LØRDAGENS MUSIKK

1 min


God ettermiddag alle sammen, her har dere lørdags musikk, fyr det opp, det er lørdag. Glemte å dele ut sminkepakken i går til en av dere lesere ettersom jeg var på byen, men det skal deles ut en pakke til i dag, så begge pakkene vil bli delt ut litt seinere i dag når jeg har fått gått igjennom dette. God helg alle sammen!..


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.