videre rene!

 216. å fyfaen, flau over å være menneske etter å ha lest dette. du er skikkelig stygg, så jekk deg ned en del hakk, fordi du eier ikke utseende i det hele tatt. og jeg er jente.

 217. Du har nettopp gjort slik at jeg aldri kommer til å dra til Bergen. Synd, for hører folk sier at Bergen er en fin by.
  Taper!

 218. Du er jo bare tragisk. Du skriver jo bare dette for å oppnå oppmerksomhet, og som et forsøk på å bli «kjent». Du er en sånn «pek og le av» person. Enkelt og greit. Have a nice day, babyface.

 219. Hahhahahhahhahah! Dette er faktisk noe av det sykeste jeg har lest noen gang! Helt sykt at du kan tro noe sånt om deg selv! Hahahah, døør! Men kos deg videre med de ekle byhorene du tror følger etter deg!
  Sier bare lykke til med livet kompis, skal le av deg neste gang jeg ser deg!
  Hahhahahahahahaha, klarer ikke stoppe å le AV deg!

 220. Det mest kvalmende å lese her er kommentarene folk skriver… Så mye hat… Hva er poenget med å rakke ned på en person slik mange her gjør? Hva får dere ut av det?
  Flere av kommentarene som skrives krysser grensene for hva regjeringen karakteriserer som trakassering. Voksne mennesker burde vite bedre enn å behandle andre på denne måten. Selv om man ikke kan se de man snakker med i øynene, kan man vise at man har i det minste et snev av folkeskikk. Selv om janteloven tilsynelatende er det eneste som gjelder her: At man operer på en nettside og ikke er i umiddelbar nærhet til vedkommende man henvender seg til opphever ikke de sosiale normer og regler man følger ellers i samfunnet.
  Til de som ikke liker å lese det Rene skriver: de fleste nettlesere jeg har kjennskap til har et lite, ofte rødt kryss i et av skjermens øvre hjørner, som er til fri benyttelse for misfornøyde lesere. Føl dere fri til å benytte det fremfor å spre eder og galle. Liker man ikke hester, så behøver man jo ikke å gå i stallen for å skrike til hestene…

 221. Skal jeg vere helt ærlig så er det akkurat det der som gjør en gutt stygg. å ælske seg selv mer enn noe annet, og tro du er best i verden er så ekkelt og jenter blir bare kvalme.. om du snakker sånn om deg selv så tviler på at du får så mange jenter som du sier… for ingen liker det der

 222. ikke vondt ment men en del skrive feil…….gammel er du? og hva er igrunn så veldig flott med deg?? hadde ikke snudd meg etter deg.

 223. Går ikke så bra med den narsissistiske personligheten din om dagen ser jeg. Forresten, har ikke du en emosjonell personlighets forstyrrelse også!? Alle i Bergen kjenner deg? Du har sittet på gutterommet i 26år, du mistet jomfruen for noen få år siden, damen du hadde var notorisk utro og du satt hjemme å var bitchen i forholdet. Nå leker du storkar, mens sannheten er mye, mye mer tragisk. Du henger på fotballpuben og sitter som oftest med han ene kompisen din som ble pult (kjetil) i ræven av en junkie. Du er anmeldt for mobbing flere ganger samtidig som du hetser mobbere på bloggen din, full dobbeltmoral. De få vennene du hadde har snudd ryggen til deg pga holdningene dine og nå ler hele Norge av deg også. Gratulerer Rene, godt jobbet 😉

 224. Hahaha.. Trodde ikke det skulle gå an og bli så blåst i hodet. Du minner meg og en av de klysene i Jersey shore.. Det dårligste tv programmet noen sinne laget.. Du er stygg!! Du ser ut som en soltørket tomat i trynet, hehehe. ler meg ihjel..
  Ikke kan du Rappe heller..
  Eneste grunne til at folk Hater «på» deg som du kaller det, er av den åpenlyste grunnen at det ikke er noe og like ved deg..
  håper du råtner i selvbruningskremmen din.. ha en jævlig dag.. Tulling!!

 225. Husker jeg leste bloggen til eksdama di en gang for lenge siden og fikk inntrykk av at du kanskje var en smule eksentrisk/rar/spesiell (noe det ikke er noe galt i, vi er alle forskjellige), men hovedinntrykket var vel at du virket som en sympatisk og grei fyr med beina sånn passelig plantet nede på jorda. Jeg er ikke typen til å overfladisk vurdere andres utseende eller komme med ekle kommentarer, så derfor skal jeg prøve å la være. Men dette innlegget her fikk deg til å fremstå alt annet enn sympatisk og får deg til å se ut som en fyr totalt blottet for selvinnsikt. Selvtillit er sexy, men det er forskjell på selvtillit og å være selvhøytidelig. Dette her blir rett og slett for dumt! Stilen din og utseende ditt er det stikk motsatte av hva jeg tiltrekkes av.. Men utseende er ikke alt. Personlighet derimot, det er JÆVLA viktig og kan veie opp for et mindre tiltrekkende utssende. Og med den personligheten du viser her har du ikke så mye å stille opp med..

 226. Joda, det er faktisk mulig å ha for mye selvtillit…. Det er du et levende bevis for… Sannheten er at jeg finner deg ikke tiltrekkende i det hele tatt, du er nok en av de jeg hadde oversett på byen. Kanskje du hadde oversett meg også fordi jeg ikke er solariumsbrun med bleket hår;) Hemmelighet er å faktisk være litt ydmyk selv om man er selvsikker. Karisma og eleganse, du har sikkert aldri hørt om dette før?? Sensualitet? Hehe, målet er ikke å ose selvsikkerhet, men trygghet og sensualitet. Sorry, men jeg kan se for meg hvilke damer du får. Og alle menn der ute, dere har ingenting å bekymre dere for. Med mindre det er dama deres som er problemet, i så fall er det bare å la henne gå;)

 227. Og akkuratt der begynte en GOD del jenter og hate på deg og! Gratulerer 🙂 du er herved verdens dummeste.

 228. Vet ikke om du bare er dum eller om du er veldig smart og at du provoserer. For du spretter opp på topplista for som faen sikkert, i såfall good job.

 229. du tror at damer vil ha deg? eller er det bare noe du dikter opp selv?!.
  INGEN vil ha en stygge jævel og sjøldigger som deg.
  få deg et liv.
  du er den mest kvalmenes gutt jeg noen ganger har sett.

 230. Eg grine snart.. Hva er dette for noe? Bra du har selvtillit, mann! Men helt ærlig, det der var berre kvalmt. Ville heller ha datet en mann med litt bedre personlighet osv.

 231. Jeg har ALDRI hørt om deg, og har lite lyst til å høre mer om deg. Håper for din del at dette innlegget du skrev er ironisk, du kan umulig være seriøs?

 232. haha fyfan, ler meg ihel XD du er ikke litt perfekt en gang, alt for selvopptatt, alt for ego, altfor god selvtillit… du er ingen damers «Ken» du er mere en selvopptatt idiot som trur han rapper helt fantastisk og har en kamera mann som ser ut til å ha downsyndrom, å dra frem å tilbake med kameraet hele tiden er jo profesjonelt? haha, nei. ingen gutter liker deg fordi du prøver deg på dama dems som om du skulle vært en stalker.. de hater deg ikke fordi du syns du er så jævla gangster? men fordi du er den type personen som ingen bryr seg om å synes du er altfor overfladisk, seriøst skaff deg et liv. jeg vedder på at det der me at damene til haterene dine kommer bort til deg er en jævla stor bløff. det var sikkert et engangstilfelle. å du som sier du er så jævla kjent, hvorfor har ikke jeg hørt om deg? eller noen andre jeg kjenner? du er patetisk.

 233. rene, hvis du vil ha positive tilbake meldinger, må du ikke være så selvsikker! du ser bra ut, du rapper kjempe bra og bloggen er bra! Men du misbruker populariteten din ..

 234. HAHHA! Dette er det morsomste og mest tragiske jeg noen gang har lest. Det du skriver om deg selv; RÅ, DEILIG og alt det der… Det blir bare for dumt..

 235. Jeg forstår godt hvor folk kommer fra, og at folk vil kommentere på dette tullet her (de er helt grusomt.) Men for å være helt ærli forstår ikke jeg at å krenke denne fyren kommer til å hjelpe.
  For alt vi vet sliter denne personen med å forstå at folk er forskjellig. Men det eneste dette går ut over, er han selv.
  Lykke til videre Rene, håper du blir klokere med årene, og skaffer deg litt mer perspektiv.

 236. Jeg bare innser mer og mer for hver dag som går hvorfor jeg faktisk er lesbisk.
  Å kjære deg, om du er den mest leste guttebloggeren i Norge ville nok du vært på topplista, noe du ikke er. Så, lystløgneren Rene er nok den EGENTLIGE taperen.

 237. Men seriøst folkens ikke hans feil at han er tilbakestående og dum! Stakkars!!! Han har nok ikke vært så heldig i livet… For alt vi vet kan han ha en hjerneskade..

 238. Du har verken utseende eller personlighet, sånn jeg ser det ut ifra bildene dine og det du skriver her.

 239. Hey du rene med liten boletiss å ha blogg er litt femi det vet alle men at du er bedre enn alle andre ja særlig og rappen din sugde baller kjenner 14/15åringer som rapper bedre enn deg

 240. Håper Nils m/ Skills kjenner sin besøkelsestid, og inviterer deg til Skeez TV, og lar deg bli overkjørt av han selv.

 241. Jeg klarer ikke å la være å skrive .. Men vet heller ikke hvor jeg skal starte!
  Men en ting; har en jente egentlig fortalt deg hva hun liker ved deg uten å måtte nevne noen muskler? Å hvis du som regel får jentene når du er ute på Byen og kanskje ikke så ofte ellers, har du tenkt på at mange jenter som er fulle tar ofte det første de kommer over? Sier ikke alle, men mange. Sikkert de mest drita som kommer bort til deg, kan jeg tenke meg. Har aldri lest bloggen din før, kun dette innlegget fordi noen delte den på Facebook. Men jeg må si at jeg har heller ingen interesse for å lese noe mer heller. Og utifra bilde på bloggen din så må jeg helt ærlig si at jeg fikk ingen «oi, wow» følelse. Og det ble ikke noe bedre av å lese innlegget heller. Folk som snakker så mye bra om seg selv er bare for meg kvalmt. Plis ro ned egga dine littegrann. Får seriøst nesten litt vondt av deg når du faktisk tror at folk skriver til deg av misunnelse/sjalusi.. Hadde du hatt beina litt mer planta på jorda hadde du nok vært enda mer likt!! 🙂

 242. For en forbanna tosk du er! Alltid vært fasinert av stygge mennesker uten selvinnsikt, men dette topper virkelig alt. Hadde jeg vært deg så ville jeg blitt litt mindre kjærring og sluttet å blogge asap, så kan du fortsette dagen som fruktansvarlig på Kiwi og prøve å være så usynlig som mulig. En god start vil være å klippe håret så du ikke ser ut som scooter lenger.

 243. Mannen er jo et geni.
  Skjønner dere ikke at alt er kødd? Han burde vunnet gullruten for denne bloggen!

 244. Oi, det var mye selvtillit med lite mening i :O
  Det er faktisk sånne gutter(eller bør jeg si jenter?)som deg som gjør meg så utrolig glad for at jeg er sammen med en ekte mannemann, en rebell med et godt hjerte <3 Og nei, jeg ville aldri gått bak ryggen på han og spandert på deg, for det ville bare blitt for dumt 😛 Lykke til videre med musikken og brun- og blidpillene og de andre morsomhetene det kan virke som du tyller i deg til daglig 🙂

 245. Fy søren for en stor klyse du er. Du er ikke annet enn en selvopptatt og egoistisk idiot, som lever på et utseende du ikke har.
  Måtte Gud forby at denne patetiske livsmisbrukeren av en mann en gang får et barn.

 246. La meg gjetta, Pauly D e forbilde ditt? tror faktisk ikkje eg hadde anbefalt deg t min verste fiende ein gang…

 247. Vel, for det første så irriterer skrivefeilene dine meg. 🙂 For det andre så er det turn-off med så jævlig mye selvtillit. Spyr.

