50 TING EN JENTE BØR VITE OM GUTTER :)

5 min


Jeg skrev et innlegg for et to dager siden, 36 ting en gutt bør vite om jenter, så fikk jeg et spørsmål, lag et innlegg som dette bare motsatt, så her er 50 ting en jente bør vite om gutter, og som sagt, dette gjelder jo ikke alle og alle har forskjellige meninger !:) here we goooo!:) (les også 36 ting en gutt bør vite om jenter HER)

1.Gutter hater horer, men fremdeles har de sex med de -.-

2. Mangen gutter sier, er du opptatt eller holder du på med noe om de ikke har noe å si i en tlf samtale med en jente, lol

3. Mangen gutter kan gjerne flørte rundt med mangen jenter, men til syvende og sist tenker de kun på en spesiell jente når de går og legger seg.

4. Mangen ganger før en gutt skal ringe en jente så tenker vi på hva man skal si, eller hvordan samtalen skal være for å ikke ha en awkward samtale, men glemmer vi hva vi skal si går det som regel greit.

5. Gutter blir gal etter en jente om det er et perfekt smil, et smil kan gjøre en gutt gal.

6. Gutter gjør alt for at en jente skal legge merke til oss.

7. Gutter hater jenter som må snakke om ex’en sin hele tiden, det kan gjøre oss sur og irritert til tider.

8. Når en gutt liker deg, så vil vi at vi er den eneste gutten du snakker om.

9. En gutt liker som jenter at du sier du elsker den personen

10. Noen gutter liker ikke at du snakker så mye om dine gutte venner ( om du er kjærester ).

11. Gutter kan bli veldig fort sjalu, ikke fordi vi er idioter eller noe, men fordi vi bryr oss om jenten og vil kun at jenten skal ha det bra og best på alle måter til alle døgnets tider.

12. Gutter er faktisk veldig følsom selvom det ikke alltid virker sånn, akkurat som jenter så har vi et hjerte og følelser.

13. Om du som jente sier » du vet du hva?» så sier vi gutter hva då? så sier du «nei,bare glem det», om du sier dette så vil vi gutter bli litt sur og tro at vi har gjort noe gale, for hvorfor skal du si «vet du hva, nei..bare glem det», skjønner? det var jo noe du skulle si, men tro meg, vi gutter blir sur for sånt og vil gjerne vite hva du skulle si 🙂

14. Gutter som jenter, stemmer når de snakker med en de først liker, ihvertfall i begynnelsen når de vil bli kjent med en jente.

15. Om du kommer over en «type» gutt, så vil ha gjøre alt for at du skal føle deg spesiell, og dette gjør vi gutter ved å kjøpe ting jenter ønsker seg, dette kan være ringer, smykker, klær og andre ting jenter elsker, nei, det handler ikke om at vi kjøper oss jenter, men er man forelsket kjøper man alt en jente ønsker seg, vi gir jo henne kjærlighet og alt utenom, men alle jenter elsker bling bling og klær 🙂

16. Jenter er faktisk gutters svakhet…

17. Vi gutter er faktisk veldig åpen, sier alt som det er, om det er ting som plager oss, ihvertfall mangen av oss 🙂

18. Du som jente kan gjerne teste gutter om de er noe å prøve seg på, altså når det kommer til forhold, er denne gutten din type? du kan gjerne teste det ut, men ikke la gutten vente for lenge, for om du vil teste ut om en gutt er din type, så har jo dere en connection, og gutten liker jo deg, så ikke la han vente for lenge 🙂

19. Som jeg skrev med jenter, når en gutt har noe og si til deg eller har problemer, du trenger ikke gi han råd eller noe, men vi vil gjerne at du lytter til hva som blir sagt 🙂

20. Nå en gutt erter deg eller plager deg litt, så er det tegn på at han kanskje liker deg eller har noen følelser for deg:)


21. Gutter elsker faktisk dere jenter litt mer enn dere elsker oss om gutten er seriøs angående forholdet / i et forhold 🙂

22. Gutter skryter gjerne av veldig mye og om alt som foregår rundt oss.

23. Om en gutt bruker ord som deilig, sexy, osv, så liker han deg jo selvfølgelig, men bruker en gutt ord som vakker, pen, nydelig, liker han deg sinsykt 🙂

24. En skikkelig gutt sjenker ikke jenter.

25. En skikkelig tenker på jentes beste, og følger henne helt hjem til døren om dere har vært på en date 🙂

26. Gutter tenker sykt mye på alt mulig, om en jente gjør en liten ting, og du ikke legger merke til det selv, kan dette få gutter til å undre i timesvis.

