DAGEN I DAG!

3 min


Ja hvordan går det alle sammen? i dag var meg og anne på vinterlyd konserten som var på festplassen, kaldt og jævlig som det var, ble det ikke akkurat noe bedre når vi hørte lyden på annlegget, skuffenes, dessuten var det en lame konsert, putt oss opp på en scene så skal du se hva liv er, hvordan man setter bergen by på kartet, seriøst. Ettersom vi ikke gadd å stå oppreist i så lang tid tok vi heller turen bort på dolly dimples på festplassen, der var det ihvertfall varmt og godt, inkludert forbanna god pizza. Ja, lever man livet så lever man livet, noen ganger fryser du ræven av deg, i det neste øyeblikk er du varm og har en god matbit foran deg.

Nå er det reprise av paradise hotel på gang, så vi får blogges seinere, slenger ut noen bilder fra i dag, take care you sick sweetheart!:)

Heisann, jeg vet egentlig ikke hvem du er, men siden du må ta bilde av meg får jeg heller late som jeg elsker livet 🙂

å jeg sverger deg at disse halsdropsene er så sur, hva faen rene? åååå slå deg?

Gidder du og rette linsen litt lengre ned då? sånn, nesten, der ja, knips det bildet asap. Ahhh – blitsen ikkje på!!

Eg svir så jævlig på det høyre øyet rene, vi må innom apoteket før det klikker for meg, blitz blitz blitz!!……paparazzi Life lizzom!.:)

Der lurte jeg deg godt rene, jeg har ikke vondt i øyet, bare ta så mangen bilder du kan, vi må jo legge ut innlegg på bloggene, tommel opp for en fante jente, åååe! (auuu)

Når vi kom til vinterlyd, ikke som forventet for å si det sånn, men er du glad i livet så smiler du anyway 🙂 🙂

Ja, så sto vi litt bak der for vi ikke ville presse oss frem der med alle de andre, vi holder oss litt tilbake om du skjønner, lyden var jo ikke den beste heller :O

Så vi gikk heller bort til dolly dimples og varmet oss mens vi spiste god mat, you dig?

Litt dårligere bilde, men det var pga det var uten blitz og lysene i taket ble plutselig dempet..!:)

Er det en som er fornøyd og glad i livet er det virkelig hun som du ser på bildet, haha, ! skål for livet anne, another awesome day..love life lizzom!..


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.