 248. Hvis du er helt seriøs når du skriver dette bør du steriliseres. Kan ikke risikere å få flere av deg 😉

 249. Hei du.
  Bra selvtilliten som du ha. Og kan ikke si at du ikker ser bra ut.
  Men det er faktisk ikke så mange som vet om denne bloggen, kanskje mange i Bergen og Oslo, men ikke spesielt i Stavanger/Sandnes. Jeg er en 17 år gammel jente og bor i Stavanger. Jeg fikk vite om denne bloggen igjennom dette innlegget, fordi noen synes det var morsomt.
  Just saying it.
  Men bra blogg!

 250. Morsomt at så mange lar seg provosere av innleggene dine Rene. Du får akkurat den oppmerksomheten du vil ha…. Folk driter seg virkelig ut med å skrive så usaklige ting til innlegget ditt. De skriver at du er sånn og sånn og bare dritt (noen av dem) Men jeg skjønner ikke poenget hvis de synes du er en dust, hvorfor gi deg oppmerksomheten du vil ha og lever for? Jeg synes du virkelig har fått frem poenget ditt vertfall, du står for den du er noe som veldig mange ikke klarer. Til dem som ikke klarer å la være å skrve stygge usaklige ting :shut tha….. Up! Stå på videre Rene

 251. Er enig i mye av det du sier! Visste du faktisk at i homomiljøet i Norge er du ganske populær! Alle synes du er ganske rådigg 😉 hva synes du om det? Kan jo skrive et innlegg om det!! Hehe

 252. Haha, fyfaen, håper dette er kødd. Er nok flere jenter som hater på deg enn gutter etter dette her. Vær så snill å hekk deg ned et par hundre hakk.

 253. Kjære renen;) . Nå må ikke du glemme hvordan du ble kjent 😉 . Du ble nemmelig kjent fordi eksen din hadde så forbanna mange haters .. Og folk må jo se hvem som er kjæresten til henne . Og det var deg .. Du har vist meget godt at du ikke har dine små grå … Du ser bokstavelig talt helt jævelig ut på håret ,paulie håret passer ikke deg . Vær deg selv . Roan på selvgod heten .. Man kommer ikke langt med det dere .. Og du ? Noen rappe sanger på youtube og en dorlig blogg der alle ler av blir det ikke mye penger på ;).. Begynn og tenk på og få deg en utdannelse …. Og for og få deg en stabil dame bør du ikke holde på sånn som det dere .. Jente HATER gutter som tror de er deilig …. Godt eksempel på og være høy på seg selv ,du

 254. Dude! 😀 Ta kontakt med TV Norge 😛 Få deg noe spraytan… har vi muligens en norsk «The Situation» på gang eller? 😛 bare fattig, altså…

 255. Ha ha ha………er det mulig å klare å provosere så mange!! For det er jo helt klart utrolig mange som har lest denne!! Og en ting! Du må IKKE tro du er noe! Det er ikke lov i Norge det! Tror ikke jeg har ledd så godt på lenge! Kan ikke skrive sånn må skjønne, folk blir støtt! Ha ha tenk å la seg irritere så mye!

 256. Jeg har aldri følt meg så lite tiltrukket til en gutt som det jeg følte etter å ha lest dette innlegget

 257. 398 kommentarer og 390 av dem beviser at ikke «alle vet hvem du er» og » syns du er den kjekkeste gutten» osv.. Kanskje du burde ta et hint av det egentlig? Jeg har ihvertfall aldri sett eller hørt om deg. Og når du skal skrive et innlegg til de som «hater deg» og skriver slikt, så får du jo bare flere «hatere»
  Dette må være tull. eller så har du faktisk veldig selvtillit problemer. Noe som er veldig synd, i og med at det ikke blir bedre med dette innlegget og disse kommentarene.
  Uff, så trist og tragisk. lykke til videre altså..

 258. Ånei, enda en taper som tror han er guds gave til universet. Du må nok være mange hakk heitere før du kan være så arrogant. Oh, and your music stinks. Går det an å være mer stereotypisk douchebag? I think not…

 259. Får en oppfatning av at du skrev alt dette mens du var heelt sørpe. Håper på at du vil få hodet ut av ræva snart. Lykke til!

 260. Greitnok du e digg osvosv, men ein ting jente ikkje lika – de e gutta so rett å slett e høge på seg sjølv! Hadde du jekka ned litt, so hadde du vårte 70% bedre 😉

 261. Du får deg selv til og høres ut som en person som er ute etter og ødelegge andres forhold, det er det ingen som liker…PS: haha..tror du rapping er et talent? rapping er ikke om og spytte ut masse meningsløse ord og håpe folk vil like det..de flese rapper fra hjertet..ikke skry av noe alle kan!

 262. Uff, Rene.. Hva er det som er skjedd med deg? This isn’t you. Greit at du vil ha oppmerksomhet, men det finnes andre måter å gjøre det på. Tror hun eksen din har mye med dette å gjøre.. Kom deg ned på jorden igjen! Du er bedre enn dette.

 263. Haha! D e jo d her han vil. Han får oppmerksomhet ved å provosere… Drit i å gi han oppmerksomhet. sku likt å vært han da han e 40, og ser tilbake på d her.. 😉

 264. ja det burde du tenke på før du tar deg en west coast gangstaaa rappa linje med cocain… prøv heller å vær nykter når du skriver 😀 da hadde sikkert damene likt deg 😀 sjønner at det kan være vansklig å slutte med dop for en kar som deg. du må jo vere langt inne i narko verden..etter å ha sett alt du skriver, så synst jeg synd i deg 😀 håper at du kommer deg ut av den dritten der.. sånne ting tukler med hjernen din.. TYDLIGVIS___

 265. Voks opp lille gutt! Synd du må skrive et innlegg for å overbevise deg sjøl om at du e digg og bedre enn alle andre, for det er du absolutt ikke..Hadde ikke gått bort til deg på byen om eg hadde fått penga for det en gang.

 266. Fantastisk at du har så mange kommentarer på bloggen din, og jeg må si at jeg angrer på at jeg leste den i det hele tatt.

 267. Du… Kompis… Er det en eller annen som har vært innpå bloggen din å skrevet dette innlegget? Eller er du virkelig en så stor klyse som du høres ut som her? Om det virkelig var du som skrev dette, og om du virkeligen mente alt du skrev her tror jeg du bør ta deg en bolle og hakke deg to-tre hakk ned… Jeg klarer ikke så se for meg hvordan noen kan finne deg tiltrekkende når du skriver og er på den måten. Helt greit, du har muskler og kul sveis, men den overfladiske delen av deg drar deg ned fra en 8er til en 3er, max… «Alle» disse jentene som kommer bort til deg kommer ikke bort til deg fordi du er tiltrekkende. De kommer bort til deg fordi du er en tulling… De prøver å narre deg, få deg til å tro du er så kul som du sier du er… GJør deg selv (og oss andre) en tjeneste: Slutt å være så kjepphøy ; ))

 268. Dette er jo bare trist!
  Du vet at folk syntes du er dum, du vet at det er derfor folk er inne og leser. Du snakker nok med andre som at dette er en spøk, men det er psykologiske mønstre som du passer perfekt inn i. Med andre ord så er du ikke unik, du har bare tatt dette opp på det store internett. Dette er typisk oppførsel fra klassens klovn; all oppmerksomhet er god oppmerksomhet, men det er faktisk ikke alltid sånn. Ønsker deg alt godt og jeg håper du klarer å komme gjennom alt dette. Lykke til videre med damer osv.
  Til alle andre dette er personen dere elsker å hate! Ikke vær sur på han fordi han er den dere elsker å hate, det er jo derfor dere er her. Om dere finner dette provoserende så finnes det andre steder på nette…

 269. hvorfor er det slikt at flere jenter som har hatt sex med deg, sier du har liten tiss og dårlig i sengen?

 270. Artig innlegg.Håper det ligg my selvironi i det her innlegget . Fint med selvtillit men ikke alt for my som det fremstår opp her.

 271. Hahaha jeg tror ikke på at dette er en ekte blogg, måten den såkalte «Rene Lyrical» blir prosjektert. I så fall er DET en person som mangler talent på flere vis og oppdragelse. Kanskje du ble oppdratt av en alenemor som har fortalt deg ut av dårlig samvittighet, hvor «pen» og «perfekt» du er. Det er fort at sånne ting brennes inn på hinnen. 🙂 Jeg hater på deg nå fordi jeg er en hater, og nyter det. Like mye som du nyter å bli hatet på fordi du vrir det om til noe positivt for deg selv (haters = sjalusi og envy), Det unner jeg deg litt på. Men faen for en kvalm kar, hahaha. Nyt livet ditt, du burde ha mange fans som liker komedie.

 272. Jeg er jente, og jeg synes du er fullstendig, totalt motbydelig. Har seriøst store vansker med å se for meg at du klarer å dra i havn noe kvinnfolk med over 70 i IQ, men like barn leker best, antar jeg. 😉

 273. Jeg håper virkelig at den personen du utgir deg for å være her på nettet er en karakter, akkurat som Heidi Alexandra, Cristina Waldorf, Kissie, TommysLife osv.
  Det er for all del ikke dumt å ha god selvtillit tvert imot, MEN slik du skriver (nå har jeg ikke lest noe annet enn dette innlegget her, kommer heller ikke til å gjøre det) så må jeg med hånden på hjertet si at jeg oppfatter deg som en taper. Ikke pga utseendet, hva du gjør eller slike ting, men hvordan du oppfører deg her. Måten du skriver på. Regner med at du skal «heve» deg over andre gutter som er her i verden, dessverre slår det bare tilbake på deg.
  Det er ikke rett at andre skal hate deg for hva du gjør eller hvordan du ser ut, men når du tar tilbake med samme mynt og skriver de idiotiske tingene du gjør, så vil jeg heller si at det er du som kommer ut i et dårlig lys her.
  No hate 😉
  Men som sagt, så håper jeg du er av samme type som de jeg nevnte ovenfor, bare en blogger som vil provosere til seg fler lesere.
  Btw; Ikke for å knuse drømmen din, men hvis du vil være en ordentlig «mann» så burde du skaffe deg en ordentlig jobb, ikke en «tulle» jobb som musiker her i Norge.
  Må også legge til at jeg overhode ikke finner deg attraktiv, liker ikke rap, eller solariumsbrune gutter med 1kg voks i håret. Men det som dro deg enda lengre ned på skalaen er måten du ter deg på, vil du virkelig at folk skal oppfatte deg som dén drittungen? Hvis du noengang har tenkt på å skaffe deg en ordentlig jobb så burde du tenke to ganger hva du legger ut på nett 🙂
  Bare ett tips!

 274. «ALLE VET HJEM JEG ER» …emh okei? hadde aldri hørt om deg? kanskje du har utseende men hallo, er ikke det som betyr mest her i verden..Det viktigste er ikke å være kjent og damemagnet…lykke til i dette livet sier jeg bare, for du kommer te å få det tøft om du forsetter slik som dette her. du bør prøve å faktisk framstå som deg selv, ikke som den «perfekte» person som har alt osv..ingen er perfekte uknow..har aldri lest bloggen din men bare dette innlegge gjore et litt vel «spessielt» inntrykk..prøver ikke rette på deg eller noe sånn shit, men noen ganger, spessielt når enn har blogg kan det faktisk være greit me andres meninger..om du vil ha det eller ikke.
  no hate, bare min mening..

