15,5 KILO I HVER PUPP? NEI, DET ER FETT – SILIKON PÅ EN VANLIG KROPP SLÅR DET!!

2 min


Som vanlig er jeg innom nettavisene og fant en artikkel i går men tenkte og ta det opp nå, det er denne damen som mener hun har de største puppene i hele england, men hallo her? greit de veier 15,5 kilo i hennes øyne, men i andres øyne er det snakk om fett, ikke missforstå meg nå, men alle overvektige har store pupper, er du enig?

Jeg hakker ikke ned på noen i dette innlegget, eller snakker stygt om noen folkegrupper, men forstå meg rett, hun er ute etter oppmerksomhet, ikke det at det er noe galt i det, men at hun har 15,5 kilo pupper og de kan drepe kjæresten når de har sex, get the fuck out, grunnen er jo fordi hun er svært overvektig vel?

Og ja alle sammen, jeg vet at pupper består av fett og vev, ikke se om på alt som blir skrevet, jeg mener FETT generelt, at hun er stor, derfor har hun store pupper (fett).

I artikkel står det hun bruker størrelse MMM i BH , og det er jo ganske så stort. Nå skal jeg prøve å forklare meg litt her, om du mener hun har store pupper og ikke er overvektig så er jo du veldig blind, det ser jo ikke akkurat noe fint ut når du er så stor som hun og likksom har 15,5 kilo pupper? men om det var en normal størrelse på en dame, vi tar linni meister feks, hun har 600 gramm i hver pupp, denne damen har 15,5 kilo, altså 14,9 kilo mer enn linni meister, men allikervel ser det hundre ganger bedre ut på linni meister, skjønner?

Nå spør jeg deg, se på bildet øverst og så på bildet av linni meister, ser det ikke ut som de har like mye eller at linni meister har litt mer? skjønner? og vet du hvorfor, fordi hun andre er overvektig og puppene henger pga det er fett, jeg tuller ikke. Alle som er veldig stor i størrelsen har store pupper, men det er jo ikke noe å skryte av når det ikke er noe fint å se på, unasett om du har 15,5 kilo som hun påstår.


«LEVEBRØD»: Claire forsøker seg nå som modell og sier at hun trives foran kameraet.

Nå må dere ikke tro jeg er frekk eller noe, men du skjønner jo hva jeg vil frem til? å være så stor og skryte av puppene er ikke noe kult, itillegg vil hun bli modell, MODELL? om de fineste kvinnene ikke har sjans her i verden pga de har litt ekstra på kroppen og ikke riktig høyde, hvordan skal hun da greie å komme seg inn i noe modellbransje? verden er urettferdig isåfall.

Min konklusjon er at jenter, som er normal størrelse og med 600 gram silikon er hundre ganger bedre og har mye mer å skryte av enn denne damen som påstår hun har 15,5 kilo i hver pupp, fordi at alle overvektige har store pupper, men det består av 95% fett, noe som ikke er noe å skryte av, enig eller ikke?

LES HELE SAKEN HER 


Like it? Share with your friends!

25 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Så SYKT enig! Haha, herregud, jeg skjønner ikke at hun går ut å TØRR å være offentlig om noe sånt? Skjønner deg dritgodt! Å det er sant, når man f.eks slanker seg og, er det puppene man minster først faktisk, så hadde hun gått ned i vekt hadde hun nok gått ned et par kilo bare i pupper først 😛

 2. Hun er jo smellfeit. Ikke alle overvektige har store pupper nei. Mange overvektige har ikke pupper engang, tro mæ har sett mange av dem. Det går begge veier. Jeg er et levende bevis på at man kan ha store pupper uansett vekt. Jeg har vært både tynn og overvektig, puppene mine var og er uansett digre 🙂 nå er jeg en mellomting, har gått ned myye i vekt men puppene er like svære fordet. Noen har faktisk bare enorme pupper uansett hva.

 3. Ingen tvil om at hun var ganske overvektig. Men at hun har så store pupper pga overvekten stemmer ikke alltid. I noen tilfeller får noen ganske store bryst når dem blir gravid og da er de ikke stor pga fett. Hadde jeg hatt så tunge bryster som hun påstår hun har , nei da hadde jeg fjernet de og like greit fjernet mye fra magen ! Snakk om å få ryggproblemer. Store bryster er ikke pent i seg selv.

 4. Eg har en ganske så overvektig venninne.. hun har omtrent ingen pupper i hele tatt.. så er ikke nødvendigvis sånn at alle overvektige har store pupper:)
  Men i hennes tilfelle er det nok gener og fettmengde som spiller inn..

 5. Ser ut som du ikke er klar over at linnie sine pupper er silikon, og hun andres er av fett. Ingen av delene er sunt, men en pupp består av FETT

 6. du driver å skriver hele tiden at puppa hennes bare er fett.. men du vet at pupper er stort sett fett og vev ,sant? greit nok hu er svær, men alle svære folk har ikke store pupper heller.

