RUMPE VS TITTIES

1 min


God kveld bloggen, nå sitter jeg her og venter på et besøk. Jeg har tatt et slikt innlegg før, men då var det modell vs babe, hva er en rumpe, silikon vs original boobs, men aldri har jeg tatt rumpe vs pupper.

Hva foretrekker du rene? hva syns du en jente MÅ ha, du kan kun velge en av delene, vel da velger jeg rumpe, ja der sa jeg det, rumpe. Jeg er et rumpe menneske og jeg foretrekker rumpe foran pupper, i said it!..

Om jeg som sagt måtte velge en av delene, at en jente måtte ha enten pupper eller rumpe? då måtte jeg sagt og valgt rumpe, det er så mangen perfekte rumper der ute at det er helt sinnsykt.

Jeg har sett mangen fine skal jeg si deg, og det er guds gave til kvinnen, noen er bare helt utrolig. Hadde en jente hatt pupper men ingen rumpe så hadde det vært litt turn off, er du ikke enig? men om en jente har fin rumpe og normale pupper så er det jo perfekt?, skjønner du hva jeg mener eller?.

Tenk deg om, hva ville du sagt var best? en med rumpe og vanlige pupper, eller en med store pupper men ingen rumpe?, jeg går for rumpe og vanlige pupper.


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Jeg er jente, og synes store pupper er noe av det mest sexy ei jente kan ha. Derfor har jeg det selvsagt selv. Aldri helt forstått denne rumpefascinasjonen til folk, selv om jeg selvsagt skal være enig i at det ser bedre ut om rumpa er litt trent og ikke henger som en potetsekk 🙂

  2. jeg er ei jente som er 15 som er flatbrystet, har absolutt ingenting!!! men jeg har en veltrent, stram og fin rumpe….. hmmm :/ jeg har litt dårlig selvtillit pga puppene, og føler ingen vil ha meg pga puppene.. hva synes du jeg skal gjøre ?

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.