HAR DU MENSEN? 6 TIPS TIL HVORDAN DU STOPPER DEN! DETTE VIRKER 99% !!!

2 min


God kveld alle sammen, det er igjen på tide med mine daglige tips, og denne gangen er det hvordan man kan stoppe mensen om man har det. Jeg gir dere forskjellige tips til hvordan man kan stoppe den, enten du skal på party eller du bare vil stoppe den opp for en liten stund, om det skulle være noe trøst.

1. Stoppe den helt opp! Ta 2 ibux hver tredje time, dette vil gi deg en hel fin dag uten noen mensen smerter, trust me. Men ikke overgå det som står på pakken, men 2 ibux hver tredje time skulle holde fint, og du vil etter 9 timer ( 6 ibux føle deg mye bedre og dette vil då stoppe mensen helt opp, og du vil neste dag ikke ha noe smerter ( om du tar 2 ibux hver tredje time dagen før ).

2. Den naturlige måten! Du vil ikke få mensen smertene til og gå helt vekk som skrevet over, men du vil nesten ikke kjenne noe mesen smerter, først drikker du mye vann, og tranebær juice ( 34 kr for en liter på rema 1000) så tar du deg en dusj, spis sundt og få i deg vitaminer, spis også frukt. det beste du kan spise er sukkererter, du vil føle deg mye bedre og lindre smertene.

3. Party måten! Du kan selvfølgelig drikke alkohol, på denne måten vil du ikke kjenne noe særlig smerte, men å drikke alkohol vil ikke hjelpe deg hele tiden, kun når du er full nok. Så drikk alkohol om du har smerter, så forsvinner smertene fort.

4. Eddik,yep! Ta 2 teskjeer med eddik og ta det oppi et glass vann, på denne måten bremser du ned smertene du har og du vil nok merke det etter veldig kort tid, om du fremdeles skulle kjenne smerter tar du dobbel dose, altså to glass.

5. Gelatin! Gelatin skal hjelpe deg, kjøp en pakke på butikken, og bland en pakke med et stort glass vann, etter ca 3 timer vil du føle deg mye bedre og smertene vil ikke merkes, nesten.!:)

6.Sitron! Dette tipset er sikkert noe din bestemor ville gitt deg, men om du suger på en sitron, så vil smertene forsvinne etter et par timer, jo flere, jo bedre!

7. P-piller! Beste tipset egentlig, bruk p-piller så slipper du alt av smerte!..

 


Like it? Share with your friends!

21 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. det første råde kan vær farlig sia man ikke -ska ta smærtestillanes i så store mængda..
  D e ikke alle p-pilla som fjærna mensen og mensensmærta, men nån a dæm gjør..

 2. Blir så provosert over at du som gutt uttaler deg om dette…. Du har ikke mener (regner jeg med) så da kan ikke du låve noe som helst! Mensen er noe som ligger inni kroppen og skal ut! Uansett hvor mye ibux du tar så stopper ikke mensen…. Er du helt idiot eller? Blir så flau over å lese bloggen din! Du gjør det flaut å være bergenser! Bergens største taper!

 3. Altså, ikke alle p piller stopper mensen og menssmertene.. Noen kan faktisk gjøre stikk motsatt og gjøre slik at menssmertene blir verre ( har flere venninner som har opplevd dette)..
  Vi jenter reagerer veldig forskjellig på p piller.. Noen mister mensen helt, noen får JÆVLI mye blødninger men ingen smerter, noen får mye smerter og lite blødning osv osv osv..
  Når det gjelder alkohol så er jo det smertedempende ja, men det er faktisk noen jenter som blir fortere full når de har mensen (fordi de gjerne får jernmangel) og da er det liksom å velge mellom noen smertefrie timer og få DEN jævlie dagen derpå eller å bare ta smertestillende og holde seg unna alkohol:)
  Igrunn er ingen av de tipsene du ga 100% sikre, men kan sikkert funke for noen..
  Godt forsøk hvertfall;) selvom det kanskje ikke er så lurt at menn uttaler seg, da de aldri har opplevd dette selv:P

 4. Mensen og mensensmerter er to forskjellige ting, og hvordan skal man stole på deg? Som om at du har hatt mensen engang, og INGEN av tipsene dine fungere mot mensen.

 5. Det er det dummeste jeg har hørt. Tenk at du oppfordrer til å ta SÅ mye ibux på en dag. Sykt. Og nei, p-piller fjerner ikke menssmerter kjære deg. Det kan gjøre det helt motsatte! Spørs hva slags piller det er. Og hvorfor skriver du om det her? Du har null peiling! Skjønner ikke helt hva du mener med å «stoppe mensen»?? Du skriver hovedsakelig om menssmerter! Den eneste måten du kan «stoppe» eller «hoppe over» mensen er med P-stav eller P-piller.
  Syns synd på deg jeg, for du er jo dum som et brød 🙂

 6. Man blør jo for det om man gjør alle disse idiotiske tingene du sier. Man kan ikke fysisk stoppe mensblodet fra å komme ut, med mindre man bruker hormonbasert prevensjon eller er underernært eller i sjokk eller traume. Da kan den stoppe. Og dine anbefalinger her, det er som om en drita full russ skulle vært kjørelærer. Gratulerer med å være et brødhau.

 7. Helt alvorlig, dere må jo skjønne det at disse tipsene bare er tull fra Rene sin side?
  Jeg mener, helt alvorlig, dere tror vel ikke på at f.eks eddik og gelatin fjerner mensen??

 8. Helvette! Jeg er FLAU over å være Bergenser nå.
  P-piller kan ikke «stoppe» mensen, men man kan ta den å slippe mensen. Det finnes INGENTING som stopper mensen når den først er i gang. Mens smertene der i mot er d mye som hjelper på!:-)

 9. Herregud.. Hvordan havnet jeg her??
  Og du har nå skrevet årets mest idiotiske blogg/ tips.
  MEN slutt for all del IKKE å skrive for å prøve å bli lege.. Ha ha ha..
  Idiot!!

 10. Du skriver over at du skal fortelle oss hva vi kan gjøre for at vi skal stoppe mensen. Men tipsene du gir er jo hva vi kan spise for å slippe mensen smerter. Det ble jo ikke helt riktig spør du meg. Ingen av tipsene sier noe om hvordan vi kan stoppe mensen.

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.