 7. Hei, vet ikke om det var meningen fra din side, men du får det til å høres ut som at alle som er overvektige er stygge? tenker du bare på det ytre? er tross alt det indre som teller, uansett hva.. og en jente/gutt kan være utrolig fin å se på selv om hun har litt eller mye fett på kroppen.. pupper skal også bestå av fett, og om de henger eller ikke har ingen ting med at det er fett.. jo tyngre puppene er jo mer vil de henge.. det sier seg selv.. sånn er det med alt på kroppen, blir det tungt så begynner det å henge.. og måten du skreiv på her fikk meg til å føle meg litt truffet.. jeg er ikke feit, men ikke tynn heller.. jeg er rundt 80 kg, og har ganske store pupper, men jeg har alltid hatt store pupper, det ligger litt i familien min og da 🙂 Håper du ikke mente noe vondt med det, men tror det er mange overvektige som kommer til å føle seg truffet av det du skriver 🙂
  Bra blogg btw ^^ digger den 😀 er bare noen innlegg som blir for useriøse når du prøver å være seriøs 😉

 8. Marita Henriette: Har ingenting med feit eller tynn og gjøre, var bare det at store kvinner har som regel store pupper, men som består av så og si KUN fett 🙂 god helg !

 9. Det rt jo bare fett. Et normalt kvinnebryst består av 95% fett. Så… Rene. Hvis du ikke liker store vanlihe kvinnebryster men liker store byst stappet med silikon, så syntes jeg litt synn i dag.

 10. Susanne: eg liker store pupper jo, men ikke om selve kropper så stor, skjønner du meg? håper du skjønner meg, har skrevet et innlegg om det, søk på google «renekleveland silikon»

 11. Du er jo faktisk tidenes KLOVN. Må du skrive dritt om feite jenter eller lyge om slothsene dine for å få folk til å lese innleggene dine? Er du klar over hvor idiotisk det du skriver faktisk er? Alvorlig talt, jeg blir så provosert av å lese det du skriver at jeg holder på å spy. At jeg i det hele tatt skriver dette her er jo helt på trynet. Men jeg syns du skal tenke deg jævlig godt om neste gang du skriver et innlegg, tenk på hvor mange jenter du sårer med dette innlegget da ditt nek? Jeg er ikke feit, og jeg har heller ikke store pupper. Men hvilken faens rolle spiller det? Alt du skriver er jo helt forjævlig usaklig? Det er jo bare bullshitt alt sammen. Hvem faen bryr seg om at du liker silikon eller ikke? Hvilken rolle spiller det at hun damen her er feit eller ikke? Hva faen er det du vil frem til? Du sier du ikke prøver å såre noen eller offense noen, men det kan jeg love deg at du gjør. Når du skriver at du liker folk med store pupper, så sier du at du ikke liker jente med småe pupper? Da har jo du faktisk ikke bare såret en «folkerase» men to.. Du er så forbanna trangsynt at det faen skulle vært ulovlig. Takk for meg! Håper du får litt vett i skallen av denne kommentaren, for noen trenger virkelig å putte litt vett i det TOMME skallet ditt!

 12. Tynn jente uten pupper!: eg tar meg ikke tid til å lese så lange kommentarer, men hva ville du frem til? ser du skriver hva faen jeg vil frem til, så då spør jeg deg, hva faen vil du frem til? 🙂 god helg

 13. Hun skrøt jo ikke akkurat av puppene sine da, i artikkelen står det at hun har slitt med ryggen og slitt med å akseptere kroppen sin. Er jo bare fint at hun nå tør å stå frem med kroppen sin. Skjønner hva du mener, men syns du fremstilte henne litt feil i innlegget ditt, fikk ikke inntrykk av at hun skrøt i artikkelen, men at hun har klart å akseptere seg selv

 14. Endrer ikke faktum at hun kanskje har verdens største pupper i og med at alle pupper består av fett og vev osv.

 15. Enig. Hadde hun vært normalvektig så hadde ikke brystene lagt på 15 kilo lengre akkurat.. 😛 de fleste overvektige har store bryst som du sier. men jeg synes ikke kvinner med silikon i brystene har så mye mer å skryte av. De er Jo ikke ekte. hvis jeg tar på meg extensions kan jeg vel ikke skryte av det lange sunne håret mitt? men jeg kan være stolt av det å føle meg fin. uansett. Om man skal skryte så synes jeg de som er slanke og har store bryst likevel helt naturlig kan få lov til å skryte av størrelsen. Det er ikke så mange av de da. Og nå som veldig mange tar brystforstørrelse er ikke store pupper noe wow lenger heller. 🙂

 16. Ok? Virker som om du er imot de fleste som «skiller seg ut»! Det er ikke bare det uttpå som teller vettu, det er det inni og! Du har visst ingen av delene.

 17. Mye latterlig og ureflektert å finne på nettet. Jeg er glad jeg ikke har deg i nærheten, du er jo et mannlig nek. Våkn opp. Bli voksen. 😀

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.