SLIK GIR DU SOM KVINNE VERDENS BESTE BLOWJOB – 9 MULIGHETER – UKENS TIPS

2 min


God dagen alle sammen, 16 mai i dag? jeg får vel egentlig bare fyre i gang med neste tips, dere elsker jo alle mine tips, så hvorfor ikke, dessuten ligger de på topplisten på google, så lets go!. Denne gangen er det 10 måter du kan gi en god blowjob på, joda, bare hyggelig!.

1. Saftige lepper! Gjør leppene og tungen våt,  med ekstra mye spytt før man går i gang vil gjøre stor forskjell..

2. Gently! En måte å få den hard på, er å ta stevie wonder i munnen uten at man bruker hendene, og suge forsiktige tak mens man løfter hodet og «strekker» penis!

3. Stand By! Et annet tips, som også er fint som en start, er å holde rundt roten (helt nede) , trekke forhuden godt tilbake og bruke munnen på hodet, mens hånden trekkes rolig oppover, og nedover, munnen skal være i ro!..

4. Trutemunn! En annen teknikk er å holde forsiktig rundt pungen slik at pekefingeren peker mot anus. Så er det bare å trekke forhuden tilbake og sette en skikkelig trutmunn mot tuppen av penis. Press sakte inn i munnen, mens pekefingeren klemmer mot mellomkjøttet. Blir han ikke hard av dette, er det ingenting som fikser det, og synd for den jævlen.

5.Quikly! Prøv nummer 4, gjerne mens du masturberer samtidig, dette kan få en jævel til å komme på kort tid, om det var så om og gjøre!..

6. Tungen! Bruk  leppene og la tungen massere penisen forsiktig mens man beveger hodet rolig fra side til side. Ikke opp og ned altså, men fra side til side. På denne måten masserer man penishodet med tungen, samtidig som det «dunker» borti kinnene dine.

7. Is! Med lange våte slikk, som om du nyter en is på 17 mai eller sommeren.Innimellom kan man la tungen gli fra side til side, man kan stryke over penisen med lette fingre eller bruke tommelen til å massere løst like under penishodet!!

8. Teabag! Nei, snakker om teabagging som man gjør på xbox360 spiller halo3, men teabag som «tepose» du vet når du skal dyppe en tepose opp og ned i koppen?. Ikke utelat ballene! Ta de jævlene kjærlig i munnen og sug forsiktig (teabagging, opp og ned) Et annet tips er å massere testiklene lett mens du har dem i munnen, som det var noen drops:)!

9. Dildo! Dette kan sikkert være rart for noen, men om du har en dildo (eller et sexleketøy) skru på det leketøyet slik at det vibrerer og gjør punkt nummer 8, samtidig som dette leketøyet vibrerer på selve stammen av penisen!.

Og låten du kan bruke under sex natten er careless whisper av george michael, en god gammel klassiker!:)


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.