SVARENE DU TRENGER, NÅR DU SPØR OM DU ER FIN!!

1 min


Når du spør hele tiden om du er fin, så har du svarene rett her..

1. Om du ikke skjønner hvor fin du egentlig er, så fortjener du egentlig ikke høre svaret du er ute etter..

2. Om noen sier du er fin og nydelig, ikke kom med «Nei, det er jeg ikke», for om du spør noen om dette » er jeg fin?» svaret du får er «ja, nydelig» så må ikke du si, «nei, det er jeg ikke, er jeg?», du fikk svaret i begynnelsen og trenger ikke diskutere noe bare for oppmerksomhet. 

3. Du er fin på alle måter og trenger ikke gå ned i vekt, om du hører på alle andre kan det gå deg til hode og plutselig har du anoreksia.

4. Du trenger egentlig ikke spørre noen om du er fin, for til syvende og sist ender du opp med en som syns du er mer enn bare fin:)

5. Og det er heller ikke bare om du er fin som teller, altså utsiden, innsiden teller også, og den kan ingen se med mindre noen kjenner deg godt nok!:)

Men svaret du vil høre er ja, du er fin og unik på din egen måte, og selvom ikke alle kan se det vet du selv hva du er god for. Det er det som teller, om du vet at du er nydelig, så trenger du ikke høre det fra alle andre, de vil nok mene det samme, selvom de ikke sier det 🙂


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.