ANNA MYKLEBUST (TRENING & KOSTHOLD)

3 min


 • Jeg fikk et spørsmål av Rene Kleveland om jeg kunne lage et innlegg der jeg forteller litt om hvordan jeg trener, hvor mye jeg trener og hva jeg spiser.
  Det kan jeg selvfølgelig gjøre og det var kjempe kjekt og få det spørsmålet.
 • Jeg kan begynne og fortelle litt om hvor mye jeg trener.
 • Jeg trener 6 ganger i uken og har 8 økter.  Mandagen og onsdagen trener jeg to ganger for dagen. Og tirsdag, onsdag, fredag og lørdag. Har jeg en økt. Har fri søndagen.
  Det er dager der jeg trener hver dag og flere ganger for dagen, men det kan bli litt for mye + det er viktig med en dag hvilepause.
 • Jeg har mye styrketrening der jeg fokuserer på min egen kroppsvekt.
  Jeg syntes det er en veldig grei måte og trene på og jeg får ytet mye mer det enn å bare bruker apparater. Helt ærlig har jeg aldri vært helt fan av og trene med apparater så det er egentlig like greit. 
  Du blir mye sterke og merker fort forskjell. Det syntes ihvertfall jeg.
 • Jeg trener også kondisjon, er ikke særlig glad i å jogge så det går mest i intervaller og powerwalking.
  Jeg syntes det er mye bedre og gøyere! Kort og effektivt. Jeg bruker også å ha ro intervaller. Jeg liker å varierer litt, man kan bli så fort lei de vanlige øvelsene.
  Så jeg syntes det er gøy å kunne gjøre litt forskjellig. Det er jo bra trening begge to, så hvorfor ikke.

 • Når det kommer til hva jeg spiser så er det veldig sunne matvarer. Men hovedgrunnen til det er at jeg skal stille i bikinifitness til høsten og må da begynne og forbrede meg på diett.
  Er ikke helt den konkurranse dietten enda men greit å få begynt å få et lite innblikk i hva det går i.
 • Men til dere som ikke tenker slik og bare ønsker et sunt kosthold, vil jeg anbefale knekkebrød med noe kjøttpålegg på, salat, kylling, biff og fisk med grønnsaker til. 
  Dere kan også spise cottage chees med noe mandler og bær oppi eller havregrynsgrøt med blåbær og kanel .Det går jo også ann å forholde seg til lavkarbo brød, fullkorns pasta og fullkorns ris.
  Jeg kunne sittet her i timesvis og bare ramset opp hva som er bra og godt å få i seg.
  Men det skal dere få slippe, dere kan heller spørre meg om dere vil vite mer innenfor det.
 • Siden jeg fikk spørsmål om jeg kunne gi noen treningstips så valgte jeg og gjøre det.
 • Hvis dere har lyst og trene og komme i form men er lenge siden dere har drevet med det. Vil jeg anbefale og begynne rolig.
  Jeg vet om mange som har hatt en del pauser i fra treningen og når de begynner igjen så er det » 6 dager i uken, nå er jeg virkelig klar for sommerkroppen». Det er ikke det beste å gjøre tenker no jeg.
  Grunnen til det er at da kan kroppen din få et sjokk siden den ikke er helt vandt med det og du blir veldig fort sliten. Så min anbefaling er å begynne rolig, se det ann og heller øk etter hvert.
  Tenk at dere begynner med 2 ganger i uken også ser dere det ann om hvor mye dere orker. Da blir det mye gøyere å trene og du får mer motivasjon når du kan ta det i ditt eget tempo.
  Det syntes ihvertfall jeg.
 • Hvis du er en veldig aktiv person så ville jeg fokusert på hardtrening og et godt kosthold.
  Kostholdet er ca 70 % av treningen og 30 % er selve treningen. Det er ikke mange som tenker slik men det er faktisk sånn. Ønsker dere fin og en sund kropp er dette måten og gjøre det på.
 • Da vil jeg bare ønske dere masse lykke til og håper at innlegget falt i smak! 🙂


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Må bare få sagt at du hadde en sykt nice kropp! Og etter det lurer jeg på en ting. Jeg er en mann på 23,er 1.84 høy og veier 70kg. Har prøvd å legge på meg en god stund no,men klarer det f**n ikke. Har du noen tips om hvordan jeg kan gå opp i vekt, sunn/usunn i dont care anymore, vill bare opp i vekt,hehe.

 2. dette innlegget vil nok hjelpe mangen på riktig vei når det gjelder trening 🙂 tusen takk til anna og for at du har lagt dette ut

 3. jeg trener 3 ganger i uken men det ser ikke ut som det hjelper meg noe særlig, er det noe feil jeg gjør? hvilket protein tilskudd ville du anbefalt ?

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.