FUCK DEG VALENTINE!!!

2 min


Ja så var vi kommet til valentines dagen då, hva kan jeg egentlig si? fuck hele deg valentines. Jeg kan skjønne dere som har kjæreste at dette er en fin dag for dere, dere kan gi hverandre fine gaver, kose dere med kake og kanskje noe god mat med dempet lys, men vet du hva? det kan desverre ikke alle. Det var en tid jeg var glad på valentines dagen, men denne gangen er jeg helt alene, som sikkert flere tusen andre, jeg kunne egentlig ikke brydd meg, for hadde jeg hatt en fuckigs jente hadde det vært valentines dag hver eneste dag, med tanke på hvor mye jeg hadde gjort for en jente.

Men herregud, jeg skal ikke ødelegge noe for dere som faktisk har en å dele denne fine dagen med, jeg har en flaske sprit og spotify. Er litt morsomt å tenke på då, valentines dagen og jeg deler ut en gave til en av mine lesere som fortjener en liten oppmerksomhet, jeg trenger ikke noe, jeg bare gir vekk for å gjøre dere fornøyde. Hadde jeg hatt en i livet mitt, så skulle jeg gitt henne så mye at hun skulle trodd det var bursdagen hennes og julaften på samme dag, fuck it. Nei du, denne gangen feirer jeg den alene, singel som bare faen.

Jeg får tenne meg noen lys og kjøpe meg chicken curry, sette på noen romantiske sanger og le av meg selv, fuck hele valentines. Jeg skal vudere sterkt å ta meg en tur på byen, kanskje jeg får dele dagen min med miss alkohol. Hvorfor må alle egentlig ta helt av på valentines dagen? snakke om det 6 uker før dagen kommer? wow, big deal då? det er snakk om en dag i året, en dag du skal gjøre noe fint for damen eller typen din? hadde du fuckings vært min så hadde du hatt valentines dager hele året, ikke sånn at du går rundt og gleder deg fordi at nå er det bare 2 uker igjen til du får deg en sjokolade og en rose fra typen din.

Dere tenker sikkert som meg, noen av dere, jeg har ingen å dele dagen med?, jeg selv trenger ikke det, det gjør ikke meg noenting. Det som er litt funny er at mangen klager på at de ikke har noen kjæreste eller noen og dele denne dagen med, men om du tenker deg om så er det ikke alle som har en mor på morsdagen eller far på farsdagen, så slutt og klag.

Om du som leser dette og er aleine på denne dagen så burde du vært med meg, hva om morgen dagen aldri kommer?

happy valentine til alle som bryr seg, vi blogges sweethearts!!<3


Like it? Share with your friends!

15 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. gjør plass! jeg er med deg p byen 😉 ( hadde jeg bodd nærmere ….. ) men er enig med deg…. gi oppmerksomhet hele året….ikke bare på denne amerikaniserte kjøpedagen…..

 2. Sant nok. Men valentinsdagen er egentlig ikke kun for par som mange tror. Det er for alle som vil gi og få litt ekstra oppmerksomhet til/fra en eller flere de er glad i, venner altså 🙂
  Hadde selv intrykket av at det var en kjærlighetsdag til nylig 🙂
  Men gjør noe fint for deg selv da iallefall, det skal jeg gjøre ^^,

 3. Jepp fuck hele dagen.
  Har ALDRI feiret den,det er en Amerikansk importert feiring.
  Den er laget for at kjøpmenn skal tjene enda mer penger.
  Den er blitt hypet opp av en eller annen kjøpmann som så sitt snitt til
  tjene mer penger…. Så som du sier .FUCK YOU VALENTINE.
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  Blir selv sittende ute i Havgapet utenfor Bergen og høre på stormen som suser rundt
  husveggene og se på tv eller leke med datamaskinen..

 4. Jeg er forlovet men valentines for meg er akkurat like «hyggelig» som en hvilken som helst annen dag.. Oppskrytt amerikansk «høytid» for å dra folk inn i butikkene.

 5. Gjør du egentli nå anna ennj å drekk alkohol å fest, Rene? du si at Anne drikk å fæste kvar dag, men syns d e meir du som gjør d..

 6. Forelskelse er som en flyktig vind,
  den hyller inn dagen i lykkeskinn.
  Gir strålende øyne og hjerter i fest,
  for brått så å slukne til siste rest…….♥

 7. syns du overdriver veldig med gave snakke ditt, hvem jente vil ha gave hver eneste dag, gaver er ikke alt i verden. At du ikke har dame også? betyr ikke at du skal si fuck til denne dagen.
  Gg ja eg har type, og gleder meg som en unge til han kommer hjem fra jobb. ikke for at vi ikke har det romantisk andre dager, men rett og slett for i dag skal det bare være oss to.
  slutt dere single å si fuck til dagen, ikke vår feil at dere er single!

 8. Jeg har type, og det blir ingen valentines her idag, dessverre. Har vært sammen i 4 år, og forsatt aldri fått oppleve en eneste valentines. Skulle ønske han slo på trommen denne gangen, men neppe! Kanskje jeg burde få han til å lese tipsene dine? Lur ide! Stå på, Rene! Fuck valentines 🙂

 9. Eg har selv type.. men for meg er idag som alle andre dager, en vanlig dag:-) eg vil mye heller bli oppvartet og overrasket på en hvilken som helst annen dag i året:-) oppskrytt hele valentines spør du meg..

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.