 275. hahaha må bare reposte noe, for jeg er enig i hva hun skriver:
  Postet av: Ann Iren
  Har sett deg på byn og hvilke jenter du tiltrekker deg. For trang og liten leopardkjole, spagetti-extensions og brunkremskille er ikke så mye å skryte av, samme med iq-nivået. Blir nok kjekt den dagen du blir gammel (oh, wait..) og innser hva for en kvalm fyr du var. Du kan være så snill og godhjertet du bare orker, men folk tar lettere til seg negative inntrykk, og av deg bare oser det kvalme (og svette, se på bildene av deg mann), du er er så patetisk og tror at dette er hva livet går ut på. Å drikke med småjenter som ikke vet bedre. Men takk for at du og bloggen din minner meg på at livet mitt faktisk er ganske fantastisk på dårlige dager, sammenlignet med ditt 🙂 Tok meg faktisk bryet til å høre gjennom noen av sangene dine, men helt ærlig – for å gi i det minste litt konstruktiv kritilk – musikken din er ikke noe bra. Og hvis du skal fortsette å disse «haterene» dine, her har du er tips: Det er vi som blir betaler skatt for at du skal få penger av nav, basically så betaler vi for alt du drikker i helgene 😉

 276. facebooken min la ut link av dette innlegget hvor det stod freakshow osv. Ja man blir litt provosert av innlegget ditt Forde det er veldig 14 iss for en fyr på din alder pluss at det ikke stemmer det du sier. Folk som skriver til deg her er ikke sjalu. Første jeg tenkte når jeg hadde lest innlegget ditt og sett videoene var: herregud så flau jeg er på hans vegne , noe så pinelig. Men trodde du skulle få mange personer som faktisk kjente deg of forsvarte deg, men du har jo bare stygge mld som tikker inn nesten:( greit man ikke skal ta til seg ledet stygge folk sier og ikke ta det på verst måte, men du kan jo kanskje gjøre noe med alt dette og faktisk prøve og bli litt mere ydmyk som person. Ikke alle som skriver til deg er sjalu nei, eller ikke fine jenter;)

 277. Vel okei, jeg personlig syntes du er helt korka. n_n Greit du har selvtilitt og alt, men kanskje litt vel mye at det begynner å bli kvalmt >_< Og for å si det sånn, du har ingenting jeg blir tiltrukket av. Du er så langt ifra perfekt i mine øyne, mer eller mindre det motsatte. ahahah. Og nei, du trenger ikke å en gang si ''Åååå du er bare sjaluuu'' Hvorfor skulle jeg vært sjalu på det der? ^^ Har det jeg trenger, trenger ihvertfall ikke å være ett piggsvin med bakoversveis ^^ Bare tørk av deg den selvtilitten og la den gå ned ett par tusen hakk okei ^^? Kanskje folk endelig slutter å hate på deg.

 278. Haha, digga selvironien, u dude, men tror ikke du kan sammenligne deg med «Ken» dessverre, men ja, du skal ha for forsøket!

 279. Dere kan ikke si at han er ute etter og ødelegge andre sine forhold. Visst en dame/jente som er i et forhold vil gjøre noe utenom forholdet kan ikke den personen hun gjør det med klandres. Gudene vite hvor mange slike episoder jeg har hatt, de gangene jeg har sagt stopp er når det er dama til en kompis. Senest i går fikk jeg en venneforespørsel på facebook fra ei som bor flere titalls mil fra min plass om vi kunne bli bedre kjent siden hun var her oppe en gang iblant, og hun er gift, og har en unge. Jeg har tidligere vært i et langt forholdog kunne aldri ha gjort noe slikt mot den andre parten. Damer er noen slu jævler, bare så det er sagt.

 280. ehh eg ble litt flau av å lese dette tror ikkje grunnen til at folk hater på deg e fordi du «fisker» damer men fordi du e så jævla eplekjekk eg trodde du køddet i begynnelsen men det gjorde du tydeligvis ikkje etter min mening oppfører du deg litt som en eller annen selvgod stylist med «åhh håret mitt e så fint» «utsende mitt e fint» blir kvalm.. og det «hvem vil vel ikke ha oppmerksomhet?» vel kan si deg at det e MANGE mennesker som ikkje vil ha oppmerksomhet de takler det ikkje, de takler ikkje litt oppmerksomhet en gang

 281. ikke vær så raske med å dømme folkens. Jeg vet ikke om dere har hørt om feks. autisme? hvor spontane utsagn og meninger kan finne sted uten at personen er klar over at det han sier faktisk er «galt» eller upassende. Noen personer har ikke den samme grensen for hva vi skal fronte som det de fleste av oss har. Det er også mulig denne gutten har utviklet ID (underbevissthet) i stor grad fritt, altså ikke fått noen opplæring som ung i hva som er passende og ikke 🙂
  – uten at jeg skal påpeke deg noen slag av sykdom herr Rene, og beklager virkelig om du føler deg krenket.det er ingen alvorlig sykdom i den forstand, og mange er ikke klar over at de selv har slike type «sykdommer» fordi graden av det varierer. Måtte bare få frem dette til folk og vet ikke hvordan jeg ellers skulle ha fått gjort det.
  -Drittsnakkingen kommer jo så klart av provoserte mennesker, men prøv å tenk på bakenforliggende årsaker til at personen skriver som han skriver 🙂
  Det var dagens moral haha! så håper jeg noen fikk øya opp et par mm og forstår noenlunde hvor jeg vil med dette.

 282. Jeg tror på at du får alle damene, for når jeg er på byen, så er det sjeldent jeg ser de stygge damene.. Men nå vet jeg hvor dem har tatt veien:)

 283. hahah, hvor mange sprøyter har du satt da? feila en del med bol kanskje bolla? hahaha så sykt patetisk! er bare latterlig hvor stygg du faktisk ser ut. kan ikke tenke meg i det hele tatt at damer faktisk kommer bort til deg og begynner å snakke til deg først… legg opp

 284. Dette innlegget har høy underholdningsverdi – helt på høyde med Rune Øygards meldinger på Skype og sms – og frembringer en blanding av smil, gåsehud og litt vondt i hodet. Jeg kommer til å følge denne bloggen. You made my day.
  Du må ha noen gigantiske baller som greier å gulpe opp dette innholdet, og særlig måtte ta så mye dritt her i kommentarfeltet. Hadde jeg fått så mye galle, hadde jeg ikke gått ut døra på én uke.
  Stå på.

 285. ehm, jeg tar opp både bloggen din og Anne K sin på storskjerm på vors noen ganger for dere er så ufattelig dumme at det er skammelig underholdende! Og det at du har «VIP» er det ikke bare du som har for å si det sånn, du har sikkert fått det for å gi deg litt sympati for at de tror du er en fattiglus uten skikkelig jobb.. Vær så snill rene..ikke prøv å le bort alt, det er en grunn for at folk gidder å kommentere det du skriver om, og det er pga du skriver så jævla mye dumt.. kutt ut bloggen, kutt ut det du kaller «rapping» og du er dritstygg. nyt livet videre mens du kan.. for slik som du holder på så lever du nok sikkert ikke så lenge pga alle «hater» folkene dine.
  takk for meg, gleder meg til å få høre din respons.

 286. oi, for en sykt rå klesstil! (irroni)
  du er noe av det mest harrye jeg har sett! du er rund (sier ikke feit, fordi det er slemt), usexy, tar deg selv sykt høytidlig, og rett og slett bare kvalm! pleier ikke å ta meg tid til å skrive til tapere på 30 år… men altså, vi har en sånn i oslo også. SUPERKIZEN
  Det er han du prøver å se ut som? PS. du er helt motsatt…
  https://www.google.no/search?um=1&client=opera&hs=oYM&rls=nb&channel=suggest&biw=1887&bih=939&hl=no&tbm=isch&sa=1&q=jersey+shor+paul+d&oq=jersey+shor+paul+d&gs_l=img.3…33834.37867.0.37997.7.7.0.0.0.0.129.438.6j1.7.0…0.0…1c.1.14.img.nr4qQO5WYNo#facrc=_&imgrc=Di_JSclkDMcDxM%3A%3B3fm3YsjLXWr-OM%3Bhttp%253A%252F%252F0.tqn.com%252Fd%252Fmenshair%252F1%252F0%252Fa%252FB%252F-%252F-%252Fp02.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fmenshair.about.com%252Fod%252Fcelebrityhaircutsstyles%252Fig%252FJersey-Shore-Haircuts%252FPauly-D.-2ZU.htm%3B500%3B500

 287. Hei vil bare si at jeg er stolt av at kjæresten min har knullet deg, dig å vite at kjæresten min kan få så deilige typer som deg, og dig når hun søg meg på formiddagen etterpå og fortalte kor jævli dig du var å ha sex med 🙂
  Du er bare døds rå

 288. Haha. DU skal være glad ikke ALLE andre (les: hvem som helst) gjør som deg, for da hadde ikke DU hatt noen blogg å melke «kjendis-status» av. Så jævla bra er ikke den bloggen her, og ikke «musikken» din heller (ikke at jeg har lest eller hørt noe om deg før, takker høyere makter for det!)
  En hvilken som helst mann på gata har mer karisma og sjarm en deg.
  Men er jo nesten litt trist også, at en voksen mann kan leve i en sånn vrangforestilling av seg selv og omverden. Håper du en dag våkner, og det vil du nok gjøre, slik at du kan stoppe denne til dels psykotiske selvdyrkelsen av deg og ditt ego før det er for seint…
  Og synes du det ikke er litt flaut det hele? At du som en mann faktisk henger så langt etter majoriteten av samfunnet? Med ditt kvinnesyn, som i seg selv burde være nok til at alle de fleste jenter løper å gjemmer seg av frykt, med din generellt dårlige fremtreden (nå snakker vi hvor du ser ut, beter deg, klær på deg osv.) og din (rekord)lave sosiale intelligens. Nei, her er det noen foreldre som ikke var med i timen, for en sånn oppførsel kan ikke være skapt av et individ, her har det vært større krefter i sving.
  Så da sier jeg som andre ikke-sinnsyke mennesker vil sagt, klipp deg og få deg en jobb! Eller start med utdanning, så etter det kan du jo se om noen faktisk vil ansette deg. Tror denne bloggen har ødelagt de fleste jobbmuligheter mer seriøse en nattvakt på Statoil.

 289. fysj og fy, e du særiøs? HAHA isåfall. ler mæi ijææææl :D:D å æ e en jenta som IKKE hadde kommet bort til dæi på byen for d OSE LANGVEIS at du e en klæpphæsli ufyyyyselighet. men sikkert snill og grei. å stygg e du heller ikke. regne me d æ får tilbake som svar nu e at æ e ikke fin nok for et blikk;)) mohahahaaa, dør av sånn der innbilske fjotta, håpe d her e sarkasme og ironi til di grader, for isåtilfelle e du en dritarti dude!

 290. Litt mindre attitude så er nok denne karen ganske likanes tror jeg 🙂
  (Harlem shake med boobs var epic)
  Lykke til videre med karrieren 🙂

 291. Kjære alle dere som skriver til René:D
  Hvorfor bruke tid på å kommentere på denne bloggen? Hehehe
  Gutten oppnår jo akkurat det han vil…..
  Hehehe:D

 292. Trodde jeg hadde sett/hørt alt men fy faen dette tok kaka!
  Lykke til i livet kompis, du ruler 😉 hahaha

 293. Du er min forbilde Rene, har alltid hatt lyst til å se ut som Shrek med Pauly D sveis. You go girl! Og btw, du ser ut som en knakanes kjekk kar. Dama mi sa at du så ut som en gammel gris. Vet du hva? Du er bare for bra til å være sammen med dama mi! Ta Katta mi! Den heter PULMEGIRÆVAMEDENCHEMBALO.

 294. skaff deg et liv.. du tror du er en eller annen thug?,, oslo gutter fra holmenkollen er mer thug en det du er.. og ingen vil ha de feite damene som aldri kom ut av puberteten, som du skryter på deg;) aner ikke hvem du er, og kommer nok aldri til å høre om deg igjen.. du har overtolka, Forest Whitiker.. baaad man.

 295. Fyfaen.. Hvis du tror du er noe etter dette så tar du feil 😉 ingen blir tiltrukket av selvdiggere, sånn som deg ! Jeg skjønner jævelig gift hvorfor ingen liker deg 😉 selvfølgelig liker de deg ikke når du tror du er deilig og best … Fyfaen skaff deg et liv 😉 og dette kan jeg si bare av å ha lest dette 😉 tenk at alle i hele landet|verden kan se dette og du skaffer deg bare fler haters ved å skrive sånn her ..;) uansett jeg synes ikke du var ser så perfekt ut som du tror du er ;))

 296. Hahaha, genial parodi. Du er et komisk geni, karakteren din er spot on =) Har du gjort noe annet? Bortsett fra og spille denne klysete karakteren =)

 297. Lubben og selvsikker??.. Alt jeg hater i en person… Får håpe for din egen del at dette kun er en blogg-karakter.

 298. Hhahahaha, fy faen, detter det værste jeg har sett på lenge, sååå sykt overlegent x) Good luck in youre life 😉

 299. Vel, du har utseendet med deg, du kan å rappe, og du har stor selvtillit. Så ja, du drar nok damer i søkk og kav på byen. De vil ha deg en natt, og thats about it. Når det kommer til parforhold så går det ikke om en person er så selvgod som deg, det får deg til å virke egoistisk. Og om damer går bak ryggen til typen for å få en kveld på byen med deg, så er de ikke damer som er verdt å spare på.. Virkelig.
  Kan si jeg er sjalu når det gjelder musikken din, driver selv med musikkproduksjon og skulle ønske jeg hadde ditt talent. Ser at noen skriver at du ikke har utdanning og shit, men kom an, stå på ang. musikken din, skaff de rette kontaktene, om du ikke allerede har de selvfølgelig, så treng er du ikke noe utdanning, bare kreativitet og pågangsmot.
  Lykke til. 🙂 Jeg hater ikke PÅ deg. :))

 300. Du drite deg ut foran heile Norge, å du e forresten ikkje deilige;) koss i helvede kan du se på deg sjøl som det? bollshit! ekle Wannabe sosseklatt så du prøve å ver, men egenelitg ser du bare ut som ein liten dredonge! hahaha, kos deg videre me det nydeliga scooter håre ditt!

