GÅRSDAGENS VORS BILDER!!

2 min


Ja god kveld alle påske folk, herregud? Neida, i går så var det no et vors her og vi koste no oss vil jeg si, det ble no litt sang og glede, åårgh. Vi drakk og snakket, flippet litt, før vi seinere tok turen til downstairs, og kan si det var sinnsykt med folk der i går, djises, overfylt kan man si.

Og i helvette så tidi det var når anne skulle sitte på skuldrene mine på dansegulvet, fikk dere med dere det? fordi mobilene var ihvertfall fort oppe og bildene ble snap chattet til folk, lol, sjekk twitter.

Ihvertfall så var det en perfekt kveld, og så ble det jo nattmat på bensinstasjonen med hamburgermeny, åårgh, elsker hamburgere.. Nå er det snart mat, men her kommer ihvertfall noen bilder fra i går, fra vorset. God påske videre. It goes down!:)

God påske sier no bare jeg, heidå!:) vi blogges seinere!!!


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.