TORSDAG = DOWNSTAIRS & VORS

1 min


God ettermiddag alle sammen, i dag er det torsdag, mens andre går i kirken på en søndag går jeg på downstairs på en torsdag. Så i dag blir det vors før det seinere blir byen. Regner med det blir et par folk så det blir jo bare kjekke greier. Bortsett fra at det regner noe jævlig så er alt bra, ikke sant? det blir koselig det, snakke om livets dager og drikke til klokken tikker midnatt.

Skal jo som alltid få tatt bilder slik at jeg kan vise dere i morgen, woo hoo! Så uansett hva dere skal i dag, ha en fin torsdag, kanskje du også skal på downstairs?

Vi blogges ihvertfall, tvi tvi!:)


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.