SNOW THA PRODUCT – BEDRE ENN NICKI?

1 min


Mangen sier at den kvinnelige rapperen som kaller seg snow tha product er mye bedre enn nicki minaj? spør du meg er de begge dyktige og jeg ville ikke sagt snow tha product var bedre enn nicki, men dyktig og flink? ja.

Jeg husker jeg hørte musikken hennes tilbake i 2008, og jeg sa til meg selv at hun kom til å få platekontrakt, den dag i dag har hun faktisk fått det, så om du har drømmer kan du faktisk få de realisert, just make it happen!. Om du liker hip hop musikk, sjekk henne ut på youtube, søk på snow tha product.


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.