SKJER JENS STOLTENBERG? 20 ÅR PÅ ALKOHOL?

2 min


Ja jeg er gammel nok til og kjøpe øl og alt det drite der, men føler det som jeg leser blir litt dumt, gjør det ikke? at nå skal det blir 20 års aldersgrense på alkohol? haha, greit nok at du jens kanskje er blitt gammel og sint og bitter på livet, men hvorfor la det gå utover ungdommen som endelig har blitt 18 år? de kan endelig begynne og gå på utesteder på byen, men alkohol kan de ikke kjøpe? hvor har du tenkt de skal vorse då? De trenger alkohol for faen, og kommer uansett til og få kjøpt det, uansett hvordan du ser og vrenger på dette jens. Vedder på at når du var 18 år var du drita full og levde livet ditt, du gledet deg som faen når du endelig ble 18, men nå er du blitt 54 år, og jeg og resten av norge skjønner at du ikke unner ungdommen litt fyll og alkohol i helgene.

Om du velger og sette opp aldersgrensen til 20 år, så burde du også tenke på og gjøre det samme med den røyken, eller har du ikke tenkt så langt? du setter ikke alkoholen opp til 20 mens røyken er på 18, blir litt feil, men så er jo ikke akkurat tankengangen til arbeiderpartiet noe å skryte av. Jeg sier dette igjen jens, du kommer ingen verdens vei med dette, alle får uansett tak i alkohol, om du er 15 – 17 år, det er ingen verdens problem, alle drikker, og alle får tak i alkohol, uansett alder. Men jeg vet at du er en grei mann, men når du tenker på dette med 20 år for å kjøpe, så tror jeg egentlig bare at du er en bitter mann i ovegangs alderen, eller så har du våknet en av disse dagene og sett noen gråe hår på hodet og innsett at dine ungdoms dager ihvertfall er over.

(jeg har sagt før jeg ikke røyker, det er en røyk jeg holder for en vennine)

Jeg har ingenting imot at du har satt det opp til 20 år, jeg er over 20 selv, så jeg skal kjøpe til alle som spør meg, jeg skal stille meg utenfor vinmonopolet hver helg og kjøpe for alle som trenger min hjelp,jeg skal faktisk kjøpe meg et telt og campe der, kun for å irritere deg,  for du er bare veldig urettferdig jens. De har tross alt ventet i 18 år på dette livet, de kan endelig ta turen ut på byen, men så skal de ikke få drikke før de ankommer byen? de må kjøpe drikken på byn? hvorfor være vanskelig?.

Alle ungdommer trenger et vors, og på vors trenger de alkohol. Tenkte du på det?. Ikke vær så sur og hat på livet, du gjør en god jobb, men ikke sett aldersgrensen opp til 20. Vær en homie, om du lar den være 18 så skal jeg heller ha arbeiderpartiets banner på bloggen min ut hele 2013, jeg kan skaffe dere flere tilhengere. Om du virkelig kommer til og gjøre dette og dette innlegget ikke betyr en dritt for deg, så kan du like godt sette opp aldersgrensen for sex opp til 20 også. Beklager dette innlegget, men ser så mangen gutter, men mest jenter som irriterer seg over dette, kan du ikke bare skjønne at jenter bare vil ha det gøyt? om jeg ikke fikk gitt deg klar beskjed nå, så får cindy lauper gjøre det, vi blogges


Like it? Share with your friends!

19 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. du har jo tydeligvis misforstått store deler av den norske politikken. du burde virkelig sette deg inn i ting før du skriver om dem. å velge ut en ting fra et parti å sette søkelyset på den blir helt feil, og vertfall når du begynner å dømme hele partiets funksjon ut ifra det

 2. Håper du ‘kødder’ slik som folk over her sier. Og om ikke håper jeg du får deg en saftig bot og en flekk på rullebladet når du blir tatt for å kjøpe til unger. Det er alt.

 3. om noen tror 100% på dette innlegget så ble dere eid 🙂 sjakk matt rene? er fast leser av bloggen men nå er det snart skole og leggetid

 4. han kødder med dere folkens, det blir ingen 20 års aldersgrense på alkohol. Se linken til bitchplease – er bare noen som faket et innlegg på vg

 5. ler av dere som ikke skjønte dette, de setter ikke opp aldersgrensen til 20 år, men om de hadde gjort det så skjønner dere ikke ironien? 🙂

 6. Enkelte ganger så kommer det innlegg fra deg Rene, som ja, jeg blir rett og slett flau på dine vegne av. Dette er en av dem.
  Du skriver etter slike innlegg at dine lesere må være blant de dummeste på jord, fordi de ikke skjønner ironien? Men kjære deg Rene, da må du lære litt mer om sjangeren kårseri (som er det et ironisk innlegg/artikkel kalles …). Det finnes ikke et snev av ironi som det er mulig for andre å forstå, med mindre de kjenner deg som person fra før kanskje.. Sistnevnte skal jeg ikke uttale meg for mye om, da jeg ikke er en av dem…
  Vil anbefale deg å skrive tydeligere kåserier, før du sprøyter ut av deg at enkelte må være idiot som ikke forstår «spøken» i innlegget…. Kanskje er det teksten det er noe i veien med?

 7. Hvor har du dette fra? Et facebook innlegg til Jens på face? Dette har ikke stått på noen nettsider, så med andre ord er dette ikke sant. Og du burde virkelig begynne å sette deg inn i politikk før du skriver sånne innlegg og tror du vet alt. For det første, tror du det er Jens alene som styrer hele landet, og at AP bestemmer alt? Det finnes noe som heter en regjering, der det sitter mange fra forskjellige partier som bestemmer sammen.
  Jeg mener og at de som er 18 skal få kjøpe alkohol, for det er noe de fleste har gledd seg til i mange år og det vil bli feil og ikke minst feigt å ta fra den norske ungdommen denne gleden. Men dette er jo ikke sant, da hadde det vært flere oppslag i avisene for lengst.
  Jeg er ikke noe interessert i politikk selv, men dette innlegget viser at du har liiitt lite peiling på hvordan ting fungerer, og at du burde sjekket kilder om dette før du skrev 🙂

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.