 301. Haha! unnskyld for å si dette, men jeg finner absolutt INGEN ting tiltrekkende ved deg! Du er ikke deilig, du har IKKE perfekt hår, og den fake brunfargen din gjør meg rett og slett kvalm.. hadde jeg vært deg, hadde jeg jekket en smule ned på overlegenheten og kledd meg som en normal person, gitt faen i å ta selvbruning og solarium. MENN SKAL VÆRE MENN, IKKE DAMER. skjønner du?

 302. Jeg har aldri hørt om deg før, og ikke er du en av dei beste bloggerene.. du driter deg ut, og ærligtalt blir eg flau på dine vegne måten du sier du er mye bedre enn alle andre? hva er de for noe å si? for de er de ingen som er og spesielt ikke en person som tror de.. get over yourself. og for å synke ned på et level som ikkje kan måle seg me ditt likevel, damer som går etter deg går sikkert etter hva som helst som puster.

 303. Haha, dette er seriøst det dummeste jeg noen gang har lest tror jeg.
  du skal ha for selvtilitten, men for meg så er du overhodet ikke tiltrekkende.
  jeg tror ikke jeg akkurat hadde gått til deg på byen, og du må lære deg å skrive..
  du ser gammel ut, ikke stygg .. men du må lære deg normal norsk 🙂
  haha omg, jeg må nesten bare le jeg altså..

 304. eg må bare si det at utfra bildene så er du overhodet ikke det stuggeste eg har sett,men etter å ha lest det du skriver så forsvant utseende ganske fort..personlighet har veldig mye å si i en person uansett om det er jente eller gutt,og med denne attituden så kommer du nok aldri til å få noe som seriøst forhold,verken nå eller om du en dag skulle være klar for det…
  MEN om du skriver og gjør dette for å provosere..så er det ett konge innlegg og du har virkelig fått provosert fra deg 😀 😛

 305. Vel, jeg tror egentlig ikke at folk hater deg for at du er mye bedre enn alle andre.
  Har vell litt mere met at du har den holdningen du har.
  Slik som du oppfattes i teksten din gjør de fleste kvalm, både gutter og jenter.
  Du snakker alltid om byen og at du drar damer så jævlig, men du nevner aldri om ett fast forhold, tenkt over at det kanskje er en grunn til det?
  Jo, for folk rekker desverre å bli kjent med din kvalme mening om deg selv.

 306. Herregud, her var det mange stygge kommentarer. Er noen av dere noe bedre, som sitter og «æsjer» på andre mennesker? Nei.
  Er enig i at dette innlegget inneholder litt i overkant mye selvgodhet. Men de fleste vet vel at slike ytringer om seg selv er det første tegnet på dårlig selvtillit?
  Skjerp dere folkens.

 307. Det må i såfall være jenter som ble sluppet i gulvet utallige gangerr som deg når de var var små barn. Ikke eier de smak heller om de syntes du ser brag ut. Til og med rumpehullet tsil ei ku ser bedre ut enn deg. Selvgode stygge faen. Du er overhodet ikke over fin å se på at all, blir kvam av å se deg. Tre en svart søpplesekk over hodet, så kanskje det finnes håp for deg også, amøbe.

 308. Hehe! Eg vil no bare sei at det er langt fra Rene som fremstille seg en løk her inne!
  Med alt mulig pisse kommentarer dere random folk kommer!
  Dont hate the player, hate the game!
  M.k out!

 309. Kjære dere alle sammen som hogger løs på dette mennesket.
  Jeg tror dere alle sammen skal tenke dere godt om før dere slenger mer guffe.
  Her er det snakk om en liten, redd og usikker gutt i en litt for stor kropp som sannsynligvis ikke har hatt det helt lett gjennom barndommen. Han har sikkert blitt mobbet og ertet fra han var liten, kanskje minst i klassen til og med. Han hadde sikkert briller og altfor store klær. En som hang etter faglig og var stille og litt glemt. En som fikk juling hjemme av foreldre som ikke brydde seg. En som ikke hadde verken kjæreste eller venner.
  Så ble han stor, fylt av hat og hevntanker. Fremdeles ikke den skarpeste trommen i korpset, så han tenkte at han skulle ta rotta på dem…vise dem hva han kunne klare, hva han kunne oppnå!!!
  Dessverre har Rene, på grunn av manglene grunnkunnskaper ikke fått med seg hvordan man oppfører seg sosialt i et samfunn. Derfor går han på trynet! Skikkelig på trynet!!!!
  Hva kan man forvente seg da? Når man mangler skolegang, aldri har hatt en venn i barneårene, ikke vært elsket og følt ekte kjærlighet verken av familie eller jenter, aldri kunnet noe og fremdeles ikke kan noe? Klart det går galt!
  Vi skulle tatt vare på sånne mennesker som er litt anderledes enn oss andre, vernet om de det er litt synd på. Ja, kanskje han er homofil, hva så? Da burde vi hjelpe han ut av skapet!
  Nei, mennesker som «oser» selvgodhet har jo alltid det stikk motsatte. Stakkars Rene, han er bare en bortkommen, forsmådd og uelsket liten gutt…homofil liten gutt kanskje også.
  Nå synes jeg vi alle skal være snille med hverandre og be litt for Rene. Syng gjerne en runde med Kumbaya my lord, men vi holder hverandre i hendene og putter René i midten!!!

 310. Hahaha, du er seriøst en stor taper.. en virkelig FAG… Bro’s before hoe’s, venner er mere verdt enn å få seg litt fitte, så du har nok nokså lite… Om du kan rappe eller ikke gir e faen i, du er nok ikke så populær som du selv tror 😉 E har aldri hørt om deg før, før noen posta loggen din på facebook og skreiv hvor jævla teit dette er 😛 Skaff deg en utdannelse, lær deg å style håret ditt litt mere fancy, gi faen i all den solariumaktige betakaroten-fargen på kroppen din, det ser virkelig forjævelig ut.. Sier det, bare, wow, du har visninger på internett, skaff deg heller et liv å kom deg ut i frisk luft blandt folk..

 311. Blir helt målløs når jeg leser dette, du kan seriøst ikke mene det du skriver? Tror du må seriøst hakke deg selv ned noen hakk for nå går du alt for langt.. Du er langt ifra den «beste guttebloggeren» og langt ifra best.. Jeg vet ikke helt hva du vil oppnå med et slikt innlegg, du får jo bare flere haters, men ofc bloggen din får jo sikkert flere lesere da, men av totalt feil grunn.. Tenk på at du faktisk er et forbilde for noen, og at andre kan begynne å tro at måten du oppfører deg og skriver på er rett, det gjør meg rett og slett trist.. Nei, du og AK passer godt i lag, like sløkket begge to.. Og du kunne virkelig trengt å fått et par klesser selv.. Og btw, du ser absolutt ikke «bra» ut, håret ditt må du seriøst gjøre noe med også, ville aldri definert deg som «deilig».. Og V.I.P på byn du liksom, skrev ikke AK om deg for en stund til bake at du var en totalt loser som gikk å navet? Nei, dønn VOKS OPP!

 312. Oj. WTF! håper noen dytter deg ned fra denne rosa skyen du svever på. btw jeg syns du virker klein! ikke spesielt lekker heller!

 313. Værste innlegget i en blogg ever, alle vet om deg, yeah right! Kom innpå bloggen din fordi noen la ut lenken på facebook og skreiv at de lo seg ihjel 😉 Ha en fin uke videre.

 314. Så mye selvtillit er desverre ikke godt for noen, og måten du spruter det utover gir bare et enda bedre inntrykk av hvor dårlig selvbilde du egentlig har, noe som er fullt forståelig, om du er den deiligste som finnes i dine øyne er det bra for deg, men ta deg en liten titt vekk fra speilet, se på resten av verden og menneskene rundt deg. Hvordan er dagens idealer i forhold til deg? Hvem oppfører seg så pompøst som du gjør? Og hvor mange GODE venner finnes det blant alle de som «kjenner» deg?
  Og for all del, all PR er ikke god PR..Du sier folk kjenner deg, men i realiteten vet de bare om deg eller har hørt om deg. Massemordere, pedofile og idioter blir også lagt merke til, men det gjør dem ikke til deilige og awesome personer av den grunn.. Jekk deg ned noen hakk og kast lykkepillene, få et realistisk inntrykk av verden og dagens samfunn så skjønner du fort ar du ikke kan flyte lenge på den lille skyen din..
  Ellers alt godt til deg og lykke til..
  *

 315. hahahahahhahahaha det er det teiteste eg noen sinne har lest. selvtillitten langt opp i taket har du iallefall., men utseende har du IKKE og etter som jeg leser så har du heller ikke noe av det indre… og du tror du e så deilig vel de fleste fortrekker da heller en person som e «mindre» pen og har mye av det indre enn en som har utseende og ingenting av det indre…
  så sorry å måtte si det, men du kommer til å leve livet helt alene med den holdningen du har..

 316. hehe, herlig innlegg! ser på comment-lista her at du har en god del haters. Det er bare litt sunt 😉 Bra blogg! Stå på, keep it real !

 317. HAHA, du gjør meg kvalm. Tror du er så deilig? Det er du absolutt ikke, de få jentene som finner deg tiltrekkende har antagelig en hjerneskade. Jeg vet om så utallige mange jeter som ler av deg og bloggen din, musikken din er grei det skal du ha. Men personligheten din er så råtten, huff du må ikke tro at det bare er gutta som hater på deg.
  Ingen vil ha en mann som ikke har plass til andre enn seg selv i livet sitt, tipper du har mindre penis enn fuglen min marvin, siden du antar du er så perfekt. du er ikke perfekt, lykke til i livet. fikk meg en god latter når jeg leste dette innlegget, åå forresten? HAHA ser så mange positive kommentarer ja, du er virkelig «elsket». lol… Patetisk mannfolk som deg ser jeg sjelden.

 318. Forresten så e det bare Blogga om deg når æ søke deg på google, va du ikke så Kjent læll? hææ din tosk, du må slutt å skriv sån her, det e så flaut å les det, haha. ka tenkt du egentlig på ?
  åja du trur du e Jason Shaw, eller nå sån der shiit?`No homo

 319. Herre. Hvordan i alle dager ble du så eplekjekk når alt du har er en søppelblogg? Når du lever i en illusjon der oppmerksomhet fra gjeng småjenter som ikke vet bedre, tid brukt i solariumet og rap med en sjetteklassings vokabulær betyr makt? Gratulerer, Rene, du har levd ut «drømmen» din, men beklageligvis (og forhåpentligvis) blir du også snart voksen; hva sitter du igjen med? En fremtid på et lager. Et helvettes kjedelig liv, med kvalifikasjonene til en gutt på 14 år.
  Og forresten, blei du født ut av rumpa til Pauly D med Fred Flinstones som far?

