MOTEBLOGGERE – MÅ ALT VÆRE SÅ JÆVLIG DYRT? JEG SER IKKE FORSKJELL!!!

3 min


Er det en ting som er jævlig tidig så er det bloggere og ikke bloggere som må bruke flere tusen kroner på en veske, når du kan få samme vesken på h&m til 199kr. Dette gjelder ikke bare vesker, men også gensre, jakker, sko osv, hva er egentlig poenget? sløse vekk, ja sløse vekk flere tusen kroner når andre folk ikke ser forskjellen på dette med pris med mindre du går bort til hver eneste person du går forbi på gaten og sier hvor mye du har kjøpt det og det kles plagget for. Jeg er ingen hater eller noe, for meg kan dere bruke 34.000 kroner på et par sko, en veske og en bukse, men jeg hadde heller kjøpt det samme til under en tusen lapp og tatt meg en ferie for de resterende 33.000.

Det handler jo i dag ser det ut som om hvem som har dyrest klær, de nyeste veskene til skolebruk, det er jo jævlig tidig og tenke på. Dere som bruker 6.000 – 10.000 kroner på en veske, blir dere ikke litt sånn, faen holder eg på med? kunne reist en en weekend tur til london på shopping, men istede sitter jeg her med forbanna veske? forstå meg rett, men den vesken du har kjøpt til så mye penger, tåler den flere kilo enn en veske til 199kr?

Bayswater i fargen oak, fra Mulberry, ca 7000 kr. Er denne vesken virkelig verdt 7.000 kr? aldri, det er 2 uker i tyrkia det, istede for denne vesken.!


Veske fra H&M til 199kr, og mye mer sexy enn den vesken over, er du ikke enig? og 6.800 kr spart er det også.


Her ser du en dun parka jakke fra woolrich til 6.299 kr, er den virkelig verdt de pengene? why? fortell meg please?

Er ikke denne lik den som er over? vel, denne er fra shine og koster bare 1000 kr, du sparer 5.299 kr, det er også 2 uker i tyrkia om du er heldig.

De fleste ungdommer vil i dag kun ha det dyreste for å skille seg ut, men for å være helt ærlig med dere, om jeg ser deg på gaten og du går i en av disse jakkene over, eller i en canada goose jakke, jeg klarer ikke å tenke på hva det har kostet deg, du kan gjerne ha brukt 18.000 kr på det du går med, men i mitt hode kunne det vært 600 kr for buksen, 1000 for jakken og 500 for skoene, altså 2100 kr.

Jeg driter langt i hvor mye klærene og jakkene, veskene du går med koster ( men hvorfor skriver du dette innlegget då rene?) vel, fordi jeg syns det er tidig hvor mye penger enkelte bruker bare for at de skal følge «moten» eller «trenden». Men for all del, vi er alle forskjellig, men jeg hadde heller brukt så mye penger på en reise til utlandet enn en jakke og veske til 15.000 – 20.000 kr. Hva ville du brukt så mye penger på?


Her ser du noen Giuseppe Zanotti sko til 5.455 kr, og ja, jeg kan inrømme at de var fet som faen, men er det virkelig verdt 5.455 kr med mindre du er jævlig rik?


Her er samme opplegget som skoene over, og disse koster bare 1.135 kr ( de har de også i samme fargene som skoene over) du sparer over 4.000 kr om du kjøper disse.!!

Nei, det jeg ville frem til med dette innlegget er at det dyreste er ikke alltid nødvendig for å «skille» seg ut, og hadde du gått med enten vesken, jakken eller de dyrene skoene så hadde jeg aldri hatt en tanke om at det var så dyrt. Spør du meg så er de andre produktene like stilig om ikke stiligere, samt flere tusen kroner billigere.

Og så er det sånn at alle motebloggere må ha apple produkter? why? ipad, iphone,ipod,mac…. Må du bevise du har alt når du blogger? ser også enkelte bloggere skriver «sorry, iphonen min er litt skitten men pytt pytt» tror du virkelig noen bryr seg om din iphone er skitten på skjærmen? enkelte bloggere får meg til og spy, og jada, dere spyr sikkert enkelte ganger av mine innlegg også, men det da måte på!:)

Du trenger ikke det dyreste, vi blogges:):):) XoXo


Like it? Share with your friends!

17 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Virker som du er sjalu fordi du ikke kan kjøpe de «dyre» tingene. Har man råd til det, why not? Og om man interesserer seg for mote går man faen ikke på H&M å kjøper noe som alle har. Merkeklær holder seg som regel lenger enn sånne jalla klær. Og de klærne du sammenligna er ikke like nei

 2. noen gang tenkt over at folk bryr seg om kvalitet? en veske fra H&M blir ofte ødelagt etter en måned, mens en veske fra Mulberry er i ekte skinn og varer mye lenger – man passer også bedre på den når man vet at den er verdt litt. ikke rakk ned på andre på den måten der, kjære deg – du liker godt å dra til Tyrkia, mens andre prioriterer å bruke penger på en veske. du og denne Anne snakker heeele tiden om at man ikke skal rakke ned på personer man ikke kjenner, og at alle har lov til å leve livet sitt slik de vil – men du mener altså at alle ikke kan få leve sånn som de vil? om de har dyre vesker eller dyre klær så blir de plutselig dumme med et ønske om å skille seg ut? haha dust. du tror du kan mye om hvordan folk bør oppføre seg, og hva som er riktig og galt, men du må huske å se begge sider av saken, lille venn.

