JÆVLA FAKE IDIOTER!!

2 min


Jeg er egentlig en person som gir faen i alt og bryr meg egentlig fint lite om hva andre sier eller mener om meg og mine nærmeste, men en ting som gjør meg fuckings forbanna, og som jeg faktisk kommer til og lage et helvette for, er personer som sier fine fuckings ting til meg og mine nærmeste, mens på nettet leser jeg både statuser og twitter meldinger, tror du ikke jeg følger med og googler det jævla navnet mitt innimellom nå som dere bruker både mitt og andres navn hele tiden på alle mulige innlegg og statuser? faen som er problemet til enkelte då? måtte dere som holder på slik brenne en viss plass, sakte men sikkert.

La meg ta et forpult eksempel då, jeg og anne då, vi treffer på noen personer som er så grei og snill, ikke snakker de stygt eller noe, hilser og alt, men så plutselig søker jeg på twitter og finner meldinger om at «hahahaha de er så ødelagt», faen er greien med det, det gjelder så forpult mangen personer at det er skummelt og tenke på, om du en gang prøver og hilse på meg, ikke se dumt på meg om jeg er forbanna skeptisk til deg, det gjelder også ting jeg forteller til folk, folk du tror du kan stole på, så tar de print screen av mine fuckings facebook meldinger fra chatten? seriøst? måtte alle som holder på slik leve et drittliv resten av sitt liv.

En ting til, hvorfor er dere så hyggelig når det er snakk om face2face? men når dere kommer hjem er det rett på facebook, twitter, instagram osv for og skrive drit? dere var jo så dønn fuckings happy når dere hilser, fake, fake, fake kalles det. Bare vent, karma tar igjen og jeg kan love dere det smeller tilbake på dere.

At ikke folk i dag, 2013, klarer og oppføre seg og stå for det de sier og gjør, ikke gå bak ryggen til meg eller mine, der dere snakker så fint om oss, for og så gå på twitter, facebook osv for og skrive stygge ting? Det verste er vel de som faktisk har vært i leiligheten, i mitt hjem og mine nærmeste sitt hjem, vært ALL THAT mot oss, men greit det, ser jo hvem som er ekte og fake. Fuck it. Recording time.


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.