HVORFOR FJERNER JENTER ØYENBRYNENE FOR Å SÅ TEGNE PÅ NYE? MAKES NO SENSE

1 min


Why? hva er egentlig greien med det når det kommer til jenter og øyenbryn? shaver vekk øyenbrynene, EKTE øyenbryn HÅR fjernes, men nye TEGNES på?. Det er egentlig noe jeg har lurt lenge på, og jeg vet egentlig ikke hvorfor. Mangen pusser opp huset sitt og ønsker at både tak og vegger skal få ny farge, så det har vel noe med det og gjøre? dere vil ha nye øyenbryn og liker ikke fasongen på de? men seriøst, det ser mye mer harry ut og fjerne øyenbryns hårene du allerede har, for at du skal tegne nye på -.-

Det ser kanskje normalt ut hos noen, men hos andre er det helt jævlig, da snakker jeg om den nike logoen som de fleste bruker og tegner på i dag, det ser helt jævlig ut og det ser vel egentlig ut som edderkopp bein!. Om dette er en slags mote eller noe vet jeg ikke, men vi er i 2013 og ikke i en hippie tids periode, og det ser som sagt ikke noe fint ut. Jeg personlig kjenner et par stykker som tegner på sine øyenbryn og det kan være ekstremt noen ganger, men det er ikke mitt problem eller mine øyenbryn, så la gå.

Jeg kunne forstått at kvinner gjorde dette om de hadde kreft på øyenbrynet og de gikk på cellegift og øyenbryns hårene faller av, men for guds skyld, har du hår og fine øyenbryn, ikke shave det vekk for at du vil tegne nye, makes no fucking sense woman! Se bildet under, noen har virkelig gått på en smell!


Den ene etter den andre ser ut som en fortapt kvinne, og hun siste helt nede til høyre ser vel egentlig ut som en leke du får i kinderegg, wtf!. ta vare på kroppen din, ikke fuck ann opp med alt mulig rare påfunn, og for all del, hold deg unna eyeliner eller hva enn dere bruker om dere ikke klarer og tegne skikkelig. Vi blogges, !:):):)

Gjør du dette med dine øyenbryn eller foretrekker du dine ekte? 😀 Legg dette på fb veggen til noen som gjør dette.


Like it? Share with your friends!

15 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Jeg napper bare av noen hårstrå rundt for å få en litt mer femi fasong, og legger på LITT farge, men det ser ikke så jævlig ut som disse xD

  2. Har en venninne som har tattovert på seg øyebryn fordi hun har en sykdom som gjør at hun mister håret sitt. Synes det er litt kjipt gjort å publisere et sånt innlegg, for det er en ganske vanlig hårsykdom som veldig mange skjuler ved extentions og parykker. Det er ofte veldig ubehagelig for folk, og jeg tror ikke dette gjør det lettere.

  3. Den er jeg jævlig enig med. Jeg skjønner at du gjerne tar litt farge på de sånn at de syns bedre, men ikke shave de helt vekk og tegne på HELT SVART eyebrow Liner.

  4. Har aldri og kommer aldri til å tegne på mine bryn. Det ser rett å slett helt forferdelig ut. Kjenner ett par som gjør det som faktisk hadde vært PENE om det ikke var for de grusomme bryna.. De ødelegger hele ansiktsrammen når de fucker med brynene.. USJ

  5. jeg barberer bort øyenbrynene mine og er fornøyd med det. De bildene du har brukt som eksempel i dette innlegget, de er jo helt jævlig ! Men det finnes da faktisk de som klarer og tegne øyenbryn på fint da, du kunne jo ha brukt dem og som eksempel 🙂

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.