TA VARE PÅ DET DU HAR :)

1 min


Heisann alle sammen, er det noe som er viktig her i verden, så er det og ta vare på det du har, da tenker jeg på venner og folk rundt deg som bryr seg. Det er fort gjort og miste noen du er glad i, men om du gjør det så har du selv gjort noe dumt eller kanskje den andre parten har gjort det. Det er viktig og ta vare på de som virkelig bryr seg om deg, det samme gjelder om du bryr deg om noen.

Ekte venner er veldig viktig og ta vare på, livet ut, er ikke noe som vokser på trær. Det kan godt hende du har hatt flere års vennskap med noen, og selvom du noen ganger skulle krangle med den som virkelig bryr seg om deg, den som alltid har vært der for deg, ikke mist det, ta godt vare på slike mennesker i livet ditt, det er noe alle trenger og det er noe av det mest verdifulle du kan ha, og det er noe du må ta vare på, livet ut.

En ekte venn betyr som oftest alt mellom himmel og jord, en venn for livet er en venn som du kan fortelle alt til, en som er der for deg når du har det vondt, og når du har det vondt og ikke så bra i livet, er det virkelig godt å ha en god venn som alltid er der for deg, aldri mist de du verdsetter og bryr deg om.

Noen gamle bilder, men husk, ta vare på det du har, det er vel det viktigste her i livet. 🙂 vi blogges!


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
55
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.