FORTJENER KUN DET BESTE

3 min


God kveld alle sammen, her kommer jeg igjen med et av mine mange innlegg som har med kjærlighet og jenter, jada, hat på det så mye du vil, men på denne bloggen slenger jeg ut alle mine følelser og ting som skjer rundt meg, ned på denne bloggen.  Jeg vil bare fortelle at når jeg hører at noen jenter har blitt såret, har det vanskelig i et forhold, så blir jeg faktisk litt sånn, uff. Hvorfor fortjener egentlig noen gutter å ha kjæreste om de ikke klarer og behandle hun på verdens mest perfekte måte?, og jeg skjønner heller ikke de guttene som kan gå bak ryggen på den de er sammen med eller elsker, for å være utro, true story, det får meg til og spy. Ingen i verden fortjener og leve i et forhold der gutten ikke behandler hun pent, rene? dette innlegget burde også gjelde gutter for jenter er også frekke, nei, dette innlegget handler om jenter, så shut it.

Vet det kanskje er litt vanskelig for jenter og forlate den de allerede er sammen med, og så er det dette utrykket her «kjærlighet gjør deg blind», men fakta er at du fortjener kun det beste fra en gutt, du fortjener ikke og bli behandlet på noen måte der du føler deg ensom og forlatt pga gutten ikke bryr seg særlig mye om deg. Er det sånn at i begynnelsen er dere stup forelsket men så daffer det av, då er det noe gale, eller så er det bare jeg som tar feil? når det kommer til meg så klarer jeg og elske noen hver eneste dag for resten av livet mitt om det så var det, fordi den jenten får meg lykkelig og jeg har stor grunn til og våkne opp lykkelig hver dag, se henne smile, se henne le, dere skjønner hva jeg mener med det. Alle jenter, ja jenter, fortjener og leve et liv der de blir satt pris på, elsket , at en gutt behandler deg på en unik måte.

Glem penger og alt det derre, det er ikke det kjærlighet går ut på, om du føler at du kan kjøpe henne alt hun ønsker seg i livet, så er det ikke alltid det som betyr noe, kan du elske hun like mye som du kjøper ting til henne? kan du sette pris på alt hun gjør for deg?. Jeg ser og vet om mangen som ikke bryr seg noe særlig om kjæresten sin, og jeg kan egentlig ikke gjøre så veldig mye, for hadde jeg hadde en mulighet så hadde jeg selv vist hvordan man behandler en jente.

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, om noen gutter leser dette, og du har en jente,  så bør du gjøre alt for henne, hvordan kan du på noen som helst måte få henne til og bli lei seg? ved at du foreksempel kaller hun for stygge ting, overser hun, eller at du ikke lengre bryr deg, fordi du tror du har hun uansett for alltid? det er der du tar feil, om du ikke gjør det beste for henne og behandler og respekterer hun på riktig måte, vil hun en dag gi slipp på deg, dessuten vil du se noen andre gjøre det du ikke klarte og du har mistet din store kjærlighet. Med dette innlegget ville jeg bare frem til at alle jenter fortjener og bli behandlet på verdens beste måte, og jeg blir rett og slett frustrert over de som ikke klarer det, eller de som driter i alt fordi at de tror hun er der for alltid. En dag mister du henne, så gi henne kjærlighet, respekt og vis at du bryr deg, ikke bare en dag, men 365 dager i året til dagen du dør.

Sangen sier det meste, du elsker henne når du først mister henne? men da er det for seint

Ta vare på det du har, før du plutselig mister det og alt virker urealistisk. Treat your girl right

Mitt siste lille tips, om damen din ikke lengre griner over deg, så betyr det at noen andre får henne til og smile, heads up 🙂


Like it? Share with your friends!

16 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Enig i dette rene 🙂 Men jeg savner videoblogg som du tidligere har lovet, hadde vært mye kjekkere å se deg i egen kjekke person, istedenfor å måtte lese hver eneste gang 🙂

 2. martine: Jeg skal love deg og alle dere som leser denne bloggen at jeg lager videoblogger til dere fra nå av, jeg lagde jo hundrevis av de før, så hvorfor ikke fortsette med det? 🙂 jeg skal begynne og lage videoblogger igjen, trust me 🙂

 3. Du er virkelig en god gutt du ! <3 har opplevd mye dritt med ex'en min.. Du er drømmetypen du!! Vet godt hvem du er, hehe 🙂 skulle ønske du visste hvem jeg er også, hihi

 4. Veldig bra skrevet!;) men som martine påpeker, så hadde det vært fint med mye mer videoblogging! sånn at det blir litt gøyere for leserne å følge med;)
  stå på videre!

 5. den jenta som får deg er virkelig heldig. Virker som du er en som virkelig tar vare på jenta di. Når du er i et forhold.
  Jeg var sammen med en for 2 dager siden og han hadde mustet følelsene for meg for en sånn uke siden men alikervel gikk han rundt å sa han elsket meg og at jeg betydde alt for han og bla bla bla. Også var jeg med han for 2 dager siden da, også var alt normalt. Men så slo han opp med meg gjennom facebook en time etter når han kom hjem til seg. Bare fordi han ikke klarte å si det til meg face2face. Det er sånne gutter som han som får jenter til å miste troen på kjærligheten… når dem bare leker med følelsene til jenter….. så må virkelig si du virker som en bra gutt!

 6. Rene, selv om jeg ikke kjenner deg har jeg bare en ting å si om hvordan jeg oppfatter hvem du er; en fantastisk person! Ikke fordi du skriver mye fint til oss jenter, men du vet akkurat hvordan man skal behandle en person. Selvfølgelig kan det være begge veier, men kjærlighet handler om å kunne være der for hverandre. Uansett hva! Og til sist men ikke minst, jenta som får deg in the end, er jæklaa heldig. Og håper den personen vet det. Stay strong! Lover deg, nettopp hatt værdens (og da mener jeg værdens) værste breakup med en gutt og det hjelper på å lese hva du skriver 🙂

 7. Flott! MEN, ikke glem at guttene skal ta like godt vare på gutten sin som han skal ta vare på henne. Tror mange jenter tenker helt feil der..

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.