UT I KVELD !!

1 min


God kveld alle lesere, som sagt så driter jeg i hele valentines dagen, så i kveld tar jeg heller turen ned til downstairs, får besøk litt seinere, så då drikkes det her så snakkes vi på byen om noen andre skal der.

Jeg skal få trukket ut valentines vinneren som får en fin ting i posten sin, litt seinere, ihvertfall før jeg stikker på byn. Akkurat nå må jeg finne frem klær og stryke skjorter. Vi får snakkes litt seinere, om dere skal være hjemme og kose foran tven med film eller ut på byen, kos dere uansett. Kanskje vi treffes. Happy valentine til de som måtte bry seg.


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Skjønner ikke hvordan du kan si/klage på at alt Annek bryr seg om er å drikke og hun drikker heeele tiden,, du er jo like mye ute som henne.. Siden denne bloggkrigen deres startet har du jo vært ute torsdag, fredag og lørdag.. Og du klagde på at Annek gikk mye ut,, LOL

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.