27. Om en gutt gjør noe dumt foran en jente han liker, vil han tenke på dette hele tiden, helt til han treffer deg igjen, uansett om det er snakk om et par dager 🙂

28. Uansett hvor mye en gutt snakker om rumpen din og puppene så tenker han også på hvordan du er som person, hvor godhjertet du er, selvom du ikke tenker på det 🙂

29. Om en gutt er veldig rolig og avslappet, er han fake og har noe han ikke vil fortelle deg, det vil du merke selv 🙂

30. Om en gutt sier han er helt forbanna vill etter en jente, så er han virkelig det, de fleste gutter er ikke sånn 🙂

31. Om du hører en gutt sier, la meg være i fred, la meg være aleine, så vil han egentlig at du skal være der med han, lytte til han, men han vil ikke si det til deg 🙂

32. Om en gutt plutselig snakker veldig seriøst, så er det nok seriøst, så lytt til det han har og si, for mangen gutter er ikke så seriøs når det kommer til å holde en skikkelig samtale 🙂

33. Om du har en guttevenn og du er får deg en kjæreste og han guttevennen din ikke lengre er med deg eller har kontakt med deg, så er han nok sjalu / eller liker deg 🙂

34. Om en gutt ser deg i øyene eller på deg i det hele tatt i lengre enn et sekund, så er det noe han vil eller fortelle 🙂

35. En gutt liker ikke akkurat at en jente slår hardere enn gutten selv, men hallo, det er jo opp til hver enkelt 🙂

36. Gutter snakker om jenter mer enn jenter snakker om gutter, true story 🙂

37. Som jenter, så hater gutter en avvisning 🙂

38. En gutt klarer ikke å fikse opp i alle sine problemer selv, han trenger alltid en jente på sin side, dere har alltid gode råd, yes you do 🙂

39. Ingen gutter liker at en jente er for tynn, men heller noe midt i mellom 🙂

40. Gutter elsker at jenter snakker om rumpen sin, det er noe sexy ved det, dessuten er det sexy og høre at jenter er selvsikre 🙂

41. Om du kliner med en gutt, i edru tilstand, tenk deg om hva du vil frem til 🙂 er dette noe du vil? for en gutt kan se på det litt annerledes enn det du selv gjør.

42. Tro meg, gutter som er sjenerte er de letteste og snakke med, du kan spørre om alt du vil og få svar på det meste 🙂

43. Når en gutt slår deg på rumpen vil han ha deg seksuelt, ta det ihvertfall som flørting 🙂

44. Uansett om de innrømmer det eller ikke, de fleste gutter er kili på ribbeina 🙂

45. En skikkelig gutt har ikke hjerte til å såre henne på noen som helst måte, treffer du den rette vil du nok føle deg som en prinsesse 🙂

46. En gutt sier sjeldent nei om han virkelig er forelsket i deg, han vil gjøre alt for at du skal føle deg spesiell..:)

47. En gutt liker at du ringer om natten eller sender tektsmeldinger / natta meldinger, ikke alle, men mangen gutter ihvertfall 🙂

48. En gutt tar seg av alt husarbeid, støvsuger, oppvasken, vasker klær, handler osv, det eneste en skikkelig gutt vil er at du lager maten 🙂 resten gjør en gutt…

49. Om en gutt vil ha deg med på kino, ut for å spise osv, ikke si nei, det kan gjøre vondt, tro meg. Kanskje det er planlagt en stund? ihvertfall ha en god grunn for at du ikke kan og du blir spurt 🙂

50. En gutt elsker at du smiler og ler, det fineste på en jente er ikke rumpen eller puppene, men smilet, det er det som trekkes frem på en jente, mest av alt 🙂

Vi blogges, takk for at du leste igjennom alt sammen 🙂


Like it? Share with your friends!

36 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Dette er noe av det dummeste jeg har lest. Pluss masse ufullstendige setninger gjorde det vanskelig å følge med på hva du ville si OG mange av «faktaene» blir skrevet om igjen.