 320. tjaa. hva skal man si. Hjalp med litt latter oppi hele eksamenen min.
  Unnskyld meg, greit du har god selvtillit men du tar vel kanskje litt i?
  Og så sier du at du er den deiligste, beste mannlige bloggeren? Hvem ordentlig god blogger bruker <3 og overdriver sykt med skrivingen? Du gjør jo alt for å oppnå haters så det er jo bare teit. Hadde jeg vært gutt hadde jeg aldri bedt deg hooke opp noen for meg for det hadde de fleste klart uten din hjelp tror jeg.
  Du har pauly sveis, kler deg ikke som en særlig hiphopper, og skjønner ikke hvordan noen tar deg som en seriøs rapper? ( jeg syns du var flink til selve rappinga).
  Syns det er skikkelig usaklig å skrive at damene til folk går bak ryggen deres for å hooke deg. Du eier jo ikke særlig mye respekt for andre mennesker. Du kommer ikke særlig langt med den innstillinga der. Og som du sa, "alle jenter er barbier og de vil ha ken". Der traff du spikern på huet. Ja du ser jo ut som ken, og det må jo bare være barbie bimboer som vil ha sånne. Du er ikke stygg i mine øyne, men finner ikke noe særlig tiltrekkende med det her as. Blir bar for sykt barnslig.

 321. It’s a classic! Kan det bli verre enn dette? Fikk vite om bloggen din i via en venn i dag, og jeg må si fy faen, det er lenge siden jeg har ledd så sykt hardt og samtidig blitt fysisk kvalm.
  Gratulerer med prisen «Verdens største taper», med denne bloggen vinner du soleklart! Du får flytte til Jersey Shore, for her hører du definitivt IKKE hjemme. SKIKKELIGE damer vil ikke ha sånne som deg. Du finner det ut en dag… Lykke til med ditt overfladiske og ynkelige liv inntil virkeligheten innhenter deg en dag!
  PS. Hvis du i det hele tatt skal fortsette å skrive dine søpleinnlegg kan du starte med et rettskrivingskurs.

 322. 1. Har aldri hørt om deg før. Så ALLE vet ikke hvem du er.
  2. Det ser ut som du er født bak en låvedør og oppfostret av kyr.
  3. Du har ikke utseende med deg. Hadde aldri ville delt verken en drink, rom, luft eller seng med deg.
  4. Ingenting med deg er perfekt.
  5. Det ser ut som du har spist litt for mange kaker og prøvd å fikse det med å pumpe kroppen din full av steroider..
  Selv om du ble mobba på barne og ungdomskolen og kanskje nå får litt oppmerksomhet, betyr ikke det at du er bedre enn alle andre og at alle jenter digger deg. Gutter som tror de er noe er egentlig ingenting i en jentes øyne. Selvtillit er sexy, men når selvtilliten er høyere enn verdens største bygning… Er det sånn at du nesten har lyst å bli terrorist..

 323. esj makan t selvopptatt klein ekling ska en lete lenge etter…brun? du va så brun d va stygt….pent hår? øøø va d ekleste valen tendensene eg har sett,gal kleint…ta deg ei pera og grow up driiiit onge me stor D…..

 324. haha! kan ikke noe annet enn å le. jeg hadde aldri gått for en gutt som deg, så selvgod som du er så… å nei du er ikke bedre en alle andre gutter. skulle isåfall tro at det var du som trengte hjelp med å finne dame,, du er ikke deilig å du har ikke perfekt hår. hvordan klarer du å ha så god selvtillit ? for å si det sånn så tror nok jeg det er mange jenter som ikke liker (hater) deg å.

 325. Jeg håper så jævelig dette er kødd. Du er en stygg idiot, kanskje får du alle damene når du er ute på byn, men det må være av en enkel grund, di er drita. Æh fyfaen så ekkel du er.

 326. Haha, skjønner hvorfor du og annek er venner.. Begge to er like blåst i huet. Håper for din del at dette innlegget bare var på spøk, er det første jeg leser på bloggen din. Men om du er seriøs, så er det like greit, hjelper på humøret med en sinnsykt god latter! 🙂
  Og for at du ikke skal tro du er noe: nei, jeg kom ikke inn på bloggen din fordi du er så kjekk (det er du langt i fra), jeg fant den fordi noen delte den på facebook om hvor dumt dette var.. Og de hadde rett.. Takk for en gooood latter 🙂
  P.S.
  Som de andre sier: det skal ikke være noen «på» i den setningen, herregud…

 327. Fock as, jeg elsker bloggen din jeg! kan jeg få autografen din ? elsker måten du rapper og alt. fyfaan kless kiiis, æ vil bli som deg en dag as.. Mr.Kreativ <3 Madapackkaaaa

 328. Aldri vært innpå dette før rene, det var noen som delte det på face som gjorde narr av deg. Håper du tjener penger på denne bloggen, ellers vil det jo være unødvendig å legge ut om sitt liv da andre kan lese alt om seg selv. Er vel kanskje derfor folk misliker deg og bloggen din fordi du uttrykker deg fritt om ditt liv etc. Janteloven råder sterkt. Å hate noen vil være et for sterkt ord å bruke i dette tilfelle, eller hate på noen (vet ikke hva det betyr) men det er feil ord brukt i feil tilfelle.

 329. Dude? e du fette syra? d e itj ein sjel som vill ha dæ? LÆS over så skjønner du det 🙂
  uansett, grunnen til at folk hater deg er vell pga det du sier: » du sier hva du mener». Er det rart da du egentli skulle holdt slik som dette for deg selv? «egoisme, selvgodhet og skryter på deg ting som ikke skjer? du er vell også pappa gutt?» du har sikkert ALDRI løftet en finger for å jobbe for deg selv?
  Uansett kos dæ me dæ SJØL 🙂 (det er det eneste du får /eventuelt ei bimbo med INGEN ting mellom ørene 🙂
  Mvh
  Sebastian H

 330. When stupidity reaches a new level!
  Æ syns ikkje du e særlig tiltrekkende. Sånn som dæ ser æ på som ei kvalm klyse.
  Grow up!! E maaaange jenter her ute som ikkje ville tatt på dæ med en annen manns hånd engang. Og æ e av de!

 331. Aldri helt skjønt hvorfor folk må hate på de som er mye bedre enn seg selv. Noen er Ledere, mens andre er følgere. Rene er en leder. Han kommer til å være det neste store som kommer fra Norge. Merk dere mine ord!

 332. Ahh, endelig er den her, dagen da vi alle kan råtte oss sammen mot en kar som har andre meninger enn oss, og Gud forby: mer selvtillitt!! Kom igjen, vi har ikke slengt nok drit enda, bare 494 innlegg med hets så langt!! Vi klarer flere!! Nordmenn: vis hva dere er laget og gjør det klart for alle de som «tror de er noe» at dette er strengt forbudt i følge den eneste rette, norske lov: Janteloven!! Sammen kan vi klare å trykke ham så langt ned i sølen at han aldri vil kunne gå med hodet hevet igjen! Det vil lære ham! Eller ihvertfall gi nok psykiske problemer til å måtte gå i behandling i noen år… Det er da en slags seier for oss det også, er det ikke…?
  (Og bare for å unngå noen misforståelser jeg er redd vil oppstå om det ikke blir gitt en klar og tydelig redegjørelse av det opplagte: det jeg har skrevet i første avsnitt er ironisk ment: jeg mener ikke at man skal fortsette å hetse Rene, men la være. Så kan man lese de allerede «postede» innleggene over her og se om folk kollektivt har krysset noen skumle grenser for hva norsk lov tillater. Og hvis man i all sin visdom skulle mene at «Nei, her er gjort ingenting galt», burde man kanskje vurdere å gå litt i barndommen og nynne Kardemommeloven for seg selv. Den er vel ikke gjeldende norsk lov, men den er lett nok for de fleste å forstå, så kanskje den burde være det. For de som har glemt den, lyder den slik:
  «Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.»
  Med andre ord: vennligst ikke skriv all driten du har tenkt til å skrive, vi har hørt det før og du viser bare hvor motbydelig du selv er som person.)

 333. Ser mer ut som nok en »gangstah» som bare er interresert i damer og populæritet ‘–‘.
  Grunnen til at så mange »gutter» hater deg, hvis statisstikken din er virkelig da er vel at det virker som du hater alle og dytter de bort og tror at alle liker deg ‘–‘. Alle kan da like lett få kjærester overalt, ikke alle har deg som interesse.
  Er ikke engang sikker på om dette abre er en internett spøk eller virkelig. Har du lest gjennom ordentlig det du har skrevet selv? Du har sett alle disse såkalte meme bildene om gangstere og »swag» saker, de mener sånne som deg.

 334. Som jente ble jeg faktisk fysisk kvalm av å lese dette. Selvtillit er fint, men det er en forskjell mellom å være selvsikker og å være en arrogant drittsekk som har fått litt for mange komplimenter av sin mor.
  Men alle har vel hver sin smak, og innbilsk bitch er sikkert øverst på menyen hos noen. Noen spiser jo tross alt halve sauehoder.

 335. Haha, uffa meg! dette e de mest patetiske eg he lest nogen gång! dagens høydepunkt!
  du ska bare veda at med sånnen overlegenhet og personlighet så komme du ikkje langt i livet kjære deg! å jer noge med det håret, du ser ut så enn klovn!

 336. Hahahahaha, du er jo en kjerring!! Kan godt forstå hvorfor jenter kan takle å snakke med deg. Dere kan jo preike om sminke og brunkrem og søte gutter. Håper bare at folk som er innom her for å LE av deg IKKE trykker på noen av reklame-linkene på siden din slik at DU får betalt. Ellers vil jeg takke for at dette innlegget gav meg mye latter (nei, ikke fordi du er en morsom fyr, men fordi du er PATETISK) og en påminnelse på at det finnes egoistiske mennesker med stort behov for aksept, men alt for lav EQ og IQ. På grunn av dette innlegget kan du legge til en ekstra person i «HATERS» samlingen din. Imponerende at du ikke har stengt kommentarfeltet enda. Blogging du liksom…. HAHAHAHA. Husk at tomme tønner ramler mest.

 337. Fy faen du e trist. Selvlittilten bække over og det sjer faen mæ ut som du sjem rett utifra jersey shore me hårsveisen der hahahaha. Du kan å rappe? Bitch please. Du sug i alt og kompensere ved å legg ut provoserende blogginnlegg som den oppmerksomhetssyke kuken du e. Men grattis, du fikk mæ og et hundretall andre te å reager på kor hæslig du e, all PR is good PR?

 338. Heisann Rene.
  Sitte bare å ler meg skakk i hel av deg! Eg forstår koffer du blogge da for å sei det enkelt, no hate.
  Hadde du gått på ett mer oppegåande jobbintervju er eg sikker på at firmaet hadde ledd deg ut av bygget deiras. Mer sjøltillit har eg aldri sitt i heila mitt 21 åriga liv. Du finne kj mongen som deg, den ska du jaffal ha! Men at du kan var populere sjå jentene itte alt eg har lest her, tvile eg MEGET sterkt på 🙂
  Det komme kj t å bli nogen ting bortsett frå ein bloggar så leve av å jer narr av andre som du trur e taperar, men som faktisk e mer oppegåande enn du nogen gong komme t å bli.
  Word of advice mate:
  Grow up and be a man. Skjems av at d fins ein som kalle seg nordmann å samtidigt skrive alt detta pisse her. Skaff deg ein jobb å ler deg normale folkasjikk gut.

 339. Jeg sier at du er hverken stygg eller fin, kul eller u-kul men hva har du oppnådd i livet når det kommer til karriere? om 5 år eller mindre vil du være den idioten som trodde han var verdens kuleste mann..(Gutt spør du meg). Jeg er 23 og jobber i ambulansen, og helt ærlig, hadde jeg funnet deg i en veikant dø-drukken så hadde jeg satt meg tilbake i ambulansen og kjørt. Kanskje skulle jeg ha gitt beskjed til en annen patrulje, men ikke faen om jeg har hjulpet deg selv. Eier ingen respekt til folk som deg, du innser det selv om noen år…(Håper jeg)

 340. jeg hadde ikke ligget med deg om det så hadde gjort meg til en millionær. sorry, halvfeite mannfolk med en sveis som ser ut som den er stuck i 1995 er ikke helt min greie.

