10 TING DAMER IKKE LIKER MED MENN !

3 min


God kveld, god kveld, setter i gang med 10 ting damer ikke liker med menn, som alle vet så går jo mangen gutter rundt og tenker på hva som er greien med damer, liker damen deg? her er ihvertfall en liten liste over hvorfor hun ikke liker deg, eller syns du er litt turn off!.

1. Hygiene er vel en av de tingene en jente syns bør være på plass hos en gutt, er du ikke opptatt av hygiene som å pusse tenner, dusje, lukte godt, og at du ikke minst steller deg på en riktig måte, så kan hun lett syns du er langt fra attraktiv, alle jenter er opptatt av dette, ihvertfall de fleste jenter. 

2. Ambisjoner og mål i livet, har du ingen plan eller ambisjoner om at du skal klare ting i livet, så vil de ikke like dette. En jente syns det er mye bedre om en gutt har noe fremtid eller mål i livet, dette  er viktig. Det er ikke gøy for en jente om hun ikke vet hvor du vil i livet. Du kan gjerne komme langt med utseende ditt hos noen jenter, for hos enkelte jenter er det utseende og kroppen som teller, men hos andre er det ambisjoner og en fremtid som teller. Husk dette, your welcome!.

3. Har du en virksomhet (jobb) ta vare på jobben du har og vær oppriktig, gå inn for alt som har med jobben din og ikke plutselig drit i den, mangen ødelegger forhold pga de driter i jobben din har, enten ved at de sier opp jobben din har for å finne seg en ny, men det er ikke så lett og få seg jobb på flekken, og ingen jenter liker at du mister jobben din slik at du ikke får betalt dine regninger!.

4. Aldri vær redd for å vise at du kan beskytte din jente, om hun ser du ikke er en som kan beskytte henne, så vil hun nok føle seg skuffet og tenke at du ikke klarer å beskytte henne om det skulle skje noe alvorlig gale en dag, støtt henne og vis henne at du er en mann som klarer å ta vare på en kvinne, la hun føle seg trygg med deg, alle jenter er som en diamant, så tro på alt eg skriver, for dette er sant!.

5. Humor, har du ikke noe form for humor vil du miste veldig mye hos en jente, det er veldig, veldig viktig med humor, og de fleste jenter liker humor hos en mann. Hva er vel egentlig livet uten noe humor? tenk deg og aldri le eller gråte av latter? det hadde vært kjedelig, så tenk på dette, og husk alltid og få din jente til og smile og le. Når det kommer til meg så har ikke jeg noe problem med å få noen til å verken smile eller le, det tror jeg de fleste som kjenner meg som leser dette vet, eg e en tidig jævel!.

6. Komplimenter, det er viktig det også, du kan gjerne si til en jente at hun er fin og vakker, men ikke overdriv så sinnsykt mye med at du gjentar deg om og om igjen hele tiden, hver dag!. Ikke si de samme tingene, det holder at du sier hun er pent sminket i dag, men ikke si det når dere feks kommer til kjøpesenteret og når dere kommer hjem igjen fra shoppingen, det holder med en eller to ganger. Og føler du for at du vile si det flere ganger, gjør gjerne det, men bruk andre ord og ikke det samme hele tiden, og ikke gjenta feks fjeset hennes hundre ganger, nevn andre ting også!:)

7. Fyllik, de fleste jenter liker ikke akkurat en mann som bare drikker hele tiden, nå snakker jeg ikke om i helgene, men om du er en mann som drikker hver eneste dag i uken. Om du drikker fra mandag til søndag så vet nok jenten at du kommer til og ende opp som en fyllik en dag, det er bare et stort turnoff blandt jenter, ihvertfall hos de fleste.

8. Øl mage!. Hos mangen jenter så er det hvordan du ser ut som teller, hos andre er det personligheten som teller, men om du skulle som jeg skrev i punkt 7 bare gå rundt og drikke hele dagen, så ender du opp med øl mage, noe som også er et stort turnoff hos jenter!. Du kan gjerne drikke litt men pass på så du ikke får så altfor stor mage, då kan du gjerne trene litt innimellom slik at du ikke får noe stor mage!.