 2. Det er bra, for et år siden i sjette så va eg samen me en gutt, å han bichklappa mg før på skulen å eg likte han ikkje då, men ette kvart så vart han snillare me mg akkurat så du sa dt! Men det eg vil få fram det at han lige mg litt å igår så blei me samen så fekk eg en melding av han at me konne ver venna å ikkje ha et forhold får han va ikkje klar nå, men eg får aldri sjangs på han, så på mandag på skulen ska eg prøva dei tipså , eg håpe så himla at alt fynke får eg he likt han i meir en et halvt år nå<3, men han va samen me bestevenina mi då, så blei dt slutt endeli , men han likte mg når han va samen me hu innrømte han!<333

 3. Jeg vet ikke helt.. Jeg liker en som heter Oskar❤️, han sender meg meldinger om at jeg er pen, digg, vakker osv.. Jeg sender natta meldinger til ham og føler meg veldig tiltrukket!.. Har avtalt at vi skal finne et hemmelig sted og sette oss og benytte anledningen👍 Han sender også meldinger som: Du er så vakker at jeg aldrig kommer til og gi slipp på deg, når jeg møter deg ser jeg det pene smilet ditt. Når du kommer på besøk kommer jeg til og holde rundt deg og aldrig slippe taket. Jeg får lyst og kysse deg, du er den vakkreste på jord!❤️ Skal jeg spørre om og bli sammen?😬
  Mvh: Anonym (12)

 4. Er det virkelig mulig at gutter snakker mer om jenter enn jenter snakker om gutter?? For det er nesten det eneste en jente snakker om

 5. Hei! jeg har et problem… jeg har en kjæreste, men jeg tror at jeg er forelsket i bestevennen hans! jeg trenger virkelig hjelp om hva du synes jeg skal gjøre!!!

 6. Jeg liker en gutt, men jeg tror at bestevennen min liker samme gutt som meg…. Hva skal jeg gjøre?😱😞
  Btw, så likte jeg gutten først👌

 7. Hei de fleste svarene ser riktige utifra det jeg har lært av en jeg er forelsket i,
  Han likte meg først når han startet på skolen min så bled vi sammen, (i mellomtiden så hvar jeg sammen med en som het Daniel som jeg hvar ørlite forelsket i men han tok feil på alderen min da gikk jeg i 4 og han trudde jeg gikk i 6 klasse for han gikk i 7 klasse he he.)et halvt år etter så var jeg åpen for en av vennene mine så sa jeg at jeg fortsatt hadde følelser for han….
  Da sa hun at jeg bare kunne gi slipp og la hu overta, da bled jeg litt sur men det var to uker der jeg hang mye med han vi lette etter en eller annen bok eller film vi syntes hvar morsom. Så på slutten av den første uka vi hang sammen slo han meg på rumpa med en agurk og sa du gjorde det klart for at jeg skulle gjøre dt og da😄, og jeg likte han da men hadde ikke gøtts til å se det, og det var vell dumt og ikke se det. For nå i ettertid har jeg hørt at han hvar forelsket i meg og det har jeg hørt fra ivertfall 3 stykker…
  Men så den sommeren så fikk jeg plutselig en melding på skype der vennina mi hadde akkurat fått en melding fra han og han hadde skrivd: sammen?… Da bled hjerte mot knust jeg har hatt hjerte sorg etter det. Men så slo han men intens de hvar sammen så hvar det to av venenene mine jeg akkurat hadde begynt å krangle med den ene hvar hu som hvar sammen med han også hvar det en anen 2 uker før bursdagen min så kom jeg på skolen med dette skrevet på det ene vinduet til inngangen: fornavnet mitt mellomtnavnet og etternavnet du er DØD… Når jeg kom inn da begynte jeg å gråte i armene på hu ene læreren som hadde sett det, hu ene innrømte det mens hu som hvar sammen med han innrømte det når hun absloulutt måtte. Men da hadde jeg begynt å like en som het Morten, i oktober så hvar jeg syk i en dag jeg skjekka skulen min når jeg hvar oss tante jeg hadde fått en melding der det sto jeg har blitt sammen med Morten så screew you hvis du liker han…
  Da bled jeg litt lei meg, men så slo han første fyren opp med hu andre og dette skreiv han:
  Melding nr.1 jeg slår opp
  Melding nr.2. Du lukter som en jævla ku.
  Den kvelden satt jeg og prata med han hele natta nesten…
  Og Morten og hu jenta som hvar sammen med han sa at det ikke hvar hu som sendte de meldingene men at det hvar hu andre venninna mi som blir kalt for ei ku nå!
  Så slo Morten opp med hu i mai en gang…
  Så skjedde det ingen ting før nå…
  Han er jævlig forbanna på meg for noe jeg ikke hveit han sier det ikke til meg eller noen ting, jeg blir forbanna av det jeg spør han svarer noe anet, og Morten har blitt sur og hu andre jenta og han første gutten… Hva skal jeg gjøre?