 341. hahaha e de mulig å bli så dom som du… Trur du elsker deg selv litt for mye 😛 Sånne fyra som deg e de ikje mange som lika, å di som faller for deg må nu vær like fucked up som du 😛

 342. Om jeg skal bedømme deg utfra bildene dine og påstandene dine så antar jeg at jenter fasineres av deg som folk flest fasineres av bilulykker – det er jævlig ekkelt, men man bare MÅ se allikevell.
  Noe sier meg at du ikke har tatt medisinene dine i det siste, for på meg virker du faktisk psykotisk – du har virkelig realitetsbrister til 1000. Ikke all PR er god PR, det er i orden å søke hjelp hos en psykolog , for du har helt klart flere issues og trenger proffesjonell hjelp.
  Lykke til med å få kontakt med virkeligheten igjen.

 343. Wooow. Dette er det mest usjarmerende jeg noengang har lest. Met et slikt selvbilde av seg selv er det virkelig på tide å gå i seg selv. En ting er å ha god selvtillit, men du tror jo at du er den eneste i Bergen som kan få en jente. Du snakker som at alle andre gutter er dårligere enn deg, og hvilken måte er det å oppnå oppmerksomhet på?
  Ta deg en reality check, for det tror jeg du trenger!

 344. Tar meg faktisk bryet å kommentere på den største taperen i norge sin blogg. At du faktisk tror at folk vil være som deg er helt latterlig. Du sier du har oppnådd ting som andre ikke klarer å oppnå. Fortell meg, hva faen har du oppnådd? Du er en bleikfeit ekkel bergenser i (25-30)? årsalderen som tror han kan rappe. Skaff deg et liv, din kødd.

 345. Stakkars deg, halvfeit og dvask liten guttunge som tror han har muskler og ikke en gang har råd til å betale for seg når han er ute på byen. Joda det er fremtiden, dvaske snyltere, som kun tenker på seg selv. De damene som du da mener liker deg er du virkelig velkommen til å beholde selv. De kan jo ikke være stort smartere en deg… Har du forresten noen gang tatt eller bestått mer skole en ungdomskolen?

 346. altså jeg visste ikke om bloggen din eller om musikken din ( som forresten ikke hva bra for en femmer) før jeg så at noen hadde delt et innlegg og skrevet »taper» på innlegget.. og hvis alle guttene ville vært som deg hadde nok de fleste jenter blitt lesbisk 🙂 hadde iallefall jeg. og jeg elsker gutter! haha.
  man må iallefall være hjernedød for og vil ha en som deg. sorry for at jeg sier det, men du legger opp til det selv når du skriver sånne innlegg 😉 tror nok alle kommer til og vite hvem du er snart 🙂 og vet du hvorfor? fordi folk kommer til og fortelle andre hvor stygg og taper du er! 🙂
  du burde kanskje begynne å skaffe deg et liv, å skjønne at ingen kommer til å like deg noe mer av og holde på sånn.

 347. Dette er noe av det mest latterlige jeg har lest. Sorry ass, men du kommer ikke langt i livet med å være så høy på pæra 😉 Er så å si ingen jenter som vil ha en cocky type som syns han selv er verdens deiligste.

 348. Hei 🙂
  Hvis du nå vurderer å poste en stygg kommentar om Rene, vennligst still deg selv disse spørsmålene først:
  Hvordan ville jeg følt meg om noen sa dette til meg?
  Kan jeg med god samvittighet kalle meg et godt medmenneske hvis jeg poster det jeg nå vil fortelle ham? Eller er jeg et rasshøl?
  Takk for din oppmerksomhet.

 349. Okai hvor skal jeg starte?
  Bloggen din er jo artig og lese! Merk deg artig, ikke bra…
  Jeg syntes ikke bloggen er bra overhode, men artige inlegg om hvor «Awsome» du mener du er…
  Du blogger om ting andre ikke gidder og prate/blogge om for det er utenfor normale normer.
  Du prøver og bryte normer med og si du er den deiligste, kjekkeste, mest populære bloggern i norge.
  Kansje du oppnår det ved og holde på som du gjør, hvem vet! Oppmerksomhet får du i alle fall!
  Over til noe annet. Du kaller deg en mann. Du kaller deg Awsome. Du kaller deg den beste.
  La meg drepe den med en gang og si du havner ikke på top 1 million listen engang.
  Jeg er selv soldat med flere turer i Afghanistan
  Mange sier jeg burde sette meg selv høyt for det jeg har bidrat til, det jeg har gjort for landet.
  Men jeg gjør ikke det, for jeg gjorde jobben min!
  Når jeg ser sånne som deg kjøre YOLO stilen så må dere jekke dere ned noen hakk!
  Jeg har jobbet og slitt hele livet, for ikke og få noe igjen.
  Få deg en ordenlti gjobb / Utdannelse og blogg på siden av jobben.
  Legger ved et dikt jeg har tattovert på brystet som tror passer inn i denne sammenhengen!
  A Soldier Reports to God
  The soldier stood and faced his God, which must always come to pass
  He hoped his shoes were shining, just as brightly as his brass.
  … «Step forward now, you soldier, how shall I deal with you?
  Have you always turned the other cheek?
  To my church, have you been true?»
  The soldier squared his shoulder and said, «No, Lord, I guess I ain’t
  Because those of us who carry guns, can’t always be a saint.
  I’ve had to work most Sundays, and at times my talk was tough,
  And sometimes I’ve been violent, because the streets are awfully rough.
  But, I never took a penny, that wasn’t mine to keep…
  Though I worked a lot of overtime, when the bills just got too steep,
  And I never passed a cry for help, though at times I shook with fear,
  And sometimes, God forgave me, I’ve wept unmanly tears.
  I know I don’t deserve a place, among the people here.
  They never wanted me around, except to calm their fears.
  If you have a place for me here, Lord, it needn’t be so grand,
  I never expected or had too much, but if you don’t I’ll understand.»
  There was a silence all around the throne, where the saints had often trod,
  As the soldier waited quietly, for the judgement of his God.
  (( «Step forward now you soldier, you’ve borne your burdens well,
  Walk peacefully on Heaven’s streets, you’ve done your time in Hell » ))
  Den nederste her har jeg på brystet. Lev etter den så får du et godt liv. Slutt med dette tullballet og bidra til ditt land, bidra til ditt samfund og ikke minst bidra til familien din. Dem gjør du bare flau nå.

 350. hvorfor har du ikke trua på folk? hadde noen trua på deg før du «slo igjennom»?

 351. Googla navnet ditt, lille venn… fant det i forbindelse med paradise hotel. Da falt brikkene fint på plass gitt 🙂

 352. haha konge morsomt, du er en parodi av deg selv. Takk for dagens latter ps kan du bytte navn ?

 353. DUDE
  E det mulig å være meir taper? eg bor i Bergen, har ikkje sett deg, har aldri hørt om deg. Holder du til på Dusen? Sjøboden? Ovenpå? GÅ Å LEGG DEG!
  Jenter liker stil, sofistikert, klasse! du befinne deg under SCUM! Stakkars deg, at du trur slikt om deg selv e veldig synd. Eg håper du får hode ut av sanden og forstår at du er og vil fremdeles være en NAV`er resten av livet! hadde du kommet inn på jobbintervju hos meg så ville du ikkje fått pratet ferdig engang.
  SNAKKES

 354. jeg ble så godt humør av den vitsen du hadde, skjønner ikke hvor du får alt tullet av, du er jo så full av dritt at man rett og slett kan ta feil av deg og en dritt på bakken, du sier du får masse jenter, hvordan? du har da ikke muskler? du er jo relativt feit egentlig. Du ser jo faen ikke ut? Nesa di ser ut som noe marsboere bare slapp ned på jorda for å bli kvitt det. og hva da håret ditt er perfekt? hahahahahahaha jeg er sikker på at om min bestemor hadde hørt meg nå hadde hun ikke bare vridd seg i grava hun hadde rullet ut av den. MEN! for all del tusen hjertelig takk for at du delte dette innlegget, nå kan jeg bare le på kommando i en dag!

 355. Dude, ro ned egga. Du ser Ok ut, men hvis det du skriver her gjennspeiler personligheten din så er det KVALMENDE, OG GJØR DEG LITE ATTRAKTIV! Du blir ikke likt hvis du er en idiot og skikkelig høy på pæra, sorry, but it is true.

 356. Dette er faktisk det dummeste og teiteste jeg har lest på en blogg noengang! Du skulle hatt premie for dumskap og null selvinnsikt. Hurra til deg, NOT !

 357. Janteloven blomstrer. Du skal ikke tro du er bedre enn andre er visst den sosiale loven her i Norge. Litt for selvsikker, det blir litt kvalmende, enig, men det er jo for å skape oppmerksomhet, noe som har funket. Men hvor gammel er du? Om noen år vil du kanskje tenke i andre baner. At ikke damer, og prøve å se bra ut er de viktigste verdiene her i verden.. ?

 358. Jeg lurte litt på en ting. For du nevnte at flotte dammer svømte rundt deg som fisk, fisk, fisk.
  Og siden du alt tydeligvis er glad i å skape konflikter. Kunne du ikke definert hva flotte/ fine/ sexy damer er for deg? 🙂 Hvordan er din drømmedame?

 359. Geeeeeenialt mann! Genialt. Har ikke helt klart å bestemme om du er seriøs eller ikke enda, men flirer uansett så jeg dauer!

 360. Rene. Dette ble jeg utrolig flau over å lese. Jeg velger å ikke si hvem jeg er, men jeg er familie. Fra nå av vil jeg ikke si at vi er i familie når noen spør. Jeg håper du sletter dette innlegget snarest, for dette var rett og slett kvalmende. SKAM DEG! Når jeg ser rundt på andre ungdommer på din alder, vil jeg si at din oppførsel ikke er normal. Få deg hjelp, for din egen skyld, men også for familien. Hilsen en av de eldre.

 361. Kjent?? Aldri hørt om deg før.. Jeg må si at dette er noe av det dummeste jeg har lest på lenge. Hvordan er det mulig for en normalt oppegående person å legge ut slikt på nett? Jeg kan trygt fortelle deg at du er ikke en person jeg hadde kommet løpende etter på by`n å flørtet med altså. Sier ikke at du er stygg, men langt ifra min type. Hvis du har tenkt å skrive noe om at «du bare MÅTTE inn å lese om deg og ditt og datt» så kan jeg si deg at jeg måtte inn å kikke hva dette var for noe tull som en god del av mine face venner har lagt ut. Fatter ikke at det går an å være så forelsket i seg selv. Jeg må bare le.

 362. Huff. ser du har fått mye reaksjon på dette innlegget, kanskje var også det meningen? jeg har et par reaksjonen selv i forhold til dette hvor dine stakkars øyne og ører mest sannsynligvis hadde falt av/ut, men jeg vet ikke hvorvidt du ble lært dette i barndommen men jeg husker godt min mor sa (har du ikke noe fint og si så kan du la være eller holde kjeft) noe til ettertanke kanskje? når det kommer til hvor deilig du er så er det en smak sak, når det kommer til at du kan få hvem du vill når du vil så burde du kanskje tenke deg om 5 ganger før du skriver slikt på nettet. dårlig publisitet for din egen del jeg har aldri hørt om deg og nå har jeg virkelig ikke lyst til og høre noe om deg for de kommentarene der var bare til og spy av. unnskyld ordtrykket. du vet er som regel bare i statene det og sjokkere folk til og like deg fungerer;) men som sagt tidligere så var dette kanskje et forsøk på og sjokkere få oppmerksomhet you name it. men tro ikke at det kommer til og gi deg det du vil ha. møt folk som en snill ærlig men rettferdig koslig og ydmyk person og du vil helt sikkert få en koselig jente som respekterer deg. men slik du skriver om oss så kan jeg sånn sett ikke forstå at du i det hele tatt har draget på noen jenter i det hele tatt. i så fall om det er tilfellet (i dont want to live on this planet anymore) -.-» men før dette blir et evig langt brev så får jeg håpe du får en orden i papirene dine så får du ha en fortsatt fin dag.

 363. Er faktisk imponert over hvor rolig og ikke-aggressive kommentarene som Rene skriver tilbake. Det skal du faktisk ha for. I tillegg kan folk roe seg litt ned, for er jo litt morsomt hvis man ser på innlegget som litt ironisk. Tror neppe at Rene tror så sterkt på dette han skriver innerst inne, men det skaper et minimum av oppmerksomhet som nok får han til å føle seg litt bedre.