 3. Tar poenget ditt, men de tingene lignet jo virkelig ikke på hverandre.. Noen plagg lønner det seg å kjøpe dyrere, fordi du får mye bedre kvalitet og holdbarhet av det, enn å måtte kjøpe nye ting «billig» etter kun èn sesong pga det er ødelagt. Jakker og sko spesielt.

 4. Uansett om man er rik som faen trenger man og kjøpe en veske som koster 6000? men i helvette,6000kr for en forpult veske også ser de ut som en haug med pinner som e bindet sammen.
  Enkelte folk slåser penger som faen,penger er penger? de vokser ikke på trær som de e sagt.

 5. Greit at du ikke ser forskjell, men så er det vel ikke deg folk vil imponere heller. De aller fleste som har en viss peiling på mote, «sosser» kan du godt kalle dem – altså det motsatte av deg og dine typer venner VET hva tingene koster. Du er ikke like fornøyd med en billigveske fra hm i forhold til en veske fra mulberry.

 6. Vet du hva KVALITET er? Det er ikke mye kvalitet på klær fra H&M. I tillegg er klærne derfra barnearbeid. Den rosa vesken er jo ikke sexy, den er harry. Noe en 14 år gammel jente ville kjøpt seg. Har det aldri falt deg inn at noen mennesker kanskje er litt mer opptatt av mote og designer klær enn andre? Og hvorfor gidder du egentlig å bry deg om hva andre kjøper? Har man penger til det, hvorfor ikke? Hvis det gjør de glade, hvorfor ikke? Anne kjøpte seg jo Jeffrey Campbell sko, hun kunne godt kjøpt etterligninger for 200kr. Alle er forskjellige på sin måte.

 7. Æsj, ekkelt hva andre mener OM akuratt dette, hvorfor tror dere at toppbloggerene har disse tingene?
  Dyre klær, vesker, pc, mobil, kamera osv,, 1grunn og det er at de tjener inn så mye på bloggen at de til og med kan ta brystopperasjon når det passer dem, noe andre mennesker måtte ha spart til.
  Kan ikke komme med at viss du kjøper klær på hm så blir det ødlagt, har med og ta vare på tingene.
  Hvorfor tror folk det er så mye snakk om hvilket merke du har ditt og datt på skoler?
  Viss du ikke har merke klær så er du ikke med i vår gjeng. Buhu.
  Sosser kalles det, her er innkjøpene mine for denne dagen , veske til 33tusen og jakke til 80:)
  Forskjellige synspunkter på dette, forstå meg rett, men når en 14-15år gammel jente som er toppblogger går og kjøper seg veske til en pris av 20tusen så hadde hun aldrig hatt den muligheten om hun ikke hadde tjent på bloggen.
  Hadde reist jorden rundt for de pengene folk kjøper vesker for når prisen de velger er 30k.
  De kommer jo aldrig til og bli selvstendig når de får alt i nevene, og til slutt ser ut som opererte barbie dukker

 8. Du har et poeng, men grunnen til at jeg velger å ikke gå på H&M og kjøpe klær, er pga det både ser billig ut og er ofte dårlig kvalitet. H&M får mye klær fra barnearbeid også.. For ca 1 år siden kjøpte jeg en bukse på Cubus til 299, og den raknet uken etter. Så kjøpte jeg en bedre til 800, den har jeg fremdeles og er i like god behold. Så kvaliteten synes hvert fall jeg har mye å si, men det varierer jo fra person til person. Klær fra bik bok og sånn har og en tendens til å etter noen måneder se veldig slitt og slaskete ut, mens noe litt dyrere holder seg. Også er det jo dette med design som er viktig for mange.
  Men ser jo selvfølgelig hva du mener også!

 9. Du skjønner at det ikke går an å ta noe du sier om mote seriøst når du nettopp (uprovosert) har innrømmet at G-star raw er favorittmerket ditt?

 10. Jeg blogger ei, men har både macbook, ipad og iphone 5. Av den enkle grunn at jeg elsker Apple. Forstår hvor du vil henne med innlegget ditt, men jeg syns ikke det er noe galt i å unne seg en veske til 6000, hvis man virkelig har lyst på den! 🙂 Men vi er alle forskjellig. Hadde det stått mellom to uker i syden og en veske – så ALOHA sex on the beach i hånden på stranden! 😀

 11. Det er jo litt som med øl. Det er ikke så kult på festen hvis du sitter der med Hansa og Tuborg. Da kan du like så greit bare skrive taper på flaska.

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.