 8. Hei, hva må jeg gjøre hvis en gutt jeg ikke liker meg spørr meg om å bli sammen men jeg vil ille si nei for å ikke såre han, men vil heller ikke si ja fordi jeg ikke liker han

 9. Er forelska i en gutt som neste n aldri prater med med meg jeg må alltid sende melding først men en dag sente han en en melding sent på kvelden som jeg ikke fikk se så sendte han en til på morgnen så så mld og svarte og vi prate veldig lenge noen ganget ignorerer han meg også og noen ganger når jeg tuller med hab sier han hore og hold kjeft og sånt og han små ærtet meg også noen ganger gjemmer han tingene mine også hva skal jeg gjøre???? Liker han meg??

 10. Hei! snakket med en gutt veldig mye for noen dager siden. han holdt meg våken hele natten å var skikkelig snil å flørtete. han sendte natta💕 hver natt og sånn men plutselig stoppet alt. hva skjedde egentlig? jeg pleide å «erte» han tilbake og sånnt og vi lo av det begge to, men nå hvis jeg skriver hei, hva gjør du? så svarer han såvidt. er skikkelig irriterende og ikke minst frustrerende! liker han meg, eller har han likt meg men er ferdig med meg nå? Takk for svar😊

 11. Hei jeg liker en gutt son er 4 år større enn meg å jeg har sett han 10 ganger å er forelska ve første blikk å jeg har ikke snakket ned han jeg vet ikke hvem han er hjelp meg

 12. Hei:) ehh… Jeg vet ikke hva jeg skal svare, for en gutt spurte om å bli sammen, å jeg sa jeg skulle svare i morgen åsså, jeg aner sånn serr ikke hva jeg ska svare! Jeg liker han, men han… Jeg vet egenlig ikke, så jeg vet ikke hva jeg skal svare😁 Kan noen hjelpe meg å svare på hva jeg skal skrive til han?🙏

 13. Nais liste! 🙂 Men huff, det er vanskeligere å finne seg en «soul mate» enn det høres ut, heheh, gutta i klassen er jo HELT småbarn i hodet :p welp, får inne en eldre eller vente jeg, får nok en laaang singel ungdom foran meg ;u;

 14. Takk for informasjonen!😊 Det var veldig hjelpende for meg. Men jeg lurer på noe…Jeg er veldig forelska i en søt gutt i klassen min!! Og hver eneste dag stirrer vi på hverandre i timene, smiler og sånt. Og jeg tenkte at han flørtet med meg, så jeg laget en hjerteformet lapp der det bare sto «Hei» på(Ville ikke være fram på). Og så la jeg den bare i jakkelumma hans. Men dagen etter var han og vennene hans bare rare mot meg. Og til slutt kom William(han heter det) bort til meg og tok opp lappen fra lomma og sa «Vennene mine tror at du skrev denne lappen.». Og så sa jeg bare «Eh det var ikke meg»(Fordi jeg var litt flau). Og han bare» å ja ok.» Så gikk vi sammen og snakka litt som kompiser. Vennene hans var også der. Etter det har vi fortsatte å se på hverandre, og jeg tar han ofte i å se på meg. Men jeg ble så usikker på om han liker meg!😶 Og jeg tenker på han hver dag, jeg har aldri vært så forelska før😍 Hva skal jeg gjøre?!😥 Jeg kan da ikke bare spørre han…!? Hva om han sier nei, og forteller det til alle vennene hans?? Og jeg tror jeg dør om han sier nei! Vær så snill å hjelp meg!! PS: Jeg går i 6. klasse og han er ny!!❤

 15. hei, det er en gutt på skolen min som jeg er forelska i men en venninne på skolen som går i 6 klasse er også forelska i han.hva bør jeg gjøre?trenger virkelig hjelp jeg elsker han veldigggggggg! Alida (10 snart 11,12 april blir jeg 11)

 16. Anonym: Jeg syntes kanskje du burde få han på tomannshånd og fortelle ham hva du føler, uten at du direkte spør ham om å bli sammen! Og ikke gi han så masse tenketid får da blir det bare pinligere!c: Lykke til!;-)

 17. Nesten alle guttene i klassen liker meg.
  Men jeg liker ingen.
  Jeg er liksom den popullere jenta i klassen og det vil jeg ikke, høres kanskje rart ut men det er slitsomt. Samtidig står jeg i krøll med vennegjengen. Hjelp

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.