 364. Kjære kjære Rene!
  Jeg beundrer virkelig din selvtillit, og fader du må ha baller av stål når du står opp for deg selv på den måten!!!
  Men jeg har noen tips til deg… Du er faen meg dum som et nek for å si det rett ut. Vet ikke om det er disse anabole steroidene som du skyter inn,eller om det er blekningsmiddelet du har i hue som har trekt seg inn.
  Altså jeg er nok helt ok i utseende,for er ikke den styggeste, og har NEPPE noe problem å få meg no. Men i forskjell til deg ,er det i EDRU tilstand! Og hvis jeg hadde møtt deg på byen,hadde jeg holdt meg unna. Men det er kanskje fordi jeg ikke er 14år,og sniket meg inn på et utested. Jeg blir ikke imponert over luftballonger med dritt i tarmene som bruker hele lønningen de får fra nav på brun og blid + spraytan fra nivea. Det er bare rett og slett usmakelig. Og guttunger som elsker seg selv på den måten? Brekker meg i kjeften….
  Og nei , har ikke pikk og baller. Jeg er ei jente , og som den stalkeren du er, så kan du mer enn gjerne søke meg opp på fb. Du finner desverre ikke så mye feil på meg gitt! Navnet er Linda Marlen Faane btw. Og nei, vi har ikke snakket sammen tidligere, og aldri i verden vært interessert i å møte deg….Ville heller sittet på fanget til en svett gamer foran pc skjermen , å sett han spille CS. Bare sånn for å ha sagt det….
  Meeen, håper for din skykd at du er bare en stakkars liten kar som hyler etter oppmerksomhet….
  Ellers …. lykke til med damedraget etter dette kind of gay blogg innlegget;)

 365. hahaha.. Om du tror du er bedre en alle andre og perfekt må du nok drømme videre. Noe så kleint skrive slik om seg selv. greit å ha selvtillit ja,men finnes da grenser. Og må få si jeg har sett maaaange som er mye mer digg å se på en deg. Kanskje mange jenter går etter deg, men jeg ville ikke lagt meg etter deg i alle fall.. 😛

 366. En ting er hva jenter går etter i fylla… noe helt annet er det hva de ønsker å beholde i livet… folk som deg gjør meg flau av å være menneske. håper virkelig dette innlegget ikke fremlegger deg som den du egentlig er. irriterende å se hvor mye «på» du skriver, det kommer helt ut av kontekst i forhold til norsk gramatikk. håper virkelig du jekker deg ned noen hakk slik at du finner en person som du kan leve livet ditt med… playere blir gamle og ekle griser etter hvert… det er karmaen med det. jeg er i alle fall glad for at jeg har funnet en mann med litt andre mål og verdier i livet enn det hørres ut som du har… man frastøter seg alle ved å være en så hoven og godtroen person om seg selv…

 367. he-hey et prakteksemplar av en bergenser slik resten av norge ser på oss….la meg da bare si VI ER IKKE SÅNN !

 368. Tror du har diganose: Narcissist, vrengt virklighetsbilde og ikke minst stor mangel på selvinnsikt.
  Det som er interessant her er at du har fått en haug av negative kommentarer men du fortsatt tviholder til denne illusjonen som du skriver om, som ikke har noe med realiteten å gjøre.
  Da avslutter jeg med en hundretusenmillioner fluer har rett, bæsj er godt!

 369. Jøss… snakk om å tru godt om sæ sjøl… det ska du ha, men SÅ deilig og fin e du ikke hahaha
  Renate

 370. Har du sett typen min? Han er så SYKT mye deiligere enn deg! Man kan sammenligne deg med et innsekt pga det ekle, stygge håret ditt som er full i klister! I tillegg… Den der kroppen din? Deilig? LOL! Du er småfeit og shabby, sorry, men det er sant. Du skal ha skryt for selvtilliten din, for den hadde ikke jeg hatt om jeg var deg. Om jeg var deg, så hadde jeg skjemmes. Håper du vet at gutter med så høy selvtillit automatisk blir ekle, og iallfall du – som på ingen måte har grunn til å bære på den selvtilliten. Gratulerer, dette gjorde deg garantert mer «populær» blant jentene.

 371. Herregud, skjønner at folk snakker bak ryggen din. Du snakker jo dritt om andre selv. Det er ikke deilig å være egoesisk.. Synes i alle fall ikke jeg. Du tiltrekker nok mange jenter i fylla (JEG personlig skjønner ikke hva de faller for), men det skal ikke være like enkelt å få en jente som elsker deg over alt på jord. Spesielt med den attituden din.

 372. At det e mulig å være så full i seg sjøl at andre mister matlysten. Du e faen meg en oppblåst horunge du rene. Du skryter noe voldsomt og e jævlig kjekk i pelsen her på den kjære bloggen din. La oss si at noen hadde klabbet til deg en vakker dag fordi de kjenner igjen det ekle skitne ansiktet ditt (ja, det hadde vært en god følelse å få ødelegge det «perfekte» utseende ditt… )
  Ikke jobber du heller… Det må jo være behagelig… Helt til den dagen det ikkje e så behagelig lengre (du e ikkje så populær lenger) Ka faen skal du gjøre då fjoddetryne? Du har ikkje en dritt! Kanskje mor di og far din redder skinnet ditt. Kanskje ikkje (forhåpentligvis).
  Uansett… Du får kose deg med frøken høyre (deg sjøl). Forhåpentligvis hopper en buss på deg så vi alle slipper sånne fjoddetryner.

 373. Thina: selvfølgelig er typen din mye deiligere enn meg, du kan jo ikke skuffe han når han sikkert sitter rett for siden av deg når du skriver denne kommentaren, du kan godt skrive noe annet når han sover, ha en fin kveld 🙂 mvh Bloggæn

 374. Wow! Jeg trodde virkelig ikke det gikk ann og bli så «klesse», men så poppet bloggen din opp på fb. Alle dine såkalte «haters», de hater deg ikke fordi de er misunnelige. Mest sannsynlig så hater de deg ikke i det hele tatt, men er nok heller flaue over og vite hvem du er! Hadde du prøvd og sjekke opp meg på byen hadde jeg nok fått meg en god latter! Det er helt latterlig og lese det du skriver. Jeg mener, er du 14?
  Og er det virkelig mulig og ha så god selvtillit? Når noen skryter så mye av seg selv har de enten usedvanlig dårlig selvtillit eller så mangler de noen skruer..

 375. Kan eg spørre deg om en ting? Er du hjerneskadet? Ser du ikke hvordan du ødelegger det framtidige livet ditt? Tenk om fremtidige arbeisgivere, kollegaer ser dette. Du kommer aldri til å bli tatt seriøst. Du klarer vell det du prøver på, bli en å kjendis, men vill du virkelig bli husket sånn som en provoserende klovn ? En hver person som kan litt om psykologi, vet at du er en meget depressiv person som lever via nettet. Tar eg feil, eller griner du deg til søvn ganske ofte? Nei fy faen eg e glad eg ikke er deg . Kos deg «ken» håper du våkner opp snart for din egendel.

 376. Nå må dere alle sammen se å gi dere med denna jævla sippinga!! Få opp øya da.. Endelig noen som kan være rett frem, si akkurat hva dem mener eller vil og rett og slett gi litt faen..
  Hva er vitsen med å spy ut av seg rææl til andre fordi det ikke helt passer deres perfekte, prippene, tørre og kjedelige a4!!
  Stå på Rene! Du har herved fått deg nok en ny leser 😉 Verken blond, bruna eller ser ut som en oppblåst melkeku, men detta var rett og slett fantastisk bra:)) Hehe
  Vel bevart 😉 Jeanette

 377. Sier bare stakkars mann jeg…har hørt om folk som har liten selvinnsikt,men du tar jo bare kaka da…har ikke noe med selvtillit en gang,er vell mere snakk om en trang til å få oppmerksomhet,snakker kanskje ett snev av dårlig selvtillit???ettersom det tydeligvis er så viktig å vise seg frem for tilbakemeldinger og reaksjoner??om noen våger å si noe du ikke liker så er det fullt forsvar med engang???jaja,meg hadde du ikke lurt,hverken på by’n eller andre steder:):)Og finnes det jenter som går bak ryggen til kjærsten sin pga deg,så er ikke den jenta stort smartere enn deg uansett:):)

 378. lassy: hjerneskadet? nei langt ifra, frisk og fin vettu, ødelegger ikke for noe når det gjelder fremtiden min, har det jeg trenger, og ingen problemer 🙂 ha en fin dag vettu

 379. Kurt Nilsen får nok mye oppmerksomhet når han e ute på byen, og det e nu ikke for at han e pen hvertfall, og trur nok at du sitt i samme båt.. Rett og slett trist å lese kor tragisk du e.. Har aldri vært innom bloggen din, og har aldri hørt om dæ.. Så den her lesinga gjor bare at æ velge å fortsette i uvitenheta om dæ.. Du burde virkelig gå litt i dæ skjøl, å se ka du holde på med.. Lykke til!

 380. Testosteronen-prat!
  Greit at det er litt utenfor boksen det han skriver, men det får være måte på å «kaste» seg over slakte han vilt og uhemmet. Synes det er råttent gjort at en her har utgitt seg for å være en av familien for å si at han skammer seg. Garantert bullcrap.

 381. Guds gave til kvinnen, awesome, best evah… Søkte deg opp på youtube og huska hvor jeg har sett deg før… Du er underholdningsbidraget til latteren på vors. Sorry å si det dude men ingen jente jeg kjenner vil legge seg flat for deg, uansett om du trygler og ber. Å si du er best er en utrolig stor turn off.
  Kan jeg ta en vil gjett og si at du skårer med push-up_brunkrem_barbiene? For du ser litt ut som en som prøver å være 16, men er 35-36ish..? Sorry men du skrev at du ønsket ærlighet, og trust me kjære. Dette er hva mengden mener 🙂
  No harm intended fra trønderpia!

 382. HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAA! Jeg har sett mye annet dritt på nettet, men dette tar kaka! Noe av det mest latterlige jeg noen gang har sett, fullstendig patetisk. IQ på nivå med et brød. Kommer til å le i et år fremover. Du ser ut som en svett og oppblåst gulrot.

 383. «Hater på meg»?? På meg? Er du fullstendig nedsnødd, mann? Det er flott med selvtillit, men ut i fra det jeg leser og måten du formulerer deg på, trenger du egentlig hjelp. Det du driver med, er å forsøke å gi inntrykk av at du har selvtillit. Jeg tror sannheten egentlig er nærmere det faktum at du mangler dette i store monn. Du overkompenserer for noe du har komplekser for.

 384. Før man poster innlegg, vennligst still deg selv følgende spørsmål:
  Hvis jeg poster det jeg nå ønsker å fortelle Rene, vil det gjøre meg til en mer motbydelig person enn hva jeg har tenkt til å beskylde Rene for å være?
  Vil jeg være en av mobberne?
  Kan jeg med hånden på hjertet si at jeg blir en bedre person av å slenge dritt til Rene?

 385. Ler litt, men ser hva du prøver på og lykkes med. Når noen gir en redneck, cracker, hick, white trash en internettlinje må det gå galt.

 386. Hehe, morro innlegg og morro kommentarer ^^
  Men jeg ønsker å påpeke noe viktig her:
  Du er ikke for selvsikker; du er arrogant. Det er en helt annen sak. Det er når du er høy på deg selv. Det er ikke positivt.

 387. I <3 hobbypsykologer som tror de kan analysere og behandle folk over kommentarfeltet i en blogg... Hva skulle vel syke mennesker verden over gjort uten dere?

 388. Den eneste grund til at denne person er kendt, er fordi hans karriere lever på at folk ‘hater på’ ham. For folk elsker at have noget de kan gå og hade i verden, fordi så har man noget fælles man kan hate om.
  Det er vel smart nok fra ham rene’s side hvis man kan holde ud at leve et liv som kendt og tjene sine penge på at blive hadet, så fair nok i min mening. Det betyder dog ikke at jeg ikke også hader ham.
  It’s like looking at a retarded fishfrog.
  Tvivler han kan læse det her.

 389. Hahahahaha! Konge, håper virkelig folk ikke tror på dette?
  Alle skjønner jo at dette er en slags spøk, og uansett så er han ikke «bad looking» heller : ) Stilig fyr ja + mye humor.
  Og hvis dette ikke er humor er han bare en douchebag, men det tviler jeg på.. HAhaah!

