G-STAR RAW !!!

2 min


Wassup? Jeg har egentlig aldri tatt noe innlegg der jeg forklarer noe om klær, har jeg? vel, en ting jeg kan fortelle er at jeg elsker kles merket g-star raw. Første gangen jeg faktisk hørte om det merket var når jeg var i tyrkia hvor det var g-star raw overalt i alle butikker på hvert eneste hjørne.Men det som gjør at jeg digger det er pga de lager min type kles stil, og buksene de selger er raw, ikke rart det heter g-star raw. De slitte lyse buksene med hull i er vel de jeg elsker mest og t.shortene de selger er også awesome. Har du ikke hørt om det merket før? det er og forblir mitt favoritt merke, klærene passer meg perfekt. En bukse koster cirka tusen kroner og en t-skjorte ligger på tre-seks hundre kroner.

G-star raw lager sko, bukser, genser, t-skjorter, jakker, belter, alt du kan tenke deg, inkludert tilbehør, hatter, capser, osv. Legger ved noen bilder.
Denne buksen er det skrillex som har designet, ikke helt meg men fremdeles g-star raw

50 cent bruker også g-star raw!
De lyse buksene som er mest slitt er slik jeg foretrekker, thats nice.
For mer info, sjekk ut nettbutikken til g-star raw nå, trykk bare HER


Like it? Share with your friends!

7 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Sykt bra forklart om klær. Men jeg synes du kunne nevnt at denne stilen er veldig poulær blant folk fra Sotra, og hos såkalte «chavs» i England. Ellers må jeg si at du er rå og at bloggen din rocker. Liker spesielt godt opprøret mot grammatikken. Død over infinitivsmerket!

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.