9. Sportsfreak!. Ikke alle jenter bryr seg så mye, men når det kommer til sport så blir faktisk mangen forhold ødelagt pga mannen er helt sportsgal, det eneste mangen menn tenker på er sport og det kan ta vekk tiden til mangen planer en jente hadde tenkt seg. Mangen føler de må se alle verdens fotball kamper og alt er så mye viktigere enn sport på tv osv. Men spør du meg så kommer en jente foran noen sport, men så er jeg ikke interessert i noe sport heller, så det går nok fint for meg! Men pass på, ikke ødelegg forholdet med at du kun er opptatt av sport og ikke hun du elsker!.

10. Aggressiv! Ingen jenter liker at du er sint og veldig aggresiv, er du voldelig og aggresiv så vil jo dette ødelegge ditt forhold, inkludert at de ikke kan føle seg trygg med deg, noe som er utrolig dumt, dessuten fortjener ikke du som mann en jente / kvinne om du er voldelig og aggresiv, så det bør du også passe på!. 

Mvh Rene kleveland!


Like it? Share with your friends!

12 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Veldig enig i det du skriver. Eneste er det at du fremstiller det som enten eller, når det kommer til personlighet eller mål å ambisjoner. Tror nok de fleste vil ha begge deler. For meg så er det utstrålingen som avgjør om jeg om jeg synes personen ser bra ut eller ikke. Ja takk begge deler, la personligheten skinne gjennom utsiden. En annen ting som jeg synes er veldig utiltrekkende, er mannfolk som har vært bortpå alt og alle.

 2. Vell.. vi jenter liker som du skriver menn som har et mål i livet..
  så:
  1) hva er dine mål i livet?
  2) Hva jobber DU med? eller skal jobbe med??
  Noe i dette innlegget stemmer jo kanskje, men alt i alt.. så mener jo jenter forskjellig?
  Jeg syns menn som har mage er utrolig usexy.. De skal ikke nødvendigvis ha sixpac, men magen må være noenlunde flat.. Det styggeste eg ser er gutter som er veldig tynne og spinkle og har ømage.. det ser veldig rart ut!!!!

 3. Syns det er ganske turn-off om en gutt drikker hver helg også jeg. Da virker det som om alkohol er den eneste måten han greier å ha det gøy på. Mål og ambisjoner er fint å ha i livet, men det er også greit om fyren faktisk HAR en jobb, eller har/driver med en utdannelse for å faktisk bli noe.

 4. Hahaha vitti at dette kommer fra tidenes løk! Alt som står her som jenter ikke liker, e jo alt du skriver om på bloggen din om deg sjøl,, også skryter du om at alle jenter sikler etter deg?! Tidenes loser

 5. Er ikke helt enig med alle punktene dine… Hvis mannen er altfor opptatt av jobb, kan det også ødelegge forholdet. Jeg ville heller si at det er viktig at mannen ikke er lat. Ingen jenter liker en sofasliter som ikke gidder noe. Det er bra at han er handy og hjelpsom.
  Mange jenter liker også om gutten er sportsfreak, men det kommer veldig an på jenta. NEWSFLASH: alle jenter er ikke like, og mange av punktene dine gjelder bare noen jenter.
  Men du har mange bra også, som hygiene 😉

 6. Hahahaha hvorfor ikke bare ta deg som e fint eksempel på hva jenter vil ha? du som er så deilig og alt det der?? er denne bloggen en spøk eller? isåfall hvor gammel er du? hvorfor gidder du å bruke tid på noe så meningsløst.. Og om det ikke er det. God bedring!
  Om jeg ikke får noe svar på dette skjønner jeg.. hvorfor ikke bare gå å gjemme seg når noen har sine meninger om deg? 🙂
  BTW: Prøver ikke å være anonym på noe måte, jeg har bare ikke blogg

 7. Menn som drikker mer enn 1 gang i måneden er turnoff.
  Og du glemte noen ting som er veldig viktig:
  1. Jenter flest liker ikke uintelligente menn. Viktig med en mann som er opptatt av nyheter (og da snakker jeg ikke om at en kjendis har tatt silikon osv) og en mann som kan diskutere politikk
  2. Å være narsissist (google det om du ikke vet hva det er) er like mye trunoff som å ikke ha selvtillit i det hele tatt.

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.