 390. «Folk hater på meg fordi jeg kan alt, jeg kan rappe, har flere hundre tusen visninger på nettet, er den beste mannlige bloggeren i norge, er deilig ( ikke motsi meg ) har perfekt hår og er solbrun.. »
  Derfor hater alle på deg….

 391. 1 herregud ! du oppfører de som en 13 åring som nettop har mista jomfrudommen !
  2 du skal være homie me alle guttane å ikke være jentenes homsegutt wtf?
  3 du e en typisk soss dyre klær, sleik og muskla og sikkert masse penga fra fattern din ekke e rett?
  e e fuckings 15 år ! e e mer moden en de ! å hvis du får så mye fitte som du sir så slutt å skrytt så jevli !
  P.S du suge til å rappe e håper du skjerpa de etter å lest ditta å ikke begynne å hate på me

 392. Dette innlegget er et prakteksempel på hvordan å holde en blogg suksessfull!
  >> Skrive masse nesevise ting om seg selv over andre, si at folk er og blir sure for det. Sånn kommer det uansett i gevinst for bloggeren.
  >>>>>>>>>> HVORFOR BLOGGING ER SÅ FÆLT!

 393. Måtte vise profilen din til dama vi å spørre henne om det var du som var far til lausungen hennes, noe hun svarte ja på. Så nå kan du glede deg til noen år med barnebidrag 🙂

 394. Fader så frekk du er mot folk da? Du er bedre enn alle andre? Sier du det til folk når du treffer dem på byn også kanskje? «Hei, hyggelig å hilse på deg din taper, jeg er bedre enn deg»? Jeg er fra Bergen og har aldri hørt om deg før nå :p og nå skal du vel si noe om at det er sikkert fordi jeg en en nobody :p bra underholdning hvertfall. Det er vel det eneste du skal ha 😉

 395. Enda en lost sjel uten bakkekontakt…. DU ER ET LEVENDE BEVIS PÅ HVORFOR MENNESKEHETEN GÅR TIL HELVETE og ikke nok med det, et lysende eksemplar på en DOUCHEBAG.Håper du våkner opp en en dag og innser hvor lost du egentlig er. Greit nok at du kan synes at du er fin (på utsiden) men du ser ikke selv at de eneste du tiltrekker deg er sånne råtne, lost mennesker som deg selv. Du tiltrekker deg også så jævlig negativitet fra mennesker for den PERSONEN du ER. Ta det jævla hintet og JOBB ME DEG SJÆL!!!! Det er synd på deg, det har ingenting å si hvor mye fitte du får på byen, eller hvor mye muskler du har, håper du innser at det er faen så ubetydelig og du har virkelig EGENTLIG ikke noe godt i livet ditt. VÅKN OPP!!!

 396. Altså…. Æsj!!! For en vemmelig, ekkel sak du er. Jeg fikk lyst til å stikke gafler i begge øynene bare for å skåne øynene mine for det du er. Motbydelig.

 397. Reality check.
  Regner med du kjenner litt på denne ettersom kommentarene strømmer inn i negativ form?

 398. Jeg skal være helt ærlig, som V.I.P på de fleste steder kommer du lengre med å være litt ydmyk, greit går du på 18års stedet du snek deg inn på når du var 14 så er det vel greit, men vist du kommer på et ordentlig sted med et balltre så langt opp i ræven din at den stikker opp av halsen så blir du bare gjort til latter når du går. Det er desverre ingen som liker en person som tror han er verdensmester.

 399. stakkars deg som har så lav selvtillit at du må prøve overbevise deg selv om det motsatte. sånne som deg gjør meg kvalm ! grav deg ned!

 400. HAHHAHAHAH! Jeg dævver! At en svett, halvfeit wannabe-utlending kan sitte å skrive en sånn tekst er jo bare helt latterlig! Lo godt, og leeeenge! 😛 Sjelden jeg hører om noen som er så cocky, selv om de ser aldri så bra ut! Hoho, sku vært komiker du! 😀

 401. Hei . Fuck all the haters. Du er så utrolig kjekk kunne ønske jeg hadde en gutt som deg som passet på meg . Du finner meg på fb. Inbox meg da ♡♡

 402. Ikke tiltrekkende i det hele tatt:/ usj… Aldri hørt om deg før nå, kommer heller ikke til følge bloggen din, du er rett og slett et tragisk tilfelle av en mann…

 403. Menn som er så store i ord som deg bruker som regel å ha liten manndom nedentil.
  Tipper du ikke kan bruke den heller siden du skryter sånn.

 404. Håper virkelig du får betalt for å skrive de talentløse innleggene dine!! For de er så utenfor virkeligheten at det er helt sinnsykt. Skaff deg litt virkelighetsoppfatning gutt og legg ned denne bloggen for evig og alltid.

 405. Hahaha….. rene mannlige utgaven på ho derre lille blonde berta som har vært med på Svinesund, eller hva det nå heter.
  Eneste jeg hørte i hodet, mens jeg leste nedover var….. «Hallo Bloggen!»
  «Folk hater på meg fordi jeg kan alt, jeg kan rappe»……????
  Hvem faen er stolt over det da!!??
  Du trur sikkert du er noe på byen, men så fort du snur ryggen til folk, ler de av deg……og det skal jeg garantere deg….
  Så bare jekk deg ned noen hakk du gutten, så du lander på bakken med begge bena, for du er faen ikke tørr bak øra ennå.

 406. Oppfordrer deg til å legge ut et spørsmål på face, f.eks. «ville du prøvd deg på meg?» så skulle vi sett hvor mange jenter som trykket nei.

 407. Ok folkens; hold litt igjen på sjikaneringen. Noen innlegg kan minne om netthets. Skjønner at det er vanskelig på nettet at folk burde beskyttes mot seg selv så her får alle ta et ansvar. Gutten er ikke helt i vater i det han skriver men tror vi kan ta det med en klype salt. Alt for å få oppmerksomhet tro jeg.
  Til deg Rene; håper du kommer i vater så raskt som mulig og får slettet mye av det du skriver. Ikke alle som er like pragmatisk som meg.
  Lykke til uansett
  /KE
  PS; Det skrives ikke «hvorfor gutter hater på meg» Det skrives «hvorfor gutter hater meg» 😉

 408. Hahaha, selvgode jævel! Morsomt at du klarer så gjøre så mange forbanna. Det synes jeg nesten er litt imponerende.
  Koser meg når jeg leser alle kommentarene, så sinte folk a gitt!

 409. Om det e sant det du skriv, så må jentn i byen din ha rævva smak…
  Om du e pen utseende messig vet æ no ikke før æ har sett dæ real life. Men attituden din gir mæ dårlig smak i kjæftn å det gjør dæ… vell… fæl rett og slett for å si det mildt.. :/

 410. Hahaha engasjementet i kommntarfeltet er det ingentig å si noe på hvertfall, å den selvtilliten danker presidenter og statsministere ned i skoa! 🙂 Festlig lesning!! 🙂

 411. HAHAHAHAHAHAHA… Ler meg SKAKK!! Du er funny, det skal du ha! Gadd ikke lese hele innlegget ditt, var mye morsommere å lese kommentarene dine! Selv om man fikk essensen av det temmelig tidlig. Og derfor gadd jeg ikke lese så langt ned på de heller. Jeg vil nå si at guts det har du. Men om det er jente-fisking du driver med, og reklamering for deg selv på kjøttmarkedet, vil jeg tro du tabbet deg ut med dette innlegget her. Jeg tror jeg faktisk ville blitt flau om du kom bort å pratet med meg. Ene og alene fordi du driter deg ut. Men syns det er KJEMPEMORSOMT at du har kahonas og tørr å bare slenge rundt deg med akkurat det som passer deg. Veitu?? Jeg er akkurat samme sorten selv. Så ærlig og direkte som rakkern, og drar det jeg har lyst på av mannfolk. Men dette vet jeg, med min intelligens at aldri i verden ville sjarmere en kjeft om jeg hadde lagt det ut offentlig. Lev livet, ha det helt rått, men se på livet med glade øyne! You only live once!! Man merker på alle mot-kommentarene dine at du blir lettere provosert. Det legger seg i underbevistheten din og forgifter deg inn til beinet. Herregud, javel, du digger degselv. Men trenger egentlig verden å vite det med store bokstaver?? Sånn jeg ser det, er at de som FAKTISK har selvtillitt og er fornøyd med seg selv og tingene de driver med, trenger ikke hyle det ut. Du bare ser det på dem. Og de vet det. Og trenger ingen bekreftelse fra verden eller fra noe som helst annet hold. Du trenger virkelig ikke drite deg ut på den måten om du er trygg på deg selv… Og BTW.. Alt dette var veldig godt ment.. 😉

 412. Haha en så god latter har jeg ikke fått meg på noens bekostning på lenge.
  Jeg håper for din del at det er kødd, og at det er en fasade du spiller for bloggen.
  Ps. jeg hadde aldri hørt om deg, og nå har jeg allerede, heldigvis glemt deg 🙂

 413. du hadde tatt deg bra ut på paradise hotel.
  Et spm: Er det en eneste person her som har skrevet at de elsker deg så mye som du sier at jenter gjør?
  Forresten. Jeg prøvde å google deg, og det er kun bilder du selv har lagt ut og innlegg av andre som snakker om hvor lei de er av deg, og hvor dårlig selvinnsikt du har.
  KLIPP DEG
  MVH person med selvinnsikt og uredigerte bilder.

 414. ler meg i hjel! stakkars deg gutt! har lest mye leit shit på nett, men du topper driten! gutter hater ikke (på) deg av misunnelse, gutter ler av deg! du får jo en hver idiot til føle som en helt når de leser det bosse her!
  hahahahaha 🙂 tror du bloggen din har følgere for de de liker deg?? absolutt ikke! du er som paradise hotell, folk ser på fordi folk liker å se andre drite seg ut! lei, men morsom underholdning!
  Lykke til videre TAPER!!!

 415. uff så kleint .. tror du må formulere det på en annen måte, slik at folk skjønner at du er ironisk..

 416. Jeg elsker det faktum at du ikke er redd for å være dum og drite deg ut så vi andre kan le av deg! Er jo et fantastisk å kunne ta et hjernedødt avbrekk her på bloggen din. Keep it up sunshine 🙂

 417. Lå en link til denne bloggen på en kompis sin fb side… Måtte jo inn og se. Trodde du spøkte når du skrev! De damene som kommer bort til deg kan umulig være spesielt oppegående. Fin er du hvertfall ikke! Hadde ikke tatt i deg med en ildtang engang!
  Jekk deg kraftig ned!

 418. til dere idioter som ikke skjønner at å hate PÅ noen er en «term» innenfor rap / Hip Hop miljøet. Det starta selvfølgelig på Engelsk, «Why you hatin’ on me?» og det er helt vanlig og si på norsk for de som følger med i verden og ikke bare sitter og leser blogger.. sier ikke at det er grammatisk korrekt, men folk bruker det daglig.
  Kan prøve å forklare forskjellen. hvis du hater noen så bare generelt hater du dem, men hvis en person får mye hat, eller blir «hata på,» så betyr det at folk slenger mye dritt, legger igjen kommentarer med helt tomme argumenter. F.eks: Du er gay! – det er den mest brukte hatkommentaren i verden, på alle språk! det betyr ikke at justin bieber er homo når folk sier det, de bare hater PÅ han uten noe spesiell grunn.
  PS: jeg er ingen Justin Bieber fan, men han er et perfekt eksempel.

 419. hahaha fy fan du e idiot, ler meg ihjel av deg….kom deg tilbake på skolebenken istedet for å vere stor i kjæften på nette XD stor hilsen fra christian som ikke hater på deg

 420. Du e nu ikke en naturlig skjønnhet… e like fasinert over «mannfolk» som fixe brynan sine:D den attitudn din ødelægg utseende ditt… keep that in ur mind;)

 421. Det er ikke vanskelig og hooke 1.000.000 damer på det nivået du ligger på. Kan vedde mange drinker på at du aldri har fisket digger dame enn meg ever, OG JEG ER 97!

 422. Gud bedre, det her må være kødd…. hvis ikke …. så er du desidert norges største loser… (tillat meg å oversette: «loser» er engelsk og betyr «taper»). Kan jo ikke være annet enn kloakk under det torvtotten du har midt på huet. HAHA, jeg ler meg ihjel…